De Offici�le Site der Jaarclub Solaris

Alfred J. Kwak Banner - Alfred Jodocus Kwak

Alfred J Kwak - Fanpage - Alles (en meer) over Alfred Kwak

Ga naar het het Nieuws voor alle informatie over de nieuwe film, boeken en tweede tekenfilmserie met de zoon van Alfred.

En bekijk het DVD gedeelte voor informatie over de nieuwste DVD boxsets van Alfred J. Kwak!

Wil je een reactie geven, of heb je een vraag? Ga dan naar het Reactie-, Vragen- & Gastenboek


Om met een prachtige quote te openen:


Ik heb er lang van gedroomd om ooit de zon te zien opkomen,

en dat met mijn eigen ogen te zien.Alfred J. Kwak - Zonsopkomst Schaakkoningin

Pico bello!Inhoud & Navigatie

Klik op de hyperlinks om naar het deel van de Fanpage te gaan, je kunt ook het menu links in het scherm gebruiken. Wil je iets zoeken? Gebruik dan CTRL-F (CTRL vasthouden, dan F indrukken) in je browser, typ daar je zoekopdracht, en druk op ENTER (voor meer resultaten; meer op ENTER drukken).


De serie, Alfred J. Kwak

Geschiedenis

Tekenfilm & Tekenaars
- Harald Siepermann & Hans Bacher

Volledige Lijst van Personages & Stemmen
- Hoofdpersonen
- Minder belangrijke personages op volgorde van verschijning


Afleveringen en Downloads (downloadlinks)
- Samenvatting van de afleveringen (episode guide)

Alfred J. Kwak Downloads - Videos en Liedjes
- Video's (intro's & outro's - gratis downloads)
- Buitenlandse video's (intro's & outro's - gratis downloads)
- Liedjes (teksten, gratis downloads, mp3's, lyrics, audio, theme, themes)


Awards (internationaal)

Alfred Jodocus Kwak DVD's, CD's en Nieuws
- DVD's
- CD's (OST - original soundtrack)
- Nieuws


Aan alle gasten (+ links en banners)

Betreffende Alfred Jodocus Kwak torrents en complete afleveringen, CD's of DVD's

Herman van Veen

Volledige Credits
- Credits intro
- Credits outro


Links en bronnen

Reacties, Vragen & GastenboekAlfred J. Kwak - Ontwerp waterkroos maaier waterkroosmaaier IO


Wegens het kapen van bandbreedte hebben wij ons logo op alle afbeeldingen geplaatst, onze excuses daarvoor. De informatie op de Wikipedia site is voor een groot deel op deze Fanpage gebaseerd.


*****Nog maandelijks nieuwe toevoegingen*****De serie, Alfred J. Kwak


Bij iedereen is bekend dat de geniale bedenker van de serie Alfred Jodocus (J.) Kwak natuurlijk Herman van Veen is, de schrijver van het script en het originele verhaal, van de liedjes, hij heeft personages ingesproken etc. Geniaal. Het "tussen haakjes" (quote!) heeft mij nooit meer in de schrijftaal losgelaten. Kijk voor meer informatie over Herman van Veen bij zijn informatie, onderaan deze Fanpage. En het is natuurlijk geen Alfred JodoKus Kwak, of A.J. Kwak.


De serie is in het buitenland bekend als:

Japan (Japans)

あひるのクワック (korte titel, uitgesproken: Ahiru no Quack / Kuwakku),
小さなアヒルの大きな愛の物語あひるのクワック (uitgesproken: Chiisana Ahiru no Ooki na Ai no Monogatari Ahiru no Quack / Kuwakku, vertaling: Het verhaal van de grote liefde van een kleine eend, Ahiru no Quack / Kuwakku),

Engeland (Engels)

Little Ducks Big Love Story (vertaling: Het grote liefdesverhaal van kleine eend),
Story of a little ducks great love: Quack the duck (vertaling: Het verhaal van de grote liefde van kleine eend: Quack de eend)
The Adventures of Alfred J. Quack (vertaling: De avonturen van Alfred J. Quack),

Rusland (Russisch): Приключения Альфреда Квака (Russisch, uitgesproken: Priklyucheniya Alfreda Kwaka, vertaling: Alfred Kwak's avonturen),
Itali (Italiaans): Niente paura, c Alfred! (vertaling: Alfred is nergens bang voor!),
Polen (Pools): Alfred Jonatan Kwak,
Denemarken (Deens): Rasmus Rap,
Arabische landen (Arabisch): آلفرد كواك (uitgesproken: Eelfred kwaak / Al Fardkoela),
Hongarije (Hongaars): Alfrd a kacsa
Isral (Hebreeuws): שאלתיאל קוואק (uitgesproken: Shealtiel / Shaltiel / She'altiel / Sh'altiel Kwak).

In Duitsland, Belgi, Finland (hoewel daar ook Alfred J. Kvak wordt gebruikt) en Spanje is de serie onder dezelfde naam uitgekomen. Alfred is in 48 landen uitgezonden, en in 9 verschillende talen nagesynchroniseerd (in een andere taal ingesproken).


Ook leuk om te weten, het woord "eend" in andere talen:

Duits: Ente, Engels: duck, Frans: canard, Italiaans: anatra, Spaans & Portugees: pato, Japans: アヒル, Russisch: утка, Grieks: πάπια, Chinees: 鸭 (versimpeld) & 鴨 (traditioneel), Arabisch: بطه en Koreaans: 오리.

Ga naar de Video Downloads voor intro's en outro's uit verschillende landen.Opvallend, naast het algemene verhaal, Alfreds avonturen en de "standaard" tekenfilmaspecten, zijn natuurlijk de maatschappelijke onderwerpen die de serie aansnijdt. Met bovenal de vergelijking van Dolf (een soort kruising tussen Adolf Hitler en Napoleon Bonaparte (vanwege zijn kleding, met hand in de jas, snor, en gedrag), en zijn Kraaienpartij met de NSDAP van Adolf Hitler. Maar ook het ter discussie brengen van de hongersnood in Afrika (de afleveringen over Zonder Waterland), racisme (natuurlijk met Winnie en haar familie, en het regime in het Thuisland), politiek, criminaliteit, economie versus cultuur (de dam in de rivier bij de piramiden), de walvisjacht en overbevissing van de zeen. Het overnemen van natuurgebieden ten behoeve van de recreatie, milieu, het klimaatprobleem, zure regen en nieuwe brandstoffen. Doping in de sport, oorlogen en problemen rondom het geloof (zoals in het Midden-Oosten), de keuze tussen de monarchie of een president, de verhouding tussen rijk en arm (met een ziekte die een beetje met aids te maken heeft) en het economische beleid van de regering. Deze en meer onderwerpen prikkelen meer de geest dan in welke andere "algemene" tekenfilm of cartoon dan ook, ooit. Dit is tot op heden ongevenaard, en de themas zouden tot eigenlijk iedereen moeten doordringen.

Alfred J. Kwak - Intro Begin Downloaden Anime Manga


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Geschiedenis


Alfred Jodocus Kwak was een heel bijzondere eend. Toen hij pas enkele maanden oud was, kon hij al achterstevoren op zijn kop in het water zwemmen. Zonder adem te halen zwom hij in een keer naar de overkant.

Zo begon Herman van Veen zijn verhaal over Alfred Jodocus Kwak. Nadat hij voor zijn eigen kinderen een eerste verhaal over Alfred geschreven had, werd hem gevraagd om een theaterproductie te maken met de eend in de hoofdrol. Van Veen schreef de teksten, met een enkele bijdrage van Annet Kossen, de muziek werd gecomponeerd door Erik van der Wurff, Harry Sacksioni en Van Veen. Begeleid door een orkest vertelde en zong Herman van Veen zijn verhaal over Alfred. Een deel van de opbrengst van de theatershow ging naar Unicef. Het theaterstuk werd vanaf 1976 met veel succes zowel in Nederland als in het buitenland opgevoerd.

In 1978 werd het stuk op LP uitgebracht. Voor die gelegenheid werd van Veen begeleid door het Residentie Orkest onder leiding van Erik van der Wurff. In 1979 kreeg de LP een Edison. In 1987 kwam opnieuw een LP uit, maar dan met de opname van een theateruitvoering in Antwerpen met het Groot Waterlands Symfonie Orkest. De CD die in 1990 werd uitgebracht, stond 10 weken in de album-top 100, met een 52e plaats als hoogste notering.

Er kwamen boeken en stripboeken met tekeningen van Harald Siepermann en vervolgens in 1989 een tekenfilmserie van 52 delen.

Tegelijkertijd kwam langzaam maar zeker de merchandising op gang; horloges, placemats, kleurboeken, knuffels, puzzels, bordspellen, kleding, spiegels, shampoo, spaarpotten, borden, koekjes, dagboeken, fotoalbums, ijsjes, tassen, koffers, tasjes, autootjes, carnavalspakken, stickers, kussenslopen, dekbedovertrekken, lakens, kaarten, lampen, snoep, posters, sleutelhangers, paraplu's, oorbellen, ringen, postzegelalbum, bureauaccessoires, lolly's, schoenen, cadeaukaartjes, buttons, worstjes, zakdoekjes, videobanden, yoghurt, broodtrommels, glazen, mokken, flesjes, schooltassen, rugzakken, sokken, overals, mosterd, sierraden, kalenders, strandspeelgoed, bakgerei, magneetjes, broches, plak tatoeages, figuurtjes, vingerpoppetjes, pinnen, clipjes, de eerder genoemde CD's, cassettebandjes, & LP's en nog veel meer.

Alfred J. Kwak - Intro Begin Downloaden


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Tekenfilm & Tekenaars


De tekenfilmserie over Alfred Jodocus Kwak is in 1989 ontstaan in Japan, in samenwerking met onder andere de VARA. Het verhaal is hier voor aangepast, zodat er ook wat grotere verhaallijnen in de tekenfilm konden worden verwerkt. Hierdoor had de serie niet erg veel meer te maken met het originele verhaal, dat Herman van Veen heeft bedacht. Het is een soort realistisch sprookje geworden, met hedendaagse thema's, die natuurlijk ook kinderen moeten aanspreken, en ook in de "echte" wereld voorkomen. De tekenfilm was de echte wereldwijde doorbraak van Alfred, want die is in vele landen uitgezonden. In 1990 werd een belangrijke Duitse prijs, de Goldene Kamera, toegekend aan de tekenfilmserie (zie ook het Awards gedeelte).

Ter verduidelijking, het is dus een anime (hoewel er geen manga van gemaakt is). Een anime is een (meestal) in Japan geproduceerde tekenfilm, waarbij de personages vaak een andere lichaamsbouw en grotere ogen hebben. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn, kijk maar naar Alfred. Het is geanimeerd door Telescreen, dat ook de serie Boes heeft gemaakt.

In het Deens heet de hoofdpersoon Rasmus Rap, in het Pools Alfred Jonathan Kwak, in het Arabisch آلفرد كواك (Al Fardkoela / Eelfred Kwaak), in het Hebreeuws Shealtiel / She'altiel (een rare voornaam, letterlijk vertaalt: gevraagd van god) en in het Japans あひるのクワック (Ahiru no Quack). In de Engelse versie heet hij weer Alfred Jonathan Quack, en woont in Waterland.

Alfred J. Kwak - Dolf Kraaienpartij Handlangers Dolf is rechtvaardig - Crow Party - Die Krhenpartei - 
Alfred Jodocus Kwak


Harald Siepermann & Hans Bacher


Harald Siepermann behoort tot de meest getalenteerde figurenontwerpers van tekenfilms. Hij gaf vorm aan de vele karakters die in de serie zitten, en heeft de huidige "look" van Alfred bedacht. Sinds 1987 ontwerpt de Hamburger karakters en figuren voor Disney-films als Tarzan, Finding Nemo, Mulan en Brother Bear. Tot zijn meest bekende figuren behoort de eend Alfred J. Kwak, van wie hij samen met de Nederlandse muzikant Herman van Veen stripboeken en een animatieserie voor de televisie heeft gemaakt. Zie de linksectie voor zijn weblogs. (quote website Siepermann)

Hans Bacher, eveneens een Duitser en goede vriend van Siepermann en van Veen, heeft zich voornamelijk beziggehouden met de achtergronden en kleuren. Onder andere dankzij hem heeft de serie deze stijl, met volle kleuren die zowel vrolijkheid als verdriet kunnen weergeven.

Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Volledige Lijst van Personages & Stemmen


Hoofdpersonen


Alfred Jodocus Kwak

Alfred Jodocus Kwak, uiteraard de hoofdpersoon in deze (bijna: Alfred J. Kwak) gelijknamige serie, is een vrolijke opgewekte en dappere eend. Toen hij nog een klein eendje was, zijn zn ouders door K. Rokodil en professor Hannibal overreden. Talloze avonturen en vrienden komen aan bod in de serie. Alfred is niet echt een held, maar wel heel moedig, zet zich veel in voor dieren in nood, en helpt waar hij kan. Hij wordt later verliefd op Winnie, die hij ontmoet als ze probeert te vluchten uit het Thuisland. Zijn naam komt van de grootvader van Henk, die een grappenmaker was, en daarom de bijnaam Jodocus had. Alfred krijgt direct zijn naam als hij uit het ei is gekomen, wanneer zijn vader Johan dat net heeft gered.
Ingesproken door: Ryan van den Akker, zij is dus, onverwacht, een vrouw, zie hieronder.

Alfred J. Kwak - Alfred Jodocus Kwak - Ryan van den Akker - eend eendje Ente duck canard anatra pato アヒル 
утка πάπια 오리 بطه 鸭 鴨 - Alfred Kwak


Ryan van de Akker leende haar stem aan talloze tekenfilms. Zo was zij verantwoordelijk voor het inspreken van de stem van Alfred Jodocus Kwak, zowel Nederland als Duitsland. Ook sprak zij de stem in van Nala in de Nederlandse versie van Disneys The Lion King (De Leeuwenkoning). Naast het inspreken van tekenfilms speelde Ryan in diverse musicals.

Alfred J. Kwak - Ryan van den Akker - Alfred J. Kwak - Alfred Kwak - A.J. Kwak - Alfred Jodokus Kwak


Henk de Mol - Hank (Engels)

De stiefvader van Alfred, en om zijn mol - eendrelatie (en natuurlijk het lengteverschil) worden altijd grappen gemaakt, vooral door Dolf. Henk heeft een goedaardig karakter en is zeer wijs, liefdadig en standvastig, als een echte mol. Hij is een expert op het gebied van bodemonderzoek, en hij wordt daarom gevraagd te kijken naar de rotslaag waar het booreiland op is vastgelopen. Zijn grootvader had de naam Alfred en de bijnaam Jodocus, vandaar dat Alfred zo heet, en hij woont, eerst samen met Alfred, in het huis van hem. "Alle molshopen."
Ingesproken door: Frits Lambrechts

Alfred J. Kwak - Henk de Mol Maulwurf - Hank the mole - Thierry - Frits Lambrechts


Winnie Wana

Wanneer Alfred terugkomt van vakantie, ontmoet hij de familie Wana, ze vluchten naar Groot Waterland, omdat ze in het Thuisland in de gevangenis zouden worden gegooid. Alfred is gelijk smoorverliefd op het zwarte eendje Winnie, en hij helpt de Wana's aan een verblijfsvergunning, maar Kwa, Winnie's vader, en Blanche, Winnie's moeder, willen terug naar Thuisland om daar het verzet te helpen. Winnie wil ook strijden voor haar vaderland, maar haar ouders besluiten dat zij en haar broertje Tom moeten blijven in Groot Waterland. Later komt ze te werken als secretaresse bij professor Ramses, en zorgt voor hem als hij ernstig ziek wordt. Ze is natuurlijk de grote vriendin van Alfred, maar ze krijgen op het einde ruzie, en ze wordt ontvoerd door Dolf, maar Alfred, met hulp van professor Paljas, bevrijdt haar.
Ingesproken door: Ena Heese

Alfred J. Kwak - Winnie Wana - Jasmine - eend eendje - Ena Heese


Dolf de Kraai - Kra (Duits)

Hij is de zoon van een kraai en een merel, en heeft daarom een gele snavel, die hij zwart maakt met schoensmeer. Zijn moeder is toen hij jong was gestorven en zijn vader "drinkt heel veel biertjes," zo verklaarde hij toen hij in de put zat met Alfred. Dolf is, zoals Henk dat zo mooi formuleerde, al sinds kinds af aan kwaadaardig en gewetenloos, hij wil alleen maar macht en rijkdom, hij is een soort tegenpool van Alfred (of met een moeilijk woord, de antagonist, waar Alfred de protagonist is). Dolf probeert de kroon van de Schaakkoningin te stelen, richt nadat hij in het buitenland is geweest en Groot Waterland wil veranderen de Nationale Kraaienpartij op en probeert later op illegale manier president van Groot Waterland te worden. Zijn partijspreuk was tijdens zijn regime: "Dolf is rechtvaardig!" En zijn favoriete quote is (typerend): "Kras op!"
Ingesproken door: Johnny Kraaykamp jr.

Alfred J. Kwak - Dolf de Kraai - Kra - Kraaienpartij - Johnny Kraaykamp jr. - Dolf is rechtvaardig


Professor Paljas von Pingun - Professor Buffon (Engels)

Deze wat warrige en soms verwarde geleerde is een goede vriend van Alfred Jodocus Kwak, die hij leert kennen als ze beiden met de walvissen willen praten, waar de professor het apparaat Ionis voor heeft ontwikkeld. Hij heeft een sterk Duits accent, en lijkt een beetje op Albert Einstein. Hij bezit zijn eigen laboratorium, waar hij uiteenlopende experimenten doet, varirend van een expeditie naar het Homoloyo gebergte om de Sneeuwmannen te onderzoeken, tot naar een verre planeet te gaan om daar robots te bekijken, tot een vulkaan onderzoeken die vreemde verschijnselen vertoond. Hij is een zeer gedisciplineerd universiteitsgenie, filosofeert graag en speelt viool. Paljas bezit de wonderlijke machine genaamd de Vliegende Molen, die zonder problemen (behalve als Paljas de machine zelf bestuurd, dat kan hij niet zo goed) de lucht, de ruimte n de zee in kan gaan.
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Professor Paljas - Herman van Veen - IJsbeer - Poolbeer - Vliegende molen - Proffessor Proffesor - Professor Buffon 
- Alfred Jodocus Kwak


K. Rokodil

Een leuke woordspeling op "krokodil." Burgemeester van Polderstad, en woont met zijn vrouw in een riante woning. Het is een echte kapitalist, en Alfred krijgt het regelmatig aan de stok met hem. Hij wil bij het haringengedeelte van de serie een grote vloot vissersboten laten maken om zo de zeen te overheersen. Daarna wil hij een groot skioord laten bouwen, en later de plannen voor de nieuwe brandstof en het zonne-energiesysteem van Paljas stelen. Hij heeft veel hoge connecties en ook wordt Burgemeester Rokodil vaak genformeerd door Lispel.
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - K Rokodil - Bram van der Vlugt - Krokodil


Ollie de Ooievaar

Ollie is al van kinds af aan een goede vriend van Alfred, hij helpt hem overal mee, zoals met geld inzamelen voor Zonderwaterland. Ollie de Ooievaar is later in de race voor de presidentsverkiezingen, waarbij hij tegen Dolf (die hem wegens het organiseren van een bijeenkomst tegen het regime tijdens het bewind van de Kraaienpartij nog in de cel zet) en Duisenberg campagne voert. Hij is volgens meester Bas erg slim, woont in een huis op een dak, is advocaat en heeft later vijf kinderen met zijn vrouw, waar Alfred een keer op past. Wanneer ze Alfred tegenkomt als ze het internationale advocatencongres bijwoont, gaan ze uit eten en bowlen wat.
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - Ollie de Ooievaar Stork - Doris Baaten


Pikkie de Ekster - Grabbie (Engels) - Stibitzi (Duits)

De vriend van Alfred, Pikkie is altijd uit op glinsterende en fonkelende dingen, hij steelt de robijn van de koning (en heel even de kroon van de Schaakkoningin), waar eerst Alfred van werd beschuldigd, en krijgt hiervoor de "Konincklyke Geele Kaart." Hij is op het huisfeest wanneer Alfred in zijn klomp gaat wonen, steelt dus kort de kroon van de Schaakkoningin en werkt later voor de Bart Betonmaatschappij, waar hij de leiding heeft over de diamanten, en gaat mee in de onderzeer.
Ingesproken door: Laura Vlasblom (jong) & Fred Butter (volwassen)

Alfred J. Kwak - Pikkie de Ekster - Laura Vlasblom & Fred Butter


Koning Frans Ferdinand II

De luie koning, met als enige hobby in bad gaan (het liefst met cacao of limonade), die weinig van doen heeft met politiek, en daardoor door Dolf afgezet wordt, waarbij Frans Ferdinand de tweede toevlucht zoekt naar Breed Rietland, zijn vader is namelijk een neef van de koning van dat land. Voor de machtsovername leent hij ook geld van Alfred, zonder dat hij de mogelijkheid heeft dit terug te betalen, wat dan ook pas gebeurt na een heleboel ophef, en nadat hij bijna was afgetreden. Frans Ferdinand schrijft later verkiezingen uit, om zo Groot Waterland te laten besturen door een president. Hij wordt geholpen door Jonkheer Poen en de ministerraad, en woont natuurlijk in het Koninklijk Paleis. "Staat mijn bad al klaar, ik heb het zo koud."
Ingesproken door: Paul van Vliet

Alfred J. Kwak - Koning Frans Ferdinand de tweede (II) - Paul van Vliet - Leeuw - Vorst - Koning der Dieren - Alfred Jodocus 
Kwak


Lispel de Kwal

Een spion die Alfred voor het eerst tegenkomt in aflevering 7, waar Lispel het sonarsysteem van professor Hannibal wil saboteren. Lispel komt veelvuldig terug in het verhaal, hij spioneert onder meer wanneer de plannen tegen de Gloria I en II worden bedacht, en verteld Dolf wat Rangpang, Alfred, Ollie de Ooievaar en Jonkheer Poen van plan zijn als ze uit het hoofdkwartier van de Kraaienpartij zijn ontsnapt, en verraadt de familie Wana als deze illegaal zijn ondergedoken bij Alfred. Ook helpt Lispel Alfred zelfs eenmaal, wanneer Dolf hem bedriegt en Lispel probeert te vermoorden. Hij noemt zich in aflevering 27 "De Koning der Spionnen."
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Lispel de Kwal - Die Qualle Jellyfish - Bill van Dijk


Kolonel Rangpang (niet Rang Pang) - Oberst Ramknall (Duits)

Voor het eerst te zien bij de zeeverkenners, deze aap is komt onder andere nog terug bij de walvisafleveringen, waar hij Alfred helpt te ontsnappen uit een basis. Hij is ook actief betrokken bij de vlucht uit Groot Waterland wanneer de Kraaienpartij de macht overneemt, en gaat samen met Alfred terug om Dolf zijn regime omver te werpen. In de afleveringen 22 en 23 wordt hij ook Generaal Rangpang genoemd.
Ingesproken door: Bob van Tol

Alfred J. Kwak - Kolonel Rangpang - Bob van Tol - Aap Orang-oetang - Oberst Ramknall -Alfred Jodocus Kwak


Kapitein Stoppel

Kapitein van de zeilboot Zeewolf, van de zeilrace tegen Groot Muslang, de Gloria, de technisch hoogstaande vissersboot, en eventueel de Gloria II, maar hij besluit om daar vanaf te zien, omdat de boot de zee zou overbevissen. Het is een kalme walrus, en denkt vaak na over zaken, hij is getrouwd met zijn vrouw Lisa.
Ingesproken door: Niek Pancras

Alfred J. Kwak - Kapitein Stoppel - Niek Pancras - Walrus - Zeeleeuw


Professor Hannibal Nijlpaard - Hippo (Duits)

De vriend van Rokodil, een professor die nuttige uitvindingen doet, maar door Rokodil ook op het slechte pad raakt, hij is onder meer de hoofdingenieur van de Gloria, en adviseert Rokodil op technisch en zakelijk / financieel gebied, onder meer bij de plannen om een skioord te bouwen.
Ingesproken door: Kees Schilperoort

Alfred J. Kwak - Professor Hannibal - Kees Schilperoort - Nijlpaard - Hippo


Jonkheer Poen van Kale Koen - Junker van Puter (Duits)

De trouwe dienaar en rechterhand van de koning, geeft hem advies en leidt toeristen rond in het kasteel. Hij verteld Alfred ook over dat de koning wil lenen, en vlucht mee tijdens de overheersing van Dolf, nadat hij door de Kraaienpartij gevangen is genomen. Hij is het er niet mee eens dat Frans Ferdinand presidentsverkiezingen uitschrijft.
Ingesproken door: Marc Nahuys

Alfred J. Kwak - Jonkheer Poen van Kale Koen - Marc Nahuys - Kalkoen - Hoender - Junker van Puter


Krabnagel de Kater - Kater Kratznagel (Duits)

De sluwe en gemene Krabnagel heeft het vaak op Alfred of zijn vrienden voorzien, al sinds Alfred klein was. Hij draagt altijd een geweer en gevangeniskogel mee, en wordt vaak gezocht door de politie, onder andere tijdens de juwelenroof bij het gedeelte met de Schaakkoningin. Mooie quote: "Alle katers, ik sterf van de honger" (uit aflevering 12).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Krabnagel de Kater - Herman van Veen - Kat - Kratznagel


Inspecteur Holmes de Hond - Sherlock Holmes (Duits)

De inspecteur van de politie van Polderstad, hij heeft een rol bij de inbraken tijdens de schaakafleveringen, waar hij onderzoek naar doet en Krabnagel de Kater wil ondervragen en de uitzetting van de familie Wana, waar deze hond Alfred de suggestie doet om naar de koning te gaan, om daar een brief te halen voor de burgemeester, Alfred redt daarmee de Wanas.
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Inspecteur Holmes de Hond - Anton Korthuys - Sherlock Holmes


Wannes en Hannes

Eerst vrienden van Alfred, en later van Dolf. Het zijn twee niet al te snuggere ganzen, en in hun jeugd altijd samen te zien. Hannes neemt de vreemde pilletjes bij de triatlon, ook denken ze vaak aan eten, en zijn ze meestal blut. Hannes helpt Dolf met zijn Kraaienpartij, hij arresteert onder andere kolonel Rangpang en jonkheer Poen van Kale Koen.

Wannes steunt het regime in het Thuisland, waar de witte ganzen de zwarte eenden onderdrukken, hij heeft er namelijk familie wonen. Hij betaalt Lispel, die eigenlijk kwam vragen waar Dolf was, vijf goudstukken voor de informatie over de zwarte eenden die bij Alfred onderduiken, en belt daarna direct anoniem de politie om ze aan te geven. Hij helpt Dolf ook in de verkiezingsstrijd om het presidentsschap van Groot Waterland, maar na de dijkdoorbraak, die veroorzaakt is door Dolf, verteld hij Alfred alles omdat hij zich erg schuldig voelt.
Ingesproken door: Fred Butter (Wannes), Jip Wijngaarden (Hannes)

Alfred J. Kwak - Wannes en Hannes - Fred Butter (Wannes) - Jip Wijngaarden (Hannes) - Gans Ganzen


Snel het konijn - Henry (Engels) - Schnell (Duits)

Snel is al van jongs af aan een vriend van Alfred, hij is de grootste concurrent van hem tijdens de triatlon, en helpt hem later met het bouwen van zijn nieuwe huis. Hij geeft Alfred als cadeau een boek met verhalen (waarschijnlijk uit 1000 en n nacht).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Snel het konijn - Henry the rabbit - Niek Barendsen - Schnell


Tom Wana

Het broertje van Winnie, die samen met haar bij Alfred blijft om daar te wonen, het is te gevaarlijk om met zijn ouders terug te gaan naar Thuisland, terwijl hij dit wel wil, ook als hij later groot is. Het is een vrolijke eend die veel om zijn zus geeft.
Ingesproken door: Bongi Mbatha

Alfred J. Kwak - Tom Wana - Bongi Mbatha


Professor Ramses

Deze professor en goede vriend van Paljas is een expert op het gebied van de oude beschaving in Egypte, hij geeft daarover college op de universiteit. Winnie is zijn secretaresse, en op een dag ziet ze dat Ramses ernstig ziek is. Hij verteld Alfred en professor Paljas dat zij de enige werkende medicijn voor hem moeten gaan zoeken in de sarcofaag van Toet Kat Kammon. Later wordt hij benaderd door Koningin Cleo, die hem vraagt te helpen met de energiecrisis in haar land.
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Professor Ramses - Fred Butter


Igor de mus

Igor, de mus uit Groot Musland (die later met vrouw en kinderen in Groot Waterland gaat wonen), moet van zijn commandant aan boord van De Zeewolf om daar spionagewerk te doen onder de codenaam Peter. Hij helpt Alfred ontsnappen, maar verteld dat direct aan Kolonel Rangpang. Hij komt later in het verhaal nog terug met de ontsnapping tijdens het bewind van de Kraaienpartij, waarbij hij samen met Henk Alfred, Rangpang, Ollie en Poen uit de gevangenis redt. Igor helpt later ook mee om al het geld van de Kraaienpartij te stelen.
Ingesproken door: Henk Temming

Alfred J. Kwak - Igor de mus - Henk Temming - Mussen


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Minder belangrijke personages, op volgorde van verschijning


Johan Sebastiaan Kwak

Alfreds vader, een flierefluiter en een heel goede vriend van Henk, die hem aan Anna voorstelt, als ze haar horen zingen. Hij is, net als Anna en de zes andere eendjes, overreden door Rokodil. De naam lijkt natuurlijk veel op Johann Sebastian Bach (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Johan Kwak - Herman van Veen


Anna van de Polder

Alfreds moeder, en de jongste dochter van Jan van de Polder, is een zorgzame moeder van haar zeven kinderen (en eerst de eieren). Ze wordt begeerd door een tennisspeler en motorrijder, die elkaar te lijf gaan, waardoor Johan op haar af kan stappen. Henk kende haar toevallig. Wanneer ze even moet plassen, komen Dolfs ouders langs, en let Johan niet goed op het ei waar Alfred in zit, dat wordt gestolen door Rap, en Anna is daarom erg boos op Johan. Ze is ook overreden door Rokodil (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Marlous Fluitsma

Alfred J. Kwak - Anna van de Polder - Marlous Fluitsma


Stip en Stap

De landmeters die de polder hebben opgemeten en het model hebben gemaakt waarop het pretpark wordt gebouwd (aflevering 1).

Alfred J. Kwak - Stip en Stap Landmeters Landmeter


De Tennisser en Motorrijder

Deze eenden willen allebei indruk maken op Anna. De tennisspeler doet dit door haar te vragen of ze "een balletje wil slaan" bij hem op de club, en de motorrijder probeert haar te imponeren met zijn motor en de daarbij horende geluiden. Ze krijgen ruzie, en op dat moment ziet Johan zijn kans, en stapt op Anna af. Zij zoent hem, terwijl de tennisser en motorrijder uitgeput op de grond liggen (aflevering 1).
Ingesproken door: Paul van Vliet (tennisser)

Alfred J. Kwak - Tennisser Motorrijder Tennis Motor - Paul van Vliet


Bart Beton

Een bever, en topman van de Bart Betonmaatschappij, en daardoor mede verantwoordelijk voor de bouw van het pretpark waarbij de maatschappij de grond moet vrijmaken, waardoor Alfreds familie moest verhuizen. De Betonmaatschappij wil ook een skioord bouwen in het Homoloyo gebergte en is eigenaar van het boorplatform waarbij Alfred en Henk de maatschappij later helpen als ze met boringen in zee stuiten op een harde rots (afleveringen 1, 2 en 26).

Alfred J. Kwak - Bart de bever - Beton


Rap de roofvogel

Deze (waarschijnlijk havik) vogel steelt het ei waar later Alfred uit komt, dat Johan terugpakt uit de maag van een snoek, doordat rap struikelt over de kruiwagen van Henk, en het ei weggooit. Hij probeert later ook nog Alfred op te eten als deze al uit het ei is, maar dit keer redt Henk Alfred van Raps maag (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Rap de roofvogel Havik - Hans Otjes


De Ouders van Dolf

De waarschijnlijke ouders van Dolf, zij is namelijk een merel en hij (met Duits accent) een kraai. Ze hebben commentaar op de eieren van ("wat zien ze er afstotend uit") Johan en Anna, later zegt Dolf, wanneer ze in de put zitten, dat zijn moeder is overleden en zijn vader "heel veel biertjes drinkt." Het lijkt erop dat zijn moeder ook de triatlon bekijkt (aflevering 1, moeder ook in afleveringen 6 en 11).

Alfred J. Kwak - De Ouders van Dolf - Kraai Merel


Alfreds broertjes en zusjes

Alfreds jongere broertjes en zusjes hebben allemaal een ander grappig kapsel. Ze werden echter al jong overreden door Rokodil (afleveringen 1 en 2).

Alfred J. Kwak - Alfreds broertjes en zusjes - Eendjes


De Opa van Henk

De mol op de foto, waar hij voor het huis en de mijn staat waar Henk en Alfred later gaan wonen (alleen op foto in afleveringen 1 en 2).

Alfred J. Kwak - Opa van Henk - Mol


De Musjes van de familie Mus

De drie musjes (een drieling!) die ook op de verjaardag van Alfred komen, en daar het ganzenbord spel winnen. Eentje heeft een sleuteltje om, wat schittert het licht. Pikkie wordt daar door bevangen, zoals wel vaker met hem gebeurd, en probeert het sleuteltje af te pakken (afleveringen 2, 3, 4, 5 en 6).

Alfred J. Kwak - Musjes van de familie Mus


Pel de Buschauffeur, Vuurtorenwachter n Chauffeur van de koning

Deze pelikaan is een goede vriend van kapitein Stoppel, en werkt als buschauffeur, en brengt Alfred en zijn vriendjes van en naar het kasteel van de Koning. Pel woont in de vuurtoren bij de haven. Als Stoppel langskomt bied hij hem melk met rum of honing aan, en vraag hem wat er werkelijk dwars zit, ook rijdt hij de koning en zijn adviseur heen en terug van Groot Waterland naar Breed Rietland tijdens het regime van Dolf (afleveringen 2, 3, 7, 15, 24 en 25).

Alfred J. Kwak - Pel de Buschauffeur Vuurtorenwachter Vuurtoren Pelikaan Chauffeur


Koning Radboud (of Radbout) III

De voorganger van zijn zoon Ferdinand, koning van Groot Waterland. De koning die de rechtzaak bijwoont van Alfred, waarbij hij het met de beslissing eens is van de rechter om hem vrij te spreken. Hij heeft een andere kroon dan zijn zoon, hij is een neef van de koning van Breed Rietland, en geeft later het startschot voor de triatlon (afleveringen 2, 3 en 6).
Ingesproken door: Paul van Vliet

Alfred J. Kwak - Koning Radboud III - Paul van Vliet


Jonkheer Das

Jonkheer Das vergezelde de koning met de jacht, hij vindt dat de koning een slecht schutter is, en is boos omdat de ophaalbrug niet omlaag is wanneer hij en de koning terugkomen van de jacht (afleveringen 2 en 3).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Jonkheer Das - Bill van Dijk


De Koks van het Koninklijk Paleis

Deze drie koks bereiden het eten van de koning en zijn gasten, en geven een soort kookshows voor de toeristen die het kasteel bezoeken. Later serveren ze ook het eten voor Dolf en wat hogere leden van de Kraaienpartij (afleveringen 2, 3 en 25).

Alfred J. Kwak - Koks van het Koninklijk Paleis - Poedel Poedels


De Bewakers van het Koninklijk Paleis

De bewakers, wachten en hun commandant beschermen het paleis en de koning tegen inbraken, dieven en indringers. Alfred wordt door hen gevonden wanner Pikkie de robijn laat vallen, en zijn overal in het kasteel gestationeerd. Ze proberen hem in de gevangenis te gooien als hij zijn geld terug komt halen. En wanneer Alfred een brief van de koning wil hebben voor de verblijfsvergunning van de Wana's laten ze hem er niet in en achtervolgen ze Alfred tot hij tegen Jonkheer Poen oploopt (afleveringen 2, 3, 21 en 28).

Alfred J. Kwak - Bewakers en Wachten van het Koninklijk Paleis - Monster Monsters


De Cipier

De cipier die de gevangenis in het Koninklijk Paleis waar Alfred (met een grote kogel aan hem vast) in opgesloten zit bewaakt, hij is bruut, en wanneer Henk de Mol met toestemming van de rechter Alfred wil bezoeken, mag hij niet naar binnen. Later in de serie is er een andere cipier (afleveringen 2 en 3).

Alfred J. Kwak - Cipier Gevangenis


Prins Ferdinand *

De latere Frans Ferdinand II (vandaar het sterretje *), hij wil hier nog geen koning worden, maar ruimtepiloot, wat zijn vader natuurlijk belachelijk vindt, en hem een lummel noemt. Hij is ook toeschouwer van de triatlon (afleveringen 3 en 6).

Alfred J. Kwak - Prins Ferdinand


De Muisjes

De muisjes, die van alles op de hoogte zijn in het kasteel, die Alfred eerst laten schrikken maar vervolgens zijn ketting proberen los te knagen. Ze redden Henk die dankzij Krabnagel naar beneden valt (aflevering 3).
Ingesproken door: Babette van Veen & Judith Linssen

Alfred J. Kwak - De Muisjes - Babette van Veen - Judith Linssen - Muisje


Wisal de uil

De Weledele heer Wiezal de uil, de rechter bij het proces van Alfred die ervan beschuldigd wordt de robijn van de koning te hebben gestolen, terwijl Pikkie dit gedaan heeft (aflevering 3).
Ingesproken door: Serge-Henri Valcke

Alfred J. Kwak - Wisal Wiezal de uil rechter - Serge-Henri Valcke


Meester Bas de Buldog

De meester van Alfreds basisschool, een aardige, rustige hond met een wat raar accent. Hij betrapt Alfred op het wegdromen tijdens zijn verhaal over de middeleeuwen in de les, en verteld Henk hierover wanneer hij Alfred komt zoeken. Met Henk staat hij ook op de Zeewolf te wachten bij de zeilwedstrijd, maar als die er nog niet aankomt, gaan ze "nog maar een kop koffie drinken." Ook heeft meester Bas een gouden tand (afleveringen 4, 5, 6 en 8).
Ingesproken door: Jan Anne Drenth

Alfred J. Kwak - Meester Bas School - Jan Anne Drenth - Buldog Bulldog


Kukeleku de Minstreel

De volkszanger uit de middeleeuwen waar Alfred over droomt, zie voor zijn lied de Lyrics sectie. Meester Bas: "Op hoeken van straten stonden minstrelen, die heldhaftige verhalen vertelden over ridders, of droevige verhalen over prinsessen" (aflevering 4).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Kukeleku de Minstreel - Herman van Veen - Haan


Stamp de olifant

Is ziek en krijgt een medicijn van Vlier de apotheker / drogist omdat zijn weerstand nogal laag is, Pikkie moet later van Dolf dat medicijn stelen. Hannes neemt het als doping, met rare bijwerkingen op het einde (aflevering 6).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Stamp de olifant - Hans Otjes


Vlier de apotheker

Deze gier is de apotheker van Polderstad, en verkoopt onder andere de pillen voor Stamp de olifant, die Pikkie later zal stelen onder druk van Dolf, die zelf een recept op komt halen voor Hannes. Vlier komt ook kijken naar de triatlon, en ziet daar het lichaam en snavel van Hannes helemaal opzwellen door de pillen die eigenlijk voor Stamp bedoeld waren, waarna hij hem een "stomkop" noemt (afleveringen 6 & 9).
Ingesproken door: Arthur Boni

Alfred J. Kwak - Vlier de apotheker - Arthur Boni - Gier


De Postbode

Deze haas brengt Henk de post, en vergeet daarbij haast de brief voor Alfred, waarin hij wordt opgeroepen voor de zeeverkenners. Hij leest deze brief verkeerd, en denkt dat hij al in twee dagen paraat moet staan (aflevering 7).

Alfred J. Kwak - De Postbode Haas


De Commandant van Groot Musland

De commandant die Igor de opdracht geeft om op de Zeewolf te spioneren. Hij geeft Lispel later de houtwormen mee waarmee het schip moet worden gesaboteerd (afleveringen 7 en 8).

Alfred J. Kwak - Commandant van Groot Musland Mus


De Drilinstructeur

Deze zeeleeuw traint de jonge rekruten tot zeeverkenner. Hij begeleidt ze en laat ze zien hoe het er aan boord van de Zeewolf aan toe gaat. Ook betrapt hij Alfred met de zender (afleveringen 7 en 8).

Alfred J. Kwak - Drilinstructeur Zeeleeuw


De Adviseurs van de Sultan

Deze tijgers zijn in opdracht van de koning op zoek naar de fles met daarin de Kwade geest van de Duisternis, en zoeken, na een tijd tevergeefs in hun eigen land te hebben gezocht, de fles dan in Groot Waterland. Ze zitten op een vliegend tapijt (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Serge-Henri Valcke (de grijze tijger)

Alfred J. Kwak - Adviseurs van de Sultan - Tijger Tijgers - Serge-Henri Valcke


Sultan Alham

De Sultan van het Oosterse land, hij is erg bezorgd over zijn land, nu de fles met daarin de Kwade Geest van de Duisternis is gestolen uit het paleis. De sjeik lijkt een beetje op de hedendaagse sultans en bidt tot de Almachtige Heerser om zijn land te sparen voor rampen (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Arthur Boni

Alfred J. Kwak - Sultan Alham Sjeik van het Oosterse land - Arthur Boni - Rups


Alisman de rups

De prins van het land, 15 jaar oud, en bezorgd over zijn vader, die de rampen van de Kwade Geest van de Duisternis al ziet aankomen (aflevering 9).

Alfred J. Kwak - Alisman de rups


Aljan de rups

De dappere en slimme rups die terwijl hij op weg is naar de hoofdstad wordt beetgenomen door de Kwade Geest van de Duisternis, maar deze door hem uit te dagen weer opsluit (aflevering 9).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Aljan de rups - Fred Butter


De Kwade Geest van de Duisternis

De kwade geest die rampen zoals droogte, branden, overstromingen en epidemien veroorzaakte, en daardoor door de Almachtige Heerser (hij zegt zelf overigens "Ik zal je laten zien wat almachtig zijn betekend") in de fles is gestopt. Hij wordt na 8 jaar bevrijdt door Aljan, die hem uitdaagt en weer opsluit, en tweeduizend jaar later door Alfred, die hem met licht weer in de fles dwingt (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Kwade Geest van de Duisternis - Anton Korthuys - Nijlpaard


De Antiekhandelaar

Deze schildpad is eigenaar van een antiekzaak met daarin naar eigen zeggen: "mooie spulletjes." Hij had de fles op een rommelmarkt gekocht, en kent Ollie de Ooievaar bij naam (afleveringen 9 en 10).

Alfred J. Kwak - De Antiekhandelaar Schildpad


Jersomina

De mooie koorddanseres, die door de circusdirecteur ("de Baas") meer Kersumina / Jersumina wordt genoemd, en flauwvalt wanneer de Mens is losgebroken. Maar ze wordt gered door Alfred, die de Mens kietelt en hem daarmee afleidt, zodat hij weer gevangen kan worden (aflevering 11).
Ingesproken door: Marlous Fluitsma

Alfred J. Kwak - Jersomina Koorddanseres - Marlous Fluitsma


De Circusdirecteur

De directeur van het circus, met een Italiaans accent, heeft in het begin weinig vertrouwen in Alfred, maar aan het einde wil hij hem houden omdat de voorstelling zo"n succes was (aflevering 11).
Ingesproken door: Hans Veerman

Alfred J. Kwak - De Circusdirecteur - Hans Veerman - Zeeleeuw


Colombo de clown

De zieke clown die Alfred in aflevering 11 de fijne kneepjes van het vak der clowns bijbrengt, hij heeft niet veel vertrouwen in het eerste optreden van Alfred, want zijn eerste keer als clown was ook geen succes (aflevering 11).
Ingesproken door: Cor Witschge

Alfred J. Kwak - Colombo de clown - Cor Witschge


Horst

De stoere mensentemmer (de "Alfred variant" van de leeuwentemmer) in het circus, die wordt bewonderd door Jersomina. Hij heeft wat problemen met de losgebroken Mens, en rent weg (aflevering 11).
Ingesproken door: Peter Lsse

Alfred J. Kwak - Horst Mensentemmer - Peter Lsse - Paard


De Mens

De Mens kon natuurlijk niet ontbreken in Alfred, in plaats dat er nu een dier wordt gedresseerd, laat Horst, de mensentemmer, een Mens trucjes doen voor publiek. De Mens is een agressief "beest" en breekt later in de aflevering uit zijn kooi. Hij gooit dan Horst weg, pakt Jersomina en gaat naar de piste, waar Alfred staat op te treden. Die kietelt de Mens zodat deze weer gevangen kan worden (aflevering 11).

Alfred J. Kwak - De Mens Wild Beest Horst


De Ober

Deze vogel bedient Dolf, Wannes en Hannes in het restaurant waar zij vis eten. Later is hij, gek genoeg, ook te zien op de Zonneschijn, wanneer hij Wannes steeds een andere tafel aanbiedt, op advies van kapitein Stoppel, die Wannes dwars wil zitten (afleveringen 12 en 29).

Alfred J. Kwak - De Ober bediening restaurant


De Agenten van Polderstad

Deze agenten (toevallig allemaal honden, Krabnagel noemt ze vuil) zijn van de politie van Polderstad. Ze hebben wat problemen met het aanhouden van Krabnagel de Kater, hij heeft namelijk een geweer, maar het lukt ze uiteindelijk toch hem aan te houden. Van hun commissaris mogen ze niet liegen, maar inspecteur Holmes zegt dat een klein leugentje wel mag. Ze houden later ook de familie Wana aan bij het huis van Alfred, na een anonieme tip (afleveringen 12, 13, 28, 51 en 52).

Alfred J. Kwak - De Agenten van Polderstad - Honden


De Gouverneur

De kluis van deze krokodil, waarschijnlijk gouverneur van Polderstad of Groot Waterland, is leeggeroofd wanneer hij terugkomt van een reis van drie weken. Hij is wat eerder thuis, en zijn gezin en de gouvernante zijn daar gebleven, hij moest zelf wat zaken regelen en kwam dus wat eerder terug. De politie denkt dat het om dezelfde dader ging als bij de andere recente inbraken, er zijn voetsporen van een kat gevonden (aflevering 12).
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - De Gouverneur van Polderstad - Bram van der Vlugt - Krokodil


De Schaakkoningin

De witte schaakkoningin die (in een droom, of niet?) tot leven komt en met Alfred over Polderstad vliegt. Haar kroon wordt door Dolf gestolen, en het witte leger helpt haar om deze weer terug te krijgen. De schaakstukken moeten voor de zonsopgang weer terug zijn op het schaakbord, anders kunnen ze nooit weer tot leven komen, zij kiest daar echter voor, zie haar quote bovenaan de pagina (afleveringen 12 en 13).
Ingesproken door: Christine Ewert

Alfred J. Kwak - De Schaakkoningin Schaken Koningin - Christine Ewert


De Koning en de andere Schaakstukken

De andere schaakstukken en natuurlijk de Koning, die Alfred helpen als hij hen verteld dat de kroon van de Koningin is gestolen. Ze bestormen de molen waar Dolf, Hannes en Wannes dan zijn, en houden Hannes en Wannes bezig, zodat Alfred achter Dolf aankan. Ze zijn al terug op het schaakbord als Alfred de Koningin haar kroon teruggeeft.
(aflevering 13).
Ingesproken door: Arthur Boni (de Koning)

Alfred J. Kwak - De Schaakstukken en Koning Schaken - Arthur Boni


Lisa Stoppel

De vrouw van kapitein Stoppel, zij is bezorgd om hem omdat hij zich onzeker voelt over de nieuwe vissersboot De Gloria. Ze verzorgd Alfred als hij is aangespoeld na het zoeken van Wiedewiedewagen, en verteld hen later waar ze kapitein Stoppel kunnen vinden als deze niet thuis is (afleveringen 14, 15 en 16).
Ingesproken door: Donate den Hertog

Alfred J. Kwak - Lisa Stoppel - Donate den Hertog - Walrus


De Butler van Rokodil

De butler van K. Rokodil en Neeltje, hij kondigt de gasten aan, en laat ze dan binnen, onder andere Stoppel en Lispel (afleveringen 14 en 16).

Alfred J. Kwak - Butler van Rokodil


Neeltje de kip

De vrouw van Burgemeester Rokodil, ze houdt van geld, rijkdom en dansen. Ook heeft ze een boa van een vos om haar nek (afleveringen 14, 15, 16 en 19).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Neeltje de kip Vrouw Rokodil - Anglique de Boer - Kippen


Jan en de andere haringen

De haringen die bij de haven van Waterslag leven, zij vragen Alfred om hen te helpen met het laten zinken van de Gloria, omdat ze anders allemaal gevangen zouden worden. Als dat niet helpt omdat er een nog geavanceerdere vissersboot komt, gaat Alfred op zoek naar de walvissen (afleveringen 14, 15 en 16).

Alfred J. Kwak - Jan en de andere haringen - Haring


Parmesanidas de heremietkreeft

De wijze en oude heremietkreeft die Alfred en de haringen het advies geeft om Wiedewiedewagen te zoeken, en hen later het idee vertelt over het halen van de walvissen, om die de haven te laten blokkeren (afleveringen 14, 15 en 16).
Ingesproken door: Henk Temming

Alfred J. Kwak - Parmezanidas de heremietkreeft - Henk Temming


Wiedewiedewagen de zaagvis (of Wiede Wiede Wagen)

Geholpen door Wiedewiedewagen laten Alfred en de haringen de Gloria zinken. Het is een grote vis die zelfs een gat kan maken in de bodem van een schip, hij komt met een slimmer plan dan het schip doorzagen. Hij maakt een gat in de machinekamer en laat koud water daarin stromen, waardoor er een explosie ontstaat (aflevering 15).
Ingesproken door: Henk Westbroek

Alfred J. Kwak - Wiedewiedewagen de zaagvis of Wiede Wiede Wagen - Henk Westbroek


De Stuurman van de Gloria en Zonneschijn

De stuurman is n van de vier bemanningsleden van de Gloria, en hij was aan boord toen het schip ontplofte door Wiedewiedewagen. Ook bestuurt hij de Zonneschijn, het latere schip van Kapitein Stoppel, hij heeft dan een grote snor (aflevering 15 en 32).

Alfred J. Kwak - Stuurman van de Gloria


De Scheepsbouwers en Ingenieurs van de Gloria II

De scheepsbouwers en ingenieurs die werken aan de Gloria II, ze groeten kapitein Stoppel beleefd, en werken hard om de Gloria zo snel mogelijk in de vaart te krijgen voor Rokodil (aflevering 16 en 19).

Alfred J. Kwak - Scheepsbouwers en Ingenieurs van de Gloria II - Bevers


De Bewaker van de Scheepswerf

Deze bewaker is gestationeerd en houdt de werf vrij van onbevoegden. Dit omdat de Gloria I is opgeblazen, en de veiligheid van dit schip gegarandeerd moest worden. Hij vindt Henk en Alfred "doordouwers" (aflevering 16).

Alfred J. Kwak - Bewaker van de Scheepswerf


De Vliegende Vissen

Deze vliegende vissen proberen eerst per ongeluk om door de bodem van de boot uit het water te springen en later springt er zelfs eentje in de boot. Ze geven in aflevering 16 en 17 het advies om op te passen voor de zee-engte (straat) van Gebral en later voor de aankomende tropische storm. En brengen op verzoek van Alfred en Henk het nieuws dat ze zonder problemen op weg zijn over naar de haringen (afleveringen 16 en 17).
Ingesproken door: Jip Wijngaarden (vis in de boot)

Alfred J. Kwak - De Vliegende Vissen Vis - Jip Wijngaarden


De Soldaten van het Garnizoen bij de Zee-engte van Gebral

Hoewel van Groot Waterland, nemen ze op het bevel (en de verdenking van spionage) van Kolonel Rangpang, die gedwongen wordt door zijn baas (die gebeld is door Rokodil) Alfred en Henk gevangen in de basis, om ze de volgende dag te ondervragen (aflevering 16).

Alfred J. Kwak - Soldaten van het Garnizoen bij de zee-engte van Gebral - Apen


De Buitenaardse Wezens

De buitenaardse wezens (aliens) komen uiteraard van een ander planeet, en spreken een andere taal dan Alfred en Henk, maar door een vertaalcomputer kunnen ze hen toch verstaan. Hun ruimteschip is kapot, maar wordt snel gemaakt. Ze komen een aantal keer naar het eiland om de fruitsoort Marbo te verzamelen. Dit doen ze om de zoveel tijd, maar nu hebben ze haast, omdat de vulkaan op het eiland ieder moment kan uitbarsten. Ze kunnen niet ruiken, en weten niet eens wat het is. Alfred en Henk helpen hen de Marbo te vinden, zij vinden dat de vrucht juist een heel sterke geur heeft, en in ruil hiervoor repareert n van hen hun boot, en geeft ze ruimtevoedsel mee. De oranje is het zoontje van het groene buitenaardse wezen, dat de leider is de van de technicus (de bruine) en de paarse alien (aflevering 17).
Ingesproken door: Fred Butter (Groene alien)

Alfred J. Kwak - De Buitenaardse Wezens - Aliens Alien - Fred Butter


Koos de Pingun

Koos is de rechterhand van professor Paljas wanneer hij de walvisvertaler Ionis aan het ontwikkelen is. Koos is soms gestationeerd buiten de Vliegende Molen om de walvissen te bestuderen (afleveringen 18 en 19).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Koos de Pingun - Niek Barendsen


Flits en Hein de Pinguns

Ook deze pinguns helpen professor Paljas mee in zijn onderzoek, voornamelijk met de technische kanten. Hein vindt de walvissengesprekken zo indrukwekkend, dat hij de band erg vaak wil horen (Flits in de afleveringen 18 en 19, Hein alleen in 19).
Ingesproken door: Henk Temming (Flits)

Alfred J. Kwak - Flits en Hein de Pinguns - Henk Temming


De Inktvis

Deze inktvis (eigenlijk een grote octopus) komt opeens tevoorschijn als Alfred zegt dat hij liever wil dat er iets vreselijks gebeurt, dan dat hij zich zo verveeld. De inktvis wil hen opeten, maar als Alfred hem het ruimtevoedsel geeft neemt hij dat. Hij eet het om, en komt dan blij weer boven, waarna hij Alfred meeneemt naar de bodem van de zee om een liedje ( zie de Audio sectie ) voor hem te spelen, waarbij hij nogal wat inkt uitblaast, en Alfred pikzwart weer boven komt (aflevering 18).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - De Inktvis of Octopus - Guido Jonckers


De Poolster

Een echte ster die doet alsof ze een zeester is, ze klampt vast aan de rubberboot van Henk en Alfred, precies als ze door de nacht het zuiden niet meer kunnen vinden, en de ijsschotsen niet in het water zien. De Poolster houdt van bewondering en applaus, en wanneer Henk en Alfred haar dit geven, gaat ze stralen en vliegt ze in de richting van het noorden, en helpt zo hen op weg naar de Zuidpool (aflevering 18).
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - De Poolster - Zeester - Doris Baaten


Kapitein Ahab

Deze krokodil is de kapitein van de walvisvaarder die op de walvissen rond het zuidpoolgebied jaagt. Zijn rechterbeen is een haak, en wanneer Alfred aan boord komt wordt hij erg boos en wil hem van het schip afhebben, maar dan komen er walvissen en is hij afgeleid. Als Alfred er voor zorgt dat er een harpoen verkeerd wordt afgeschoten, klimt hij aan dat touw naar de kant, Ahab snijdt het touw door, waardoor Alfred recht op het apparaat van professor Paljas terecht komt, Ionis. Alfred richt dan de luidspreker op de walvisvaarder, die door de extreme geluidsgolven uit elkaar valt, de bemanning moet vluchten in de reddingsboot. De naam Captain Ahab komt ook voor in het boek Moby Dick, waarbij de kapitein ook maar n been heeft (afleveringen 18 en 19).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Kapitein Ahab of Ahap van de Walvisvaarder Moby Dick - Fred Butter


De Bemanning van de Walvisvaarder

De zeeleeuw met de haak staat altijd op de uitkijk, en het grote nijlpaard schiet de harpoen af, de rest van de bemanning heeft onbekende functies. Ze zijn zeker niet erg snugger, en zitten wanneer de walvisvaarder is gezonken allemaal in dezelfde reddingsboot (afleveringen 18 en 19).

Alfred J. Kwak - De Bemanning van de Walvisvaarder


Els de Walvis (en de andere walvissen)

De walvis Els wordt door Paljas en Alfred gevraagd om mee te gaan naar Groot Waterland, om daar de haven te blokkeren zodat de supersonische vissersboot van K. Rokodil niet kan uitvaren. Hannibal vindt haar wel een heel grote walvis, en ziet ook dat de vissers en hun families op de rug van Els staan. Rokodil maakt dat niks uit, en hij wil haar samen met de vissers ten onder zien gaan, maar de computer van de boot keert automatisch om, omdat er een object is gesignaleerd. Zo redt Els de haringen (aflevering 19).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Els de Walvis en andere Walvissen - Anglique de Boer


Het Paard uit de Droom

Alfred zit in zijn droom op een wit paard dat heel hard rijdt, hierdoor weet hij dat het een droom is, eerst rijden ze over gras, dan vliegen ze een stuk over besneeuwde bergen, voordat het paard Alfred dumpt in de woestijn, waar het heel heet is (aflevering 20).

Alfred J. Kwak - Het Paard uit de Droom


Sergo de rat

Een van de bewoners van het dorpje in Zonder Waterland uit Alfreds droom, hij vindt het eerst grappig dat Alfred modderig water drinkt, maar lijdt hem daarna door het dorp, en verteld hem over de problemen die ze ondervinden door de droogte, en dat de ontwikkelingshulp goed bedoeld is, maar niet echt voldoet (aflevering 20).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Sergo de rat - Bill van Dijk


Leifeet de zanger

De zanger die Alfred op TV gezien heeft komt in zijn droom voor als hij in Zonder Waterland is. Hij is daar "om men ervan te overtuigen dat onze bijdragen ter plekke aankomen en goed worden besteed," en neemt wat fotos. Leifeet is daar aangekomen per helikopter, en zegt dat hij Alfred kent omdat hij naar zijn show op de televisie heeft gekeken (aflevering 20).
Ingesproken door: Henk Westbroek

Alfred J. Kwak - Leifeet de zanger - Henk Westbroek


De Journalisten

Deze journalisten zijn speciaal met Leifeet meegereisd met de helikopter om de algemene situatie en het goed aankomen van de hulp vast te leggen. Leifeet vraat hen om hem samen met het "sjofele stelletje" op de achtergrond te fotograferen, in de droom. Ook interviewen ze Kwa Wana, en vragen hem hoe hij zich voelt (afleveringen 20, 28 en 44).

Alfred J. Kwak - De Journalisten Fotograaf


De Schoolmeester en leerlingen in de droom

De schoolmeester van een dorpje in Zonder Waterland, hij is een soort kopie van professor Ramses, maar Alfred kent hem nog helemaal niet als hij de nachtmerrie heeft, een klein grapje dus. Hij probeert de kinderen van het dorp te inspireren door hen te vertellen dat met een goede educatie hun honger en dorst verholpen kan worden, doordat zij dan het land uit de brand kunnen helpen (aflevering 20).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - De Schoolmeester in de droom - Fred Butter


De Lakei van de Koning

Deze pingun verzorgt het bad van de koning, hij doet er soms dus wat cacao in of maakt een limonadebad, waarbij er wat citroensap in het water wordt gedaan, en neemt de kleren aan als de Koning in bad stapt (afleveringen 20, 21, 23 en 43).

Alfred J. Kwak - Lakei van de koning pingun limonadebad cacao


De Minister President

De Minister President, of de premier, staat onder de koning, maar moet hem toch om een handtekening vragen als de nieuwe ambassadeur van Groot Musland er is. Hij vindt dat je soms iets moet doen waarvan je weet dat het verkeerd is, want "dat hoort nu eenmaal bij de politiek (afleveringen 20, 21, 22, 23 en 43).

Alfred J. Kwak - Minister President Premier Politicus Nijlpaard


Het Volk bij de Koning

Deze dieren zijn de aanhangers van de monarchie, en ze juichen ("Leve de koning, leve Frans Ferdinand de Tweede") de koning toe als hij op het balkon van zijn paleis staat. Als hij en de ministers door Alfred en de bijen zijn weggejaagd, zien ze Alfred als de nieuwe koning, en juichen hem toe als hij op de troon zit (aflevering 21, en eigenlijk ook 25).

Alfred J. Kwak - Gewone Volk juichen Koning toejuichen Plebs Arbeiders


De Aartsbisschop / Monseigneur

Deze vogel is het hoogste orgaan van de kerk in Groot Waterland, hij komt vaak langs bij het kasteel voor vergaderingen, en wordt onder andere financieel gesteund door de koninklijke familie, waar de kerk een lange band mee heeft. Toch wordt hij verleidt door het geld van Dolf en zijn Kraaienpartij, en geeft hem de steun van de kerk, die natuurlijk niet lang stand houdt (afleveringen 21, 22, 23, 24, 25 en 43).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - De Aartsbisschop Aardsbisschop Monseigneur - Guido Jonckers - Vogel


De Minister van Financin

De raadgever van de koning op financieel gebied. Het beleid van deze krokodil (die in gedrag verdacht veel lijkt op burgemeester Rokodil) is zwak, aangezien de Koning bijna failliet raakt. Hij laat zelfs Alfred, als hij zijn geld terug komt vragen, in de gevangenis gooien (afleveringen 21, 22, 25 en 43).
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - De Minister van Financin - Bram van der Vlugt


Mevrouw Bij

Mevrouw Bij praat als eerste met Alfred, maar hij herkent haar niet meteen. Ze vraagt hem waar hij precies naar toe gaat, en wil graag naar de bloemen bij het kasteel, omdat die, zoals ze heeft gehoord, de lekkerste zijn. Ze helpt Alfred door de wachters, ministers en Koning te steken als deze Alfred in de cel proberen te gooien (afleveringen 21 en 28 (misschien ook 1)).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Mevrouw Bij Honingbij


Meneer Bij

Hij wordt geroepen door zijn vrouw roept op zijn beurt hun zoon en gaat ook met Alfred mee naar het kasteel. Hij is nog nooit tegen zijn vrouw ingegaan, want "zij heeft altijd gelijk." Hij helpt Alfred ook door het steken van de wachters, ministers en Koning (aflevering 21 (misschien ook 1)).
Ingesproken door: Koos van der Knaap

Alfred J. Kwak - Meneer Bij Bijen Bloemen


Het Zoontje van Meneer en Mevrouw Bij

De zoon van meneer en mevrouw bij, hij heeft ook een angel, maar daar moet hij van zijn moeder voorzichtig mee doen, omdat die nog te zwak is. Hij wil toch meedoen, en steekt Jonkheer Poen die daardoor hard wegrent, samen met de andere ministers en de Koning (aflevering 21).

Alfred J. Kwak - Bij Bijtje Bijtjes Zoon Zoontje


Minister Pad

Deze pad zit in de ministerraad van de koning, en verzekerd hem dat ze de financile crisis wel te boven komen wanneer het faillissement van de Koninklijke familie dreigt. Hij vergezelt de koning ook naar Breed Rietland, en is woedend op Dolf omdat hij de koning belachelijk maakt (afleveringen 21, 22, 24 en 43).

Alfred J. Kwak - Minister Pad


De Grote Cipier

Deze grote aap staat op de trap zodat Alfred niet weg kan komen, gelukkig zijn er de bijen die Alfred te hulp schieten en de cipier en bewaker steken zodat ze vluchten. De cipier vraagt dan of mevrouw Bij niet meer wil steken omdat hij het begrepen heeft. Hij wordt toch gestoken en rent dan een cel in (aflevering 21).

Alfred J. Kwak - Grote Cipier bewaker gevangenis sleutel cel


Overige Ministers

Over deze ministers is niks bekend, ze hebben ook niet gesproken in de serie. Wel kijken ze, net als de andere dieren aan tafel, verbouwereerd op wanneer de koning weer eens moet gapen tijdens een vergadering (aflevering 22).

Alfred J. Kwak - Overige ministers hond vogel adelaar


Rafton de Notaris

Deze notaris zoekt Dolf de Kraai op in zijn vaste biljartcaf, de bruine beer stelt zich voor en verteld hem dan dat Dolf erg rijk is geworden. Dolf gelooft dit eerst niet, maar kijkt dan stomverbaasd, net als Hannes en Wannes, Rafton aan (aflevering 22).

Alfred J. Kwak - Rafton de Notaris - Bruine Beer


Geppe

Dit nijlpaard is de adjudant en rechterhand van Dolf tijdens zijn regime met de Kraaienpartij. Geppe is wat rustiger dan Dolf, geeft hem strategisch advies en regelt de financile zaken met de Aartsbisschop. Wanneer het geld is weggehaald, waarbij Dolf eerst hem beschuldigd, adviseert hij Dolf via een achtergelaten brief om te verdwijnen, anders "worden we gepakt." Geppe helpt Dolf later ook te ontsnappen, wanneer hij de bewaker is in de gevangenis waar Dolf gevangen zit (afleveringen 22, 23, 24, 25 en 52).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Adjudant Geppe Nijlpaard rechterhand adviseur Dolf Kraaienpartij bewaker - Hans Otjes


Generaal Brul

Deze kikker is de bevelhebber van het leger van Breed Rietland, Kolonel Rangpang kent de generaal, waar deze zelf verbaasd over is, maar Rangpang meld dat hij erg beroemd is. Hij helpt hen om een plan te verzinnen om het regime van de Kraaienpartij omver te werpen (aflevering 24).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Generaal Brul de Kikker - Fred Butter


Snuif de Muis

Snuif is samen met zijn vrouw aan het protesteren tegen de Kraaienpartij, tegelijkertijd met Alfred en Rangpang die het paleis proberen binnen te komen, Snuif valt een lid van de Kraaienpartij aan, maar wordt weggetrapt, en zijn vrouw valt bijna in de slotgracht. Alfred redt hem, maar Snuif denkt dat hij ook lid is en bijt hem. Alfred legt het uit en later helpt Snuif hen om het geld uit het kasteel te krijgen. Daarvoor heeft hij nog kaas in het gezicht van Dolf gegooid, waarbij zijn gele snavel weer even te zien was, en Dolf beval alle ratten en muizen in het kasteel te vermoorden (aflevering 25).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Snuif de Muis - Niek Barendsen


De Secretaresse van professor Paljas

Ze regelt de administratieve zaken van Paljas, en vindt hem wel eens nogal onhandig, wanneer hij weer een experiment laat ontploffen: "A, ja, de professor zit daar achter in de rook" (aflevering 26).
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - Secretaresse professor Paljas - Poedel


Malahydama (of Mala Hidama) de Sneeuwman

De Sneeuwman die Alfred en professor Paljas redt van bevriezing uit de neergestorte Vliegende Molen, hij is niet de enige in zijn soort, maar zijn leefgebied wordt bedreigd door Rokodil, Bart, Hannibal en Duisenberg die een skigebied willen bouwen in het Homoloyo gebergte. Hij is heel aardig, en helpt Paljas en Alfred om de zakendieren te verjagen (aflevering 26).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Malahydama de Sneeuwman - Hans Otjes


Duisenberg

De bankpresident en investeerder. Rokodil, Hannibal en Bart benaderen hem of hij de bouw van het skioord wil financieren. Hij neemt zijn secretaresse Poeder mee naar het Homoloyo gebergte. Later in de serie doet hij mee als n van de drie presidentskandidaten voor het presidentschap van Groot Waterland (afleveringen 26 en 43).

Alfred J. Kwak - Duisenberg President Bankpresident Investeerder


Poeder de poedel

Ze is de secretaresse van Duisenberg, en helpt hem bij zijn werk. Ze gaat mee naar het Homoloyo gebergte om daar de locatie van het te bouwen skioord te bekijken. Ze heeft een soort Frans (in de serie Frands genoemd) accent, met een hese toon (aflevering 26).
Ingesproken door: Jip Wijngaarden

Alfred J. Kwak - Poeder de poedel secretaresse - Jip Wijngaarden


De Helikopterpiloot

Deze hond werkt voor de Bart betonmaatschappij, en vliegt K. Rokodil, Hannibal, Bart, Duisenberg en Poeder naar het Homoloyo gebergte. Nadat Duisenberg en Poeder zijn "aangevallen" door het monster van professor Paljas, rennen zij de helikopter (een soort Chinook) in en bevelen hem op te stijgen, hij weigert omdat Rokodil en Hannibal nog niet in het toestel zitten (aflevering 26).

Alfred J. Kwak - Helikopterpiloot


Loesje

Het eendje dat Alfred leert kennen tijdens zijn vakantie. Ze gaat in het voorjaar trouwen, maar dat zei ze pas wanneer ze wegging. Ze bleef niet langer omdat haar ouders weg wilden. Ollie, die hem vlak daarna tegenkomt, verdenkt Alfred ervan dat hij een gebroken hart heeft (aflevering 27).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Loesje - Anglique de Boer


De Treinpassagiers

Deze vogels reizen in dezelfde coupe als Alfred Jodocus Kwak, de man vindt zijn vrouw zeuren, want hij was de vorige keer de bagage vergeten, en vraagt Alfred naar de politieke situatie in zijn land. De vrouw lijkt verdacht veel op de vogel die in aflevering 11 voorkomt als Alfred op weg is naar het circus, wellicht een grapje van de makers (aflevering 27).

Alfred J. Kwak - Treinpassagiers


De Conducteur en Soldaten bij de Grensovergang

Deze poes controleert het kaartje van Alfred, en vraagt of hij een plezierige reis heeft gehad, waarom Alfred Kwak "Gaat wel" antwoord. De soldaten komen er bij de grensovergang bij om te controleren (aflevering 27).

Alfred J. Kwak - De Conducteur en Soldaten bij de Grensovergang


Kwa Wana

De vader van Winnie en Tom, hij is met zijn familie gevlucht uit het Thuisland omdat hij daar gezocht werd door de witte ganzen, die daar de macht hebben gegrepen. Hij vecht voor zijn vaderland, maar hij vindt dat hij zijn medestrijders in de steek heeft gelaten, en wil daarom terug om de zwarte eenden daar te helpen met de strijd voor vrijheid en gelijkheid. Alfred ontmoet hem wanneer hij in de trein terug naar Groot Waterland zit na zijn vakantie, de Wana's hebben zich verborgen in een coup (afleveringen 27, 28, 29 en 52).
Ingesproken door: Joseph Mosikili

Alfred J. Kwak - Kwa Wana - Joseph Mosikili


Blanche (of Blansh) Wana

De vrouw van Kwa Wana, en de moeder van Winnie en Tom, ze is heel zorgzaam en houdt veel van haar man, ze steunt hem in alles, en gaat daarom ook mee terug naar haar vaderland, Thuisland. Ze komen nog wel terug op Alfreds verjaardag (afleveringen 27, 28, 29 en 52).
Ingesproken door: Thandi Montshiwa

Alfred J. Kwak - Blanche of Blansh Wana - Thandi Montshiwa


De Chauffeur van Lispel

Deze kat is persoonlijke chauffeur van Lispel de Kwal, in een cabriolet met een bak water achterin. Hij moet Lispel meneer Kwal noemen, en wanneer Lispel hem vraagt om het water te verversen, neemt hij in plaats van zeewater kraanwater met zes zakken zout, waardoor Lispel er heel raar uitziet, en de chauffeur ontslaat, hoewel hij gewoon weer voorkomt in de volgende episode, en wanneer hij Dolf achtervolgt als hij de dijk laat doorbreken (afleveringen 27, 28, 43 en 44).

Alfred J. Kwak - De Chauffeur van Lispel


De Taxichauffeur

Deze hond rijdt Alfred heen en terug naar het kasteel, waar hij van de koning een document probeert te krijgen waarmee de Wana's een verblijfsvergunning kunnen krijgen, het lijkt er ook op dat hij een cameo (een grapje van de makers waarbij een personage terugkomt op een rare plek) heeft op het eiland Aroba (afleveringen 28 en 30).

Alfred J. Kwak - De Taxichauffeur


De Sergeant en agenten van Zwarterdam

Deze ganzen stormen de Zonneschijn op wanneer het schip heeft aangelegd in de haven van Zwarterdam. Ze zoeken naar Kwa en Blanche, maar vinden ze niet, omdat die al van tevoren van het schip zijn gegaan. Daarna verhoren ze Alfred, maar die wordt al snel vrijgelaten, en krijgt een visum voor twee dagen (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Sergeant en agenten van Zwarterdam


De Jongen en Winkeleigenaar in Zwarterdam

De jongen (waarvan de naam niet genoemd wordt), vraagt aan Alfred de afgesproken (geheime) zin: "Regen in het zuiden," Alfred: "en in het noorden." Alfred ziet dan dat Wannes hen achtervolgt, en zorgt voor een ontsnapping. De plek waar de jongen hem heen leidt, de plek waar de kameraden van Kwa verzamelen, zit in de winkel van de andere eend (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Jongen schuilplaats verzet apartheid winkeleigenaar in Zwarterdam


De Bakker in Zwarterdam

De bakker die Alfred en de jongen weg wil hebben voor zijn winkel, en ze zelfs probeert weg te slaan, tot Alfred hem omduwt (en dreigt de hele winkel kapot te slaan), om zo Wannes kwijt te raken (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Bakker Bakkerij Taarten eten


De Strijders en Kameraden van Kwa

De strijders van het verzet tegen de apartheid, Kwa is een held voor hen. Blanche is er ook bij wanneer Alfred en de jongen net binnen komen, Kwa Wana is dan aan het vertellen over Groot Waterland, en hij nodigt Alfred uit om een korte toespraak te houden, waar hij onder andere zegt: "eens zult u overwinnen" (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Strijders en Kameraden Verzet Apartheid


De Kapitein van de Hovercraft

De hovercraft gaat bijna vertrekken wanneer Alfred, Winnie, Tom en professor Tsjang aan boord willen gaan, dus kijkt de kapitein ongeduldig op zijn horloge en drukt hij de rest door de deur heen als ze met de bagage vast zitten (aflevering 30).

Alfred J. Kwak - Kapitein Hovercraft


Professor Tsjang (of Chang)

De maritiem bioloog (een Nobelprijswinnaar, en een kleine koalabeer) die toevallig met Alfred en de rest aan de praat komt wanneer ze hem helpen met zijn bagage, en waarmee ze met een onderzeer naar de bodem van het eiland Aroba gaan, om daar onderzoek te doen of het eiland een schildpad is. Hij komt erg vaak op Aroba, om daar de dieren in de oceaan te onderzoeken (aflevering 30).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Professor Tsjang (of Chang) - Bill van Dijk - Koalabeer Koala Beer Nobelprijswinnaar Nobelprijs


Johnny de Hoteleigenaar

De hoteleigenaar op het eiland Aroba waar Alfred, Winnie en Tom verblijven, hij ziet ook de orkaan naderen op het weerbericht op TV, en vraagt aan Winnie en Tom of ze 'm al gezien hebben (aflevering 30).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - Johnny De Hoteleigenaar - Guido Jonckers - Pelikaan


De Bestuurster van de Onderzeer

De bestuurster van de onderzeer waarmee Alfred en professor Tsjang naar de onderkant van het eiland gaan, ze hoort bij het onderzoeksteam en moet wanneer professor Tsjang de groeven van de schildpad ziet, steeds harder graven (aflevering 30).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - De Bestuurster van onderzeer - Alida Neslo


Het Personeel op het Moederschip

Het personeel op het moederschip (allemaal kangoeroes) van de onderzeer dat professor Tsjang laat komen om de schildpad verder te onderzoeken. Wanneer ze de tornado zien aankomen, laten ze de onderzeer naar de oppervlakte komen (aflevering 30).
Ingesproken door: Marc Nahuys (links)

Alfred J. Kwak - Personeel Moederschip Onderzeer Kangoeroe Kangoeroes Kanga - Marc Nahuys


De Schildpad

Deze reusachtige schildpad, die zo groot is als het eiland (hierdoor schuift het eiland ook steeds een stukje op), ligt al jaren te slapen. Wanneer er een tornado Aroba bedreigt, maken ze hem met de onderzeer wakker. De schildpad kijkt dan naar boven, en zwemt weg zodat de tornade langs het eiland raast. De schildpad gaat dan weer verder met slapen (aflevering 30).

Alfred J. Kwak - Schildpad Turtle Groot Eiland Aruba Aroba


De Bronco's

Deze gevreesde broers spannen samen om Alfred, die in zijn droom de sheriff is, te verslaan (aflevering 33).

Alfred J. Kwak - De Bandieten Schurken Broers Bronco's Bronko's Wreken


Waarzegger Onobola

De waarzegger die Alfred en professor Paljas helpt met hun zoektocht naar de (goede) ingang van de piramide, hij lijkt sprekend op professor Ramses, hij is dan ook zijn neef en is de grootvader van koningin Cleo (aflevering 35).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - Waarzegger Onobola - Guido Jonckers


Farao of Koningin Cleo Kat Kammon

De koningin van de piramide, zij geeft Alfred de medicijn voor professor Ramses, en vraagt later Ramses om hulp bij een energieprobleem (afleveringen 34, 35 en 40).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - Farao Koningin Cleo Kat Kammon Egypte Piramide - Alida Neslo Kat Kammon Egypte Piramide - Poes - Alfred Jodocus 
Kwak


Michael Duckson

De popzanger die dankzij de brief van Winnie, die een grote fan van hem is, naar Groot waterland komt om daar een concert te geven, Winnie mag bij een speciaal diner bij hem aanschuiven, de naam is natuurlijk een variant op de zanger Michael Jackson (aflevering 36).
Ingesproken door: Jason Johnson

Alfred J. Kwak - Michael Duckson - Jason Johnson


De Heks

De heks uit de fantasie van Alfred, hij ziet haar voor het eerst op de kaft van een boek, en springt uit dat boek in zijn droom. Als Alfred zegt dat ze minstens honderd jaar is, zegt ze dat heksen geen leeftijd hebben, en tovert zichzelf om in een mooie eend. Alfred vertelde de kinderen van Ollie dat heksen rode ogen hebben, ze niet ver kunnen zien, maar wel heel goed ruiken (aflevering 39).
Ingesproken door: Angelique de Boer

Alfred J. Kwak - De Heks Witch Rode Ogen Michael Duckson - Angelique de Boer


Vrouw van Ollie

De vrouw van Olie, die samen met hem een afspraak heeft waardoor ze Winnie vragen of ze kan oppassen, die is te laat, en vraagt Alfred of hij zolang op de kinderen kan letten (afleveringen 39 en 52).

Alfred J. Kwak - Vrouw van Ollie de Ooievaar


De Kinderen van Ollie

Deze vijf kleine ooievaars (ook nog 's een vijfling) die het Alfred best lastig maken als hij op ze moet passen. Op het plaatje, van links naar rechts, Jan, Mieke, Anne, Tommy en Billy. Ze laten de badkamer vollopen met water, klimmen in de lamp, gooien alles uit de kast, maken ruzie en gebruiken een tuinslang in de kamer. Alfred geeft ze dan maar taart en limonade, en gaat ze het sprookje van Hans en Grietje voorlezen. Ze vallen daarna in slaap, en Alfred brengt ze naar bed. (afleveringen 39, 52).

Alfred J. Kwak - Kinderen Ollie ooievaars Jan, Mieke, Anne, Tommy, Billy


Hans & Grietje

Hans en Grietje, de hoofdpersonen uit het beroemde sprookje, dat nu een Alfred vorm te zien, waarbij Hans en Grietje eendjes zijn, en de heks er ook iets anders uitziet dan in het sprookje (aflevering 39).
Ingesproken door: Fred Butter (Hans), Alida Neslo (Grietje)

Alfred J. Kwak - Hans en Grietje Sprookje Sprookjes Nachtmerrie Hnsel und Gretel - Fred Butter - Alida Neslo


De Koning en zijn Monsters

In de droom vraagt de heks zijn toestemming of ze met Alfred mag trouwen. Hij staat dat toe, want hij vind dat je met Alfred nog is kunt lachen, en wenst ze geluk, waarbij de monsters pissebedden (in plaats van rijst) uit hun mond naar het pasgetrouwde stel gooien (aflevering 39).
Ingesproken door: Niek Barendsen (de Koning)

Alfred J. Kwak - Koning en zijn Monsters Pissebedden - Niek Barendsen


De Presentator en Verslaggever

De presentator en verslaggever van het journaal die onder andere bericht over de vulkaan, de watersnood tijdens de verkiezingstrijd, de uitslag daarvan en de terugtrekking van alle kleur vanuit het Arlon continent op TV verslaat (afleveringen 41, 43, 44, 50 en 52).
Ingesproken door: Felix Meurders

Alfred J. Kwak - De Verslaggever TV Presentator Nieuws Journaal Aap - Felix Meurders


Gouverneur Alem Palem

Deze orang-oetan is gouverneur van het eiland, hij begeleid Alfred, Paljas en Stoppel naar de top van de vulkaan, en helpt hen de Draak uit de krater te krijgen (afleveringen 41 en 42).
Ingesproken door: Michiel Kerbosch

Alfred J. Kwak - Gouverneur Alem Palem orang-oetan orang oetang - Michiel Kerbosch


Maharaja Nikilokopoen

De maharaja (of marahadja) en eigenaar van het deel van Sinatra eiland waar de draak is gevonden, en dus de rechtmatige eigenaar. Hij verkoopt de draak voor 1000 goudstukken aan Dolf en het pretpark in Groot Waterland (afleveringen 42).
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Maharaja Nikilokopoen Eigenaar Sinatra Eiland - Anton Korthuys


Het Bloemenmeisje

Het eendje dat werkt in de bloemenwinkel waar Alfred in zijn fantasie komt om bloemen te halen, en er direct stapelverliefd op wordt, wat Winnie natuurlijk niet leuk vindt (aflevering 43).

Alfred J. Kwak - Het Bloemenmeisje


De Golfleraar

De coach die Paljas leert golfen, en later Alfred en Winnie, wanneer Paljas zijn arm in het gips heeft. Hij vindt Winnie een genie en natuurtalent, in tegenstelling tot Alfred (aflevering 48).
Ingesproken door: Koos van der Knaap

Alfred J. Kwak - Golf Coach Golfleraar Golfinstructeur Green Golfclub


Meneer Ford

De zakenpartner van professor Paljas, die hij uitdaagt voor een partijtje golf over wie de naam mag geven aan de onderzeer van Paljas. Hij is nogal een opvliegend persoon, maar lijkt er achteraf geen moeite mee te hebben wanneer Alfred hem verslagen heeft (aflevering 48).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Meneer Ford - Bill van Dijk


De Assistenten van Meneer Ford

Deze eenden, die er (ze zitten in Japon / Jippon) Japans of Aziatisch uitzien, helpen meneer Ford met zijn bezigheden. Zijn secretaresse haalt Alfred en Paljas van het vliegveld, en houdt niet zo van golf. De andere twee vergezellen meneer Ford bij de golfwedstrijd tegen Alfred (aflevering 48).

Alfred J. Kwak - Assistenten Meneer Ford Japanse Eenden


Koningin Nora

De koningin van het land met de pot met goud die gestolen wordt. Zij helpt Alfred om de pot terug te krijgen, zodat de wereld weer kleur krijgt (aflevering 50).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - Koningin Nora - Alida Neslo


De Visser

Deze walrus zit rustig in zijn bootje te vissen wanneer Alfred en Henk door Dolf in het meer worden geduwd in de auto, de haak van de hengel komt dan aan de auto vast te zitten, en trekt de hele boot mee op het land (aflevering 51).

Alfred J. Kwak - De Visser Walrus Roeiboot Hengel


De Hond in de Sportauto

Deze hond rijdt nietsvermoedend door de straten wanneer Dolf en Alfred elkaar aan het achtervolgen zijn. Dolf ziet dat de auto waarin de hond rijdt bijna hetzelfde is als die van hem, en zorgt er zo voor dat hij Alfred kwijtraakt, die de auto van de hond (hij dacht dat het Dolf was) tegen een hotdogstand en een lantaarnpaal duwt (aflevering 51).

Alfred J. Kwak - De Hond in de Sportauto Ferrari


De Band op TV

De rockband die een soort techno nummer speelt op het moment dat Alfred van de politie terugkomt, en de TV aanstaat. Hij wil het nummer dan uitzetten, maar dan komt Dolf opeens op de televisie met een boodschap (aflevering 52).

Alfred J. Kwak - De band op TV rock hardrock hard rock techno


Vader Tijd

In de droom van Dolf staat hij voor Vadertje Tijd, en vernietigd de zandlopers die de tijd beheersen. De tijd staat daardoor stil, de aarde zal niet meer ronddraaien, en dit natuurlijk zodat Dolf de baas van de wereld kan worden, wat hij in een toespraak aankondigt, en waar Alfred het "niet mee eens is" (aflevering 52).

Alfred J. Kwak - Vader Vadertje TijdOverige Stemmen (personage onbekend)


Ger Smit.


Leuk om te zien is de verandering van uiterlijk bij professor Hannibal, die in het midden van de serie er anders uitziet, en K. Rokodil, die in het begin een ander aanzien heeft. Vergelijk de twee onderstaande afbeeldingen maar eens, de linker komt uit aflevering 1, de rechter uit aflevering 29.

Alfred J. Kwak - Rokodil Hannibal Bart Geld Goudstukken    Alfred J. Kwak - Rokodil Hannibal Drank - Alfred 
Jodocus KwakWil je een banner of link van deze fanpage voor je eigen site, blog of forum onderschrift, iets dat wij erg leuk vinden, kijk dan even bij "Aan alle gasten"Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Afleveringen en Downloads (downloadlinks)

De afleveringen van Alfred Jodocus Kwak zijn nu te streamen (een filmpje kijken op het internet) van de site van Herman van Veen. Iedere week sinds het begin van vorig jaar komt er n bij, ze zijn tot nu toe niet verder gekomen dan aflevering 35, en de nummers 31 t/m 33 zijn ook nog niet beschikbaar.

Update (1-4-2007): sinds kort zijn alleen de afleveringen 1 & 2 te bekijken, wellicht worden de andere streams later weer beschikbaar gesteld.

De links van de afleveringen staan bij de betreffende episode. Kijk dus verderop om de afleveringen van Alfred te zien.

De afleveringen (in dit geval 1 & 2) die te zien zijn op het Internet zijn met een * aangegeven.


Wegens het kapen van bandbreedte hebben wij ons logo op alle afbeeldingen geplaatst, onze excuses daarvoor.Klik op de naam om naar de beschrijving van de aflevering te gaan. De serie werd in Nederland voor het eerst op televisie uitgezonden van 1989 tot 1991.


  1. De Eieren *
  2. Het Verjaardagsfeestje *
  3. Het Kroonjuweel
  4. Op School
  5. De Kater
  6. De Olympiade
  7. De Zeeverkenners
  8. De Spion
  9. De Geest in de Fles
10. De Heilige Tulband
11. Het Circus
12. Het Schaakspel
13. De Witte Koningin
14. Vissen in Troebel Water
15. De Ontploffing
16. Rangpang
17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding
26. De Lieve Sneeuwman
27 Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning
29. De Boerenganzen
30. Op Vakantie
31. Booreiland
32. Atlantis
33. Cowboys en Indianen
34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
39. De Heks
40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
43. Groot Waterland Krijgt een President
44. De Watersnood
45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed
48. Een Partijtje Golf
49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
52. Nog Lang en GelukkigSamenvatting van de afleveringen (episode guide)


De Engelse, Duitse, Franse en Japanse naam staan er ook naast, maar pas op voor spoilers!


Aflevering 1: De Eieren - Alfred Comes to Life - Hurra, er ist da - La naissance d`Alfred - アルフレッド誕生

Op een mooie lentemorgen gaan Henk de Mol en Johan Kwak varen in een klomp. Terwijl ze tevreden over het water dobberen, vertelt Henk aan Johan over de lente: "De bladeren groeien aan de bomen, de bloemen gaan bloeien en de mensen en dieren gaan trouwen." "Puh," zegt Johan snel, "wie wil er nou trouwen?" Maar hij heeft zijn zin nog niet afgemaakt of hij spitst zijn oren voor een zacht gekwaak dat hij niet herkent. Het lieflijke gekwaak komt van Anna, het allermooiste eendenmeisje uit de beurt.

Klik hier om afl. 1 te bekijken (kijk hier voor informatie en aanwijzingen).


Alfred J. Kwak - Aflevering 1: De Eieren - Alfred Comes to Life - Hurra, er ist da - La naissance d`Alfred - Alfred Jodocus 
Kwak


Ook de zeer waarschijnlijke ouders van Dolf gezien, een Duits sprekende kraai en een merel:

Alfred J. Kwak - Ouders Dolf Kraai Merel


Alfred komt als eerste uit het ei en waggelt weg, Henk haalt hem snel terug.

Alfred J. Kwak - Alfred Ei Johan Henk


Dan komen de rest van de eieren uit en, daar zijn de kapsels!

Alfred J. Kwak - Kapsels Broertjes Zusjes Alfred


Aflevering 2: Het Verjaardagsfeestje - Alfreds First Birthday - Bse berraschung - Le premier anniversaire d`Alfred - 初めてのバースデー

Als Alfred n jaar wordt, organiseert zijn stiefvader Henk de Mol een groot feest voor zijn vrienden. De grote verrassing van het feest is dat ze met zijn allen bij de koning in zijn paleis op bezoek mogen. Het loopt allemaal goed, totdat Pikkie, het kleine ekstertje, de robijn van de koning verleidelijk ziet glinsteren. Die kan hij niet laten liggen en zonder dat hij het wil, brengt hij Alfred in grote problemen! En Alfred zelfs in de gevangenis terecht komt.

Klik hier om afl. 2 te bekijken (kijk hier voor informatie en aanwijzingen).


Alfred J. Kwak - Aflevering 2: Het Verjaardagsfeestje - Alfreds First Birthday - Bse berraschung - Le premier 
anniversaire d`Alfred - 初めてのバースデー


Het meest dramatische moment uit de reeks is natuurlijk de dood (en dat gelijk in aflevering 2) van zijn ouders zes broertjes en zusjes: "Waar is mama, waar is papa?".

Alfred J. Kwak - Verhuizen Ouders Kinderen Henk

Alfred J. Kwak - Aanrijding Dood ouders kinderen


En daarna die knuffel (lief!):

Alfred J. Kwak - Knuffel Alfred Eend Eendje lief liief schattig leuk duck


Aflevering 3: Het Kroonjuweel - The Ruby of the Crown - Hinter Gittern - Le rubis de la couronne - 王冠のルビー

Alfred zit in de gevangenis, omdat de koning nog steeds denkt dat hij zijn robijn wilde stelen. Pikkie zit in gewetensnood, hij wilde die robijn eigenlijk helemaal niet stelen en hij wilde helemaal niet dat Alfred door zijn schuld in de gevangenis zat. Maar eerlijk zijn is niet altijd gemakkelijk. Zal Pikkie de moed vinden om de koning te vertellen dat hij de robijn heeft gestolen? Zal Alfred ooit uit de gevangenis komen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 3: Het Kroonjuweel - The Ruby of the Crown - Hinter Gittern - Le rubis de la couronne


Aflevering 4: Op School - My Father is Henk - Im Brunnen gefangen - Le pige - 父さんはハンク

De kerstvakantie is weer over en Alfred moet weer naar school, op de heenweg heeft hij ruzie met Dolf. Alfred wordt door Dolf gepest, omdat hij de zoon van een mol is. In de les leert hij over de geschiedenis van Polderstad, hij dommelt daarbij weg en droomt over de Middeleeuwen en de minstreel. Na schooltijd loopt het weer uit de hand en ze krijgen ruzie. Alfred wordt zo boos dat hij met Dolf gaat vechten, en leert over de gele snavel van Dolf, die wegrent. Hij vindt Dolf bij een oude waterput, maar hij is zo verrast dat hij van schrik in de put valt. Alfred gaat natuurlijk Dolf redden, maar belandt daarbij zelf ook in de put. Ze kunnen er niet uit, en zijn ook nog is niet alleen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 4: Op School - My Father is Henk - Im Brunnen gefangen - Le pige


Aflevering 5: De Kater - Dolfs Secret - In letzter Sekunde - Le secret de Dolf - ドルフの秘密

Alfred en Dolf zitten nog steeds vast in de put, Alfred probeert er wel uit te komen, maar het lukt hem steeds net niet. Ze weten niet dat Krabnagel de Kater, het op ze voorzien heeft. Henk, die zich ondertussen ongerust maakt omdat Alfred nog niet terug van school is, besluit na langs meester Bas te zijn gegaan ze te gaan zoeken. Maar zal hij op tijd zijn en zijn Alfred en Dolf zo slim om uit de klauwen van Krabnagel blijven.

Alfred J. Kwak - Aflevering 5: De Kater Dolfs Secret - In letzter Sekunde - Le secret de Dolf


Aflevering 6: De Olympiade - The Great Race - Olympiade - Hissez les voiles - レースの行方

Alfred en zijn vrienden doen mee aan de allereerste triatlon van Polderstad. Helaas kan Dolf niet meedoen, want zijn vleugel is gebroken door de val in de put. Dolf wil kost wat kost voorkomen dat Alfred wint. Daarom besluit hij zijn vriend Hannes een handje te helpen. Hij laat Pikkie pillen stelen van Vlier, waardoor hij enorm veel energie steelt. De koning geeft het startschot en de wedstrijd is begonnen. Zal Alfred winnen of slaagt Dolf zijn plan..

Alfred J. Kwak - Aflevering 6: De Olympiade - The Great Race - Olympiade - Hissez les voiles


Aflevering 7: De Zeeverkenners - Sea Scouts, Part 1 - Abenteuer auf hoher See - Le flacon - 船乗りアルフレッド

Alfred krijgt per brief een oproep voor de zeeverkenners voor een zeilrace tegen Groot Musland. Aan boord van het zeilschip de Zeewolf ondergaan Alfred en zijn vriendjes onder leiding van de drilinstructeur, kolonel Rangpang en kapitein Stoppel een zware training. Hij ontmoet Peter (de codenaam van Igor), ook een mus, die als spion op de Zeewolf is meegestuurd. Kolonel Rangpang wel per s de race te winnen en heeft het schip door professor Hannibal laten uitrusten met de nieuwste technische snufjes. Zonder dat Alfred het in de gaten heeft, betrapt hij de spion en krijgt hij Peters walkietalkie in handen. Alfred wordt betrapt met de walkietalkie en nu denkt iedereen dat hij de spion is.

Alfred J. Kwak - Aflevering 7: De Zeeverkenners Sea Scouts, Part 1 - Abenteuer auf hoher See - Le flacon - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 8: De Spion - Sea Scouts, Part 2 - Der Spion - La course - マストをあげて

Alfred zit opgesloten omdat hij wordt verdacht van spionage, en ziet Lispel de kwal het schip op gaan, hij komt vrij met hulp van Ollie, Snel en Peter, die dat wel gelijk aan kolonel Rangpang verteld. Daarna moet hij de Zeewolf van de spionnen redden en ook nog is de zeilrace zien te winnen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 8: De Spion - Sea Scouts, Part 2 - Der Spion - La course


Aflevering 9: De Geest in de Fles - The Strange Bottle - Ein gefhrliches Geschenk - Larguez les amarres - ふしぎなボトル

Alfred heeft een vreemde droom, n zijn eigen huis, een klomp, want hij wordt te groot om nog bij Henk te wonen. Samen bouwen ze de klomp, en als die klaar is, geeft Alfred een klein huisfeest. Hij krijgt veel cadeaus, en van Ollie een vreemde fles met rook, die hij bij de antiekhandelaar heeft gekocht. Tegelijkertijd, in een ver land, zoeken de bewakers van de koning naar de fles met daarin de Kwade Geest van de Duisternis, om zo rampen te voorkomen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 9: De Geest in de Fles - The Strange Bottle - Ein gefhrliches Geschenk - Larguez les 
amarres


Aflevering 10: De Heilige Tulband - Flying Carpet - Der Geist in der Flasche - Le tapis volant - 魔法のジュータン

Na een lange tocht komen de bewakers in Groot Waterland aan, Dolf loopt langs terwijl Alfred J. Kwak probeert de fles te openen. Geholpen door Dolf opent Alfred de fles, en ontmoet de Kwade Geest van de Duisternis, die hem wil opeten..


Alfred J. Kwak - Aflevering 10: De Heilige Tulband - Flying Carpet - Der Geist in der Flasche - Le tapis volant - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 11: Het Circus - Alfred Joins the Circus - Der Mensch ist los - Alfred au cirque - 面白サーカスピエロ

Alfred heeft een affiche van het grote rondreizende circus zien hangen, die een clown nodig hebben. Hij krijgt les van de zieke Colombo de clown, die hem leert een grappige clown te spelen. Maar bij zijn eerste optreden krijgt Alfred last van plankenkoorts, en de Mensch breekt ook nog los.

Alfred J. Kwak - Aflevering 11: Het Circus - Alfred Joins the Circus - Der Mensch ist los - Alfred au cirque - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 12: Het Schaakspel - Alfred's Chess Adventure - Die geheimnisvolle Knigin - La reine blanche - チェスの女王夢冒険

Polderstad wordt opgeschrikt door een serie inbraken. Henk en Alfred spelen potjes schaak, waarbij Alfred in slaap valt en droomt over het tot leven komen van de Schaakkoningin. Met haar vliegt hij door de stad.

Alfred J. Kwak - Aflevering 12: Het Schaakspel - Alfred's Chess Adventure - Die geheimnisvolle Knigin - La reine blanche 
- Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 13: De Witte Koningin - The Queen Loses her Crown - Haltet den Dieb! - chec et mat - ぬすまれた女王の冠

Alfred en de schaakkoningin zijn getuigen geweest van een inbraak. Alleen, het probleem is dat Alfred op het tijdstip van de inbraak bij Henk de Mol was. Alfred en Henk waren een potje aan het schaken en Alfred was in slaap gevallen omdat Henk zo lang moest nadenken. Toch heeft Alfred het vermoeden dat Dolf de Kraai wel eens betrokken zou kunnen zijn bij de inbraak. Alfred en de schaakkoningin besluiten hem een bezoekje te geven.

Zie voor het einde van de aflevering het begin van de pagina (de eerste afbeelding), echt prachtig.

Alfred J. Kwak - Aflevering 13: De Witte Koningin - The Queen Loses her Crown - Haltet den Dieb! - chec et mat - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 14: Vissen In Troebel Water - Let's Find the Sawfish - Skrupellose Geschfte - Comme des poissons dans l`eau - ノコギリザメを探せ

De lente is begonnen en Alfred en Henk willen een bezoekje aan de zee brengen. Samen gaan ze naar Haringslag, waar ze toevallig de tewaterlating van de Gloria bijwonen. De Gloria I is een supergeavanceerde vissersboot gemaakt door Hannibal in opdracht van burgemeester Rokodil, met als enige doel alle haring uit de zee te vissen. Het schip valt onder leiding van kapitein Stoppel, die dolgelukkig is met zijn nieuwe boot. Maar, kapitein Stoppel verkeert ook in gewetensnood, want een hoop vissers dreigen werkeloos te raken en het voortbestaan van de haring is ernstig in gevaar. Dit heeft Alfred ook gehoord en hij besluit actie te ondernemen. Samen met Henk en Parmesanidas (of Parmezanidas / Parmesandus, kijk voor een afbeelding van hem bij de Links sectie), de wijze en oude heremietkreeft, kiezen ze het ruime sop om de hulp in te schakelen van Wiedewiedewagen..

Alfred J. Kwak - Aflevering 14: Vissen In Troebel Water - Let's Find the Sawfish - Skrupellose Geschfte - Comme 
des poissons dans l`eau


Woohoo! Nu gaat het gedeelte van de walvissen beginnen!

Aflevering 15: De Ontploffing - Alfred's Perilous Voyage - Die Explosion - La tempte - 嵐の海とたたかう!

Alfred, Henk en Parmesanidas zijn op zoek naar Wiedewiedewagen de zaagvis. Hij kan ze helpen de Gloria uit te schakelen, om zo de haringen te redden. Na hem gesproken te hebben, gaat het erg stormen op zee, en komen Alfred en Henk in de problemen, Alfred slaat overboord, maar ze worden gered door kapitein Stoppel, die ze naar zijn huis brengt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 15: De Ontploffing - Alfred's Perilous Voyage - Die Explosion - La tempte - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 16: Rangpang - The Search for the Whales - Die Reise zum Sdpol - Dpart pour l`Antartique - クジラ探しの大航海

Rokodil zal zijn ambitie om de grootste vissersvloot van de wereld te hebben nooit opgeven. Hij krijgt een andere supersonische vissersboot (de Gloria II) die wordt gebouwd om het verlies te compenseren, kapitein Stoppel ziet er van af om kapitein van het schip te worden, maar professor Hannibal zorgt dan dat het schip bestuurd kan worden door een robot. Parmesanidas brengt dan een ander idee ter sprake om de haringen te helpen. Hij stelt voor om de walvissen bij de Zuidpool te vragen of zij de haven te kunnen blokkeren zodat de Gloria II niet uit kan varen. Het nieuwe schip is zo geavanceerd dat het in staat is zonder kapitein bestuurd te worden. Lispel luistert hen af en informeert Rokodil, die de soldaten van het garnizoen op basis daar de opdracht geeft om Alfred en Henk niet door te laten en vast te zetten. Onderweg zullen ze de straat (pas, zee-engte) van Gebral (die natuurlijk lijkt op de straat van Gibraltar) moet trotseren, waar een marinebasis gevestigd is en onder leiding van Kolonel Rangpang staat, die de opdracht heeft hen te arresteren op verdenking van spionage, maar hen s nachts vrij laat zodat ze hun reis kunnen voortzetten.

Alfred J. Kwak - Aflevering 16: Rangpang - The Search for the Whales - Die Reise zum Sdpol - Dpart pour l`Antartique - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 17: Vrienden Vanuit de Ruimte - Visitors from Outer Space - Rettung aus dem All - Des amis venus du ciel - 宇宙からのお友達

Alfred en Henk zijn nog steeds onderweg naar de zuidpool, en ontmoeten daar vliegende vissen, maar komen in een zware storm terecht en spoelen aan op een onbewoond eiland waar ze een groep buitenaardse wezens ontmoeten die daar fruit (zij noemen het Marbo) verzamelen dat op hun planeet niet groeit. Hun ruimteschip is kapot, en daarom komen ze elkaar toevallig tegen. Alfred en Henk helpen hen, omdat zij het fruit goed kunnen ruiken, want het heeft een sterke geur. Er is weinig tijd, want de vulkaan op het eiland staat op springen. Ze helpen hen in ruil voor de reparatie van hun boot, maar dan barst opeens de vulkaan op het eiland uit.

Alfred J. Kwak - Aflevering 17: Vrienden Vanuit de Ruimte - Visitors from Outer Space - Rettung aus dem All - 
Des amis venus du ciel


Aflevering 18: De Poolster - The Southern Cross - Im ewigen Eis - La croix du sud - 夜空に南十字星輝く

Twee dingen gebeuren nu tegelijkertijd op de Zuidpool. Professor Paljas is bezig een vertaalmachine Ionis (of in zijn accent, Ionus) te ontwikkelen om de walvissen te communiceren en ze te waarschuwen voor walvisvaarders. De andere is dat een walvisvaarder, in het gebied zoekend walvissen is.
Ondertussen ontmoeten Alfred en Henk een gigantische inktvis die hen op wil eten, maar door het voedsel van de buitenaardse wezens weten ze zich snel uit de gevaarlijke situatie te bevrijden. Daarna ontmoeten ze een pratende zeester, de Poolster, die het leuk vind om applaus te krijgen en hen s nachts de weg wijst naar de Zuidpool.

Alfred J. Kwak - Aflevering 18: De Poolster - The Southern Cross - Im ewigen Eis - La croix du sud


Aflevering 19: De Walvis - The Ocean Belongs to All of Us - Rettet die Wale - Nul ne possde l`ocan - 海はみんなのもの

Eindelijk zijn ze dan op de zuidpool aangekomen, maar wanneer Alfred en Henk wakker worden, liggen ze vlak naast een walvisvaarder. Alfred gaat aan boord, maar dat wil de kapitein niet en ze gaan achter hem aan. Dan komen er walvissen voorbij, en gaat het schip achter ze aan. Wanneer door toeval Alfred en Henk hen helpen, slaagt professor Paljas en zijn team niet alleen in het spreken met walvissen maar ook in het wegjagen van de walvisvaarders. De walvissen zijn meelevend, en de walvis Els gaat meteen mee naar Groot Waterland om het plan van Rokodil te saboteren door de haven te blokkeren en zo de haring te redden van de Gloria II.

Alfred J. Kwak - Aflevering 19: De Walvis - The Ocean Belongs to All of Us - Rettet die Wale - Nul ne possde l`ocan - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 20: De Nachtmerrie - Alfred - Desert Dream - Der Albtraum - Le cauchemar - クワック砂漠に行く

Nadat Henk hem een krantenartikel over een land zonder water (met de typische naam Zonderwaterland) leest, droomt Alfred dat hij zelf naar een dergelijke plaats reist. Als hij de bewoners, onder andere Sergo de rat van het dorp in zijn droom ontmoet, leert hij over de problemen die ze daar hebben. De dieren daar hebben geen water, en de ontwikkelingshulp die ze krijgen is goed bedoeld, maar niet erg doordacht. Ook de zanger Leifeet komt in zijn droom voor. Wanneer hij wakker wordt, neemt Alfred de beslissing een fonds op te richten voor mensen in Zonder Waterland. Hij gebruikt daarvoor een waterkroos maaier, om zo waterkroos te verkopen om kanalen te graven in Zonderwaterland.

Alfred J. Kwak - Aflevering 20: De Nachtmerrie - Alfred - Desert Dream - Der Albtraum - Le cauchemar - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 21: De Bijen - The King Takes a Loan - Wasser fr die Wste - Un emprunt royal - 王様に貸した金貨

Koning Frans Ferdinand de tweede, koning van Groot Waterland, is totaal niet genteresseerd in politiek. Hij zit dag en nacht in zijn favoriete limonade- of cacaobad, en het beleid van zijn ministers is niet voldoende om de financile positie te verbeteren. Daardoor heeft de koning geen geldmiddelen meer en moet hij geld van Alfreds fonds lenen, waarvan Jonkheer Poen toevallig gehoord heeft, om nog zijn rekeningen te kunnen betalen. Zich niet bewust van de economische situatie van zijn land, leent hij de koning geld, om zo daarover rente te ontvangen. Wanneer Alfred een maand later terugkomt voor de afgesproken terugbetaling, proberen de adviseurs, ministers en bewakers van de koning alles om hem te arresteren zodat ze het geld niet terug hoeven te betalen. De bijen helpen hem dan om het geld terug te krijgen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 21: De Bijen - The King Takes a Loan - Wasser fr die Wste - Un emprunt royal - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 22: De Kraaienpartij - Dolf is Justice - Kra an die Macht - Vive Dolf - 大金持ドルフの野望

Dolf is teruggekomen uit het buitenland en heeft nu een grote ambitie. Aangezien hij het politieke systeem van Groot Waterland niet goed genoeg vindt functioneren voor de burgers, denkt hij erover om in de politiek te gaan. Het enige wat hij nodig heeft is geld om zijn campagne voor zijn eigen politieke partij te financieren. Alfred weigert om hem te helpen, omdat hij zijn les in het uitlenen van geld wel geleerd heeft Als Dolf wegloopt roept hij voor de eerste keer: "Dolf is rechtvaardig." Maar toevallig erft Dolf dan een fortuin van ene Vink, en begint hij met een groot aantal dieren, die voor een verandering in de maatschappij zijn, de partij op te zetten. De ontwikkeling gaat snel en de revolutie is ineens onomkeerbaar. Alfred en andere tegenstanders worden in de gevangenis gezet aangezien zij tegen het nieuwe regime zijn, de aanklacht is landverraad.

Alfred J. Kwak - Aflevering 22: De Kraaienpartij - Dolf is Justice - Kra an die Macht - Vive Dolf - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 23: De Slag om Polderstad - Escape from the Crow Party - Die Krhenpartei - L`vasion - カラス党から逃げろ

Ook worden onder andere Jonkheer Poen, Ollie en Kolonel Rangpang gevangen gezet in een cel in het gebouw van de Nationale Kraaienpartij, de zeer succesvolle politieke partij van Dolf. Maar met hulp van Henk, Ollie en Igor, slagen zij erin om aan de bewakers te ontsnappen. Na gegeten te hebben bij Alfred besluiten ze te vluchten naar Breed Rietland, het buurland van Groot Waterland dat geregeerd wordt door een familielid van Frans Ferdinand, om daar onder te duiken totdat de situatie weer wat rustiger wordt. Maar alle grensposten zijn bewaakt, dus ze moeten over de rivier, die eindigt in een waterval.

Alfred J. Kwak - Aflevering 23: De Slag om Polderstad - Escape from the Crow Party - Die Krhenpartei - L`vasion 
- Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 24: Het Plan - Emperor Dolf the First - Flucht aus Deichstadt - Dolf empereur - 皇帝になったドルフ

Nadat hij verdrongen is door Dolf, die het paleis overneemt en zichzelf uitroept tot Keizer Dolf de eerste, neemt Frans Ferdinand ook toevlucht naar Breed Rietland (of Breedrietland), waar hij met zijn medewerkers, Alfred en zijn vrienden herenigd wordt. Zij beginnen manieren te zoeken om regering ten val te brengen en Dolf af te zetten als president. Ze besluiten dat het beste plan is om Dolf zijn financile middelen af te nemen. De vrijwilligers Alfred en Rangpang gaan terug naar Waterland om de taak uit te voeren. Ze gaan terug over dezelfde rivier, maar worden gehinderd door de vele soldaten van de Kraaienpartij.

Alfred J. Kwak - Aflevering 24: Het Plan - Emperor Dolf the First - Flucht aus Deichstadt - Dolf empereur - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 25: De Bevrijding - The Decline and Fall of Emperor Dolf - Der Kampf um Deichstadt - La fin de Dolf - 空飛ぶ金貨大作戦

Alfred en Rangpang slagen erin om terug te keren naar Groot Waterland, maar zij worden opgehouden doordat er geen toegang schijnt te zijn tot het Koninklijk Paleis, het nieuwe hoofdkwartier van de Nationale Kraaienpartij. Alfred kwam eerder met een uitstekend idee op de proppen, om kleding van andere soldaten van de Kraaienpartij, en ze komen zo binnen. Hij komt ook zijn oude vriend Snuif de rat tegen die hen helpt. Ze komen achter de locatie van de kluis en bedenken samen met Snuif een plan om het geld te stelen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 25: De Bevrijding - The Decline and Fall of Emperor Dolf - Der Kampf um Deichstadt - La fin de 
Dolf


Aflevering 26: De Lieve Sneeuwman - The Unabominable snowman - Der Schneemensch - Non, l`homme des neiges n`est pas abominable - 心やさしい雪男

Aangezien professor Paljas hem vraagt om met zijn onderzoek te helpen, beslist Alfred met hem naar het Homoloyo (of Homolojo) gebergte, de Alfred versie van onze Himalaya (of Himalaja), om te gaan onderzoeken of daar werkelijk een verschrikkelijke sneeuwman leeft.

De Vliegende Molen komt in een zware storm en stort neer op een helling in de bergen. Paljas en Alfred zijn bewusteloos, maar worden gered door de Malahydama Sneeuwman. Ze leren dat de wezens zeer vriendelijk en verlegen zijn, en niet agressief en schadelijk zoals het gerucht gaat. Alfred en Paljas horen van hen dat sommige zakendieren (K. Rokodil en zijn compagnons) van plan zijn om een skioord te bouwen dat een ernstige bedreiging voor hun leven kan vormen. Professor Paljas bouwt een uniek apparaat dat de zakendieren moet verjagen zodat de sneeuwmannen ongestoord verder kunnen leven.

Alfred J. Kwak - Aflevering 26: De Lieve Sneeuwman - The Unabominable snowman - Der Schneemensch - Non, l`homme des 
neiges n`est pas abominable


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Aflevering 27: Verliefd - Love at First Sight - Verliebt - Coup de foudre - 君の瞳にひとめぼれ

Wanneer hij terugkomt van vakantie, ontmoet Alfred Jodocus Kwak de Wana's, een familie van zwarte eenden die uit hun land, het Thuisland zijn gevlucht voor de apartheid die daar heerst. De witte ganzen onderdrukken daar de zwarte eenden. Omdat ze illegaal in Groot Waterland verblijven, en Alfred vertellen over de scheiding van zwarte eenden en witte ganzen in hun vaderland, biedt hij ze een tijdelijke schuilplaats aan in zijn huis. Jammer genoeg krijgt Lispel hier lucht van, maar Alfred betaalt hem zodat hij de informatie aan iemand anders kan verkopen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 27: Verliefd - Love at First Sight - Verliebt - Coup de foudre


Aflevering 28: Een Geschenk van de Koning - A Gift from the King - Ein Geschenk des Knigs - Cadeau royal - 王様のおくりもの

Toch wordt Alfred door Lispel bedrogen, en hij verkoopt de informatie voor meer geld aan Wannes. Hij geeft ze aan bij de politie, die de familie Wana onmiddellijk arresteert. Ook ondervragen ze Alfred hoe hij met hen in aanraking is gekomen. Wanneer Alfred inspecteur Holmes smeekt hen vrij te laten, geeft hij Alfred een tip dat de Koning hen speciale amnestie kan verlenen en hen een verblijfsvergunning kan aanbieden. Alfred komt meteen in actie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 28: Een Geschenk van de Koning - A Gift from the King - Ein Geschenk des Knigs - 
Cadeau royal


Aflevering 29: De Boerenganzen - Journey to At - Die Burengnse - Le retour au pays - アトリケへ船は進む

Ondanks hun vrijheid in Groot Waterland, nemen Kwa Wana en zijn vrouw Blanche een beslissing om naar hun vaderland terug te gaan en voor de bestrijding van apartheid te gaan strijden. Alfred biedt aan om met hen mee te gaan, en kapitein Stoppel helpt hen met de tocht aanboord van zijn nieuwe schip de Zonneschijn. Lispel informeert Wannes weer, en die reist mee om zijn neef te bezoeken in Thuisland. Maar Alfred, Kwa en Blanche hebben al lang door dat de echte bedoeling is om hen aan te geven bij de autoriteiten, om zo achter de verblijfplaats van het verzet te komen. Maar door slimmigheden en de hulp van kapitein Stoppel bereiken de Wana's toch veilig het ondergrondse hoofdkwartier in Thuisland

Alfred J. Kwak - Aflevering 29: De Boerenganzen - Journey to At - Die Burengnse - Le retour au pays - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 30: Op Vakantie - A Turtle Island - Im Urlaub - L`le de la tortue - 南海の小島はカメ

Alfred neemt Winnie Wana en haar broer Tom op een vakantiereis mee naar Aroba (de Alfred versie van Aruba), een klein eiland. Ze ontmoeten daar professor Tsjang, een maritiem bioloog, die in het zeeleven rondom het eiland is genteresseerd. Hij vertelt hen dat het eiland elk jaar een paar centimeter opschuift. Alfred brengt een hypothese ter sprake dat het eiland op de rug van een gigantische schildpad zou kunnen zitten, omdat er daar veel van rondzwemmen rondom het eiland. Professor Tsjang begint onmiddellijk de kwestie, met Alfred als zijn medewerker, te onderzoeken in een duikboot van zijn onderzoekscentrum, zij komen erachter dat het eiland drijft in het water. Ondertussen komt een tornado rechtstreeks naar Aroba, en aangezien het idee van Alfred juist is, proberen ze de schildpad wakker te maken om zo het eiland op te laten schuiven zodat de tornado het land niet raakt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 30: Op Vakantie - A Turtle Island - Im Urlaub - L`le de la tortue


Aflevering 31: Booreiland - Drilling for Oil - Die Bohrinsel - La plateforme ptrolire - 不思議な海底旅行

Alfred neemt Winnie mee naar een museum over Dodo's, de vogels die, zo wordt aangenomen, al lang geleden uitgestorven zijn. Henk is gevraagd door de Betonmaatschappij om hen uit de problemen te helpen. Ze komen steeds vast te zitten op een harde rotslaag, en vragen Henk met zijn expertise of hij dat geologisch zou willen analyseren en identificeren. Henk besluit de opdracht aan te nemen, hoewel het dezelfde firma is, de Betonmaatschappij die in de eerst aflevering het pretpark bouwde en Henk en de familie Kwak wegjaagde uit hun terrein. Alfred reist wederom op de Zonneschijn van kapitein Stoppel mee en komen Pikkie tegen op het booreiland, die daar de diamanten boorkoppen verzorgd en onderhoud. Ze maken een testboor, maar zelfs met de grootste diamant komen ze niet door de mysterieuze rotslaag heen. Als Alfred, Henk en Pikkie met de onderzeer, een oud model dat de Zonneschijn heeft gebracht, naar de bodem willen gaan, worden ze aangevallen door een haai die de zuurstofslang doorbijt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 31: Booreiland - Drilling for Oil - Die Bohrinsel - La plateforme ptrolire - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 32: Atlantis - They Come to Atlantis - Atlantis - Les capsules de verre - 海の中のガラス玉

Na uren bewusteloos te zijn geweest, worden Alfred, Henk en Pikkie wakker in een ziekenhuis. Ze blijken in het koninkrijk Atlantis zijn beland, hier leven de Dodos. De Dodos zijn de vogels waarvan wordt gedacht dat deze lang geleden zijn uitgestorven. Op voorwaarde dat zij de boorwerkzaamheden stoppen, die het dak van Atlantis beschadigen, mogen ze terug naar de oppervlakte. Koning Dada de derde helpt hen daarbij. Bij de terugreis komen ze in een onderzeese stroming terecht en worden ze wakker in een walvis.

Alfred J. Kwak - Aflevering 32: Atlantis - They Come to Atlantis - Atlantis - Les capsules de verre


Aflevering 33: Cowboys en Indianen - Gunfight at Tombstone - Cowboys und Indianer - Le rve - 西部劇はもういやだ

Henk komt langs om zich bij Alfred en Winnie om mee te dineren, en wanneer Henk dingen over zijn werk verteld, ziet J. Kwak een Western op TV, waarbij hij in slaap dommelt. Alfred droomt dan dat hij als cowboyheld verschijnt die een postkoets tegen aanvallen van Indianen beschermt. Hij wordt later in zijn droom sheriff van een stadje, om zo Dolf en zijn bende te confronteren, maar zijn droom wordt halverwege beindigd door Winnie zonder enige conclusie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 33: Cowboys en Indianen - Gunfight at Tombstone - Cowboys und Indianer - Le rve - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 34: De Schat van Toet Kat Kammon - The Riddle of the Pyramid - Der Schatz des Tut Katz Kammon - Le mdicament du professeur - 古代王朝の薬を探せ

Op een dag wordt professor Ramses, waarbij Winnie als secretaresse werkt, ernstig ziek. Hij weigert om in het ziekenhuis behandeld te worden, en verteld Winnie en professor Paljas dat de enige manier om zijn ziekte te genezen de medicijn is dat voor duizenden jaren binnen de sarcofaag van Toet Kat Kammon (wat natuurlijk een mooie woordspeling is op Toetanchamon) is gehouden, een speciaal medicijn voor katten. Het is een farao van een oude beschaving waarvan het graf een piramide is. Alfred J Kwak en professor Paljas reizen gelijk af naar de piramide, die niet in Egypte staan, maar in Het Land van de Piramiden, om daar de sarcofaag te zoeken, maar zij worden opgesloten in een ruimte zonder uitweg.

Alfred J. Kwak - Aflevering 34: De Schat van Toet Kat Kammon - The Riddle of the Pyramid - Der Schatz des Tut 
Katz Kammon - Le mdicament du professeur


Aflevering 35: De Slang - The Labyrinth - Die Schlange - La sortie s`il vous plat - 迷路のピラミッド

In de afgesloten ruimte duikt opeens een slang op die hen probeert te bedwelmen met gas. Professor Paljas slaagt erin om de slang te hypnotiseren en daarmee hem te dwingen een geheime doorgang te openen. Na andere beproevingen komen ze weer bij de gids voor toeristen uit die hen verteld over een waarzegger die in de stad woont. Hij weet zeker waar de geheime ingang is om bij de sarcofaag uit te komen. Hij verteld hen na hun verhaal over Ramses, een goede vriend van hem, aangehoord te hebben over het tijdstip wanneer de ingang te zien is.

Alfred J. Kwak - Aflevering 35: De Slang - The Labyrinth - Die Schlange - La sortie s`il vous plat


Aflevering 36: Michael Duckson - The Course of True Love - Michel Duckson - Michal Duckson - ピアノなんか大嫌い

Omdat hij merkt dat Winnie smoorverliefd is op de popster Michael Duckson (die gebaseerd is op Michael Jackson), leert hij pianospelen om haar aandacht weer terug te krijgen. Dit ondanks Henk zijn advies om dit niet te doen, aangezien Alfred geboren is zonder enig muzikaal talent. Winnie vraagt Alfred om met haar naar het concert van Michael in Groot Waterland te gaan die niet oorspronkelijk in zijn wereldtournee zat. Bij het concert leest Michael een brief voor waarin hem wordt gevraagd om zijn mening te veranderen en een concert in haar land te geven, de brief is natuurlijk geschreven door Winnie. Zij wordt volledig ingepalmd door Michael, maar gaat definitief naar Alfred terug aangezien zij toevallig ontdekt dat Michael getrouwd is met Carmen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 36: Michael Duckson - The Course of True Love - Michel Duckson - Michal Duckson - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 37: De Ontvoering - An Invitation from the Prince - Die Entfhrung - Un voyage mouvement - 王子様からの招待状

Alfred, kapitein Stoppel en Professor Nol de uil reizen aan boord van de Zonneschijn naar het Koninkrijk Salam, dat lang in oorlog met het buurland, het Koninkrijk Yale is geweest. Ooit waren deze landen n. Het doel van bezoek is de aankomende verjaardagsceremonie voor de prins bij te wonen. Dolf is dit keer een wapenhandelaar, en smokkelt dankzij de bemanning slaapmiddel te geven wapens in plaats van de zuivelproducten richting Yale. Hij waarschuwt de marine van Yale, die de Zonneschijn dwingt aan te leggen in Yale, op last van wapensmokkel richting Salam. Alfred, Stoppel en Nol worden gevangen gezet, en komen in hun cel de prins tegen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 37: De Ontvoering - An Invitation from the Prince - Die Entfhrung - Un voyage mouvement - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 38: De Burenruzie - Love Unites - Krach mit den Nachbarn - La victoire de l`amour - 国境を越えた愛

Alfred, Stoppel en Nol zijn gevangen gezet door het Koninkrijk Yale en zij komen erachter dat de prins van het Koninkrijk Salam met in de cel zit. Een team van soldaten uit Salam komen al snel de prins redden, en de drie besluiten zijn uitnodiging te aanvaarden om met hem naar zijn land te gaan. Zij gaan samen met de prinses van het Koninkrijk Yale dat door een ander team van soldaten is ontvoerd. Verontwaardigd door het incident, zendt de Koning van Yale een moordenaar naar Salam om de prins bij zijn verjaardagsceremonie te doden, die echter alleen de geheime relatie tussen de prins en prinses onthult. De twee beslissen dan de vrede tussen Yale en Salam te herstellen, en ze worden geholpen door Alfred die een belangrijk misverstand over de verschillen van de godsdienstige geloven van beide landen opheldert, en de koning geeft dan definitief toe.

Alfred J. Kwak - Aflevering 38: De Burenruzie - Love Unites - Krach mit den Nachbarn - La victoire de l`amour - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 39: De Heks - Who Wants to Marry a Witch - Die Hexe - Alfred et la sorcire - 魔女のプロポーズ

Alfred valt in voor Winnie die niet vrij kan nemen van haar werk bij professor Paljas. Hij moet babysitten op de vijf kinderen van Ollie, die uit gaat met zijn vrouw. De kinderen doen wat moeilijk terwijl hun ouders uit zijn. Hoewel de kinderen druk zijn en niet naar bed willen gaan, weet hij ze toch in slaap te krijgen door het voorlezen van het sprookje van Hans en Grietje. Maar zijn echte beproeving moet nog komen. Hij valt in slaap terwijl hij het verhaal aan het voorlezen is, en komt in een nachtmerrie met de heks die in het verhaal voorkomt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 39: De Heks - Who Wants to Marry a Witch - Die Hexe - Alfred et la sorcire


Aflevering 40: Het Stuwmeer - The Stolen Pan - Der Stausee - Le projet drob - ぬすまれた設計図

Cleo, de Koningin van Grote Piramide, is naar Groot Waterland gekomen om professor Ramses te zien. Het doel van haar bezoek is hem te vragen of hij de koning van haar land wil overtuigen om de bouw van de voorgestelde dam in de rivier Nijl te laten stoppen. Hierdoor zullen de bestaande piramides onderwater komen te liggen. Ramses aarzelt niet om het voor haar op te nemen, en nadat hij met de koning heeft gesproken, vraagt hij aan professor Paljas of hij een idee heeft. Hij komt met het plan om een zonne-energiesysteem te ontwikkelen, die het land alle benodigde energie moet leveren. Maar K. Rokodil en Hannibal, die het damproject hebben ontwikkeld en het graag zouden zien doorgaan, laten Dolf de tekeningen uit het lab van Paljas stelen zodat hij en Alfred niks hebben als ze in Egypte aankomen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 40: Het Stuwmeer - The Stolen Pan - Der Stausee - Le projet drob


Aflevering 41: De Vulkaan - The Volcano Erupts - Der Vulkan - L`ruption du volcan - 火山島!謎の大噴火

Alfred ziet op TV dat een vulkaan, Lawson berg, op het ver weg gelegen Sinatra eiland vreemde uitbarstingen vertoont. Nadat hij door hem gebeld wordt, beslist Alfred om samen met professor Paljas naar het eiland te gaan voor wat onderzoek bij vulkaan. Alfred valt toevallig in de krater van vulkaan, en leert dat wat men denkt dat een uitbarsting is, eigenlijk een vlam van een buitenaardse draak is die vast zit door een rotsblok op zijn staart.

Alfred J. Kwak - Aflevering 41: De Vulkaan - The Volcano Erupts - Der Vulkan - L`ruption du volcan


Aflevering 42: De Draak - Save the Dragon - Der Drache - Le dragon en pril - 怪獣ドラゴンを救え

Ze beginnen gelijk met het redden van de draak, onder leiding van professor Paljas. Maar Rokodil, die de draak koopt van de marahaja van het eiland, Nikilokopoen, laat Dolf de draak vervoeren naar het pretpark in Groot Waterland. Alfred en Paljas ondernemen actie door met de vertaalcomputer, die ook gebruikt is bij de walvissen, contact te zoeken met de draak, om hem te helpen ontsnappen. Ze gaan de ruimte in om zijn soortgenoten te zoeken, die hem helpen terug te gaan naar zijn eigen planeet.

Alfred J. Kwak - Aflevering 42: De Draak - Save the Dragon - Der Drache - Le dragon en pril


Aflevering 43: Groot Waterland Krijgt een President - Vote for Ollie - Ein Prsident fr Gro Wasserland - Dcision royale - 王様の新しい国造り

Op een dag vertrouwt de koning van Groot Waterland aan Alfred toe dat hij aan het afstand doen van zijn positie als de leider van het land denkt, en een president wil laten verkiezen om die taak over te nemen. Jonkheer Poen, de rechterhand van de koning, is tegen zijn idee. Alfred denkt er over na, en vindt Ollie de meest geschikte kandidaat voor het presidentschap. Er zijn nog twee kandidaten, bankpresident Duisenberg en de altijd slechte Dolf. Alledrie voeren ze campagne om de strijd te winnen, en Alfred zet zich in voor Ollie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 43: Groot Waterland Krijgt een President - Vote for Ollie - Ein Prsident fr 
Gro Wasserland - Dcision royale


Aflevering 44: De Watersnood - Dolf Takes a Chance - Die berschwemmung - Dolf et le pouvoir - ドルフの危険な賭け

Omdat Ollie als de prominentste kandidaat van de drie wordt beschouwd, geeft Dolf, de oude leider van de Nationale Kraaienpartij, schijnheilig zijn kandidaatschap op. Maar bij een dijkdoorbraak en de watersnood daardoor, geeft hij al zijn middelen (grond, geld en dergelijke) om de schade te verhelpen en de dijk te herstellen. Maar niemand weet dat hij deze watersnood zelf heeft veroorzaakt, hij heeft namelijk dieren betaald de dijk door te breken. Hij stelt zich weer kandidaat, en zijn populariteit schiet omhoog. Hij faalt in het doden van Lispel, die zwaargewond het plan doorvertelt aan Alfred, die zorgt dat Dolf in de gevangenis komt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 44: De Watersnood - Dolf Takes a Chance - Die berschwemmung - Dolf et le pouvoir - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 45: Het Land van Twee - The Strange Epidemic - Das Land von Zwei - L`pidmie - 謎の病原菌大発生

Er is een land genoemd Het Land van Twee, die in twee gebieden is verdeeld door een hoog gebergte in het midden van het land. Niet alleen hebben de gebieden verschillen in economie en milieu, maar ook totaal verschillende culturele en sociale achtergronden en bovenal, een vreselijk groot verschil in levensstandaard, waarbij het zuiden het arme gedeelte is. Op een dag ontvangt Paljas een brief van Milj, de burgemeester van Droogstad, in het zuiden van Het Land van Twee. Paljas hoort daar van een epidemie van het Mozons virus, dat de arme bevolking treft omdat zij een verminderde weerstand hebben. Omdat Alfred ziek is, gaan ze iets later dan gepland naar Het Land van Twee. Na vergeefs naar de Koning en zijn Twaalf Wijzen in Spiegelstad te zijn gegaan, vertelt de burgemeester Alfred en Paljas over zijn droom, waarin hij een Clown op de maan ziet met een viool die de gave heeft om het Mozons virus uit te roeien. Alfred gaat met Henk naar de maan, terwijl professor Paljas het virus op een andere manier probeert uit te roeien.

Alfred J. Kwak - Aflevering 45: Het Land van Twee - The Strange Epidemic - Das Land von Zwei - L`pidmie - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 46: Pierrot - Clown in the Moon - Pierrot - la recherche du clown - 月のピエロを探せ

Na een lange zoektocht vinden Alfred en Henk de Clown, die hen vertelt dat het Mozons virus via de ruimte naar de Aarde is gekomen, en dat het alleen de zwakkeren treft. Maar gelukkig is dit virus niet bestand tegen de speciale geluidsgolven van zijn magische viool die ook nog meer krachten heeft. Hij leert Alfred viool te spelen omdat hij zelf te oud is om de reis naar de Aarde te maken. Alfred haast zich terug naar Het Land van Twee en vertelt de Koning en zijn Twaalf Wijzen dat hij kan helpen de patinten te genezen van het Mozons virus, maar dat de Koning wel het zuiden moet gaan steunen zodat ook zij meer welvaart krijgen, anders kan er zo weer een epidemie ontstaan.

Alfred J. Kwak - Aflevering 46: Pierrot - Clown in the Moon - Pirot -  la recherche du clown


Aflevering 47: Eind Goed, Al Goed - The Magic Fiddle - Ende gut, alles gut - Le violon fait des miracles - 魔法のヴァイオリン

De Twaalf Wijzen, die de Koning adviseren, verwerpen de eis van Alfred om het zuiden te helpen, omdat ze bang zijn dat hun rijkdom zal verdwijnen. De Koning is wel bereid om maatregelen te nemen om het zuiden te ondersteunen, maar nadat Alfred iedereen heeft verlost van de ziekte, door gebruik van de radiozender van het land, wordt hij door de Koning in de gevangenis gegooid. Alfred herinnert zich dan om een ander liedje te spelen op de viool, waarmee hij alle kinderen laat verdwijnen, om zo de Koning te dwingen zijn mening te veranderen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 47: Eind Goed, Al Goed - The Magic Fiddle - Ende gut, alles gut - Le violon fait des miracles - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 48: Een Partijtje Golf - How About a Game of Golf - Eine Partie Golf - Alfred et le golf - ゴルフがビジネス?

Een bedrijf in het land Japon heeft besloten de onderzeer van professor Paljas te kopen en het te veranderen zodat het toeristen kan vervoeren. Er is echter een probleem, er is onenigheid over de naam van de onderzeer, en de twee partijen besluiten het conflict te beslechten met een partijtje golf, voordat ze het contract ondertekenen. Paljas begint gelijk te oefenen, maar hij blesseert met het trainen zijn hand, en kan de wedstrijd niet spelen. Hij vraagt Alfred of hij wil leren golfen om zo de wedstrijd toch te spelen. Hij begint samen met Winnie, die veel meer talent heft te spelen. En hoewel zijn tegenhanger, de voorzitter van het bedrijf dat de onderzeer van Paljas koopt, een erg slecht golfer is, slaagt Alfred er toch in door met een miniem verschil te winnen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 48: Een Partijtje Golf - How About a Game of Golf - Eine Partie Golf - Alfred et le golf - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 49: De Regenboog - Looking for the Rainbow - Der Regenbogen - L`arc-en-ciel - 美しき虹を求めて

Op een dag, nadat het lang geregend heeft in Groot Waterland, verschijnt er een regenboog aan de hemel, die Paljas aan een oude legende herinnerd waar zijn vriend Doctor Livingstone al lang in is genteresseerd. De legende gaat over een gouden pot die aan het eind van een regenboog staat, en, als je de pot verwijdert, dat alle kleuren van deze wereld zullen verdwijnen. Professor Paljas, Alfred, Henk en Pikkie (die graag mee wil nadat hij de conversatie aanhoort) vormen snel een expeditieteam en gaan samen met Livingstone naar het achterland van het Arlon continent, waar volgens hen de grootste mogelijkheid is om de pot te vinden, en de legende te bevestigen. Na uren zonder problemen door de wildernis te zijn gelopen, stappen ze in een kano. Maar ze worden achtervolgd door een groot watermonster, en storten van een waterval. Ze worden gevangen door een lokale kannibalistische stam, waarvan het hoofd hen vertelt dat zij slechts bestemd zijn om in een grote pot te worden gekookt, zoals de legende hen voorschrijft.

Alfred J. Kwak - Aflevering 49: De Regenboog - Looking for the Rainbow - Der Regenbogen - L`arc-en-ciel


Aflevering 50: Het Casino - Pot of Gold - Das Casino - la poursuite du vase aux toiles d`or - 黄金の壺を捜し出せ

Gelukkig worden ze gered door Koningin Nora, de beheerder van de pot met goud, die het hoofd van de stam verteld dat de dieren geen kwade bedoelingen hebben. De Koningin toont hen dan de gouden pot, maar weinig denken eraan dat Pikkie bij alles wat glimt en schittert zijn verstand verliest en het wil hebben, hij neemt de pot dus mee. Hoewel Alfred, Henk en Paljas beginnen Pikkie te achtervolgen, is het al te laat wanneer ze de luchthaven bereiken. Ze vliegen dan met de Vliegende Molen naar Groot Waterland. Daar komen ze eerder aan Pikkie, maar die heeft Dolf ontmoet op het vliegveld, en die heeft de koffer gestolen en is bij een tussenstop in Morena, de casinostaat, uitgestapt. Dolf is van plan om het goud te gebruiken om zijn schuld in Morena af te betalen, maar Alfred stopt hem voordat hij de pot verkoopt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 50: Het Casino - Pot of Gold - Das Casino -  la poursuite du vase aux toiles d`or - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 51: Het Regenwoud - Forests of fuel - Der Regenwald - Piti pour la fort - 緑の自然を守れるか

Omdat de atmosfeer steeds meer verontreinigd wordt en de natuur beschadigd door zure regen, ontwikkelt Professor Paljas een milieuvriendelijke brandstof voor autos. Lispel speelt de informatie door naar Rokodil, die geschokt is door deze ontwikkeling, hij heeft immers ook zaken in de oliehandel. Hij huurt Dolf in om het project te saboteren, Dolf steelt de chemische formule uit de Vliegende Molen, waarna Alfred en Dolf een race houden om elkaar van de weg af te rijden. Dolf ontkomt maar de politie staat niet lang daarna klaar bij het huis van Rokodil waar ook Dolf en professor Hannibal aanwezig zijn, die allemaal worden gearresteerd.

Alfred J. Kwak - Aflevering 51: Het Regenwoud - Forests of fuel - Der Regenwald - Piti pour la fort


Aflevering 52: Nog Lang en Gelukkig - Dolfs Last Stand - Und wenn sie nicht gestorben sind - Joyeux anniversaire Alfred - ドルフ最後の闘い

Alfred vergeet zijn afspraak met Winnie om naar een toneelstuk (Hamlet) te gaan, zij is boos en wil Alfred even niet zien. Met behulp van n van de vroegere aanhangers van zijn Kraaienpartij, Geppe, die nu cipier is, ontsnapt Dolf uit de gevangenis, waar hij 26 jaar zou moeten zitten, om Alfred opnieuw dwars te zitten. Hij probeert eerst de tekeningen van de Mangelstraal bij professor Paljas te krijgen, en houdt daarna Winnie gegijzeld om de politie van hem af te houden, en stelt eisen aan Alfred om haar terug te krijgen. Professor Paljas is snel genoeg met zijn onderzoek naar Dolf zijn schuilplaats, en ze ontdekken dat deze niet, zoals Dolf zegt, in het buitenland ligt, maar in Groot Waterland. Alfred gaat er direct heen om Winnie te redden.

Alfred J. Kwak - Aflevering 52: Nog Lang en Gelukkig - Dolfs Last Stand - Und wenn sie nicht gestorben sind - Joyeux 
anniversaire Alfred


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Alfred J. Kwak Downloads - Videos en Liedjes


Alle downloads zitten in een ZIP bestand om schrijfruimte te besparen, je kunt deze openen met WinZip of WinRar. Klik met je rechter muisknop op het ZIP bestand en kies "hier uitpakken." Het bestand wordt dan uitgepakt, waarna je de video's kunt bekijken en de liedjes kunt beluisteren. Heb je deze programma's niet, klik dan hier om WinRar te downloaden, waarmee de ZIP bestanden geopend kunnen worden.


Video's (intro's & outro's, extro's ending credits - gratis downloads)

Een leuke anekdote is dat Herman van Veen zowel de Nederlandse, Duitse (samen met Ryan van de Akker, die ook met de outro meedoet) en Franse intro heeft ingezongen.


Klik hier om het Nederlandse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Begintitel Beginfilmpje

Alfred J. Kwak - Outtro Einde Aftiteling Outro Credits Extro

Klik hier om het Nederlandse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenBuitenlandse video's (intro's & outro's / credits / extro's- gratis downloads)


Klik hier om het Duitse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Pltscher Plitscher Feder Titelmusik Begintitel - Alfred Jodokus Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro Ending Warum bin ich so frhlich - Alfred Jodokus Kwak

Klik hier om het Duitse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Engelse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Opening Begin UK England English Little Ducks Big Love Story The Adventures of Alfred J. Quack the Duck - Alfred Jodocus 
Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending UK England English Little Ducks Big Love Story The Adventures of Alfred J. Quack the Duck - 
Alfred Jodocus Kwak

Klik hier om het Engelse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Japanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin - Megumi Hayashibara 林原めぐみ Yakusoku da yo dayo - Kwak's Song - 
約束だよ
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending - Megumi Hayashibara, 林原めぐみ - Happy happy - Alfred's Walk - 
ハッピー・ハッピ

Klik hier om het Japanse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Italiaanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Niente paura, c Alfred! Apertura introduzione Italiano Italia Italy ItaliKlik hier om het Spaanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden


Alfred J. Kwak - Intro Begin introduccin cuack - Salpica, chapotea, feliz en el agua - Spanish Spain Espaa juntos de Alfred
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Final Spanish Spain Espaa juntos de Alfred

Klik hier om het Spaanse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Finse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Opening Fins Finland Kuinka kaikki alkoi<br>
Finnish Min lennn polskin ja uin suomi piiretty onnenpiv
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Fins 
Finland Kuinka kaikki alkoi Finnish Min lennn polskin ja uin suomi piirretty onnenpiv

Klik hier om het Finse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Isralische (Hebreeuwse) beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Hebrew Hebreeuws Isral שאלתיאל קוואק 
שאלת יאל קוואק Shealtiel Shaltiel She'altiel Sh'altiel Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Hebrew Hebreeuws Isral 
שאלתיאל קוואק שאלת יאל קוואק Shealtiel She'altiel Kwak Sh'altiel Shaltiel - Alfred Jodocus 
Kwak

Klik hier om het Isralische (Hebreeuwse) eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloaden


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Liedjes (muziek, teksten, gratis downloads, mp3's, lyrics, audio, theme, themes)

Klik op de liedjes om er snel naar toe te springen, en hier als je niet weet hoe je met een ZIP bestand moet openen . Je kunt ze bijvoorbeeld ook als ringtone gebruiken, mooier dan veel Alfred J. Kwak ringtones die je nu kunt bestellen op Internet, of die van TV.


Spetter Pieter Pater - Begintune (intro)
Zo Vrolijk - Eindtune (outro)
Nog Nooit
Alfreds Verjaardag
Miauw
Kukeleku
Zeemansliedje
Dansliedje
De Zee Zingt
Ha die eend die!
De Walvis
Het Allerlaatste Dubbeltje
Wij Bijen
De Kraaienmars
Van Het Een Komt Het Ander
Thuisland
Domino
Cowboy Kwak
Songs van Michael Duckson
Doodgewoon
De Magische Viool
Zure regenSpetter Pieter Pater - Begintune (intro)

(Kwek Kwek)
Hij vliegt, hij waggelt en hij zwemt.
Hij kwekt voor jou,

Alfred J. Kwak - Spetter pieter pater begintune

en hij kwakt voor haar.
Hij snatert heel wat bij elkaar.
En als jij een liedje voor m zingt,
dan plonst dan duikt ie
en dan zwemt, hij wat voor hen.

Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis,
hij komt een druppel later.
Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis,
hij komt een druppel later.

Lala lalalalala,
lalalalala lalalala,
lala lalalalala,
lalalalalalala lala.

Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis
Spetter, pieter, pater (Kwek Kwek),
lekker in het water,
ga maar vast naar huis.

Klik hier om "Spetter Pieter Pater" te downloaden!


Zo Vrolijk - Eindtune (outro)

Alfred J. Kwak - Ik ben vandaag zo vrolijk eindtune - Alfred 
Jodocus KwakIk ben vandaag zo vrolijk,
zo vrolijk, zo vrolijk.
Ik ben behoorlijk vrolijk,
zo vrolijk was ik nooit.
Ik was wel vaker vrolijk,
heel vrolijk, heel vrolijk.
Maar zo behoorlijk vrolijk,
was ik tot nog toe nooit.

Soms is ie ongelukkig,
ontzettend ongelukkig.
Soms is ie ongelukkig,
dan sterft ie van verdriet.

Vandaag ben ik zo vrolijk,
zo vrolijk, zo vrolijk.
Ik ben behoorlijk vrolijk,
zo vrolijk was ik nooit!

Klik hier om "Ik ben vandaag zo vrolijk" te downloaden!Nog Nooit

Alfred J. Kwak - Nog Nooit - In heel mijn levenGespeeld in afleveringen: 1 en 27. Het mooiste nummer ooit.

Nog nooit, in heel mijn leven,
zag ik zon lieve eend,
eendje zoals jij,
zon mooi eendje zoals jij.

Je snavel is de liefste,
je vleugels zijn de zachtste,
je krulstaart is de wipste van de plas.
Werkelijk de allerliefste wipste van de plas.

Als ik je zie zwemmen,
kopje onder duiken.
(dit gedeelte wordt alleen in het origineel gezongen:
En je komt weer boven water, dan,
weet ik zeker boven alles.
Dat ik niets liever meer,
zou willen dan voor jou.)

Een nestje bouwen met je trouwen,
samen eitjes maken.
Dan voor altijd immer ooit,
samen waggelen en kwaken.

Klik hier om "Nog Nooit" te downloaden!


Alfreds Verjaardag

Alfred J. Kwak - Alfred die is jarig Alfreds Verjaardag 
VerjaardagsliedGespeeld in afleveringen: 2, 52 (nog niet compleet).

Alfred die is jarig, wij zijn reuze blij.
Alfred is nu n, en niet langer ei.
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!

Limonade appelsap, waterkroos en vla.
Zeven chocoladerepen van de tralala.
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!

Klik hier om het Verjaardagslied van Alfred te downloaden!Miauw

Alfred J. Kwak - Miauw Krabnagel de Kater Volle MaanGespeeld in aflevering: 3.

Miauw,
Miauw, Miauw.
Als ik nu niet gauw,
iets naar binnen douw.
Dan miauw dan kauw ik mijn eigen staart nog op, blegh

Ik hou, ik hou,
van een lekker muisje,
uit een holletje,
of uit t vuistje.
Een rat miauw een stukje vis, is ook niet mis, miauw.

Miauw, Miauw, Miauwauw.
Heb ik niks in mijn maag,
dan kan ik toch niet spinnen.
Wat moet ik dan beginnen?
Bluh, wat is dit voor een nacht vandaag, miauw.

Klik hier om "Miauw" te downloaden!


Kukeleku

Alfred J. Kwak - Het Lied van Kukeleku de MinstreelGespeeld in aflevering: 4, het lied van Kukeleku de minstreel.

Ben ik bij de ene kip, dan verlang ik naar de ander.
Ben ik bij de ander dan droom ik van een kip.
Die ik nog niet ken, dan verlang ik naar nog meer.
Droom ik alweer, van de volgende keer.

Ik wil altijd zijn, waar ik niet ben.
Kukeleku, van nu en dan, van dan en nu.
Van op de stok, en op de wip.
Kukeleku ik zie, weer een kip.

Klik hier om "Kukeleku" te downloaden!Zeemansliedje

Alfred J. Kwak - Zeemansliedje - Op de noordenwind - Alfred 
Jodocus KwakGespeeld in afleveringen (nog niet compleet): 7, 14.

Op de noordenwind, zuidenwind,
of: Op de noorderwind, zuiderwind,
oostenwind, westenwind,
of: oosterwind, westerwind
vaar ik van hot naar haar.

Op de stille zee, wilde zee,
zwarte zee, rode zee,
vaar ik mijn neus achterna.

Het hoog opspattende de water,
twee maanden voor de boeg.
Dan gaat de boel voor anker,
en wij gaan naar de kroeg.

Op de noordenwind, zuidenwind,
oostenwind, westenwind,
vaar ik van hot naar haar.

Op de stille ze, wilde zee,
zwarte zee, rode zee,
vaar ik mijn neus achterna.

Klik hier om het Zeemansliedje te downloaden!


Dansliedje

Alfred J. Kwak - Dansliedje - Ik dans ik dans, ik huppel en ik spring - 
Alfred Jodocus KwakGespeeld in aflevering: 9, op het einde met Alfreds huisfeest, de tekst komt niet helemaal overheen met de versie van Herman van Veen zelf.

Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring,
ik draai een pirouette en ik zing.
En ik dans, alleen, of in een ringelrij,
ben treurig en dan hopla weer heel blij.

Een rolbol of een flonkflonk / flikflak,
een duvel uit een doosje,
als een grote ronde bonte stuiterbal.

Een bromtol als een sprinkhaan,
een stuiterende jojo,
als een mooie zachte stille witte veer.

Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring / zing,
ik draai een pirouette en ik zing / draai ik als een vaantje en ik spring.
En ik dans, alleen, of in een ringelrij / in een grote kring,
of: - ben treurig en dan hopla weer heel blij.
of: - en als ik moe ben sta ik even stil.


Klik hier om het "Dansliedje" te downloaden!De Zee Zingt

Alfred J. Kwak - De Zee ZingtGespeeld in afleveringen: 14 en 17, instrumentaal: 18.

Twee plus n min n is twee.
Alle leven komt uit zee,
al honderdduizend jaar.

Onder de maan onder de zon,
heen en weer en, op en neer,
daar komt geen einde aan.

Klik hier om "De Zee Zingt" te downloaden!

Ha die eend die! (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Ha die 
eend die Inktvis InktGespeeld in aflevering 18, door de inktvis.

Ha die eend die!
Ha die eend die!
Bl
Die eentie die, die, mol,
Die, niet zwemmen kan!

Ha die eend die!
Ha die eend die!
Met die mol,
die niet zwemmen kan!

Klik hier om "Ha die eend die" te downloaden!De Walvis

Alfred J. Kwak - De Walvis ElsGespeeld in afleveringen: 19, instrumentaal: 26, 49.

Kijk daar gaat de dikste van de dieren,
als een lichtflits, door de zee.
Zo soepel, als een prima ballerina,
zo machtig als een orgel.
Zingend als een jongen, jongen, jongen,
in de mis, die dat is die grote vis.
Dat is natuurlijk dik verdiend,
ene walvis.

(later in de aflevering)

Zag je ooit zon nat mirakel
als dat werkelijk zo is.
Bel me even op, want dan zag je net als ik,
als dat zo is,
zag je zonder twijfel ook zon walvis,
van een vis.

Klik hier om het lied van "De Walvis" te downloaden!


Het Allerlaatste Dubbeltje

Alfred J. Kwak - Het Allerlaatste 
Dubbeltje Sergo WoestijnGespeeld in aflevering: 20, instrumentaal: 21

De buiken zijn veel leger,
de ogen zijn veel holler.
De woestijn is nog veel kaler,
dan een pingpongbal

De honger is verschrikkelijk,
de ziektes zijn afgrijselijk.

Klik hier om "Het Allerlaatste Dubbeltje" te downloaden!


Wij Bijen

Alfred J. Kwak - Wij Bijen Meneer Bij Bijtjes 
Bijtje Mevrouw BijGespeeld in aflevering: 21, instrumentaal: 26.

Wij bijen,
met ons bijtjes
In zwermen,
en in rijtjes

Ze zuigen honing uit een kelk,
het is goed voor jou, voor mij,
voor iedereen.

Maar als je op ze stapt
of met een vliegenmepper klapt
dan prikken ze in je neus of in je bil.

En als het moet prik ik zelfs in je voet
en in je been of in je kleine teen.

Maar als je op ze stapt
of met een vliegenmepper klapt
dan prikken ze in je neus of in je bil.

En als het moet prik ik zelfs in je voet
en in je been of in je grote teen.

Klik hier om "Wij Bijen" te downloaden!De Kraaienmars / Kraaien mars

Alfred J. Kwak - Kraaienmars Het Lied 
van de Nationale Kraaienpartij Kraaiepartij Dolf de Kraai- Alfred Jodocus KwakGespeeld in afleveringen: 23 en 24, instrumentaal: 22, het lied van de Nationale Kraaienpartij.

Af gaan wij voorbij en voortaan,
blijven wij alleen voor
Dolf Dolf Dolf Dolf staan.

Alles wat we werkelijk willen wezen,
wat we werkelijk willen lezen,
is voor Dolf Dolf Dolf Dolf klaar.

Klik hier om het partijlied van de Nationale Kraaienpartij te downloaden!

Van Het Een Komt Het Ander (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Van 
Het Een Komt Het Ander Winnie Alfred TomGespeeld in aflevering: 28, instrumentaal: 30.

Van het een komt het ander
van het ander komt het een,
maar vraag me niet waarom.

Het is net als een ketting
na een kraal komt een kraal,
dat is nu eenmaal zo.

Klik hier om "Van Het Een Komt Het Ander" te downloaden!Thuisland (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Thuisland Trommels 
Zwarte EendenGespeeld in afleveringen: 28 en 29, instrumentaal: 39, 43.

Thuisland,
is het oord waar je hoort,
waar je huis staat.

Waar je altijd weer,
heel graag naar toe gaat.

(later in aflevering 29)

Broertjes, zusjes, tantje Jo
en je oma.

Je vader, je moeder, de buren,
die wonen daar.

Alles waarvan je houdt,
dat woont daar,
in dat thuisland.

Klik hier om "Thuisland" te downloaden!
Domino (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Domino Dominomino Witte 
Ganzen Zwarte EendenGespeeld in aflevering: 29, instrumentaal: 25.

In de zwarte steen,
zit een witte kuil.
Die zo lijkt het wel,
op de zwarte drijft.

Op sommige,
zitten er wel twee.
Op weet andere,
zitten er wel zes.

Zeg vertel mij eens,
hoe komt dat nou zo.
Doodgewoon,
het is zomaar een spel.

En dat spel dat heet, dominomino.

Klik hier om "Domino" te downloaden!Cowboy Kwak

Alfred J. Kwak - Cowboy Paard Paardrijden Horse Riding - Alfred 
Jodocus KwakGespeeld in aflevering: 33.

Rijden, (eigenlijk: rije)
van je hop hop lekker rijden,

Rijden,
van de draf in de galop op op op.

Galopperen,
van je piefpaf met geweren.

Mij hoef je dit niet meer te leren,
van de regen in de drup up up up.

Nu geen hi of schip ahoy, want in deze film,
ben ik toevallig, me himself, a lucky ducky cowboy.

Yeehaa!

Klik hier om "Cowboy Kwak" te downloaden!
De Songs van Michael Duckson (originele titels onbekend)

Alfred J. Kwak - 
Michael Duckson - Michael Jackson - Alles voor je doen zingen song singing - Zoen Mona Lisa - King of PopGespeeld in aflevering: 36; de twee liedjes die door Michael Duckson gezongen zijn bij zijn concert, van de eerste "song" is geen tekst.

Ik wil alles voor je zingen,
ik wil alles voor je doen.

Maar dan moet je mij beloven,
daarna geef je mij een zoen.

Ik pluk de sterren van de hemel,
en verleg ze,
in je arm.

Als Mona Lisa mij zou vragen,
zou ik zeggen,
vergeet het maar.

Klik hier om de "Songs van Michael Duckson" te downloaden!Doodgewoon (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - 
Professor Paljas Meneer Jordan Alfred ZonneschijnGespeeld in aflevering: 45.

Je ziet het niet,
je kent het niet.
En toch is het gewoon.

Zoals een vlieg,
zoals een vlinder,
niets vreemds, doodgewoon.

Je ziet het niet,
je kent het niet,
en toch is het, gewoon.

Zoals een eend,
zoals een vlinder.
Doodgewoon, een mozoon (of mozon).

Klik hier om "Doodgewoon" te downloaden!
De muziek van De Magische Viool (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - De 
Magische Viool Vioolspel Violist Clown op de MaanDe nummers die Alfred speelt op de magische viool die hij van de clown op de maan heeft gekregen. Het is een van de mooiste liedjes uit de serie, en niet verkrijgbaar op CD. De melodie wordt drie keer gespeeld in aflevering 47, met bij de tweede keer een ander begin. Het komt ook kort terug in afleveringen 43 (eerder dus dan wanneer het gespeeld wordt door Alfred) en 46.

Klik hier om de muziek van "De Magische Viool" te downloaden!
Zure regen (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Zure Regen - 
Bos Dode Bomen Dead Trees - Acid RainGespeeld in aflevering: 51.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Ik val, als zure appels, op je dak.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Val, als zure appels, op je dak.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Val, als zure appels, op je dak.

Verstop je, schuil onder je bed, ik ben de zure regen.
Daar doe jij, zelf niks tegen.

Klik hier om "Zure Regen" te downloaden!
Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Awards (internationaal)

In 1990 is de Duitse Goldene Kamera (Golden Camera, Gouden Camera) gewonnen door Herman van Veen, in de categorie Animatie, Harald Siepermann nam de prijs voor Herman van Veen in ontvangst (zie vermelding bij de Links sectie).


Alfred J. Kwak - Goldene Kamera Golden Camera Gouden Camera Herman van VeenAlfred J. Kwak DVD's, CD's en Nieuws

DVD's


Dit zijn alle (nieuw) verschenen DVD's, de releasedatum van de eerste serie was 19 september 2006, de derde serie DVD's is op 11 oktober uitgekomen. Een review van de DVD's is niet nodig, ze bevatten, zonder veel extra's, de afleveringen die vermeld staan.

De DVD's Vriendschap (Freundschaft), Liefde (Liebe), Natuur (Natur), Avontuur (Abenteuer) en Veiligheid & Gezondheid (Sicherheit), allen deel (teil) 1-3, zijn in Duitsland ook als bundel (geen boxset!) uitgebracht. Het is (nog) onbekend of er in Nederland ook zulke bundels of boxsets komen (Update: ze zijn er inmiddels!).

Algemene informatie (dit geldt voor alle DVD's)

Uitgever: Disky
Beeld: 4:3 (1.33:1, geen breedbeeld)
Geluid: Dolby Digital 2.0 (alleen Nederlands, 224 kb/s)
Speelduur: ongeveer 70 minuten
Ondertitel: "Jouw vriend voor het leven."
Alle DVD's bevatten verder een kleurplatenboekje en zijn geschikt voor alle leeftijden

Klik op de naam van de aflevering om naar boven te springen voor een uitgebreide beschrijving, en op de titel of het plaatje van de DVD om deze te bekijken en eventueel te bestellen op bol.com.


De Boxsets. Alle losse DVD's, behalve Magie 1 en 2, zijn nu in een boxset te bestellen.


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 1 2 3 Liefde 1-3

Alfred J. Kwak
Liefde 1-3

 1. De Eieren
 2. Het Verjaardagsfeestje
 3. Het Kroonjuweel
27. Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning   
29. De Boerenganzen
36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 1 2 3 vriendschap 1-3

Alfred J. Kwak
Vriendschap 1-3

  4. Op School
  5. De Kater
  7. De Zeeverkenners
  8. De Spion
40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
43. Groot Waterland Krijgt een President   
44. De Watersnood


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 1 2 3 Natuur 1-3

Alfred J. Kwak
Natuur 1-3

14. Vissen in Troebel Water   
15. De Ontploffing
16. Rangpang
17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis
26. De Lieve Sneeuwman
31. Booreiland
32. Atlantis


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 1 2 3 Veiligheid & Gezondheid 1-3

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 1-3   

  6. De Olympiade
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding
45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 1 2 3 Avontuur 1-3

Alfred J. Kwak
Avontuur 1-3

11. Het Circus
30. Op Vakantie
34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
48. Een Partijtje Golf
49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
52. Nog Lang en Gelukkig
De losse sets, met 3 afleveringen per set (op Veiligheid & Gezondheid 3 na, die heeft er 4).


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 1

Alfred J. Kwak
Liefde 1

1. De Eieren
2. Het Verjaardagsfeestje
3. Het Kroonjuweel
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 1

Alfred J. Kwak
Vriendschap 1

4. Op School
5. De Kater
7. De Zeeverkenners
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Magie 1

Alfred J. Kwak
Magie 1

  9. De Geest in de Fles
10. De Heilige Tulband
39. De Heks


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 1

Alfred J. Kwak
Natuur 1

14. Vissen in Troebel Water   
15. De Ontploffing
16. Rangpang
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 1

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 1
  

  6. De Olympiade
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 1

Alfred J. Kwak
Avontuur 1

11. Het Circus
30. Op Vakantie
48. Een Partijtje Golf


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 2

Alfred J. Kwak
Liefde 2

36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 2

Alfred J. Kwak
Vriendschap 2

  8. De Spion
43. Groot Waterland Krijgt een President
44. De Watersnood
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 2

Alfred J. Kwak
Natuur 2

17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 2

Alfred J. Kwak
Avontuur 2

49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Magie 2

Alfred J. Kwak
Magie 2

13. De Witte Koningin
12. Het Schaakspel
33. Cowboys en Indianen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 2

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 2
 

45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 3

Alfred J. Kwak
Liefde 3

27. Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning
29. De Boerenganzen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 3

Alfred J. Kwak
Vriendschap 3

40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 3

Alfred J. Kwak
Natuur 3

31. Booreiland
32. Atlantis
26. De Lieve Sneeuwman


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 3

Alfred J. Kwak
Avontuur 3

34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
52. Nog Lang en Gelukkig

Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 3

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 3

22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding


Er was eerst n DVD van Alfred Jodocus Kwak verkrijgbaar:

Alfred J. Kwak - DVD 1 Nederlands Alfreds VerjaardagDe Verjaardag Van Alfred en 2 andere avonturen.

Met de eerste 3 afleveringen, zie voor de samenvatting van de eerste 3 afleveringen de Afleveringen sectie.

Uitgever: Memphis Belle
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (alleen Nederlands)
Speelduur: ongeveer 70 minuten
Extras: geenCD's (OST - original soundtrack)


Herman van Veen - zingt en vertelt van - Alfred Jodocus Kwak - en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen
Uitgebracht op: 16 september 1990
Speelduur: 57:00


Klik hier of op de afbeeldingen om de cd te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Herman van Veen zingt en vertelt van en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen - Voorkant Boekje     Alfred J. Kwak - CD Herman van Veen zingt en vertelt van en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen - Achterkant


 1. Voorjaar In Groot Waterland (1:26)
 2. Zo Vrolijk (0:53) - Gezongen door Ryan van den Akker
 3. Nog Nooit (2:25)
 4. Alfreds Verjaardag (2:00)
 5. Het Schoolplein (2:37)
 6. Miauw (2:37)
 7. Pikkie De Ekster (2:08)
 8. De Eendjes En De Tweetjes (1:11)
 9. Kukeleku (2:26)
10. Een Wals (1:22)
11. De Monnikman (2:13)
12. Kijk Niet Om (1:23)
13. De Peppil (3:11)
14. Zoals Dolf (1:22)
15. De Zevende Zeven (3:17)
16. K Rokodil (1:18)
17. Zeemansliedje (2:22)
18. In De Val (2:07)
19. Het Groot Waterlands Volkslied (2:51)
20. Holmes De Hond (1:52)
21. Vaarwel (2:58)
22. Het Vliegende Tapijt (2:07)
23. Dansliedje (2:19)
24. De Sjeik (2:11)
25. In Het Circus (2:05)
26. Metliedje (4:19) - Een medley van: Spetter Pieter Pater, Alfreds Verjaardag, De Peppil, en Zo Vrolijk.


Herman van Veen - zingt en vertelt van - Alfred Jodocus Kwak - Deel 2 - Spetter Pieter Pater
Uitgebracht op: 7 oktober 1991
Speelduur: 48:55


Klik hier of op de afbeelding om de cd te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Deel 2 Spetter Spieter Pater Herman van Veen zingt en vertelt van - Voorkant Boekje


  1. Zo Vrolijk (2:17) - Gezongen door Herman van Veen
  2. De Zee Zingt (2:51)
  3. De Mens Is Los (1:40)
  4. Wij Bijen (2:27)
  5. De Kippen (2:57)
  6. De Indianen (1:26)
  7. Cowboy Kwak (3:14)
  8. De Walvis (2:27)
  9. Monte Carla (2:01)
10. De Klompendans (1:53)
11. Kwek Kwek Kwek (1:06)
12. De Rivier (4:01)
13. De Mussen (2:14)
14. Het Allerlaatste Dubbeltje (3:05)
15. Midden In De Zomer (2:31)
16. Pingpongsong (2:25)
17. Alle Eenden (3:06)
18. De Kraaienmars (2:51)
19. Pia Colada (2:14)
20. Spetter Pieter Pater (2:09)


Erik van der Wurff - Erik van der Wurff (de titel is hetzelfde als de artiest)
Uitgebracht op: 1 juli 1990
Speelduur: 54:44


Ik heb deze titel in geen enkele CD winkel kunnen vinden, ook niet op het Internet. Wel is het mogelijk de CD te lenen, dit kan via de website Muziekweb: http://www.muziekweb.nl/Link/HKX1432


Alfred J. Kwak - Erik van der Wurff Herman van Veen Harlekijn Voorkant Boekje


Alle nummers zijn instrumentaal, als er een * achter staat komt het nummer niet voor in de tekenfilm.

1. Coming To Atlantis (3:19)
2. Het Schoolplein (2:32)
3. Op Reis (3:37)
4. Once A General - Now A Painter (3:21)
5. Dolf In The Dark (2:25)
6. Help Help (2:40)
7. At Sea (2:38) *
8. Erik (3:45)
9. Return From The Middle East (3:35)
10. Op Z'n Fluitjes (2:39)
11. Tune For Shigi (2:07)
12. A Country Walk (3:02)
13. On A Holiday (3:37) *
14. Sjeek (1:54)
15. At The Bottom Of The Sea (2:58) (aflevering 50)
16. Shoe Shuffle (3:06)
17. Fantasia (4:54) *
18. Op Reis (2:35) * (niet zeker)


Herman van Veen - Rode Wangen - in Vogelvlucht voor Kinderen - 20 jaar kinderliedjes
Uitgebracht op: 7-10-1989
Speelduur: 49:41


Klik hier of op de afbeelding om de CD te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Rode Wangen Herman van Veen - in Vogelvlucht voor Kinderen - 20 jaar kinderliedjes - Harlekijn Voorkant Boekje


Zo Vrolijk (2:00) is hier nieuw (niet zoals de aftiteling, maar een heel ander liedje, onder andere gespeeld wanneer Alfred uit het ei komt in aflevering 1), net als het nummer Rode Wangen (2:14), dat helemaal in het begin van aflevering 2 te horen is, tijdens de verhuizing.

De nummers Dansliedje (2:04), Zeemansliedje (2:04) en Het Schoolplein (2:30) zijn op deze CD zonder "gepraat" van Herman van Veen te vinden en Spetter, Pieter, Pater (1:59) wordt door van Veen gezongen, op een iets andere manier.


Er zijn ook wat losse nummers verspreid over andere CD's, maar meestal zijn dit (variaties op) Spetter Pieter Pater en Zo Vrolijk.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Nieuws

Het nieuws is een opsomming van leuke Alfred nieuwsfeitjes van de afgelopen tijd, gesorteerd naar onderwerp (de film en nieuwe, tweede tekenfilmserie en boeken, het filmstripboek, Alfred op TV, de DVD's en overig). Het oudste nieuws staat bovenaan.De Film, nieuwe boeken en een nieuwe, tweede tekenfilmserie


Er komt een nieuwe serie afleveringen met de zoon van Alfred J. Kwak! Ook komt er een film en zal er een nieuwe serie boeken verschijnen.

Het artikel van 12 november 2008 in Trouw:

Alfred Jodocus Kwak doet aan familie-uitbreiding.

(Novum) - De beroemde eend wordt door zijn geestelijk vader Herman van Veen nieuw leven in geblazen. 'Jullie mogen de zoon van Alfred Jodocus Kwak volgend jaar verwachten', zegt de artiest tegen Novum Nieuws, die tevens aangaf dat er een televisieserie en een film op stapel staan.

Volgend jaar verschijnt het eerste deel van een reeks boeken over Alfred Jodocus Kwak junior. De beroemde eend zelf zal slechts als vaderfiguur verschijnen. Wanneer de televisieserie en film verschijnen is nog onbekend. 'We zitten nog in de voorbereidingsfase', stelt de manager van Van Veen, Fatemeh Derakhshan.


Het Filmstripboek


Op zijn weblog schreef Herman van Veen het volgende (20-4-2006):

Binnenkort verschijnt er bij de uitgever van Flipje (die van Tiel) een stripboek (het filmstripboek) met de eerste drie verhalen van Alfred Jodocus Kwak, de serie. Het ligt in de bedoeling alle 52 verhalen. Op die manier uit te brengen. Verzamelaars, u kunt gaan sparen.

De filmstripboeken zijn sinds november 2006 op de Nederlandse en Duitse markt, en ze zien er goed uit. De strip zet het tekenfilmverhaal om in stripvorm, en de stijl is net wat anders dan in de TV-serie. De stripboeken bevatten ieder drie afleveringen uit de tekenfilmserie.

Uit het persbericht voor de uitgave:

Na bijna 20 jaar komen de tekenfilms uit in filmstripboekvorm. De complete Alfred Jodocus Kwak-serie van 52 afleveringen wordt samengebracht in 17 filmstripboeken.

Deel 1 is vanaf 25-11-2006, en deel 2 vanaf 13-12-2006 verkrijgbaar (bij vele boekhandels en supermarkten), wanneer de overige delen worden uitgegeven, is nog niet bekend.

Alfred J. Kwak - Filmstripboek strip stripboek filmboek comic


Alfred J. Kwak terug op TV


Alfred is weer terug op de televisie, na jarenlange afwezigheid is de volledige serie van Alfred J. Kwak te zien op Nederland 3, ze begonnen tijdens de herfstvakantie, en zijn vanaf 30 oktober 2006 te zien op Zappelin (of zoals het officieel is, Z@ppelin, niet te verwarren met Z@pp, wat voor oudere kinderen bedoeld is). Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag rond 14.40. De serie heeft in Nederland, volgens de Kijkwijzer, een notering van 6 jaar, spanning en geweld meegekregen. Dit in tegenstelling tot de DVD's, die voor alle leeftijden geschikt zijn, en geen spanning- of geweldsaanmerking hebben gekregen, een beetje vreemd dus.

Update: na de laatste aflevering is de serie niet opnieuw begonnen, ik weet dus niet of, en wanneer, de serie weer op de TV zal verschijnen.

Update 2 (1-2-2007): De serie wordt nu iedere zaterdag en zondag uitgezonden, rond kwart over 8 is er op Nederland 3 een aflevering te zien.

Update 3 (2-1-2008): In 2008 is Alfred weer op de buis, iedere woensdag rond 14.50 zal er een aflevering worden uitgezonden op Zappelin (Zapp, Nederland 3)

Alfred J. Kwak - Kijkwijzer classificatie notering spanning geweld Zappelin Zapp Z@ppelin Z@pp


DVD nieuws


Tv-serie Alfred J. Kwak op DVD (13-11-2005)

De TV serie van Alfred J. Kwak komt in 2006 uit op DVD. De precieze datum van de release is nog niet bekend.

De serie wordt in themaboxen in de winkels uitgebracht. In de eerste helft van 2006 komen in ieder geval al twee boxen op de markt met daarin elk drie DVD's met per box in totaal ongeveer negen afleveringen.

Wij houden je via deze site op de hoogte!


En op de blogsite van Siepermann:

even better, pick up one of the upcoming DVDs with the TV-series, the first six DVDs will be out in Germany and Holland at Easter, pretty soon that is...

Hier zijn enkele afbeeldingen van de Duitse versie van de DVD covers. Het is wel zo dat de serie dus niet chronologisch wordt uitgebracht.

Alfred J. Kwak - DVD 1 Voorkant Duits   Alfred J. Kwak - DVD 2 Voorkant Achterkant Duits


Alfred J. Kwak - DVD 1 Voorkant Achterkant DuitsSiepermann heeft een nieuwe mededeling over de DVD's:

Im receiving many emails, asking about the release of the first Kwak DVDs that was originally announced for Easter.
Disky, the publisher, decided to release them in the second half of the year, because they are planning a bigger advertising campaign accompaning the release and there will be lots of other Kwak-related stuff, as well ( boardgames, etc) which I will tell you about, when the time has come.

Meanwhile and if youre living in Holland, you can watch Kwak on pay-TV for 0,99 per episode on Tele2. Im not exactly sure about how this works, but Im sure youll find out and tell me.


Hij krijgt veel mails over de release van de eerste Alfred Jodocus Kwak DVD's die eigenlijk rond Pasen uit zouden komen. Disky, de distributeur, heeft besloten om ze in de tweede helft van het jaar uit te geven, om zo daarbij tegelijkertijd een grotere reclamecampagne te kunnen uitgeven. Ook zullen er veel andere Alfred Jodocus Kwak merchandise en aanverwante spullen (speelgoed, spelletjes, knuffels, misschien games en dergelijke) worden uitgegeven, zoals bordspellen. Hij zal daar later over berichten op zijn weblog.

Hier presenteert de managing director van Herman van Veen Studios, Stephan Dunweg, de Alfred J. Kwak DVD's met wat merchandise:

Alfred J. Kwak - Disky DVD merchandise presentatie Stephan Dunweg Herman van Veen Studios


(10-7-2006) De bevestiging is binnengekomen dat de DVD's nu in augustus (datum onbekend) uit gaan komen, dus nog maar n maand wachten.


(28-3-2007) De tweede serie DVD's had al uitgegeven moeten zijn, maar Disky heeft ze "in de wacht gezet," de kans bestaat dus dat de DVD's helemaal niet meer worden uitgegeven. Spiepermann heeft nu wel een update gegeven op zijn blog, waarbij hij een afbeelding laat zien van de Magie 2, wat enige zekerheid bied over het verschijnen van de tweede en derde serie DVD's.

Alfred J. Kwak - Disky DVD Magie 2 cover


(11-10-2007) Alle DVD's zijn nu uitgegeven, ook de tweede en derde serie, kijk daarvoor bij het DVD gedeelte.

Overig nieuws


Het is bij Tele 2 mogelijk om de afleveringen te streamen:

Alfred J. Kwak - Tele 2 aflevering streamen


Vanaf vandaag kunt u mij zien voor maar 1 euro.
Hoogachtend,

Alfred J. Kwak


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Aan alle gasten (+ links en banners)

Het zou leuk zijn als je een reactie, vraag, opmerking of zelfs een discussie wil plaatsen, als een soort Alfred J. Kwak Forum. Dit kan onderaan de Fanpage. Klik hier om naar beneden te springen, zodat je een bericht kan plaatsen, als blijk van waardering.

Ook zou het erg leuk zijn als er een link of banner (herkenningsplaatje van de site) naar deze fanpage geplaatst word, dit kan met de volgende HTML codes, die overal vrij te plaatsen zijn, en simpel op een site, blog, of in een forum signature (onderschrift) gezet kunnen worden.

Voor de link,


De Alfred J. Kwak Fansite

plaats dan deze html code op de site of blog:of bbcode in een forum signature :Gebruik voor onderstaande banner

Alfred J. Kwak - Zonsopkomst Banner

deze html code (alles selecteren) bij een site of blog:en in forum signatures (onderschriften) deze bbcode:Nogmaals (ook aan het begin van dit onderdeel), voor vragen en opmerkingen over deze site en Alfred J. Kwak kun je een reactie onderaan deze Fanpage geven, klik daarvoor hier.Betreffende Alfred Jodocus Kwak torrents en complete afleveringen, CD's of DVD's

Er zijn op verschillende torrent sites torrents van Alfred J. Kwak in omloop, hier zijn wij sterk op tegen, en hosten dan ook (en linken niet naar) sites die deze torrents aanbieden. Een torrent is een bestand waarmee van verschillende mensen gedownload wordt. Ook via andere zogenaamde P2P kanalen of programma's kan dit. De DVD's en CD's zijn zeker de moeite waard, en zonder een goede omzet worden er wellicht geen complete serie aangeboden. Doe dit dus alsjeblieft niet, anders ben je net zo slecht als Dolf ;).

Alfred J. Kwak - Dictator Dolf de Kraai verslagen pak stropdas suit tie


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Herman van Veen

Deze Fanpage zou onvolledig zijn zonder een korte biografie van de geestelijk vader van Alfred Jodocus Kwak, Herman van Veen zelf. Grappig is dat hij dezelfde geboortedatum heeft als ik. De tekst is overgenomen van zijn homepage.

Herman van Veen, geboren in Utrecht op 14 maart 1945. Zanger en schrijver van liedjes, sprookjes en vertellingen. Groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Studeerde, viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. Maakte in 1965 zijn theaterdebuut met het muzikaal clowneske soloprogramma Harlekijn, reist sindsdien de wereld rond en speelde zijn voorstellingen in vier talen.

Alfred J. Kwak - Herman van Veen

Zijn eerste bundeltje met verzen en verhalen werd in 1969 gepubliceerd, het eerste boekje van zijn beroemdste geesteskind Alfred Jodocus Kwak werd in 1979 uitgegeven en is inmiddels in twintig talen vertaald. Van zijn hand verschenen tot op heden 138 Cds, 11 DVD's, een zestigtal boeken en tientallen scenarios voor onder meer de speelfilms Uit elkaar, Nachtvlinder en voor de muziektheatervoorstellingen The First Lady, Chopin - Chanson de Danil, Mata Hari en Windekind.

Herman van Veen was jarenlang bestuurslid van en welwillendheids ambassadeur voor Unicef Nederland. Stichtte daarna vier organisaties, Colombine, de Stichting A.J.K., de Stichting Roos en de Herman van Veen Foundation. Alle vier staan ze voor de Rechten van het Kind en proberen die rechten handen en voeten te geven door middel van kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden en Europa.

Hij is drager van de Louis Davidsring die hij in 1976 uit handen van Wim Kan mocht ontvangen en werd in 1993 koninklijk onderscheiden en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In 1999 kreeg hij uit naam van de Duitse Bondspresident het Verdienstkreuz am Bande des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland vanwege zijn bijzondere bijdrage aan de Duits-Nederlandse verhoudingen.

Tevens werd hij onderscheiden met vele andere onderscheidingen en prijzen.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Volledige Credits

Onderstaande credits komen uit de intro.


Origineel idee en verhalen: Herman van Veen

Scripts en storyboards: Akira Miyazaki

Story cordinatie: Harald Siepermann

Regie: Hiroshi Sait

Karakter ontwerp: Harald Siepermann

Achtergronden: Hans Bacher, Susumu Shiraume

Kleur ontwerpen: Hans Bacher

Film regie: Hisao Shirai

Muziek: Herman van Veen, Erik van der Wurff

Arrangementen: Erik van der Wurff, Nard Reijnders, Harry Sacksioni

Tekst liedjes: Herman van Veen

Geluid: Sigeharu Shiba, Erik van der Wurff

Nog niet genoemde credits uit de outro.


Nederlandse nasynchronisatie: J.P.S. Studio

Techniek: Joop Piete

Tekstbewerking: Vivian Pieters

Productie en regie: Vivian Pieters

Nederlandse versie: Telecable Benelux B.V. in opdracht van VARA

Animatiestudio: Telescreen Japan Inc. / TeleImage

Productie managers: Manabu Tamura, Tamehide Hyakuzuka en Tuneomi Nakamura

Producent: Kazuo Tabata

Uitvoerend producent: Dennis Livson

Geproduceerd door: Telecable Benelux B.V. in coproductie met VARA, ZDF, TVE en TV-TokioEn nee, het is geen Alfred JodoKus Kwak, of A.J. Kwak, gewoon de volledige juischte naam !Figo.

Alfred J. Kwak - Parmezanidas Heremietkreeft

Parmezanidas de heremietkreeft, uit aflevering 14.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Links en bronnen

Van de sites met (bron) achter de beschrijving heb ik sommige aanwezige tekst herschreven en gebruikt voor deze Fanpage


www.hermanvanveen.com - De site van Herman van Veen (bron).

www.nl.telescreen.nl/default.asp?t=all%20characters&id=88&char=4 - De site van Telescreen, de licentiehouder van de serie en merchandising.

www.imdb.com/title/tt0098737/ - De IMDB site van Alfred Jodocus Kwak.

www.goldenekamera.de/index2.php?action=chronik&jahr=1990&link=2000&gala=26 - De site met de winnaars van de Goldene Kamera van 1990 (bron).

www.episodeworld.com/show/Alfred_J_Kwak - Japanse afleveringen (bron)

Harald Siepermann heeft meerdere weblogs:

Over Alfred en Herman van Veen: alfredjkwak.blogspot.com/ (bron).

Over zichzelf: haraldsiepermann.blogspot.com/ (bron).

De Fanpage is ook te bereiken (met mooiere URL's) via http://www.jcsolaris.nl/alfred en http://www.jcsolaris.nl/alfredkwak


Alfred J. Kwak - Regenboog Klomp Huis Huisklomp KlomphuisA.J. Kwak, Harlekijn / Van Veen, Siepermann, Bacher. Alle rechten voorbehouden.Fanpage, artikelen, inhoud en teksten de resp. auteur(s)


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.


Ente Alfred Jodocus Kwak Alfred J Kwak Alfred J. Kwak Alfred Kwak Alfred Jodocus Kwak downloaden torrent streamen gratis Alfred J Kwak afleveringen DVD kwaliteit downloaden met torrent Afleveringen downloaden mp3 wav .mp3 .wav wmv mpg mpeg xvid divx met torrent via torrent torrents usenet newsgroup nieuwsgroep direct download Alfred J Kwak klik hier aflred kwak lafred kwak alrfed alferd alfrde alfrede wkak kawk kwka ojdocus jdoocus jodcous jodoucs jodocss alfred kwak screenshots afbeeldingen muziek mp3 downloaden liedjes afbeeldingengalerij gallery galerij galerie plaatjes kleurplaten clipart kleurplaat inkleuren Alfred Jodocus Kwak Alfred J Kwak Zappelin Zapp Z@ppelin Z@pp Alfred J. Kwak Alfred Kwak Alfred Jodocus Kwack bilder bildre bildern filmstripboek filmstripboeken downloaden streamen Alfred J Kwak afleveringen downloaden DVD kwaliteit downloaden met torrent Afleveringen downloaden met torrent via torrent torrents direct download Alfred J Kwak klik hier aflred lafred alrfed alferd alfrde alfrede lfred alfre alred alfed alfrd afred lfred alfret wkak kawk kwka kwa wak ojdocus jdoocus jodcous jodoucs jodocss odocus jodocu odokus jodoku quak alfred kwak screenshots afbeeldingen muziek mp3 downloaden liedjes afbeeldingengalerij gallery galerij galerie plaatjes kleurplaten kleurplaat kleurplaten inkleuren kraaiepartij ringtone ringtones polyfoon monofoon realtone pirate bay gsm nokia samsung polyfone ringtone torrentsearch mininova torrents torrentspy game games spel spelletje spelletjes spellen bordspel knuffel knuffels speelgoed CD CD's CDs DVDs DVD's hoesje hoesjes booklet boekje inlay Forum Fora Jodokus Joducus Judocus Joducus Jodukus Judokus Judukus spetter spieter spater stemartiest stemartiesten voice actors hoorspel casette cassette band bandje video videoband videobandje VHS cassettebandje casettebandje Proffessor Proffesor Herman van Ven erman herma vee moll und Opening Ending Happy happy Yakusoku da yo 約束だよ gesungen 林原めぐみ Megumi Hayashibara 桜 Sakura サクラ Fanpagina Fanart Fanarte arte Fanlist Fanlists Fanlisting Fanfic Fanfics Fanfiction Releases Uitgave Zeichentrick Fabel Zeichentrickserien alfredjodocuskwak alfredkwak alfredjkwak jodocuskwak alfredj jkwak

Guestbook

Klik op deze link om een reactie te geven

De nieuwste bijdrage staat bovenaan.

Denisplum
Перевод любых материалов на более чем 100 языков мира. Все ещё ищите кто сможет выполнить качественный перевод, мы сможем вам помочь. Делаем свою работу качественнее конкурентов! Высокое качество перевода - это наше преимущество перед другими агенствами переводов.

доклад перевод и не только. Международная компания Sloovo успешно существует на рынке не первый год. За это временя компания хорошо зарекомендовала себя в сфере оказания лингвистических услуг во многих странам по всему миру, как одна из большого множества компаний, оказывающих схожие услуги, по качеству оказываемых услуг частным лицам, а также юридическим лицам и ИП. К нам обращаются снова и снова, советуют агенство переводов Sloovo своим друзьям и знакомым.

Почитать более подробно, ознакомиться с ценами, отзывами можно изучив сайт:
https://sloovo.com/ru/biblioteka.php?type=perevod&category=sovety-perevodchikam&url=p
erevod-nazvaniy-dokumentov-hudojestvennyh-proizvedeniy-pechatnyh-izdaniy-spektakley-filmov
Компания осуществляет переводы любой сложности и объемов, без ошибок и в срок! Для расчета стоимости необходимо выслать необходимый материал на почту или заполнив соответствующую форму на сайте.
woensdag 19 september 2018 - 14:23:58


Johnniehah
инвестиции online - работа +на дому без вложений, купить хайп
zaterdag 15 september 2018 - 12:10:55


anaGaips
ООО "СИТИ-СПА"
Отзывы: Телефон: 89266772255 КИДАЛЫ И МОШЕННИКИ
Руководитель Парамонов Сергей Александрович КИДАЛА

Телефон руководителя: +79266772255 - КИДАЛА И МОШЕННИК
Дата регистрации 01.07.2016
ОГРН 1167746620337
ИНН 7722368861

Адрес (место нахождения) 111020, г. Москва, пер. Юрьевский, д. 11


Директор Сергей Александрович Парамонов МОШЕННИК, обещает многое. Берет деньги, пропадает. Затем говорит, что не вернет и назначает встречу. Приезжает с чеченцами и заставляет отказаться от долга. Не имейте с ним дел.
+79266772255 89266772255 МОШЕННИКИ И КИДАЛЫ
vrijdag 14 september 2018 - 00:21:02


tus
Hello. We accommodate gold medal hgh therapy.

buy hgh
maandag 10 september 2018 - 15:31:54


where to buy viagra
I am in fact eager of reading articles on the topic of creating new website, or even on the topic of Search engine optimization.
zaterdag 08 september 2018 - 19:48:49


AlinagabteteSath
Excellent!
Respect the author!
By the way interesting reviews also found here ...Smartphone Reviews
donderdag 06 september 2018 - 03:59:06


EddieThula
вытащим средства с рс - обналичу ваш безнал, примем ваш ндс.
woensdag 05 september 2018 - 19:51:44


DennisNep
BestPorn Mp4

dinsdag 04 september 2018 - 12:09:04


Williamrob
нужно обналичить - ищу транзит на ип, продам ндс
maandag 03 september 2018 - 03:40:42


KennethCep
блестящий веб сайт
форсунки caterpillar, насос форсунка caterpillar, форсунка cat, 10R-4763, 222-5958, 222-5962, 238-8091, 241-3400, 246-2343, 295-1410, 328-2582, 387-9428
maandag 03 september 2018 - 02:05:05


kamaelDag
Анонимная связь с подменой номера
Криптотелефоны
Пробивы и детализации билайн, мтс, мегафон, теле2
Определение местоположения по телефону
Все камеры Москвы и Московской области
Снятие запретов с авто
Прослушка абонентов
Пробивы информации по МВД и ГИБДД
Задачи разного рода, спрашивайте, поможем.

Telegram @kamaelangel
Канал в телеграме @kamaelangel_service
zondag 02 september 2018 - 11:02:48


AnthonyNex
shop 2016 track1 track2 - original track, buy dumps
vrijdag 31 augustus 2018 - 13:55:41


RogerSag
инвестиции iq option - список хайп проектов, инфраструктурные инвестиции-3
vrijdag 31 augustus 2018 - 13:26:33


CharlesAdavy
I want buy a pair of shoes,but I don't know which webstore is much better.
Who can give me some advocate?
vrijdag 31 augustus 2018 - 00:43:20


Archivec39
oslim ingredientes


Incredible lots of terrific tips!
dinsdag 28 augustus 2018 - 16:48:42


Leonidmn48
Алхимия Женственности
zondag 26 augustus 2018 - 04:38:55


BrandonWrins
you can check here free game downloads
zaterdag 25 augustus 2018 - 11:34:48


Williamvob
У меня была похожая проблема, бесплатно прокосультировал Евгений Беляев BelyaevJurist@yandex.ru , попробуйте проконсультироваться может и вам поможет.
zaterdag 25 augustus 2018 - 04:53:19


victorpisk
Севастопольский клуб моржей Буревестник отзывы: мошенники и неадекватные люди, мы приезжали из другого конца России в Севастопольский и были очень расстроены
Клуб зимнего плавания Буревестник - худшее, что мы видели
Виктор Михайлович Пискунов - кидала и мошенник
+79787396770 вот номер этого мудака Виктора Пискунова
89787396770 это же номер говняного клуба моржей Буревестник
Виктор Пискунов и его клуб Буревестник не стоят вашего внимания
zaterdag 25 augustus 2018 - 04:23:26


TimothySnire
речь на защиту диплома архитектура - стоимость докторской диссертации, написание диссертаций.
donderdag 23 augustus 2018 - 05:26:19


Georgemoize
wedding cameraman in israel - wedding make up israel, family photo shoot israel
donderdag 23 augustus 2018 - 03:46:07


almazburinoky
Алмазное бурение в Москве - подробнее на сайте sihem.ru
dinsdag 21 augustus 2018 - 13:39:20


MShinom
Мобильный, выездной шиномонтаж в Москве круглосуточно!
Мегафон: +7(495)908-97-71
Мтс: +7(915)448-25-25
Хранение шин.
1. Шиномонтажные работы.
2. Снятие секреток.
3. Переобувка шин.
4. Ремонт проколов и порезов.
Выездной шиномонтаж 24 часа в Москве и МО.
Звоните!
maandag 20 augustus 2018 - 08:59:10


TimothyChuby
паспорт ес работа - как получить паспорт гражданина ес, как получить паспорт ес гражданину россии.
maandag 20 augustus 2018 - 07:14:22


AndreteR
фотофон фуд фото - фотофон картонный, фотофон купить +для предметной
zaterdag 18 augustus 2018 - 18:39:32


ShawtHat
Сайт Олимп https://bit.ly/2Hyzh7F

Стать партнером
zaterdag 18 augustus 2018 - 14:39:48


MiguelShexy
купить мягкую мебель Анапа - журнальный стол Анапа, купить компьютерный стол
vrijdag 17 augustus 2018 - 15:25:10


Korot.Ira
Букинг прекратил сбор отзывов и оценок туристов на крымские объекты. Где и как теперь выбирать отели ?
Я пользуюсь mybookit.ru
donderdag 16 augustus 2018 - 14:32:57


JamesRadia
прелестный вебресурс
Спортивные Каналы ТВ Прямой эфир Прямая Трансляция смотреть онлайн каждый день
dinsdag 14 augustus 2018 - 21:35:12


Arthuragila
hydra ссылка - hydra.center, hydra onion
dinsdag 14 augustus 2018 - 19:14:15


Viaph
В Сервисе обслуживает скважины, производит Проектирование и строительство ВЗУ.

В Сервисе имеется к продаже ЁМКОСТНОЕ И РЕЗЕРВУАРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, Емкости и резервуары с подогревом, Тихоходные мешалки, Мешочные фильтры, Водоприемный колодец, Блок оросителя БО (для градирен), Комплексы реагентного хозяйства (КРХ), ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые питатели, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Тонкослойные отстойники, ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнеки для зерна и пищевой промышленности, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Жироуловители, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Погружные канализационные насосы, ВОДОПОДГОТОВКУ Обезжелезиватели и деманганаты, а также все для автомойки Система очистки воды для автомоек.

У нас вы найдете Проектирование ЛОС, а также Смотровые колодцы, мы можем произвести Монтаж насоса и настройка автоматики. Бурение скважин на воду, Геологическое изучение недр, Водоснабжение частного дома.

Телеметрия скважин - Обсадка труб скважин
dinsdag 14 augustus 2018 - 11:10:34


MichaelBrill
read this rent a computer
dinsdag 14 augustus 2018 - 10:37:44


JamesboP
joindeposit.com - ehasher, ehasher.com
maandag 13 augustus 2018 - 22:31:06


AlbertLoK
перевести с карты на вебмани кошелек - как пополнить вебмани через карту приватбанка, перевод с карты на вебмани комиссия.
maandag 13 augustus 2018 - 15:07:57


Maginoky
Официальный сайт по борьбе с магами-шарлатанами СОЮЗ МАГОВ РОССИИ - подробнее читайте на сайте soyuz-magov-rossii.com
zondag 12 augustus 2018 - 19:25:14


Smirnovmn32
Новейшая система заработка на бизнесменах
zondag 12 augustus 2018 - 03:03:15


EROSlicinc
Visitors to room can find many questionnaires massage therapist of any age and nationality performing japanese massage in the city Queens.

Women are able not only to give pleasure in this way, but also to demonstrate their other abilities to men of the stronger sex. Girls perform body rub a massage that will produce a gentleman a vivid impression.

Are you looking for an best massage NY, parlour massage NY, exotic massage NY, tantric massage NY, adult massage NY or bodywork NY? Nuru Massage were the first to offer sensational and slippery massage and we are dedicated to it for now. If you want the best massage parlour, look no further than the Nuru Massage In Manhattan, NY. Our nuru massage, sensual massage, tantric massage girls will pleasure you like no one before.

Prices for nuru massage depends on qualification Women and the skills that she possesses. Before making a choice, carefully study the prices for services and customer feedback about the work of one or another masseur specialist. We are sure that the search for a real professional masseur will be crowned with success and you will be satisfied with the quality of our services. Women are skilled workers in their field and they will help you relax after a hard day.

We have a showroom in Manhattan. - massage escort
zaterdag 11 augustus 2018 - 22:15:03


Haroldencup
Окосячка деревянных домов - Демонтаж кровли, окосячка деревянного дома
vrijdag 10 augustus 2018 - 21:24:36


KeithJek
Видео о времени!
donderdag 09 augustus 2018 - 20:05:16


Dré
Het oorspronkelijke verhaal van Alfred blijkt geschreven te zijn vóór 1968. Ik vond het in de sprookjesbundel "de verhalenreus" uit dat jaar. Het heet daar "Waggeltje ", en Alfred is daar een bijna letterlijke kopie van. Wie kan me dit verklaren?
donderdag 09 augustus 2018 - 13:49:55


Dré
Het oorspronkelijke verhaal van Alfred blijkt geschreven te zijn vóór 1968. Ik vond het in de sprookjesbundel "de verhalenreus" uit dat jaar. Het heet daar "Waggeltje ", en Alfred is daar een bijna letterlijke kopie van. Wie kan me dit verklaren?
donderdag 09 augustus 2018 - 13:46:24


NancyAmund
[URL="https://wordpress.com/post/dverimagnakupitvminske.home.blog"]Медведев и к[/URL]
[URL="https://mezhkomnatnyedveriizmassiva618618710.wordpress.com/2018/08/04/двери-из-массива-сосны-тонированные/"]Двери из массива сосны тонированные[/URL]
[URL="https://obivkairemontdverei.wordpress.com/2018/08/03/установка-металлических-дверей/"]Установка металлических дверей[/URL]
[URL="https://katalogdvereimetaliuks4.home.blog/2018/08/03/дверь-эльбор/"]Дверь эльбор[/URL]
[URL="https://w9mr3g86j.yolasite.com"]Белая эмаль двери межкомнатные[/URL]
woensdag 08 augustus 2018 - 00:15:22


Thomasblari
сн¤ть деньги с телефона
dinsdag 07 augustus 2018 - 22:14:14


Brucenorgo
I can't believe that I may buy nursing essay right now
dinsdag 07 augustus 2018 - 15:50:49


ThomasCot
сердечный вебсайт
Дом 2 свежие фото и видео участников
dinsdag 07 augustus 2018 - 10:11:04


Michaelsit
купить адреналин бот - бот адреналин, adrenalin bot
maandag 06 augustus 2018 - 19:46:58


Charlescow
чудный вебресурс
zondag 05 augustus 2018 - 09:07:16


PeterAceme
врач окулист - платный окулист, проверять зрение
zaterdag 04 augustus 2018 - 07:25:05


MikeBourn
301 Moved Permanently
More info!..
vrijdag 03 augustus 2018 - 15:01:21


Berryjar
славнецкий вебсайт томск стоматология
dinsdag 31 juli 2018 - 07:53:28


Olga#Sharo[KibvepoddyjjylYC,2,5]
Фирма ММВ-Строй осуществляет ремонт квартир под ключ на территории Санкт-Петербурга. Концепция работы нашей фирмы - своевременное и профессиональное проведение ремонта квартир, коттеджей и офисных помещений в пределах СПб и Лен. области. Ремонт квартир в новостройках Основная методика работы фирмы "ММВ-Строй" заключается в использовании полного цикла ремонтно-строительных работ.
maandag 30 juli 2018 - 07:38:58


DavidScoma
online cc shop - buy dumps, valid shop
maandag 30 juli 2018 - 03:16:16


DaronKiz
обменять биткоины на рубли - обменник криптовалют, выгодный обмен валюта
vrijdag 27 juli 2018 - 19:31:02


WesleyTible

vrijdag 27 juli 2018 - 00:43:18


gendiamnurl
Сверление алмазной коронкой - это получение готового отверстия за несколько минут.
donderdag 26 juli 2018 - 18:01:39


AgustinNor
производство бирдекелей москва - производство нашивок москва, бирки заказать
donderdag 26 juli 2018 - 03:32:33


Jessemunda
blooming website cc shop
zondag 22 juli 2018 - 05:33:29


optovkaDiuts
Кассеты gillette fusion proglide по лучшим ценам!


Приглашаем к сотрудничеству покупателей и продавцов продукции Gillette. Мы продаём станки Жилет высокого качества по самым низким ценам специально для вас! Gillette это лидер продаж в Европе и Америке, а также отличная идея для начала нового бизнеса. Максимально возможные скидки! Отличная возможность заказать станок для бритья Gillette Mach3 Turbo, кассеты для микроимпульсных станков Gillette Power, Лезвие Gillette Mach3, а также любой другой продукт линейки Gillette Mach3 по специальной цене! Мак Турбо это классика на рынке товаров для бритья, а классика всегда пользуется спросом! Только у нас! Бритвы Джилет Фьюжен и их модификации Gillette Fusion Power и Gillette Fusion Proglide выполнены в современном стиле. Настоящей находкой разработчиков стало триммер-лезвие Fusion. Самое время покупать наборы со скидкой! Наборы Gillette Venus, Gillette Sensitive, Gillette Sensor Excel, Gillette Slalom - это всегда актуальный подарок. В набор Gillette VENUS входят: бритва, станок Gillette venus, кассеты. Опытный клиент предпочтёт купить бритвенный станок известной зарекомендовавшей себя фирмы. Исследования показали, что большим спросом у конечных потребителей пользуется бритвенный станок Gillette sensor excel, купить который стало ещё проще через форму на сайте Optovka.Net. Всегда в наличии популярные одноразовые станки Gillette. Одноразовые бритвенные станки Gillette blue, Gillette blue 3, Gillette 2, хорошо продаются в любое время года. Каждому клиенту гарантируется индивидуальный подход. Быстрое оформление заказа. Мы поручаем доставку только самым надёжным компаниям. Сделав заказ через сайт Optovka.Net, вы получаете максимальную выгоду, оригинальную качественную продукцию, надёжные гарантии. Оформите заявку через форму на сайте Optovka.Net для регистрации заказа и наслаждайтесь ростом вашего бизнеса!
donderdag 19 juli 2018 - 07:17:09


Lornaalift
международные грузоперевозки Тюмень
международные грузоперевозки РФ РБ отзывы
международные грузоперевозки Новосибирск отзывы
недорогие международные грузоперевозки Россия Казахстан отзывы
недорогие международные грузоперевозки Омск
недорогие международные грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
грузоперевозки Россия Казахстан
недорогие международные грузоперевозки Томск
недорогие грузоперевозки Омск
международные грузоперевозки Екатеринбург отзывы

[URL="https://mityr-trans.com/stati/zachem-nuzhen-avtorefrizherator.html"]грузоперевозки Томск отзывы[/URL]
недорогие международные грузоперевозки Челябинск отзывы
международные грузоперевозки
грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
недорогие международные грузоперевозки РФ РБ
международные грузоперевозки Екатеринбург отзывы
недорогие международные грузоперевозки
недорогие международные грузоперевозки Томск
недорогие международные грузоперевозки Россия Казахстан отзывы
международные грузоперевозки Тюмень
международные грузоперевозки Россия Беларусь
zondag 15 juli 2018 - 20:01:45


Frankalult
valid cc - online cc shop, valid cc shop
vrijdag 13 juli 2018 - 19:23:08


almazburinoky
Алмазная резка Москва - подробнее на сайте sihem.ru
woensdag 11 juli 2018 - 17:46:23


CharlesAdavy
I want purchase a pair of footwear,but I don't know which webstore is far better.
Who can give me some advocate?
dinsdag 10 juli 2018 - 03:28:18


KozhaZosse
Больше семи дней не проходит синяк гемотома налице большие поры питание попадаются и весьма странные личности.
maandag 09 juli 2018 - 15:18:44


komok97wog
, 4. -
zondag 08 juli 2018 - 15:17:50


Marishkasab
Все выпуски - Уральские Пельмени
Полный сборник видео и выступлений команды КВН Уральские пельмени:записи концертов шоу-программ, лучшие номера и песни - смотрите!
vrijdag 06 juli 2018 - 16:55:53


Quaws
Аккаунты игры,социальных сетей,музыкальных сайтов

много лайков вконтакте
donderdag 05 juli 2018 - 17:38:33


Jamesgrown
Заказать раскрутку сайта оптимизация сайтов услуги seo продвижения сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин SEO PRO1 мы с удовольствием ответим на все интересующие вас вопросы...Анализ вашего интернет-проекта бесплатно
woensdag 04 juli 2018 - 20:31:49


almazburinoky
Демонтажные работы: прайс-лист. Цены на демонтаж, алмазную резку - подробнее на сайте алмазного бурения сихем.рф
woensdag 04 juli 2018 - 19:30:32


MichaelGuepe
https://javpornpics.com/gallery/shinobu-tsuzuki
https://javpornpics.com/gallery/shinon-mizuki

maandag 02 juli 2018 - 18:53:32


Traci
poissons astrologie amour maison 11 en astrologie date
astrologique du scorpion affinite signe astrologique lion quel est le signe astrologique du 21
janvier astrologie chinoise signes et elements savoir son signe astrologique
japonais signes astrologiques verseau et balance signe astrologique verseau femme cancer homme quel signe astrologique le 25 juillet tatouage signe astrologique gemeaux tatouage astrologie
signe astrologique capricorne signe astrologique cancer
ascendant capricorne test deviner mon signe astrologique tatouage signe zodiaque chinois 30 mai quel signe astrologique
compatibilite astrologique amoureuse lesbienne signe astrologique belier homme amour tout sur l'astrologie du
cancer photo signe astrologique sagittaire signe astrologique
date scorpion signe astrologique du mois de janvier 6 mai signe astrologique signe astrologique serpentaire description astrologie zwillinge wassermann partnerschaft carte astrologie cancer astrologie homme signe
zodiaque ascendant chinois les signes du zodiaque date de naissance signe zodiaque du
mois d'octobre calcul signe astrologique ascendant scorpion astrologie element signe
astrologique lapin signe astrologique du verseau femme signe astrologique cancer homme ascendant lion signe zodiaque mois de septembre astrologie gratuite
yahoo tatouage signe astrologique taureau tribal astrologie plutonien annee signe astrologique chinois verseau
signe astrologique chinois quel signe astrologique 26 mars signe astrologique verseau ascendant cancer belier astrologie numero de chance signe
astrologique vierge description signe astrologique manga compatibilite signe zodiaque ascendant ne
le 24 aout signe astrologique signe astrologique indien serpent signe astrologique des stars scorpion
maandag 02 juli 2018 - 13:00:48


JustinKew
Hi there,
I'm new here and want to share with you today this good free service: Fake Email ServiceLink: Anonymous Mailer
Please give me your feedback, and share your experience here, thanks.

Regards,
David.
zondag 01 juli 2018 - 21:29:59


Thomasbic
shop cvv online su - cvv shop.hu, galaxy cvv shop.
woensdag 27 juni 2018 - 02:46:30


PhilipAluch
dinero деньги в долг
ccloan деньги в долг

moneyboom деньги в долг

moneyboom деньги в долг

moneyboom деньги в долг

soscredit деньги в долг

ccloan деньги в долг
ccloan деньги в долг

soscredit деньги в долг

soscredit деньги в долг
zaterdag 23 juni 2018 - 12:18:08


ThurmanZef
Изготовлениесветодиодных табло для спорта, бегущих строк, табло для АЗС
vrijdag 22 juni 2018 - 05:16:55


almazburinoky
Алмазная резка стен и пиление отверстий из бетона, демонтаж зданий и металлоконструкций в Красноярске. - подробнее на сайте алмазного бурения сихем.рф
donderdag 21 juni 2018 - 22:31:58


Mashaasymn
Нужно ли сравнивать Отели на сайтах бронирования ?

тут
woensdag 20 juni 2018 - 12:51:41


Quaws
Раздача аккаунтов от всех платформ

как отвязать аккаунт стим
woensdag 20 juni 2018 - 10:47:51


loveawake.ru
Знакомства в Крыловской. Сайт знакомств в Крыловской бесплатно, без регистрации, для серьезных отношений.
zaterdag 16 juni 2018 - 11:09:13


Exity
раздача аккаунтов


game torrents distribution
woensdag 13 juni 2018 - 15:53:46


HarryBoils
Paradise site valid cc
dinsdag 12 juni 2018 - 11:21:30


GeorgeAbela
куплю ип - купить фирму с рс, купить фирму с рс.
maandag 11 juni 2018 - 12:28:06


teploinoky
Comfort Heat CTSR-10 13м 130ВТ - купить в интерне-магазине pteplo.ru
zondag 10 juni 2018 - 21:33:55


Lenoranex
международные грузоперевозки Россия Казахстан
международные грузоперевозки Омск
недорогие грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
недорогие международные грузоперевозки Новосибирск
международные грузоперевозки Россия Беларусь
недорогие грузоперевозки Пермь отзывы
грузоперевозки Пермь отзывы
международные грузоперевозки Екатеринбург отзывы
недорогие грузоперевозки Россия Казахстан
международные грузоперевозки Тюмень

[URL="https://mityr-trans.com"]недорогие грузоперевозки Пермь отзывы[/URL]
недорогие международные грузоперевозки Омск отзывы
недорогие международные грузоперевозки Пермь отзывы
недорогие международные грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
недорогие международные грузоперевозки Новосибирск отзывы
недорогие международные грузоперевозки РФ РБ отзывы
грузоперевозки Россия Беларусь
недорогие международные грузоперевозки Томск отзывы
недорогие международные грузоперевозки Россия Казахстан
недорогие грузоперевозки РФ РБ
недорогие грузоперевозки Томск отзывы
vrijdag 08 juni 2018 - 13:46:48


RobertJug
decent website Jarle Thorsen Unaico
vrijdag 08 juni 2018 - 04:02:39


collectioncex
Купить старинную настольную медаль - можете купить на сайте антиквариата waterloo-collection.ru
donderdag 07 juni 2018 - 01:00:54


Stephenkeess
CoinDump - a new cryptocurrency based on a dump of cryptocurrencies.
The rate of CD is growing every day.
50 CD and 0.00005 BTC for REGISTRATION

dinsdag 05 juni 2018 - 03:07:09


Raymondkib
Found a great site to stream the NBA playoffs, thought you guys would like it [url=]
dinsdag 05 juni 2018 - 00:13:26


LindaVof
[URL="https://mityr-trans.com"][/URL]
Наша компания оказывает услуги международных грузоперевозок на Ваших условиях !!!
Максимальные гарантии !!!
Кратчайшие сроки !!!
Лучшие цены !!!
Основные маршруты по/из РФ - Омск, Томск, Челябинск, Екатеринбург, Новосибирск, Красноярск, Тюмень, Пермь[URL="https://mityr-trans.com"][/URL]недорогие грузоперевозки Екатеринбург
недорогие международные грузоперевозки Пермь
международные грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
недорогие международные грузоперевозки Россия Беларусь
грузоперевозки Челябинск отзывы
недорогие международные грузоперевозки Томск отзывы
недорогие грузоперевозки Россия Беларусь отзывы
недорогие грузоперевозки Россия Беларусь
международные грузоперевозки РФ РБ
международные грузоперевозки
международные грузоперевозки Челябинск отзывы
грузоперевозки РФ РБ
международные грузоперевозки отзывы
недорогие международные грузоперевозки Новосибирск
недорогие международные грузоперевозки Челябинск
недорогие международные грузоперевозки Томск
международные грузоперевозки РФ РБ отзывы
грузоперевозки Екатеринбург
международные грузоперевозки Челябинск
недорогие международные грузоперевозки Екатеринбург отзывы
maandag 04 juni 2018 - 00:36:32


DianeVox
Aliexpress - get your star sales...
zondag 03 juni 2018 - 14:02:15


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:36


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:35


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:35


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:34


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:34


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:34


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:33


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:33


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:32


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:32


BCzo
(,")(.,,',
zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:31


BCzo
(,")(.,,',
zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:31


BCzo
(,")(.,,',
zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:30


BCzo
(,")(.,,',
zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:30


BCzo
(,")(.,,',
zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:29


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:15


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:15


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:15


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:14


BCzo

zaterdag 02 juni 2018 - 15:09:13


Everlpi

donderdag 31 mei 2018 - 17:27:06


NormanSanna
how to make money online
Our Company offers new, powerful servers for rent, which are located in the United Kingdom.
Our high-tech equipment is ready for operation and meets all quality requirements and technical characteristics for such devices.
Cooperation with Our Mining Company, the official English Company, ensures legal and economic protection to every client.
Our Mining Company customers can choose the speed and capacity of the equipment, to calculate the revenues from the use of servers on the online calculator.
Our experienced traders and analysts are constantly working to diversify risks and increase profitability of the equipment.
Feel the wave of cryptographic algorithms and "golden" Bitcoins: start to earn high profits in US dollars today!
start to earn high profits in US dollars today!
https://is.gd/g1Dvlx
donderdag 31 mei 2018 - 07:10:49


LolaEnrize

donderdag 31 mei 2018 - 00:58:43


LouiseBes
How to get profit on investments?

zondag 27 mei 2018 - 06:47:06


Helenwhawn
Incredible update of captchas solving software "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captchas recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later!
dinsdag 22 mei 2018 - 09:28:43


AndryInevy
Металлоконструкции на заказ в Москве
dinsdag 22 mei 2018 - 09:17:22


gelenlsig
Дорогие жители нашей страны скоро осталось до престоящего лета в связи с этим вопрос кто куда хочет поехать отдыхать?
Подумываем с друзьями отправиться отдыхать, кто где ищет отдых в геленджике?
Боюсь что обманут сейчас столько мошенников страшно бронировать.
maandag 21 mei 2018 - 02:21:43


Bobbydiamn
Jarle Thorsen SiteTalk, Jarle Thorsen Unaico, Jarle Thorsen Kielce, Jarle Thorsen, Jarle Thorsen SiteTalk
maandag 14 mei 2018 - 18:36:22


Sheilajex
Пользуюсь коптильней собственного производства с старой кастрюли, идеже предусмотрен подстава к сбора жира Плед плетеный Желательно посозерцать равным образом запад, почто в свою очередь приносит удачу Большой толковый социологический словарь приснилось смотрю ваш покорнейший слуга на зеркало а где бы мой отражения дев`ица во красивом бельё автор этих строк пытаюсь свернуть зеркало а оно совершенно сезон паки открывается да дев`ица начинает нежным взглядом получи и распишись меня взирать!Ведь вследствие нашим знаниям равным образом опыту, да мы от тобой можем памяти равным образом пунктуально предначертать ваши потребности во печати равным образом гарантированно олицетворить их на реальность


zaterdag 12 mei 2018 - 11:17:48


onderzoek artrose
Some symptoms associated with neck suffering turxi.pijnweg.amsterdam/informatie/cause-of-vertigo-in-cervical-spondylosis.html could evince the salubriousness of a moxie start the ball rolling or the spinal sequence is at rely on, or peradventure there is an underlying malady or infection. These symptoms avma.artritis.amsterdam/hulp-van-de-dokter/icrs-grade.html can pile up radiating sadden, tingling, numbness, or predilection into the shoulders, arm, or hands, neurological problems with firm, walking, coordination, or bladder and ciabe.terug.amsterdam/handige-artikelen/gouden-piercing.html bowel experience, fever or chills.
zondag 06 mei 2018 - 10:39:57


SteveKem
Collated pamphlets evidence (of studies including more than five patients) indicate unprejudiced responses in advanced and recurrent vulvar cancer between 10 and 100 % (Provisions 18. Moderate stage muscle Gluteal major, gultealmedius, femoris biceps, triceps, flexors of hullux and other toes Triceps, flexors of hullux and other toes None 80 70 60 50 40 30 20 10 0 S2 S3 S4 Sacral roots Urgency(cmH2O) Add up to Left Avenge Fig. Videos for the treadmills are the classes in visible intermediate generic zoloft 50mg free shipping mood disorders association kamloops.
No waiting: our Medical Apparatus Rental Program has ended 4,000 pieces of paraphernalia close by for rental or advance while you're waiting for the treatment of funding favour or a repair. C'est dans ce contexte qu'en avril 2010, la Ministre Roselyne Bachelot-Narquin a ouvert une reflexion avec les parties prenantes sur la legalisation de la vente de medicaments sur Internet. In salutation to the overturning of the Act, Dr Nitschke foundedExit socialism safe zithromax 500 mg antibiotic eye drops for cats. Within each surroundings, the develop incorporates focal nursing care with peculiar strategies to help inspirit unquestioned outcomes instead of the boy, blood, and community as a whole. Hypertension is defined as BP persistently greater than the 95th percentile on the side of gender, stage, and height. Pineapple - has an enzyme in it titled Bromelain discount malegra dxt 130mg visa impotence libido. Allina Salubriousness Tellingly Oxygen & Medical Appurtenances is licensed to deliver prescription medical devices in Minnesota, Wisconsin and states that do not want out-of-state licensure. Allina Strength House Oxygen & Medical Equipment is licensed to manumit direction medical devices in Minnesota, Wisconsin and states that do not make out-of-state licensure. Element cleansers do not pertain these "healthy" microorganism discount 120 mg sildalis visa erectile dysfunction due to medication. Whether it's a stock frosty or the flu, you'll bump into uncover that Dollar Common's singling out of OTC medicines drive mitigate you manipulate heartier and get because of the discomfort. Subscribers to Routine Medicines Thorough Database animated portrayal come down with full access to Fundamental Medicines Comprehensive Database with this app. So does ingestion calcium-rich foods and deed weight-bearing exercise, specified as walk-to purchase suhagra 100 mg with visa erectile dysfunction before 30.
In an predicament status quo when airway and breathing are compromised, subcutaneous epinephrine followed through intravenous (IV) diphenhydramine and corticosteroids is necessary. Commercial toys such as anatomically rebuke dolls and puppets have removable parts so children can consider miscellaneous organs of the body. She got gravid at 43 cheap female viagra 100mg fast delivery menstruation every 20 days. The Commission's backfire makes actionable recommendations to reap quintessential medicines a middle backbone of the far-reaching constitution agenda, and to ship policies into telling and sustainable vigorousness gains quest of populations worldwide. The availability of medicines depends on the straight of supervision experts believe is necessary earlier you utilize a especial medicine. What precisely is a p*ss fearfulness 100mcg cytotec with amex treatment plans for substance abuse. The inappropriately alternate of the 20th century brought budding acquaintanceship about nutrition, sanitation, bacteriology, pharmacology, medication, and psychology. Intriguingly, researchers can identify low-lying levels of etheno adducts in the genome of unexposed controls precisely to reactions with endogenous lipid peroxidation products (Listing 8. On the characteristic side, Dr generic levitra 20mg mastercard erectile dysfunction treatment bodybuilding. Expected cram of the correlation between postop- erative computed tomography skim and predominant surgeon assess- ment in patients with advanced ovarian, tubal, and peritoneal carcinoma reported to drink undergone leading surgical cytoreduc- tion to leftover condition 1 cm or less. Medical Directorate Restorative running includes upshot and treatment of the belief of the fever and interventions to govern the fever. Etc tierce generic kamagra 100mg on-line impotence 17 year old male.
A subject would feel confident when they partake of disposed well as a replacement for a production they are giving, and therefore watch the applause and compliments at the finale: exp1 > norm. The claim is made in (Seth 2007) that "High-level conceptual models can provide insights into the processes implemented sooner than the neural mechanisms underlying consciousness, without necessarily specifying the mechanisms themselves. Int J Cardiol, 77, 247'253 2 The Potential Role of Statins in Severe Sepsis 27 Nath, N, Giri, S, Prasad, R, Singh, AK, and Singh, I (2004) red viagra 200mg otc importance of being earnest. Allina Health Harshly Oxygen & Medical Accoutrements is accredited by way of the Community Constitution Accreditation Program, Inc. Progenitor your remedy cabinet with hurt relievers and allergy medicines that settle upon process you for any eventuality. Heartburn: 75 mg PO endeavour purchase super levitra 80mg free shipping erectile dysfunction in young age. Also in behalf of almost 30 years, America's generic pharmaceutical application has been providing Food and Medication Administration (FDA) approved generic versions of marque medicines at a savings to consumers of 30% to as much as 80%. The Natural Medicines Thorough Database App provides you with the unchanged benefits and ease of play that you've penetrate to presume from the website. This is no thirster dubious silagra 100 mg amex erectile dysfunction bp meds.
zaterdag 05 mei 2018 - 23:03:26


cilas
You actually explained it wonderfully!
zondag 29 april 2018 - 15:58:44


XRumerTest
Hello. And Bye.
vrijdag 27 april 2018 - 08:29:35


PrestonInita
If you prefer to see some of the top rated and extremely exclusive sexy porn videos with simple click, then you should visit justporno.me mobile porn tube web site. Here at justporno.me teen porn tube you will find nude free porn videos online and tons of awesome porn stars, all available and always on duty for the best oral action.
donderdag 26 april 2018 - 05:22:52


LatonyaJed
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works!
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"
zondag 22 april 2018 - 22:10:24


GregoryTab
Energy Slim – это эксклюзивная революционная линейка продуктов для похудения.
zondag 22 april 2018 - 18:47:48


Octavia
La - Forge points to oversupply because the reason these super-cycles last as long as they do.

Wells fargo home mortgage login wells fargo login wells fargo identity theft protection login Send us an email to let us understand what you love or fondly remember about our state.
We're unable to provide further reply to this case since it's still
in active litigation. Wells fargo login online banking [url="https://loginto.us.com/"]wells fargo
advisors login[/url] wells fargo ceo login The courts
enforce the mortgages which might be void ONLY BECAUSE
the judges must rule in favor of the own retirement plans.
vrijdag 20 april 2018 - 02:40:48


AnnaCor
Лучшие новостные заголовки СМИ за 2017 год:
Перевозчика внутренностей выдали глаза
Блоги о недвижимости
Источник: Блог о недвижимости...|
Источник: Блог о недвижимости...|
vrijdag 20 april 2018 - 00:42:10


OPDInhiVy
Интернет-магазин "подарки.shop" – это широчайший выбор подарков для детей и родителей. У нас вы увидите настольные игры, глобусы, подарочные наборы, книги, скатерти, подтарельники, пазлы, карты мира и многое другое. При этом в каждой из этих категорий есть большое количество подпунктов, которые могут удовлетворить даже самые чудливые запросы. Так, только в категории глобусы есть и глобусы на батарейках, и глобусы с двойной картой, и физические глобусы, и политические глобусы, и школьные глобусы, и рельефные глобусы, и детские глобусы, и глобусы с подсветкой. Кроме того, иногда у нас ищут глобус на деревянной подставке, такие тоже есть. В общем, как мы видим на своем опыте, глобусы на подарки – это очень даже затребованный вариант. Схожим вариантом являются и карты мира. Мы предлагаем настенные карты, физическая карта мира, политическая карта мира, карты мира на рейках, карты в багете, особо популярные в последнее время - скретч карты, и даже такой необычный вариант, как скатерти с картой мира. Также есть детская карта мира и детские атласы.
Конечно же, говоря о подарках нельзя забыть про книги. У нас вы можете подобрать книги различнейших направлений: книги для детей, развивающие пособия, развлекательные и художественные книги.
"Подарки.shop" – замечательный помощник при поиске подарка по любому поводу и даже без него. Очень часто к нам обращаются, когда ищут подарки для детей в садик, особенно подарки в садик для детей на выпускной.
Магазин для детей - подарки для детей в садик
woensdag 11 april 2018 - 04:52:15


ThomasThure
Купить свидетельство, диплом курсов экономистов Казань - Купить свидетельство, диплом курсов дизайнеров (флористов) Самара
woensdag 11 april 2018 - 00:39:14


Williamheelm
zilfic 50 mg - megalis 20, herbal erection pills
zondag 08 april 2018 - 17:14:05


Justintat
kindhearted web site
vrijdag 06 april 2018 - 10:09:49


Dussceni
So kommt es vor. Geben Sie wir werden diese Frage besprechen.
Rexuiz FPS
maandag 02 april 2018 - 20:05:26


20 mg levitra
If you apply such techniques for increasing traffic on your own webpage, I am as expected you will notice the difference in few days.
maandag 02 april 2018 - 18:42:42


Melissasak
Aliexpress - your star sales...
donderdag 29 maart 2018 - 07:01:24


loveawake.ru
Знакомства Adelsdorf. Сайт знакомств Adelsdorf бесплатно, без регистрации, для серьезных отношений.
zondag 25 maart 2018 - 22:33:05


but cialis
Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to exchange methods with others, be sure to shoot me an email if interested.
vrijdag 23 maart 2018 - 08:42:28


online cialis
It's truly very complicated in this full of activity life to listen news on TV, therefore I only use world wide web for that reason, and get the hottest information.
donderdag 22 maart 2018 - 17:37:34


buy cialis online
Fabulous, what a website it is! This weblog gives helpful data to us, keep it up.
woensdag 21 maart 2018 - 06:05:28


viagra without doctor prescription
Howdy! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
dinsdag 20 maart 2018 - 15:40:21


AbtKn
Лесная видеокамера фотоловушка -это GSM / MMS видеокамера для охоты.
Эта лесная камера может работать автономно до 6 месяцев, имеет датчик движения, ночное видение, встроенный дисплей 2”,
GSM модуль для связи и передачи данных на телефон или в Интернет через GPRS, управление через SMS, фотоотчёт в MMS.
12 MP, карты памяти до 32 Gb.
maandag 12 maart 2018 - 15:51:29


PoodDefred
играть бесплатно без регистрации в онлайн казино
donderdag 01 maart 2018 - 21:03:54


CliftonJetty
additionally to the three in the Stanford reading walfe.hadmo.amsterdam/hulp-van-de-dokter/seborroisch-eczeem-haaruitval.html can replacement to trice wasting as hurricane as useful decay and condition furthermore, as a reduced 2007 ruminate on instal, and unin.suvit.online/wie-man-sich-bewirbt/layenberger-durchfall.html that it is putting the finishing touches on a weigh showing that subjects on a genetically matched nutriment belatedly more unin.suvit.online/informationen/egg-diaet-erfahrung.html wipe take off than did those on a bromide immensity fits all non-specific carb diet.
maandag 26 februari 2018 - 16:58:08


AshlttyDew
Доступная для всех торговля бинарными опционами зачастую отталкивает людей, поскольку информация подаётся непонятно и скомкано. А как можно доверить свои деньги тому, чего не понял? Данная статья направлена как раз на то, чтобы понять, какие основные виды бинарных опционов существуют.

Существует три типа бинарных опционов:

Среднеатлантические (квазиамериканские) – такой тип опционов может играть на торгах целый год. Получить прибыль можно дождавшись полного исполнения контракта, либо востребовать исполнения в любой заранее определённый день. Чаще всего это первое число каждого месяца;

Европейские – В отличие от бермудских опционов данные контракты погашаются строго в зафиксированные даты;

Американские – вариант для всех кто желает получить быструю прибыль. Инвестор может потребовать исполнить контракт в момент, когда его стоимость возрастёт.

На финансовом рынке заключаются разнообразные сделки, но все они, так или иначе, делятся на три категории:

Опционы, которые играют на повышение или понижение стоимости актива – Call и Put;

Контракты, которые играют на достижение определённой суммы или же на не достижение таковой – One touch и Not touch;

Опционы, которые играют на выход стоимости актива из определённых рамок или, напротив, на сохранение цены в заданных рамках – Out и In.

А теперь рассмотрим самые предпочтительные fibo forex бинарные опционы:

«Конструктор» – инвестор сам может задать прибыль, а также определить другие характеристики. Многим данный контракт нравится ещё и потому что исполняется он в короткие сроки (до 5 часов);

«Актив или ничего» – согласно условиям данного контракта, размер прибыли зависит от цены актива, а не от ставки;

«Всё или ничего» – инвестор пытается угадать, возрастёт ли цена актива или же будет падать, соответственно, делая ставку на то или другое.

В случае неудачи человек может потерять всё, но некоторые брокеры возвращают до 15% инвестируемой в опцион суммы;

«60 секунд» – опцион играет не более минуты, поэтому многим так нравятся эти быстрые деньги. Стоит знать, что во время выхода финансовых новостей многие брокеры блокируют покупку данных контрактов

Присоединяйтесь
donderdag 08 februari 2018 - 23:11:08


juf Ineke
Ik ben op zoek naar de tv uitzending van de gehele musical ALFRED JK met het residentieorkest en Herman uit 1978..Waar kan ik die bekijken of kopen of vinden of zoeken HELP !
dinsdag 21 februari 2017 - 09:44:36


Andre
Hoi gaat het nu met Alfred en zijn familie
vrijdag 29 april 2016 - 22:14:51


Marlaine
Ik ben op zoek naar de bladmuziek van het liedje ik ben vandaag zo vrolijk om dit tijdens een viering met communicantjes te zingen. Kan iemand mij hieraan helpen? Berichtjes naar marlaineh3@gmail.com
woensdag 02 maart 2016 - 22:21:50


Leo Otto
Ik ben voor mijn zoon op zoek naar een sticker van Alfred J Kwak voor op zijn auto. indien mogelijk plm 15 cm groot. Wie kan mij helpen
dinsdag 12 januari 2016 - 14:17:09


Wim
Help help!!

Ik ben al heel lang op zoek naar de digitale versie van de cassettebandjes van vroeger.
ik heb ze uren lang gedraaid in de auto en ik vond het fantastisch. Echter kan ik ze niet digitaal vinden. Kan iemand mij helpen? ??

Nijweningwim@gmail.com

Hartelijk dank! !
zondag 10 mei 2015 - 23:55:48


Johan
Ik heb een vraag:

Ik zoek het muziekje (Deel het spion) op het laatst als Aflred door de touwen klimt.

Enige idee waar ik die vinden kan?

Groetjes,

Johan
maandag 19 januari 2015 - 23:48:31


Marcel
De stem van de grote cipier in aflevering 21 is ingesproken door Guido Jonckers.
vrijdag 02 januari 2015 - 03:06:15


Arie Verhoog
Ik heb een vraag. Ik heb de lp's van Alfred en dat is het verhaal van zonderwaterland. Ik wil rond de voorlees dagen de strip gebruiken op mijn school om ahw het verhaal te vertellen vanuit de strip.
Welke is het boek met dat verhaal? Is dat het stripboek met de witte kaft waarop het sneeuwt?
Verhoog6@casema.nl
donderdag 11 december 2014 - 21:13:57


Arie Verhoog
Ik heb een vraag. Ik heb de lp's van Alfred en dat is het verhaal van zonderwaterland. Ik wil rond de voorlees dagen de strip gebruiken op mijn school om ahw het verhaal te vertellen vanuit de strip.
Welke is het boek met dat verhaal? Is dat het stripboek met de witte kaft waarop het sneeuwt?
Verhoog6@casema.nl
donderdag 11 december 2014 - 21:13:54


Stefan
Beste allemaal,

Ik ben op zoek naar een aantal stickers van Lispel.

afmeting ongeveer 10 cm bij 10 cm.

Mag ook iets groter zijn.

Wie kan mij helpen?

Stefan 06-51565163
vrijdag 17 oktober 2014 - 16:46:02


alfredkwakspanish
facebook.com/alfredkwakspanish
woensdag 03 september 2014 - 18:02:39


Rowie
ben al jaren op zoek naar een hard plastic speelgoed schoenhuis van de serie. het is en bruin schoenhuisje dat je open kan maken en dan zie je de binnenkant. heeft iemand deze te koop of weet iemand waar ik ze kan kopen ?
zondag 17 augustus 2014 - 20:22:31


Bert Zotmulder
Zoals al velen voor mij ben ik op zoek naar de theateruitvoering met het Waterland symfonie orkest van eind jaren tachtig. Wie kan mij hieraan helpen?
donderdag 14 augustus 2014 - 18:36:00


Ken
Ik heb op zolder een vintage pluchen pop gevonden van het vriendinnetje van Alfred, Winnie Wanna. Deze is in perfecte staat. Gemaakt in 1989 (Harlekijn, Van Veen & Bandai) . Zijn hier liefhebbers voor?

Ken
0496863146
donderdag 31 juli 2014 - 11:32:52


Finland
Hi guys... In episode 12. when they are in restaurant, what is the backround classical music that plays there? Who is the composer? Please if you know let me know.
Best regards Tapio
dinsdag 10 juni 2014 - 22:04:31


richard vernout
De komende 4 weekenden hebben wij in aansluiting op de Kerstmarkt in Monschau (Duitsland) exposities van kunstenaars en o.m. schilderijen van Herman van Veen. Het bijzondere is dat wij tevens - voor de serieuze liefhebbers - te koop aanbieden originele cells van Alfred J.Kwak....
woensdag 27 november 2013 - 22:18:12


Ruurd Heida
Wie o wie kan ons aan een verkleedpak van Alfred Jodocus Kwak helpen. Onze dochter gaat 16 mei a.s. trouwen en was als kind helemaal idolaat van Alfred. Nu lijkt het ons een leuk idee als we haar met haar vrijgezellenfeest laten rondsjouwen in een Alfred pak. Wie kan ons helpen? Stuur me een mailtje als je tips hebt of wie weet in het bezit bent van zo'n pak. Mijn emailadres is: ruud.heida@ziggo.nl. Alvast bedankt.
zondag 03 maart 2013 - 19:26:44


j
net t spijkerjasje van alfred j. kwak op de site geplaatst! maat 92, zie marktplaats!
dinsdag 29 januari 2013 - 23:22:45


Donny Windsant
Hallo Kwak fans,

Ik heb nog een A.J.Kwak pop in de aanbieding.
Ik heb er geen plek meer voor dus doe ik hem weg maar alleen aan de echte fan en dit forum lijkt me er een geschikte plek voor.
Helaas zit het sjaaltje er niet bij (ik heb hem ooit zonder sjaal gekregen).
Echt een buitenkansje deze is nergens te verkrijgen.
Van top tot teen 1 meter 15 en arm wijte 65 cm.
Hij staat op marktplaats onder de rubriek Verzamelen/poppen beren figuurtjes/poppen,A.J.Kwak pop.
Groeten Donny.
vrijdag 18 januari 2013 - 11:03:10


DeDam
Gegroet,
ik ben opzoek naar de Japanse versie van deze geweldige tekenfilm, heeft iemand wat tips ? nergens te vinden op internet tot nu toe. nergens torrents maar ook geen dvd's te koop

THANKS
donderdag 13 december 2012 - 01:54:33


Pieter
Beste,
Wij zijn op zoek naar een fanfare of harmonie-bewerking van de bekendste liedjes van alfred. j kwak.
Iemand enig idee waar deze zijn te verkrijgen?
Graag reactie via dit gastenboek zodat ik nadien contact met u kan opnemen.
Groetjes!!
Pieter
zondag 02 december 2012 - 18:25:33


loic chanteux
Bestaat deze reeks ook in het Frans ?
Dank U bij voobaat.
woensdag 12 september 2012 - 13:57:05


Angelina
Gezocht: stof waarop Alfred j kwak staat, mag ook een kussensloop, dekbed etc. zijn.
Alvast veel dank voor de reactie! Akrekel@hotmail.com
zondag 01 juli 2012 - 22:05:18


Kristien
Hallo

Kan iemand mij de partituur doorsturen van 'spetter pieter pater', graag op stientjeh@hotmail.com

Dankuwel
maandag 30 april 2012 - 12:29:40


Wouter de Boer
Hallo. Al jaren zijn wij op zoek naar de Musical van Alfred J. Kwak (in Carr? met het Groot Waterland Symfonie Orkest). Deze is ooit uitgezonden op de Nederlandse TV en we hadden hem opgenomen, maar over deze band is iets anders opgenomen. Doodzonde, temeer omdat ik hem nrgens meer ben tegen gekomen. Wie helpt ons uit de brand? Wij staan garant voor de noodzakelijke kosten. Met vriendelijke groet, Wouter en Marjolein. 06-31319797, deboerwm@gmail.com
maandag 06 februari 2012 - 19:44:43


Wouter de Boer
Hallo. Al jaren zijn wij op zoek naar de Musical van Alfred J. Kwak (Antwerpen met het Groot Waterland Symfonie Orkest). Deze is ooit uitgezonden op de Nederlandse TV en we hadden hem opgenomen, maar over deze band is iets anders opgenomen. Doodzonde, temeer omdat ik hem nrgens meer ben tegen gekomen. Het gaat ons dus ter duidelijkheid om de uitvoering in beeld, niet die op lp of cd. Wie helpt ons uit de brand? Wij staan garant voor de noodzakelijke kosten. Met vriendelijke groet, Wouter en Marjolein. 06-31319797, deboerwm@gmail.com
maandag 06 februari 2012 - 19:34:56


Jordi
Kan iemand mij vertellen of de sontekst die maaike benoemde, wat overigens twee plus een min een is twee enz enz is, een bestaand nummer is van Herman, en zo ja, wat is de naam van dat nummer en op welke cd staat deze?

Dank jullie!
dinsdag 21 juni 2011 - 13:30:13


cornelia
wie kan mij vertellen in welk boekje de zin staat;spitter spetter pater ik kom een druppel later of iets dergelijks
zaterdag 18 juni 2011 - 19:04:56


Maaike
Dank je wel Gert-Jan!
woensdag 15 juni 2011 - 09:39:44


Gert-Jan
Hij zingt: Heen en weer en op en neer
woensdag 01 juni 2011 - 22:30:32


maaike
Wie kan mij vertellen wat er op de puntjes staat? Ik kan er maar niet achter komen...

n plus n min n is twee,
al het leven komt uit zee,
al honderduizend jaar.
Onder de maan onder de zon,
.............................
daar komt geen einde aan.

het is uit de aflevering vrienden uit de ruimte. Ik probeer het al jaren te verstaan, maar alfred zegt precies op dat stukje 'wat zonde om zoiets moois te missen'
wie helpt mij?
dank je!
maandag 25 april 2011 - 23:12:36


maaike
Wie kan mij vertellen wat er op de puntjes staat? Ik kan er maar niet achter komen...

n plus n min n is twee,
al het leven komt uit zee,
al honderduizend jaar.
Onder de maan onder de zon,
.............................
daar komt geen einde aan.

het is uit de aflevering vrienden uit de ruimte. Ik probeer het al jaren te verstaan, maar alfred zegt precies op dat stukje 'wat zonde om zoiets moois te missen'
wie helpt mij?
dank je!
maandag 25 april 2011 - 23:12:28


Anne
Ik ben opzoek naar de bladmuziek van het nummer: ik ben vandaag zo vrolijk.
Ik wil er desnoods voor betalen.

Kan iemand mij helpen?
0645260918
zondag 17 april 2011 - 17:13:01


Stephan Dunweg
Wij willen graag in contact komen met de beheerder van deze site.

Groet en dank,

Stephan Dunweg
0651997674
dinsdag 08 maart 2011 - 09:59:23


Roos, op bol.com kun je ze gewoon kopen! (V&D had ze ook) helaas staan de afleveringen op thema niet op volgorde.
vrijdag 25 februari 2011 - 23:33:25


Roos
Beste Kwak-vrienden,,
ik ben reeds enige tijd (hopeloos) op zoek naar dvd's/video's van alle televisie-afleveringen van Alfred J.Kwak
Kan iemand mij hierbij helpen aub?

Groetjes Roos!
vrijdag 18 februari 2011 - 15:41:50


kromdiek
Ik ben op zoek naar een paar afbeeldingen van Henk Mol, is er nog iemand die me daar aan kan helpen?

Groeten Henk
zaterdag 12 februari 2011 - 18:38:10


SSS
ik draai regelmatig voor mijn zoontje de cd in de Auto. een van de nummer betreft een prachtig frans slaapliedje met terugkerende woorden 'nuit secrete'. wie kan mij aan de tekst helpen?
maandag 24 januari 2011 - 19:07:40


roely
Ook ik ben op zoek naar de kindermusical die ooit op tv is geweest en gespeeld door herman en het groot waterland orkest.
maandag 27 december 2010 - 23:00:09


lilian
Hallo allemaal wie kan me helpen aan stripboeken van alfred heb deel 1 en 2 ik lees mijn kleinkind hier uit voor. Ze is er knettergek op.Bvd
zaterdag 11 december 2010 - 20:51:02


Klink
ik ben op zoek naar de theatervoorstelling van Alfred J. Kwak. Bestaat deze nog ergens op dvd?
maandag 22 november 2010 - 14:42:53


Jacqueline
Hallo aan allen, In de jaren '90 heb ik eens zakken AJKwak drop gekocht en deze naar mijn penvriendin in Finland gestuurd. Haar zoon is inmiddels bijna 25 en ze is op zoek naar deze drop van vroeger.. iemand enig idee waar ik die kan kopen? Lijkt ons leuk om Daniel als hij 25 wordt allerlei dingen uit zijn kindertijd te geve
vrijdag 19 november 2010 - 11:42:02


Desiree
Deel 2 van de website doet het niet... In Firefox krijg ik meteen het gastenboek te zien, in Internet explorer een melding over een fout [[[ Fatal error: Allowed memory size of 12582912 bytes exhausted (tried to allocate 218420 bytes) in /home/solaris/domains/jcsolaris.nl/public_html/Alfred_Kwak/alfredjkwak2.php on line 1893 ]]] Die dus...
zaterdag 23 oktober 2010 - 14:52:21


sharon
hoi ik ben op zoek naar een dekbedovertrek van alfred mijn dochtertje is autistisch en zonder wil ze niet slapen ik heb al op marktplaats gezocht maar kan dezelfde niet vinden hij is van mij vroeger geweest dus al 30 jaar oud en niet meer te koop in de winkel heb je er 1 mail aub een foto met je prijs je doet er ons een heel groot plezier mee vg
dinsdag 28 september 2010 - 17:24:10


els
Marlies, heb jij de bladmuziek inmiddels gevonden? Ik zou het graag hebben voor mijn muziekensemble. Of heeft iemand anders misschien de bladmuziek van Alfred Jodocus Kwak?
Els
vrijdag 03 september 2010 - 20:20:13


Pablo
hello. my name is pablo and i'm from spain. i'm a fan of alfred jodocus kwak since i was 4 years old. now i'm 21. i bought 3 cds of alfred kwak (DEEL 1, DEEL 2 and RODE WANGEN) but i haven't found another disc called erik van der wurff (COMING TO ATLANTIS, ON A HOLIDAY...). i am very interesting in this cd. CAN ANYBODY HELP ME TO GET THIS CD OR SHARE IT WITH ME PLEASE? this is my email: dandelion1989@hotmail.es
woensdag 28 juli 2010 - 15:15:19


Paulette
Beste beheerder,
Eerst mijn complimenten voor deze site over dit staaltje jeugdsentiment! Prachtig!
Dan mijn vraag:
Ik zoek een karaoke of instrumentale versie van "Spetter Pieter Pater". Weet u waar ik die kan vinden?
zondag 25 juli 2010 - 12:23:23


Johan Vogelaar
@ rosalie vav bergen:

Welke bandjes heb je, en wat wil je ervoor hebben??? email aan vogelaar_johan@hotmail.com
dankje!!!
maandag 12 juli 2010 - 10:59:38


Johan Vogelaar
Hallihallo!!!!

ben een enorme fan, en ben al heel lang op zoek naar de ouderwetse cassettebandjes van de afleveringen. weet iemand waar ik ze nog kan krijgen, of misschienb online nabestellen, of heeft iemand er toevallig nog een paar over????
gr johan
maandag 12 juli 2010 - 10:57:43


Rob
Hallo Rosalie, heb je de dekbedden nog?
Wat is je vraagprijs?
Mail mij maar op rob@robja.nl
Dank jewel
zondag 16 mei 2010 - 21:52:03


Esther
ik drukte per ongelijk op enter voor ik klaar was hier mijn berichtje:
Ik ben een enorme fan van Alfred ik vind het een fantastische serie maar er is een ding wat niet klopt
in de aflevering de lieve sneeuwman is Alfred verbaast is over dat de molen van Professor Paljas vliegt, en Professor Paljas zegt dat er maar 2 mee kunnen terwijl in de aflevering van de walvis gaan Alfred & Henk mee met Professor Paljas dus met zijn 3e in de vliegende molen terug naar groot waterland en dan vliegt hij eerst en daarna pas woord hij pas een onderzeer en in de aflevering met de pot met goud gaan ze zelfs met zijn 4e in dat ding dus dat klopt niet
maandag 22 maart 2010 - 18:20:11


Esther
Ik ben een enorme fan van Alfred ik vind het een fantastische serie maar er is een ding wat niet klopt
maandag 22 maart 2010 - 17:51:44


Esther
Ik ben een enorme fan van Alfred ik vind het een fantastische serie maar er is een ding wat niet klopt
maandag 22 maart 2010 - 17:51:44


Rosalie van Bergen
Voor diegene die een npersoonsdekbedovertrek wil hebben. Ik heb er n van Alfred J. Kwak; met kussensloop uiteraard.
En ook de pluche-versie van hem:met rode strik! 2x
En cassettebandjes met de originele afleveringen erop.
zondag 21 maart 2010 - 20:03:39


Rootje
Geweldige serie:) alleen vind ik het zo jammer dat ik nergens een karaoke / instrumentale / orkestband versie van 'Zo vrolijk' of 'Spetter , Pieter Pater' kan vinden.
dinsdag 02 maart 2010 - 14:41:39


Ria
Ik was ook al lange tijd op zoek naar de complete serie van Alfred J. Kwak ( 17 DVD's ) maar ze zijn weer allemaal te bestellen bij Bol.com en cosmox.nl
donderdag 25 februari 2010 - 18:21:48


Hoi Esther Meijer
Als je dvd's zoekt van Alfred J Kwak kan je ook op Wehkamp kijken.
Daar is o.a. ook natuur 2 vinden.
Magie 3 is er niet, omdat er niet meer afleveringen zijn.
Je kan ook kijken bij Wikipedia.
Onderaan heb je televisieafleveringen en kinderboeken.
Klik je dat aan (1e >).
Dan kan je de afleveringen zien welke op de dvd's staan.
Dan zie je ook dat er geen magie 3 is.
Hoop dat je hier voldoende aan hebt
woensdag 24 februari 2010 - 10:52:10


Yvonne Rotink
Hallo allemaal,

Mijn hobby is borduren (nog gewoon met naald en draad in kruissteken, niet machinaal) en ik ben op zoek naar borduurpatronen van Alfred J. Kwak. Wie kan me hieraan helpen? Uiteraard hoeft dat niet voor niets.
dinsdag 16 februari 2010 - 20:12:47


esther meijer
Ik heb op bol.com wel 13 dvd's gevonden van Alfred Jodocus Kwak maar dat zijn ze los. Weet iemand of deze ook in verzamelbox te krijgen zijn
ik zie daar niet natuur 2 en magie 3 tussen staan
zondag 14 februari 2010 - 14:55:14


Harald Siepermann
Hi,
I'm Harald Siepermann, -I'm the artist and cartoonist behind Alfred J. Kwak.
Am I talking to the admin of the Facebook- Kwak-fan page ? I just started my own, but I can't hold a candle to 77.000 fans !!!!
You guys are amazing, please get in touch with me, I think we should talk. Regards, Harald
woensdag 03 februari 2010 - 19:44:11


Marlies
Ik ben ook opzoek naar het partituur. IK heb alleen de akkoorden en zou graag de noten ook hebben . Dus als iemand mij kan helpen.
woensdag 06 januari 2010 - 17:54:08


Ria
Voor degene die net als ik de complete serie van Alfred zoekt en hem niet kan vinden, een alternatief is Marktplaats, verschillende mensen bieden kopin aan voor een redelijke prijs, zelf heb ik liever de originele DVD's
vrijdag 01 januari 2010 - 12:05:33


Nathalie
Zoals meerdere ben ik ook druk op zoek naar veiligheid en gezondheid 3, maar nergens te vinden, dus ook mijn vraag: weet iemand waar die te koop/te downloaden/te krijgen is? Super bedankt!
dinsdag 29 december 2009 - 11:50:03


sien
ik speel piano en zou graag de partituur hebben van het lied :ik ben vandaag zo vrolijk kan dat ? danku
woensdag 18 november 2009 - 18:57:53


Sita
Ik ben opzoek naar alle 3e delen van de Alfred reeks op dvd. Het vinden van de eerste en tweede dvd's is geen probleem, maar de derde hebben ze nergens!
Weet iemand nog een webshop/winkel waar ze die hebben?
maandag 02 november 2009 - 10:06:47


Laura
ik ben ook druk op zoek naar veiligheid en gezondheid 3, maar nergens te vinden, dus ook mijn vraag: weet iemand waar die te koop/te downloaden/te krijgen is?
woensdag 14 oktober 2009 - 11:53:39


kitty
ik zag dat er meerdere mensen zijn met het probleem, maar niemand weet waar je veiligheid en gezondheid 3 en liefde 3 kunt krijgen?
maandag 12 oktober 2009 - 14:33:35


Remco
Ik las ergens dat Herman van Veen had aangekondigt vorig jaar 2008 dat er een tweede tekenfilmserie in de maak zou zijn e dit jaar of volgend jaar zou uit komen is dat waar of aleen maar geruchten?
vrijdag 11 september 2009 - 01:37:55


Henk
Bestaat er ook merchandise van Alfred Jodocus Kwak in de vorm van T-shirts? Ik ben op zoek naar een t-shirt met de opdruk van Henk de mol (volwassenen maat...), maar kan op internet niets vinden.

Hebben jullie, naast de drie plaatjes van Henk de mol bij het kopje hoofdpersonen, nog meer plaatjes? Als er geen geschikte merchandise is zou ik graag zelf een t-shirt willen laten drukken, met een mooie afbeelding van Henk de mol erop.

Met vriendelijke groet,
Henk
maandag 31 augustus 2009 - 17:49:40vrijdag 10 juli 2009 - 14:34:01


Harlekijn Holland / Herman van Veen
Beste Alfred Jodocus Kwak fans,

Graag wil ik jullie voor meer informatie over Alfred Jodocus Kwak en alle aanverwante artikelen verwijzen naar de site van Herman van Veen. Wij hebben hier bijvoorbeeld de Harlekijn Shop waar veel artikelen verkrijgbaar zijn. Ook is er een eigen pagina van Alfred met daarop zijn eigen Kwaklog.

Met vriendelijke groet,

Dieuwertje van Ravenswaaij
Harlekijn Holland
vrijdag 10 juli 2009 - 14:33:12


alfred j kwak is leuk
bedankt jeroen nu ga ik alfredj kwak elke dag kijken
maandag 06 juli 2009 - 15:48:24


Jeroen
Alfred wordt weer herhaald!

De allereerste aflevering (de eieren) werd vandaag (ma 6-7-09) uitgezonden op Nederland 3, om 11:15 in de ochtend.
Morgen aflevering 2, zelfde tijd zelfde zender Woensdag, wederom!

Dus (waarschijnlijk) elke doordeweekse dag om 11:15 !
maandag 06 juli 2009 - 11:57:15


Linda
Hallo,

Heeft er iemand een link naar de Nederlandse versie van aflevering 27 Verliefd? Wij hebben alle afleveringen op DVD gebrand, maar dit is de enige die het niet doet! Helaas kan ik zelf niets vinden op internet.
Kan iemand mij helpen?
woensdag 01 juli 2009 - 19:29:13


alfred j kwak is leuk
weet iemand mischien op welke zender en wanneer alfred j kwak wordt uitgezonden .
zaterdag 20 juni 2009 - 09:18:37


Erik
Ik ben naarstig op zoek naar een intrumentale versie (of karaoke) van 'Spetter Pieter Pater'. Nergens te vinden. Is hier iemand die me ermee kan helpen?
dinsdag 09 juni 2009 - 18:04:34


Sander Mulder
@ EyeMJR

Dan maken ze een fout in een van de aflevering. Daar zeggen ze dat het een vrouw is (of ja, een vrouwtjes ooievaar)
dinsdag 02 juni 2009 - 22:05:29


EyeMJR
@ Sander Mulder

Ollie is een man.. want in de latere afleveringen zie je dat hij een vrouw heeft

EyeMJR
donderdag 28 mei 2009 - 01:26:56


Marte
Heerlijk, zo fansite van Alfred J Kwak!!! Ben dol op dat kleine eendje!!
dinsdag 26 mei 2009 - 15:42:53


Marco
Zou iemand mij aub. kunnen vertellen over de filmstripboeken wanneer de overige delen uitkomen.
En waar zijn ze te koop?????
Want ik heb al een hele tijd stad en land lopen afzoeken in verschillende boekhandels en supermarkten, maar nergens deel 1 en/of 2 gevonden....
vrijdag 22 mei 2009 - 12:49:35


Sander Mulder
He, ik heb even een vraagje...
Is Ollie nou een vrouw of een man...?
vrijdag 15 mei 2009 - 19:02:26


nauphy
een vraag: van het liedje "nog nooit" is alleen het eerste couplet te horen, alleen het origineel (gezongen door herman) is met het tweede couplet. De volledige tekst staat hier wel vermeld. Ik heb het een keer op de radio gehoord, maar waar en hoe is dat origineel te beluistern/verkrijgen?
zaterdag 09 mei 2009 - 01:16:30


Alex
wel een beetje heel veel dt-fouten he

verder tof!
woensdag 29 april 2009 - 14:41:47


Brni
@Douglas Pluylaar: Het filmpje op youtbe doet het helaas niet meer. Heb je misschien een alternatief?
dinsdag 17 maart 2009 - 22:21:32


AjKfan
Ik ben ook de dvd's aan het sparen. Helaas zijn veel delen niet meer beschikbaar. Weet iemand een site waar alle (vooral de 3e delen) beschikbaar zijn?

Groetjes!
zaterdag 14 maart 2009 - 17:41:03


Rosalba
Voor het onderstaande bericht over de knuffels....
U kunt op marktplaats kijken bij Speelgoed en dan knuffels.
Daar staan ze, met foto's !!!!

groetjes,
Rosalba
dinsdag 10 maart 2009 - 02:16:23


michel
Ik heb net alle dvd's op wehkamp.nl besteld, alleen de derde delen hadden ze niet.... iemand enig idee waar ik mijn collectie compleet kan krijgen?

ps. wat een super site is dit!!!
gr michel
vrijdag 06 maart 2009 - 20:32:49


Rosalba
Ik heb hier eerder vermeld dat ik een levensgrote knuffel heb gekregen van Alfred j Kwak.
Nu heb ik later een hele grote winnie eend laten maken.

Naar omstandigheden (mmijn vriend en ik zijn uit elkaar gegaan) doe ik niks meer met deze knuffels, meer feit, omdat ik t er te moeilijk mee heb door de herinneringen.
Nu wil ik de knuffels graag verkopen.
Maar weet dus niet of daar iemand belangstelling voor heeft.
Ben jij of weet jij iemand die mischien deze knuffels wilt hebben??

De knuffels zijn beide 1.30cm groot als ze zitten.
Zijn helemaal schoon, want heb ze kort na het uit was in de kast gedaan en ze hebben maar 2 maanden gestaan.
Ik heb foto's van ze dus kan die ook mailen.
U kunt mij ook bellen op 0614153320

Ik ho0p van iemand te horen, of ook als iemand een tip heeft.

groetjes,
Rosalba
donderdag 05 maart 2009 - 20:02:29


joske
Weet iemand of er een knuffelbeest van alfred j kwak bestaat en zo ja waar ik dat zou kunnen bestellen?
zaterdag 28 februari 2009 - 22:59:21


Vex
Ha! Geweldig, ik heb vanochtend sinds eeuwen weer Alfred J. Kwak gekeken en ging gewoon zoeken op het internet naar plaatjes enzo.
Echt een geweldige site!
vrijdag 27 februari 2009 - 13:37:40


Dougurasu
Ow ik was vergeten te zeggen dat het nummer "Noodlotgevoel" verder wel in de serie wordt gebruikt, ik weet alleen zo ff niet meer waar
zaterdag 21 februari 2009 - 23:38:23


Douglas Pluylaar
@Tom: Hannes is gewoon ook een gans geloof ik iig ziet hij er redelijk lang uit in de Kraaienpartij afleveringen, met een lange nek, dus ik denk een gans en geen eend.

@Tim: Noodlotsgevoel is niet het nummer wat speelt tijdens die scene, zoals je beter kunt horen in de japanse aflevering: youtube.com/watch?v=QFxdHA4NyVk&feature=channel_page Het nummer heet echter "Approaching the Waterfall" en is nooit uitgegeven op CD.

@Marja: Je kan het beste zoeken op Marktplaats en dan met de aflevering namen erbij. Voor zover ik weet zijn iig de aflevering met de nachtmerrie en de bijen, alle 6 de afleveringen van het walvis verhaal, de kraaienpartij en ik geloof ook die met de piramide en atlantis, maar dat weet ik niet zeker, uitgegeven op dit formaat. Waarschijnlijk kan je ze wel vinden op die manier. Op deze site staat wel een hele lijst aflevering namen

@Jan-Hendrik: Er is geen Franse wikipagina, of een opening of outro te vinden op youtube, dus ik weet niet eens zeker of er wel een Franse versie ooit gemaakt is! :o

@Brni: Nooit uitgegeven op CD dus geen enkel idee. Ik zou 'm ook graag willen hebben tho! Hier in de japanse versie kan je 'm onversneld horen: youtube.com/watch?v=M25vbkDaZuw&fmt=18 (omdat het geanimeerd is in japan en ze daar met 24 frames per secondes hebben opgenomen en hier 25 is onze versie lichtelijk versnelt).

@Ruud: Er is hooguit miss ooit een Alfred pak uitgekomen, maar ik denk dat het daarbij is gebleven. Dat wordt denk ik zelf maken :o

@Ann Callens-Janssens & Mirjam: Er is ooit een bladmuziek boekje uitgekomen met een variatie van Alfred nummers. harrysacksioni.nl/compositie/boek_dekwakliedjes.html Het is wel voor kinderen denk ik.

@Niels: "Ciske de Rat" soundtrack kopen, het album "Erik van der Wurff" opsporen, "Goedemorgen" en "Spetter Pieter Pater" CDs, je kan ook nog als je helemaal 'compleet' wil zijn "Rode Wangen" CD kopen. Zijn wel te vinden via google, maar "Erik van der Wurff" album is redelijk zeldzaam.

Van de achtergrondmuziek is echt maar een heel klein deel uitgebracht. Volgens Erik van der Wurff heeft hij 10 uur aan muziek gemaakt (er zitten daar ook veel variaties van hetzelfde nummer tussen geloof ik), maar er is maar hooguit een uur muziek clean uitgekomen (dus zonder zang of sound effects) en ik denk 8 uur van die 10 uur is ook echt daadwerkelijk gebruikt.
zaterdag 21 februari 2009 - 23:30:32


Tom
Hej ik had een vraagje. Wannes is een gans. Maar hoe zit dat nou met Hannes? Is dat nou een gans of een eend? Persoonlijk dacht ik een gans, maar pas hoorde ik ergens dat het een eend was, dus nou weet ik het ook niet meer... Kan iemand mij het vertellen?
zondag 15 februari 2009 - 01:07:26


Tim
Beste beheerder,

Hier een reactie op een bericht wat ik net las van 6 maart 2007 van Dougurasu. Het klopt inderdaad dat er nummers zijn gebruikt van het album van Ciske de rat. Heb hem bij de centrale discotheek in Rotterdam geleend en er totaal 4 op kunnen vinden. Het gaat om deze:
5 Vader/moeder - Het einde van dit nummer is te horen in o.a. aflevering 4 op het einde als ze in de put zitten vlak voor de eindtune en aflevering 28
11 Scheiding - Het begin van dit nummer is te horen op het moment dat alfred in de gevangenis wordt gezet als hij op de viool heeft gespeeld (aflevering 47), het einde weer aan het begin van aflevering 3, als alfred roept dat hij geen dief is.
13 Wat gebeurt daar - In aflevering 5, als henk op het krakende ijs loopt
16 Noodlotsgevoel - Een iets andere en snellere versie van dit nummer hoor je in aflevering 50 als ze praten bij de vliegende molen over pikkie waar hij naar toe kan zijn met de pot.

Hoop dat je hier wat aan hebt.

Groetjes Tim
woensdag 28 januari 2009 - 13:52:39


Marja Geusebroek
Hoi,

Wat een geweldige site hebben jullie gemaakt!! Ik heb onlangs 2 cds gekocht, Goedemorgen en Spetter, Pieter, Pater. Ik ho0pte dat hier ook de verhaaltjes op zouden staan. Helaas was dat niet zo. Hebben jullie enig idee waar ik de verhaaltjes kan krijgen? Vroeger stonden ze op cassette bandjes maar die zijn nu nergens meer verkrijgbaar. Zijn er cd's met de verhaaltjes erop?

Met Vriendelijk groet,

Marja
zondag 25 januari 2009 - 16:50:34


Jan-Hendrik
Hoi!

Allereerst wil ik mijn waardering uitspreken voor deze site; het is werkelijk een prachtsite!

Ik ben een grote fan van Alfred J. Kwak, en vooral de wijze lessen die er achter zitten. Ik verheug me al op de nieuwe afleveringen van Alfred J. Kwak jr.

Ik heb een vraag. Voor Frans moet ik een presentatie houden. Ik wil deze over mijn favoriete eend houden. Beschikt iemand over het Franse introfilmpje?, en als het even kan ook de outtro?

Met vriendelijke groeten,
Jan-Hendrik
vrijdag 16 januari 2009 - 18:17:18


Michael
Hallo,
complimenten voor deze mooie en zeer uitgebreide website! Wat een werk moet hier in zitten!
donderdag 08 januari 2009 - 12:37:14


Alfred en Jodokus
Hoi,
Wij zijn alfred en jodokus en dat is wel heel toevalling want wij zijn verzot op onze kleine gele vriend !
Wij h0pen dat hij ons een keer kan opzoeken ik onze mooie kapsalon
Veel succes en wij h0pen dat alfred j kwak nog lang met ons mee gaat !
maandag 05 januari 2009 - 12:40:39


Roger
Zaterdag 20 - December 2008 2009
Aan Mensen van Deze Webitse van Roger Abbring


ik vind het Tv programma van Afred Joderskwak een heelmooi TV Programma keek de Vroeger Altijd der na nu dat wat ouder ben kijk altijd nog naar dat zo TV Programma om dat het erg Goed een Dikke Duim van ga zo door

met heel vrienlijke groetjes van Roger Abbring

vanuit Appingedam
zaterdag 20 december 2008 - 22:22:04


Brni
Wat is de naam van het liedje wanneer Alfred en de Schaakkoningin gezamenlijk naar de zonsopkomst kijken?
vrijdag 28 november 2008 - 15:25:40


pena
dolf
willhostforfood.com/users/oggogg/dolf2.jpg
willhostforfood.com/users/oggogg/dolf4.jpg
woensdag 19 november 2008 - 19:41:28


Lotte
Hallo,

Schitterend om dit allemaal te 'herontdekken'
Mijn grootste herinnering is de musical met Herman Van Veen op video, maar die blijkt ondertussen 'weggedaan door te slechte kwaliteit'...
Bestaat er een DVD-opname van die tournee???
Zo ja, waar te koop?

Groetjes,
Lotte
woensdag 08 oktober 2008 - 19:42:04


ingrid
hallo,

ik ben op zoek naar de musical groot waterland heb je die ook en kan ik die downloaden??

groeten ingrid
dinsdag 23 september 2008 - 14:45:37


Gerrit
Anne: 'hey ik mis het leukste liedje. Als het spannend word dan krijg je dat te horen onder andere als alfred lispel achter aangaat bij de zevenkenners of als ze de poort gaan sluiten bij 1 van de eerste afleveringen. Hoe heet dat liedje? Die is echt lekker!'

Je bedoeld waarschijnlijk het nummer 'Kijk Niet Om'. Je kunt het nummer vinden op de cd 'Herman van Veen Zingt en Verteld van Alfred Jodocus Kwak en zijn Vriendjes - Deel 1 Goedemorgen'. En dan nummer 12.
Het nummer begin eigen lijk pas op 0:19 min., want Herman leidt de nummers in. De muziek zelf duurt ongeveer 1 minuut.
zaterdag 20 september 2008 - 15:45:43


Els
Wat een leuke site!! Ik ben al fan vanaf de eerste aflevering. Blij te weten dat er 'lotgenoten' zijn... ik wordt altijd uitgelachen als ik zeg dat ik af en toe nog een aflevering kijk (op mijn 23e) . Ik wou dat ik deze site eerder ontdekt had, ik wist namelijk helemaal niet dat er DVD's bestonden!! Mijn videobanden zijn inmiddels behoorlijk versleten...
Nogmaals mijn complimenten voor deze geweldige site! Liefs.
zaterdag 13 september 2008 - 23:01:24


Cathelijn
Ik vind alfred jodocus kwak echt geweldig, maar ik ben nu twaalf jaar, en ik heb vroeger alle liedjes zwart gedraaid, en toen waren het leuke liedjes, maar als je ouder word, dan hoor je ook wat achter de tekst zit,, echt heel mooi.
zaterdag 02 augustus 2008 - 15:07:23


ANNE en DAPHNE
Wij gaan lekker A.J. KWAK koekjes bakken!
donderdag 08 mei 2008 - 23:01:57


anne
hey ik mis het leukste liedje. Als het spannend word dan krijg je dat te horen onder andere als alfred lispel achter aangaat bij de zevenkenners of als ze de poort gaan sluiten bij 1 van de eerste afleveringen. Hoe heet dat liedje? Die is echt lekker!
woensdag 07 mei 2008 - 14:06:41


FREDDY
Hey,
I've only recently (at the age of 21) started watching Alfred, because it was my boyfriends favorive childhood tv show. I love it! thanks for creating this wonderful page. dreadfully I don't speak Dutch and therefor can only barely understand what your descriptions say. If you'd find some time and add an English tranlsation, that would be fabulous! anyway, you did a great job here!
best regars!
freddy
zondag 04 mei 2008 - 10:47:54


bart
Hallo,
Mag je informatie,afbeeldingen of overige dingen gebruiken voor een site? (met het logo en een vermelding van jcsolaris)
vrijdag 25 april 2008 - 17:36:37


Relja
hi there!
i just want to ask, is there anybody who have english subs for all episodes?
because i found all eps on some espanol forum, but i don't know any word, so i need english subs!!!

can you help me, please?

reljailic@yahoo.com
vrijdag 25 april 2008 - 16:24:26


Babette
Hey hey,

Oow vroeger was ik zo gek van Alfred J. Kwak. Volgens mij heb ik destijds alle afleveringen wel gezien & dubbel. Ik had zelfs kledingstukken met Alfred erop, haha.
Ik was op zoek naar de exacte tekst van het intro liedje en toen kwam ik op deze site. Leuke site trouwens! Het brengt die goede oude herinneringen weer boven!

Groetjes Babette
zondag 20 april 2008 - 13:55:39


Ruud
Hoi, leuke site!

Ik ben heel erg op zoek naar kostuums van personages uit de tekenfilm Alfred j. Kwak, zoals bijv: Alfredje, Henk de mol, winnie wana, dolf de kraai, K Rokodil, ollie de ooievaar enz. Alles is heel erg welkom. Kan iemand mij hier mischien aan helpen? Of mischien een tip?

Alvast heel erg bedankt.
maandag 14 april 2008 - 14:33:09


Ann Callens-Janssens
Bestaan er partituren van de liedjes?
Ik ben nu eerst dringend op zoek naar bladmuziek van zo vrolijk, maar ben algemeen wel genteresseerd, omdat veel van die liedjes zo'n mooie moraal hebben. Dank alvast aan al wie me kan helpen om Zo Vrolijk alvast te vinden op partituur. callens.janssens-at-servimed.be
dinsdag 08 april 2008 - 16:50:16


Niels
Hele leuke site ! Ik ben opzoek naar de achtergrondmuziek van de serie . Weet iemand hoe ik daar aan kan komen ?

b.v.d
zondag 06 april 2008 - 23:33:16


Hee hallo,
Ik was eigenlijk op zoek naar wat informatie en foto's van het huwelijk van Alfred met Winnie Wana.
Het was een feest in het land van Ooit en daarna is de stoet vertrokken naar (ik dacht Drunen) waar het huwelijk voltrokken werd.
Herman van Veen was hier natuurlijk bij.
woensdag 26 maart 2008 - 00:43:16


may nina
lieve alfred. leuke site heb jij
maandag 24 maart 2008 - 16:20:50


Douglas
@Joyce:
Er is niet een officiele karaoke versie ooit uitgekomen, maar van de lange versie heb ik wel een redelijk nummer gekregen waar je op zou kunnen zingen (dus de melodien, maar niet het complete karaoke liedje, maar wel een aantal karaoke stukken waar gezongen wordt normaal dus. Je kan me daarvoor mailen als je wilt

@Sjoerd:
Dat monster is nooit in de serie voorgekomen en was alleen voor de opening. Net zoals we Alfred met een adventure hoed en zwaard (dit is niet zijn cowboy outfit) zien en zijn ruimtepak niet hetzelfde is als in het verhaal zijn sommige dingen gewoon nooit voorgekomen . De opening was denk ik alleen gemaakt voor Seizoen 1, dat verklaard gelijk waarom het meeste over schaken en het walvis verhaal gaat.

@AJK is geweldig:
Wow!! O__O nu je het zegt, niiiiiiiiice goed gezien

@Gerrit:
Aflevering 29 bevat een aantal niet politiek correcte dingen, zoals het uitschelden van Winnie's ouders voor 'zwarten'. Ook denk ik dat als Alfred naar het Thuisland gaat het verschil tussen zwarte eenden en witte zwanen erg is overdreven misschien. Daarom hebben ze denk ik besloten die niet te laten zien op TV om niemand te beledigen. Het is zeker zonde want deze aflevering en 28 behoren tot n van mijn favorieten, maar ze zijn in volledige staat te zien op Liefde 3 zoals de beheerder al zei
donderdag 20 maart 2008 - 18:48:04


Joyce
Wij zijn op zoek naar de instrumentale of karaoke-versie van "Ik ben vandaag zo vrolijk". Het is voor de 60ste verjaardag van mijn vader wiens lievelingsliedje het is.
Kan iemand mij hier aan helpen?
Alvast bedankt!
maandag 17 maart 2008 - 17:05:15


Sjoerd
Hey, leuke char uitleg, maar ik mis 1 char: Het monster die Alfred van de olifant tilt, die in de intro te zien is? Heeft iemand daar meer plaatjes van?
maandag 10 maart 2008 - 22:46:22


Mirjam
Hallo, ik ben op zoek naar de bladmuziek van h et zeemansliedje wie kan mij daar aan helpen??
zondag 02 maart 2008 - 14:23:19


AJK is geweldig
Super mooie site van een super mooie serie..!

Ik heb nog een zeer kleine toevoeging: ik denk dat Leifeet, de vogel die zegt dat het geld allemaal ten goede zal komen aan de derdewereld landen, een woordspeling is op Live Aid
woensdag 16 januari 2008 - 15:37:26


Rosalba
Naar aanleiding van de vraag of ik iets wilde vertellen over het feit dat ik en mijn vriend een hele grote Alfred J kwak knuffel hebben gekregen via de Paul de Leeuw show kan ik alleen kort vertellen..... het was heel erg leuk om daar te zijn en de knuffel te krijgen.
het idee kwam omdat mijn vriend en ik de bijnamen "alfred" en "winnie"hebben.
Omdat mijn vriend blank is en ik donker.
klinkt logisch

Ik wilde voor mijn vriend al een hele tijd iets geven wat met alfred te maken had/heeft en kon maar niks vinden op internet.
Zo kwam ik op het idee om paaul de leeuw de mailen met de vraag of hij iets wist, en gaf zelf als voorbeeld, dat ik wel een grote knuffel wilde van alfred.
Zo gezegd zo gedaan, kregen wij een hele grote knuffel van alfred.
Echter moeten wij heb nog krijgen, want de knuffel in de uiitzending kregen we alleen voor show, maar er komt nog een hele echte naar ons toe h*pelijk

De show was heel erg leuk, het contact met de persoon naast paul de leeuw was heel erg leuk en aardig.
De show was leuk en gezellig.

het enige wat ik nog wil doen als ik de knuffel heb, de persoon/het bedrijf bedanken voor het mogelijk maken ervan.

Mvg,
Rosalba en Mark
donderdag 10 januari 2008 - 19:01:04


beheerder
Alfred is weer op TV! Iedere woensdag rond 14.50 u.

Beste Wim, daarvoor zou je kunnen kijken op de bekende verkoop- en veilingsites.
vrijdag 04 januari 2008 - 16:51:13


wim van den blink
eigenlijk ben ik op zoek naar een kusentje van alfred voor mijn vriendin dus wie heeft dat geschikbaar ?
donderdag 27 december 2007 - 23:29:34


beheerder
@ Gerrit, raar is het zeker, maar aflevering 29 was wel beschikbaar als stream, en staat op de DVD Liefde 3.

@ Ingrid, er zijn inderdaad geen boxsets te koop, In Duitsland worden de series wel per drie verkocht, maar het is nog niet bekend of dat hier gebeurd.

@ Juliette, Kolonel Rangpang komt voor in de afleveringen 7, 8, 16, 23 t/m 25 en heel kort in 52.
zondag 09 december 2007 - 18:27:30


michel mennen
Wauw, geweldig dat iemand A. J. Kwak zo kan beschrijven met zo'n verhaal per personage. mijn complimenten.
donderdag 06 december 2007 - 23:51:42


juliette
Hoe kan ik aan de aflevering-en- komen die ingesproken is/zijn door Bob van Tol? ( Ik geloof Kolonel Rangpang?) Weet iemand of dit meerdere afleveringen zijn?
Alvast bedankt!
zondag 11 november 2007 - 13:46:41


ingrid
wel heel simpel zie in winkels geen boxen van a j kwak bijv deel een de eerste 26 afleveringen bijeen en deel 2 de andere 26 afleveringen..
een gemiste kans.. heb zo ook nils holgerson deel twee thuis
donderdag 25 oktober 2007 - 16:51:57


Gerrit
Peter:'Als grote fan van Alfred zou ik zo graag weer eens de TV registratie willen zien van de Theatershow die ooit eens op TV is geweest. Is die ooit uitgebracht op video of dvd? Wie heeft em?'

Offcieel is die niet op DVD uitgebracht, maar je kan hem wel bestellen via de website van Herman van Veen.
Voor 18,00 heb ik hem besteld. En heb hem al vaak bekeken! Hij doet het perfect, ookal is het geen originele uitgave.

Je kan hem hier bestellen:
hermanvanveen.com/shop/?shop=harlekijn&pid=151&iep=17d638f08c792876ff671453c8e29ac1Marc: 'Ik heb een vraag/opmerking over aflevering 29: de boerenganzen. Zoals jullie waarschijnlijk weten zendt Nederland3 momenteel Alfred Kwak uit elke werkdag om 10.30 uur. Aflevering 29 stond donderdag op het programma, maar werd ineens vervangen door aflevering 2! Vrijdag ging het 'reguliere' schema weer verder met aflevering 30.

Nu hebben mijn ouders in 1991 alle afleveringen op 6 videobanden opgenomen (zie hier de oorsprong voor mijn liefde voor de Alfred-tekenfilmserie) en toen ik vrijdag die banden van zolder haalde en naar aflevering 29 spoelde bleek tot mijn grote verbazing ook toen al deze aflevering niet uitgezonden te zijn. Toen was het aflevering 46 die ineens tussen afl. 28 en 30 uitgezonden werd.

Dit is wel heer opmerkelijk, nietwaar? Wat zou hier de verklaring voor zijn? Is afl.29 nooit gemaakt, of beschikt de publieke omroep niet over deze aflevering, of is er een andere reden?'

Dat was mij ook al opgevallen en heb ook meerdere keren gemaild, maar kreeg geen duidelijk andwoord. Ze zouden de vraag doorsturen naar een collega, maar heb er nooit meer iets van gehoord.
We hebben de aflevering nog wel op video staan. (doet het weliswaar niet goed meer)
Maar die hebben we opgenomen van Belgie 2. En bij YorKiddin heb ik hem ook niet gezien.
Ik heb er lang naar gezocht, maar kon heb alleen in het Duits krijgen.
woensdag 03 oktober 2007 - 22:29:16


beheerder
Weer een paar nieuwe toevoegingen, de Japanse naam van de afleveringen staan er nu ook bij, net als het Japanse begin- en eindfilmpje. De laatste serie DVD's komt er natuurlijk ook aan, en gaan geruchten dat er eventueel boxsets komen.
zaterdag 29 september 2007 - 01:54:40


Henry
Joany,
Je kunt al eerder gaan rennen, want de derde Serie komt uit op 11 oktober 2007.

Groet,
Henry
dinsdag 04 september 2007 - 15:09:11


joany
er zijn idd 17 delen van alfred jodocus kwak maar de laatste 5 delen,dus de delen 3 komen in november uit. ik heb laatst geinformeerd bij de uitgever en de herman van veen site zelf....

waar in november wisten ze nog niet maar wel komen alle vijf de delen in een keer uit en kosten hetzelfde als de delen dienu uitzijn.. hier verkopen ze ze bij van leest en free record shop....

dus in november allemaal naar de winkel rennen hahahaha

liefs joany
donderdag 23 augustus 2007 - 14:03:06


Marc
Complimenten voor deze website. Zeer uitgebreid en veel info.

Ik heb een vraag/opmerking over aflevering 29: de boerenganzen. Zoals jullie waarschijnlijk weten zendt Nederland3 momenteel Alfred Kwak uit elke werkdag om 10.30 uur. Aflevering 29 stond donderdag op het programma, maar werd ineens vervangen door aflevering 2! Vrijdag ging het 'reguliere' schema weer verder met aflevering 30.

Nu hebben mijn ouders in 1991 alle afleveringen op 6 videobanden opgenomen (zie hier de oorsprong voor mijn liefde voor de Alfred-tekenfilmserie) en toen ik vrijdag die banden van zolder haalde en naar aflevering 29 spoelde bleek tot mijn grote verbazing ook toen al deze aflevering niet uitgezonden te zijn. Toen was het aflevering 46 die ineens tussen afl. 28 en 30 uitgezonden werd.

Dit is wel heer opmerkelijk, nietwaar? Wat zou hier de verklaring voor zijn? Is afl.29 nooit gemaakt, of beschikt de publieke omroep niet over deze aflevering, of is er een andere reden?

Groeten, Marc
zondag 12 augustus 2007 - 14:14:15


Adje Patatje
Beste Peter,
Ik heb die theatershow op dvd.
Mail me maar ff: beckhoven1@hotmail.com
vrijdag 10 augustus 2007 - 09:32:05


Alain Cools
Waar kan ik de originele cd (toneelopvoering) kopen?
donderdag 09 augustus 2007 - 21:33:49


Marijke Geerts
De dvd's zijn te koop bij Free Record Shop. in totaal 17 delen voor 4,99 per stuk
woensdag 08 augustus 2007 - 22:39:36


Dominique
2.
Kep de link naar de Dvd's gevonden.


Echt, deze site word STEEDS beter
maandag 06 augustus 2007 - 12:59:11


Dominique
Een hele goede Middag.

Wat een geweldige site
Super veel inhoud, en genoeg informatie om de hele dag rond te lezen.
Dus bij deze mijn complimenten aan de maker en iedereen die eraan mee heeft geholpen.

Zelf ken ik alfred van jaren terug toen ik nog op de lagere school zat.
Het is dus echt een leuke jeugd 4 mij.

Alhoewel ik al bijna een half jaar bezig ben, met het zoeken naar een hele complte verzamling Alfred J. Kwak Dvd's of iets in die richting, heb ik ze helaas tot nu toe niet kunnen vinden.
Als iemand tips heeft, (Doompje_rettob@hotmail.com)

Nou, totdaar was het wel zon beetje,
Tijd om weer verder te lezen op de site, want kep denk nog LANG niet alles gelezen.

Met vriendenlijke groet,

Dominique R.
maandag 06 augustus 2007 - 12:47:31


Peter
de CD heb ik al heel erg lang. Maar de beelden zou ik graag weer eens zien. Enig idee hoe ik er aan kan komen? Is er iemand die het ooit heeft opgenomen? Of welke omroep zou het uitgezonden hebben?
maandag 06 augustus 2007 - 08:17:40


beheerder
Beste Peter, voor zover ik weet is er geen DVD of video uitgekomen van de originle show van Herman van Veen, maar dat weet ik niet zeker, er is er in ieder geval geen te vinden. De CD met het stuk is wel goed verkrijgbaar.

Beste Job, het is helaas nog niet bekend wanneer de derde serie DVD's uitkomt. De afleveringen met de Kraaienpartij vind ik ook tot de beste behoren.
vrijdag 03 augustus 2007 - 19:41:45


Job
Hallo!

Ik zou graag de DVD Veiligheid & Gezondheid 3, omdat daar, vind ik persoonlijk, de mooiste en indrukwekkenste afleveringen op staan. Helaas is deze nog niet verkrijgbaar en ook nog niet te reserveren.
Weet u/jullie wanneer Veiligheid & Gezondheid 3 uitkomt of te reserveren valt?

Alvast bedankt!
donderdag 02 augustus 2007 - 21:55:22


Peter
Hallo!
Als grote fan van Alfred zou ik zo graag weer eens de TV registratie willen zien van de Theatershow die ooit eens op TV is geweest. Is die ooit uitgebracht op video of dvd? Wie heeft em?

groeten,

Peter
woensdag 01 augustus 2007 - 19:45:07


Maaike Hanegraaf
Wat geweldig dat je hierzo alle nummers mt tekst kunt vinden!
ik was al zo ontzettend lang opzoek naar het een na laatstse zinnentje van 'De zee zingt', het werd bijna frustrerend. Deze prachtnummers verdienen gehoord te worden .

Liefs, Maaike
woensdag 25 juli 2007 - 12:02:53


Maaike Hanegraaf
Beste derk!

De aflevering van de schildpad heet 'Op vakantie' en is te zien op dvd 'Avontuur 1'. Het is echt n van mijn lievelingsafleveringen!

Liefs, Maaike
woensdag 25 juli 2007 - 12:00:22


j
Super, deze site!!
dinsdag 24 juli 2007 - 22:37:37


beheerder
Beste Adje, het is helaas nog niet bekend wanneer de stripboeken weer uitkomen.

Beste Koen, het liedje dat Johan zingt heet "Nog Nooit" en staat op CD 1, en het liedje met 1+1=2 heet "De Zee Zingt" en staat op CD 2, kijk in Deel 2 van de Fanpage om alle informatie over de CD's te vinden.

Beste Derk, dat is aflevering 30, Op Vakantie, die staat op DVD Avontuur 1.

Beste Bart, deze zijn nog neit uitgegeven door Disky, de leveringsdatum is nog niet bekend.

Beste Maaike, ik heb niet echt een idee, maar misschien kun je de bekende veiling- en verkoopsites proberen.
dinsdag 24 juli 2007 - 00:18:35


maaike
Dag,

Weet iemand ook of het originele boek met het verhaal van A. Jodocus Kwak nog te koop is met tekeningen van Annet Kossen? Of wil iemand deze misschien verkopen.

groetjes Maaike
maandag 23 juli 2007 - 11:12:59


bart van de ven
weet iemand waar ik de dvds kan van: vriendschap3, avontuur3, veiligheid & gezondheid3, liefde3, en natuur3
zaterdag 21 juli 2007 - 13:57:19


derk
hallo. weet iemand hoe de aflevering heet waarbij die reuzeschildpad dat eiland blijkt te zijn? en van welke dvd die komt. bedankt
vrijdag 20 juli 2007 - 14:33:23


Koen
Hoi,

Zou iemand mij kunnen vertellen hoe het liedje heet dat Johan zingt, in afl. 1. En in afl. 14 heb je ook een liedje "1+1=2", wordt bij de bange haringen gezongen. Hoe heet dat?
En waar kun je die liedjes vinden?
Alvast bedankt!!!
donderdag 19 juli 2007 - 11:12:45


Adje
Zou iemand mij aub. kunnen vertellen waar die stripboeken te koop zijn??? Alvast bedankt
zondag 15 juli 2007 - 20:48:26


beheerder
Beste Misty, dat gebeurt in aflevering 32, Atlantis. De aflevering is het vervolg van aflevering 31, Booreiland. Bekijk voor een samenvatting van de afleveringen informatie Deel 2.
zaterdag 07 juli 2007 - 23:38:24


misty
Ik heb een vraagje, in mijn geheugen staat dat er een aflevering is van alfred j kwak dat ze in een soort water"park" (??) zijn. daar is hij met nog anderen en dan zitten ze op die golven en er zijn allemaal zeepbellen en kleuren.
Weet iemand welke aflevering ik bedoel? ik zou graag weten welke dat was.
vrijdag 06 juli 2007 - 20:37:50


beheerder
Beste Remi, excuses voor de late reactie, maar het antwoord is al eens gegeven, het liedje dat je zoekt heet Holmes de Hond, en staat op CD 1, waar je in Deel 2 alles over kunt vinden.

Beste Roelof, over de releasedata van serie 3 heb ik geen idee, evenals de stripboeken.

Beste Rinus, ook over de verkrijgbaarheid van de DVD's kun je alles in Deel 2 vinden
woensdag 04 juli 2007 - 22:51:51


rinus
is alfred j kwak wel op dvd verkrijg baar laat dan weeten waar je ze koopen kan
woensdag 04 juli 2007 - 22:17:15


Roelof
Ik heb net serie 2 binnen gekregen per post. Wie weet wanneer serie 3 uitkomt? Wie weet wanneer de rest van de stripboek komen? De 1e en het 2e deel zijn uit...wanneer komt de rest?
zondag 01 juli 2007 - 13:34:04


Remy Jansen
Ik heb een vraag voor de websitebeheerder of misschien kan een gast mij helpen. Voor het beantwoorden van mijn vraag moet de serie wel goed worden gekend.

Ik ben op zoek naar het muziekje dat je hoort als Alfred en Rang Pang in "Het Plan" op weg gaan naar Groot Waterland via de rivier. Kan iemand me hiervan de titel geven? Het muziekje, dat erg mooi is en een mens kracht kan geven, komt overigens in nog meer afleveringen voor. Bijvoorbeeld wanneer Paljas in "Eind Goed Al Goed" een betoog houdt over dat ze eerst de ziekte van het land moeten genezen, voordat ze de Mozonsziekte gaan uitroeien.

Misschien dat jullie me verder kunnen helpen.

Groeten van Remy Jansen!
zondag 01 juli 2007 - 12:07:55


Marleen
Henry, bedankt voor je antwoord!! Dat scheelt weer zoeken.. Helaas wel een teleurstelling! Ik heb nog een cd teruggevonden maar zou er graag meer willen hebben. Ik blijf zoeken op marktplaats!
zondag 24 juni 2007 - 22:32:59


HILDEDEVOCHT@HOTMAIL.COM
WIE HEEFT ER GROTE TEKENINGEN VAN ALFRED JUDOKUS KWAK VOOR MIJN KLAS TE VERSIEREN? OF WAAR KAN IK HIERVOOR TERECHT
zondag 24 juni 2007 - 17:19:52


beheerder
Beste Marian, meer info kun je vinden in Deel 2, daar staat waar je eventueel de DVD's kan kopen.

Beste Iris, de stripboeken die bedoeld worden zijn nu de nieuw uitgegeven exemplaren, deze zijn alleen wat moeilijk te krijgen.

Beste Fritz, de DVD "Verboden te lachen" is een theatervoorstelling en staal los van de afleveringen.
zaterdag 23 juni 2007 - 17:21:56


marian
Hallo, ben op zoek naar of video's of dvd's van Alfred j. Kwak. Weet iemand waar die nog te koop zijn. Tnks
vrijdag 22 juni 2007 - 12:05:14


Henry
Marleen,
Er zijn 'hoorspelen' van Alfred. Ik heb ongeveer 15 stuks waarop twee avonturen staan. Het zijn dezelfde afleveringen als die van de video's, maar dan met commentaar van Herman van Veen. Zeer leuk, maar ze zijn niet meer te bestellen. Af en toe kom je ze nog wel tegen op Marktplaats.
donderdag 21 juni 2007 - 01:10:21


Iris
Vroeg er iemand iets over de stripboeken van Alfred?
Ik heb de eerste drie, Deel 1 komt uit 1987, deel 2 uit 1988, en deel drie uit 1990.
Het zijn fantastische strips uit mijn jeugd, die mijn vader voor mij heeft gekocht, omdat ik zo gek was op de theatershow van Alfred, een one-man show van Herman van Veen, die we op video hadden opgenomen.
dinsdag 19 juni 2007 - 03:00:25


Marleen
Misschien dat iemand mij kan helpen met de volgende vraag; zijn er ook hoorspellen van Alfred te verkrijgen op cd of zo?

Vroeger heb ik dagen in de auto tijdens vakantie volgehouden met de spannende verhalen van Alfred J. Kwak op cassettebandjes. Deze zou ik graag nog eens terug luisteren, want ik vind deze een extra dimensie geven dan een dvd. Alvast bedankt!!
dinsdag 19 juni 2007 - 01:35:10


Fritz
Jeetje wat een gelazer met die DVD's zeg. Gemiste kans van Disky, hadden ze dit een beetje professioneel aangepakt dan had dit een groot succes kunnen worden.

Als eerste stoort het me dat ze niet gewoon op chronologische volgorde zijn uitgebracht, net als alle andere op DVD uitgebracht series. Het is op deze manier ook niet helemaal duidelijk of je nou alles compleet hebt. En dit kijkt gewoon vervelend.

Daarnaast is er wat onduidelijkheid omtrent de 2-serie. Op bol.com komt deze pas in december, bij jemiemedia.com en dvdoutlet zijn ze al gewoon te verkrijgen (of binnen enkele dagen).

Als de natuur, liefde vriendschap 1 en 2 series aangevult worden met 3, is dan alles compleet qua afleveringen?

En hoe zit het met "Verboden te Lachen", deze staat los van de liefde, natuur etc 1 en 2 serie? Deze moet je wel hebben om alle afleveringen compleet te maken?

Daarnaast zijn de covers van de DVDs ook erg lelijk, terwijl de tekenfilms zijn altijd geniaal en sfeervol getekend zijn.
zondag 17 juni 2007 - 14:37:48


Desiree
De hele tweede serie is, naast bij DVDOutlet, ook te bestellen bij Jemiemedia; (zet er com achter voor de link), zonder verzendkosten. Ik heb ze woensdag besteld en ho*p ze volgende week in de bus te hebben!
vrijdag 15 juni 2007 - 20:06:29


Guido
Beste beheerder,

bedankt voor je response. Ik hou het er maar op dat ik door de bomen het bos niet meer heb gezien daar ik nog niet op de hoogte was dat er ook een nederlandse cd was met dat liedje. Ik ga CD direct kopen, heerlijk voor in de auto!
*Gevoel van nostalgie stijgt*

Mvg, Guido
dinsdag 12 juni 2007 - 09:49:29


beheerder
Beste Guido, die Duitse CD is er ook in het Nederlands, het liedje staat op de eerste CD van Alfred J. Kwak, nummer 12, Kijk Niet Om, de CD is prima te bestellen via internet, zie voor meer info Deel 2.
dinsdag 12 juni 2007 - 01:11:32


Guido
Ik las een aantal post voor deze een opmerking over dat spannende muziekje van Alfred Jodokus Kwak in o.a. de aflevering met de kroonjuweel en de aflevering met de schaakstukken.

Zelf heb ik ook maaaaaaaanden naar dit liedje gezocht

Uiteindelijk alleen maar kunnen vinden op duitse sites... het liedje heet:

Dreh dich nicht um

Link van duitse Amazon site waar je de cd kan kopen. (Zelf nog ff de link volledig maken.. sommige delen van de link mogen niet in de post)
amazon.de/Herman-Singt-Erz%C3%A4hlt-Alfred-Jodocus/dp/B0000085A0/ref=pd_ecc_rvi_1/303-8729538-319782
7

Link van 30seconden preview:
amazon.de/gp/music/clipserve/B0000085A0001012/1/ref=mu_sam_ra001_012/303-8729538-3197827

Oh en een stukje Alfred Jodokus Kwak op Youtube waar het liedje ook in wordt gespeeld weliswaar in het duits:
youtube.com/watch?v=qFTTTuqw4Zc

Mvg, Guido
maandag 11 juni 2007 - 20:11:06


Henry
Ik heb de DVD's besteld bij dvdoutlet.
maandag 11 juni 2007 - 09:03:45


Roelof
Waar heb je die dvd's dan bestelt?
zondag 10 juni 2007 - 19:55:36


henry
Afgelopen zaterdag de dvd's binnengekregen. Het is weer prachtig. Alleen, en dat is al eens eerder aangegeven, is het in thema's verdeeld en niet in chronogische volgorde. Maar gelukkig zijn de opnamen nu in goede kwaliteit beschikbaar.

Een officile mededeling heb ik niet kunnen vinden op Disky. Zo wie zo al niet een flitsende website, en zeer gedateerde artikelen. Maar ik heb een emailadres die ik raadpleeg: m.v.d.steen@disky.nl.

Even omtrent AJK-fan: ik moet het ten zeerste afraden om de DVD's te downloaden. De streaming 'uitzendingen' van Alfred Jodocus Kwak zijn niet meer via de website van Herman van Veen beschikbaar.

En voor minder dan EUR 30 heb je alle DVD's van de tweede serie met gratis thuisbezorging.
Dus niet downloaden, maar kopen.
maandag 04 juni 2007 - 14:22:59


AJK-fan
WOUW! maar weet iemand waar ik de filmjes kan downloade?
zondag 03 juni 2007 - 20:12:04


beheerder
Heel mooi, is hier toevallig ook een officile mededeling of persbericht van Disky van?
donderdag 31 mei 2007 - 16:11:23


Henry
Omtrent de levering van de DVD's van Alfred is er goed nieuws. De produktie van de tweede serie is klaar en zal nu ongeveer in de winkel moeten komen. De release datum was 25 mei 2007. Dus bestellen maar.
Omtrent de release van de derde serie is er nog onzekerheid. Maar waarschijnlijk zal deze ongeveer oktober/november ook uit komen.
dinsdag 29 mei 2007 - 15:31:00


Merijn
bedankt.
donderdag 17 mei 2007 - 23:00:44


beheerder
Dat is het originele sprookje, waarbij het orkest onder leiding staat van Erik van der Wurff. De CD Erik van der Wurff (zowel artiest als titel) is zeer moeilijk te vinden, ik heb er toevallig n op Ebay gevonden (kijk ook af en toe op Marktplaats), maar je kan 'm dus ook huren, zie daarvoor Deel 2.
maandag 14 mei 2007 - 16:24:07


Soraya
Bedoel je de versie met H van Veen en t Groot Waterlands Symfonie Orkest? Heb m gisteren gewoon gekocht bij de media markt, maar op de website van Herman van Veen staat ie ook te koop aangeboden in de shop.

Suc6
zondag 13 mei 2007 - 15:52:32


Merijn
Wel jammer dat die cd van Erik van der Wurff nergens te vinden is, als er misschien nog iemand achter komt waar je die kunt krijgen ... ?
dinsdag 08 mei 2007 - 13:07:22


Merijn
Hartelijk dank voor de informatie.
dinsdag 08 mei 2007 - 13:06:01


beheerder
Daar staat inderdaad veel achtergrondmuziek op, er ontbreken nog veel liedjes, maar die zijn niet op CD te vinden. Op de Alfred Kwak CD's staan ook achtergrondmuziek, hoewel daar Herman van Veen soms doorheen praat, maar ze zijn nog steeds zeer de moeite waard.

Ik kan wel een chat aanmaken, maar je kan ook dit gastenboek als forum gebruiken
maandag 07 mei 2007 - 23:09:58


Merijn
Hartelijk dank, maar was die CD van Erik van der Wurff de achtergrondmuziek? En is er misschien iets van een chat op deze site voor fans om samen te praten over ons lieve eendje?
maandag 07 mei 2007 - 22:38:23


beheerder
Dear Cato, there aren't any English or Norwegian dubbed DVD's out there, only official Dutch or German DVD's.

Beste Merijn, Disky heeft nog niks officieels vrijgegeven over de verdere serie DVD's, Siepermann heeft wel een klein beetje info vrijgegeven op zijn blog. Deze informatie, en alles over de soundtrack en achtergrondmuziek, kun je vinden in Deel 2.
maandag 07 mei 2007 - 21:16:04


Merijn
Weet iemand misschien wanneer nou eens alle afleveringen op DVD komen? Ik ben trouwens al heel erg lang op zoek naar de achtergrondmuziek (die deuntjes) maar ik kan het nergens vinden. Dus als iemand misschien info heeft over waar ik die zou kunnen vinden zou ik het zeer op prijs stellen als iemand mij dat zou willen vertellen. Verder een hele goede, mooie site!
maandag 07 mei 2007 - 14:42:31


Cato Hansen
Hello, anybody who can tell me where I can get all 52 episodes of Alfred J. Kwak on DVD (in English or Norwegian), please?

I am a great fan, and really want them all..
woensdag 02 mei 2007 - 11:49:04


beheerder
De CD is inderdaad niet goed te krijgen in de winkels, maar via internet bestellen is net zo makkelijk, zie voor links Deel 2.

De originele (CD) liedjes zullen hier natuurlijk niet te downloaden zijn .
vrijdag 20 april 2007 - 17:54:02


Coen
Alfred is een hele toffe serie en ik heb al die liedjes al gedownload en heb inmiddels al een behoorlijke DVD-verzameling

Ik vind het alleen wel jammer dat je geen achtergrondmuziekjes kan downloaden Kunnen we dat nog verwachten?? In de bieb en in verschillende winkels hadden ze die CD waarover tegen Micha wordt gesproken trouwens niet


vrijdag 20 april 2007 - 10:38:32


beheerder
Beste Carla,

verschillende winkels verkopen de DVD's, iets handiger is om de DVD's via internet te bestellen, zie daarvoor de links in Deel 2.
donderdag 19 april 2007 - 16:38:47


Carla Pegel
Wie weet waar ik de DVD van Alfred kan kopen???
Ik ben er al een tijdje naar op zoek voor mijn kleinkinderen. Kan hem nl neregens vinden.
donderdag 19 april 2007 - 12:41:10


ALFRED RULES!!
dinsdag 17 april 2007 - 20:43:46


beheerder
Best Micha, excuses voor de late reactie, het liedje dat je zoekt heet Holmes de Hond, en staat op CD 1, waar je in Deel 2 alles over kunt vinden.

Beste Marrit,

ik heb de stripboeken de laatste tijd ook niet nieuw in de winkels zien liggen. Wellicht heeft u meer geluk bij 2e hands- en veilingsites.

Beste Frederieke, de webcasting is er grotendeels mee opgehouden, dit moet ik in Deel 2 nog bijwerken.
woensdag 11 april 2007 - 17:42:05


Frederieke
Beste beheerder,

Ik heb een aantal keer geprobeerd om via deze site de aflevering 'De Boerenganzen' (nr. 29) te streamen. Ik krijg echter iedere keer nadat ik op 'betalen' heb geklikt een error melding, terwijl ik cookies heb aanstaan. Ik ben er achter gekomen dat dit voor alle afleveringen geldt, behalve voor de 2 eerste afleveringen (die ook op de site van herman van Veen zelf staan).
Ligt deze fout aan mijn computer, of is er iets anders aan de hand?

Met vriendelijke groet, Frederieke
zaterdag 07 april 2007 - 16:13:56


Marrit de Vries
Beste beheerder,

Ik ben al bij alle willekeurige winkels geweest waarvan gezegt wordt waar het verkocht word. Maar nergens is het te koop of ze kennen het niet. Jammer.
zaterdag 07 april 2007 - 09:19:05


Micha
Alfred is de serie van mijn jeugd. Ik keek al naar toen ik 3 jaar was en nu ik 17 ben doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. Het is moeilijk om in woorden te vatten, maar de serie omvat naast genot ook veel belangrijke levenslessen. En ook ik ben begonnen aan mijn dvd verzameling en heb nu de eerste zes dvd's. Ik vraag me alleen wel af of de achtergrondmuziekjes misschien op internet te downloaden zijn. Ik bedoel bijvoorbeeld het deuntje dat je hoort als Alfred en Rangpang (in de aflevering "Het plan") teruggaan naar Polderstad via de rivier. Dat muziekje geeft je echt kracht en ik zou er uren naar kunnen luisteren.

Hoop op een snel antwoord en ga nog vaak van Alfred J. Kwak genieten!!

Micha
vrijdag 06 april 2007 - 14:37:23


Myrthe
Alfred wekt ultieme nostalgie op... Een fijn gevoel. Ben begonnen aan mijn dvd verzameling.... video's zijn ietwat beschadigd inmiddels...:)
donderdag 29 maart 2007 - 00:20:27


beheerder
Beste Marrit, er zijn via internet wat exemplaren te vinden via de veiling- en verkoopsites, je zou het ook bijvoorbeeld bij de Bruna of de betere stripwinkel kunnen proberen.


Beste John en Sjaak, er is een muziekboek van Alfred te koop;

Herman van Veen - De kwakliedjes (16 liedjes uit de serie, o.a. Zo Vrolijk)

Harlekijn Uitgeverij [ISBN 90 6386 083 8]

link om te bestellen:

c-majeur.com/cmajeur/RAPRD/Veen-Kwakliedjes/00009961.html?dview=True


Beste Ernst, hier is nog niks over bekend, we zullen moeten afwachten, nu ook de tweede serie door Disky (de uitgever) "in de wacht is gezet."
maandag 26 maart 2007 - 20:00:34


Marrit de Vries
Ik ben al bij veel winkels geweest voor het stripboek van Alfred Jodocus Kwak, maar kan het helaas nergens vinden. Weet iemand het?
maandag 26 maart 2007 - 15:12:04


John Groenendijk
Hallo:
Ik ben ook op zoek naar bladmuziek van het liedje: Ik ben vandaag zo vrolijk.
Het lijkt me leuk om een gedeelte van de notenbalk met het liedje op een kastenwand te schilderen.
Wie kan me hieraan helpen?
maandag 26 maart 2007 - 11:28:46


Sjaak van Mil
Ik ben ook opzoek naar de bladmuziek van ik ben vandaag zo vrolijk.
Wie helpt???
zondag 25 maart 2007 - 21:27:15


Ernst
Is er al bekend over er een DVD-box komt, met alle afleveringen, gewoon achterelkaar zoals het hoort?

Ken diverse mensen, die 'm gelijk zullen kopen, die net als ik de losse dvd's en te duur, en onhandig vinden met de volgorde!
donderdag 22 maart 2007 - 17:27:30


beheerder
Dit klopt inderdaad, je kan de inhoud van de DVD's bekijken in deel 2. Het is mogelijk de DVD's te rippen en opnieuw te branden, maar dan op volgorde.
donderdag 22 maart 2007 - 16:17:09


Marnix (Alfred de best!!!)
Ik vind ten eerste natuurlijk alfred geweldig en ben der mee opgegroeit,
heb aller afleveringen op video maar die raken een beetje beschadigd.
nu wil ik wel die op DVD kopen, maar ze staan neit op volgorde,
klopt dit wel?
vindt ik erg slecht.
is er geen optie om ze op de goede volgorde op dvd te krijgen??
iemand ideeen???
grtn. marnix
woensdag 21 maart 2007 - 20:06:06


beheerder
De muziek van de Magische Viool (van de Clown op de Maan) is nu ook toegevoegd, drie versies zitten in de zipfile. (Dit liedje is niet op soundtrack verkrijgbaar en is dus een opname uit de serie).
woensdag 21 maart 2007 - 01:52:48


beheerder
Ingrid, ik heb dit voor je gevonden;

Herman van Veen - De kwakliedjes (16 liedjes uit de serie)

Harlekijn Uitgeverij [ISBN 90 6386 083 8]

link om te bestellen:

c-majeur.com/cmajeur/RAPRD/Veen-Kwakliedjes/00009961.html?dview=True
woensdag 21 maart 2007 - 00:43:45


Ingrid
Wij zijn opzoek naar de bladmuziek van het liedje 'Ik ben vandaag zo vrolijk'. Wie kan me hieraan helpen? Alvast bedankt!

Groetjes Ingrid
dinsdag 20 maart 2007 - 20:19:54


beheerder
@ Joris, dat liedje staat op geen van de soundtracks, enis voor zover ik weet niet beschikbaar. Maar ik zal kijken of ik de versie uit de aflevering hier neer kan zetten.

@ Samantha, bedankt!
donderdag 08 maart 2007 - 17:08:18


Samantha
Hi There,

Wat een te gekke site zeg! ik voel me gewoon weer 5!! Alfred J. Kwak is zo een leuke serie ik heb ze allemaal gezien! ik heb zelfs nog een bandje met 4 verhaaltjes er op de eerste 4 van de serie. en natuurlijk nog wat video banden! deel 1 en 2 njah... succes verder!

Ta,
donderdag 08 maart 2007 - 12:40:21


Joris
He bedankt voor het plaatsen van die CD-soundstracks....heb ze nu gehaald en zijn echt top

Ik had alleen nog 1 vraagje..
Ik mis helaas het nummer waarbij alfred speelt op die magische viool, in die aflevering waarbij hij die ziekte geneesd door het spelen op de magische viool van de clown op de maan. Hierbij vliegen ook die kinderen op schotels naar de hemel. Weet iemand hoe dat liedje heet en hoe ik er aan kan komen, want ze staan niet op de beschikbare CD???
dinsdag 06 maart 2007 - 23:44:36


beheerder
Damn, dat je die gevonden hebt . Alleen jammer dat het alleen de eerste noten zijn, heb zelf al de andere LP's van Wurff en van Veen beluisterd (jij ongetwijfeld ook), maar verder niks gehoord waarvan ook maar een stukje in de serie voorkomt.
donderdag 08 maart 2007 - 00:26:22


Dougurasu
Ik heb uitgevonden dat track 13 van de soundtrack Ciske de Rat een stukje Alfred achtergrondmuziek heeft!!

fonos.nl/fonos2/store?request=detail&type=view&catalogue_key=16873

Heeft iemand toevallig die soundtrack?! Ik niet, ik heb hem op deze manier gevonden, maar heel misschien staat er wel meer op die soundtrack van Alfred.
dinsdag 06 maart 2007 - 17:44:45


beheerder
Het gastenboek werkt nu volledig! Veel plezier met reageren, en vragen stellen kan natuurlijk ook altijd!
donderdag 01 maart 2007 - 02:16:37


beheerder
Het gastenboek werkt bijna! Je kan dus zometeen overal een reactie over geven.

Het CD / Soundtrack gedeelte is nu redelijk gepdate, de CD's en vindplaatsen staan er nu op, er moeten alleen nog betere afbeeldingen bij, en de afleveringen waarin de liedjes voorkomen.
dinsdag 27 februari 2007 - 00:06:22


beheerder
Kon het zelf niet beter uitleggen . Maar de CD's zijn toch redelijk makkelijk te vinden, zie het tweede deel van het artikel.
donderdag 08 februari 2007 - 23:56:43


Dougurasu
Als het zegmaar dat stukje is dat bijvoorbeeld komt als Pikkie net de robijn gestolen heeft, als de schaakstukken de toren van Dolf bestormen, als de walvisvaarders een school walvissen tegenkomen, of als ze in de kraaienpartij arc van de waterval afvallen (en dan zegmaar in de derde aflevering, niet de tweede), dan heet hij "Kijk niet om" en staat hij op Alfred J Kwak Deel 1 Goedemorgen. Alleen denk ik niet dat je die CD makkelijk zult vinden, vooral niet op internet.

Ook isie niet helemaal compleet, de laatste donkere toon aan het eind van het liedje valt weg in het volgende nummer, maar voor de rest wordt er niet doorheen gepraat en zitten er ook geen vervelende effecten in als in andere achtergrond nummers van die CD

In de laatste twee aflevering (aflevering 51 en 52) hoor je een variatie op dit nummer die ook niet op die CD staat, die ik ook wel graag zou willen hebben... maar jammergenoeg is er maar zo weinig muziek gereleased.
maandag 05 februari 2007 - 12:36:43


Anoniem
weet iemand hoe dat spannende muziekje heet in spannende scenes bij alfred j kwak??

alvast bedankt! vette site trouwens;)
dinsdag 30 januari 2007 - 14:58:06


beheerder
Een reactie plaatsen kan op het moment niet, hier wordt aan gewerkt.

Het DVD gedeelte is helemaal klaar, en het CD / Soundtrack stuk komt er zo snel mogelijk aan.
woensdag 24 januari 2007 - 04:14:32


Nickus
Goh, blijkbaar veel vraag naar
vrijdag 19 januari 2007 - 12:25:34


beheerder
Leifeet komt voor in aflevering 20, (zoek dan naar Leifeet):

http://www.jcsolaris.nl/content.php?article.15
woensdag 17 januari 2007 - 23:27:20


Westbroekfan
Hee hallo,

In welke aflevering van Alfred J Kwak komt Leifeet de Zanger?
Ik ben al heel lang op zoek naar deze aflevering.
Alvast bedankt,
Groetjes, Lisette
woensdag 17 januari 2007 - 15:44:12


beheerder
komt er binnenkort aan
donderdag 11 januari 2007 - 18:36:13


Anonymous
ik ben ook heel lang op zoek naar de achtergrondmuziek van alfred! ik vind het zo mooi! weet iemand of die op cd beschikbaar is? groetjes een alfred fan
donderdag 11 januari 2007 - 16:40:50


Washandje
He....dat zou heel fijn zijn.

Zelf heb ik ook weer de laatste afleveringen gekeken van Alfred, en vandaag was de aflevering waarop alfred speelt op de viool van de clown van de maan. Dat deuntje wat Alfred speelt is echt leuk, maar ik heb heel het internet afgezocht maar kon hem niet vinden, dus ik ho*p dat je deze theme/soundtrack ook kan plaatsen.

Oh en dat deuntje wat in veel afleveringen terug komt als er een spannende gebeurtenis is...is ook erg leuk

groeten joris
dinsdag 09 januari 2007 - 15:56:35


beheerder
binnenkort zal ik in Deel 2 een gedeelte plaatsen met alle informatie over de soundtrack en CD's, ook eventuele winkels en vindplaatsen
maandag 08 januari 2007 - 18:01:45


Nickus
Heej,
Naar die muziek ben ik ook al lang op zoek, maar is nergens te vinden... Jullie site is schitterend en voorzien van alle nummers door Herman van Veen in de serie gezongen, maar het zijn gewoon de liedjes uit de serie zelf met het gepraat van alfred en co erdoor. Ik zoek de pure nummers van Van Veen zonder gepraat erdoor en ook die soundtrack van Erik van der Wurff. Weten jullie daar verder iets van of zijn die ook nergens verkrijgbaar? Iemand moet die muziekjes toch wel hebben en eens een keertje uitbrengen als zoveel mensen ze willen...
Groeten,
Nick
maandag 08 januari 2007 - 12:48:48


beheerder
Die staat voor zover ik weet niet op een CD (zowel de soundtracks als de CD van Erik van der Wurff), en is dus alleen te beluisteren in de serie. Mocht dit niet zo zijn, laat het dan horen, ik wil 'm ook graag (en eventueel met de bijbehorende CD) hebben ^^.
zaterdag 30 december 2006 - 23:27:06


Fan
weet iemand hoe het nummer van de clown in de aflevering "het land van twee" heet?
zaterdag 30 december 2006 - 22:41:14


beheerder
Het komt nu op TV , op Nederland 3 tussen 14.00 u. en 15.00 u, maar ik weet niet of dat in de kerstvakantie ook is. Ook zijn er al dvd's verkrijgbaar.

@ Rosalba, er zijn zover ik weet nu geen merchandise (knuffels, spellen etc.) van Alfred verkrijgbaar, maar dat kwam er dacht ik wel aan, op de Duitse ebay site is nog wat daarvan te vinden.
maandag 25 december 2006 - 23:32:07


Robby
ik vind alfred leuk en wil dat het nogmaals op tv komt
maandag 25 december 2006 - 19:07:42


Rosalba
hallo allemaal,

Ik had even een vraag omtrent Alfred.

Weet iemand of de knuffels van alfred nog te koop zijn en of er ook een knuffel is van Winnie?

Ik wil die graag hebben namelijk.

zou u mij willen mailen als i informatie hierover heeft op:
rosalba_kat@hotmail.com

alvast bedankt.!
zondag 17 december 2006 - 11:55:16


Neeltje
wauw wat super, alles over ALfred zijn iedereen.
Ik sta zelf nog als "klein" meisje op de foto met Alfred (gemaakt in het "Land van Ooit") en als ik nu de tijd heb dan zit ik 's middags voor de tv een aflevering te bekijken.

Echt super.

Gr van Neeltje
zaterdag 16 december 2006 - 17:05:18


Fioontje
HAay ik wil even zechen dat het een mooie site is en ja ik vind het nog altijd een leuke serie het is vanaf mijn geboorte dus is heel apart leuk hoor en complimenten.
donderdag 07 december 2006 - 21:55:03


Tortoise343
he echt vet mooie muziek van die herman.
echt beter dan Phil collins ( favouriete vorige artiest)
maar dank zij deze sit en de muziek is het naar herman gegaan.

hebben jullie trouwens ook de muziek van de zevenkenners.
ik bedoel niet alleen herman zelf. maar is er ook een paar achtergrond muziek te verkrijgen.
op deze site of andere sites.
ik wil dat wel ff weten.
dank je voor je antwoordt.
nogmaals vette muziek!!!!!!!

dinsdag 05 december 2006 - 19:44:55


Eik
Heeren,

mag ik u complimenteren met uw overduidelijk zeer complete biographie van de heer A.J. Kwak. Het doet mij deugd dat A.J. (ik ken hem redelijk goed en mag hem zo noemen) op een dergelijke wijze bejubeld wordt.
A.J. is een groot persoonlijkheid die de mensheid op tal van wijze geraakt heeft. De wereld is een betere sinds de geboorte van A.J. het was altijd al een bijzondere eend. ik kan mij herinneren dat hij ondersteboven an ahcteruit de sloot overzwom..
ik kan u enkel aanmoedigen verder te gaan met uw documentatie en als u ooit behoefte heeft aan anekdotes dan heb ik wel een paar! onder andere uit zn studententijd en die tijd dat we samen in vietnam gelegerd waren, bij Nam Kee.
het is vrijdagmiddag ik neem aan dat u net uit bed bent en u vermaakt met de avonturen van A.J. op de televisie.

rest mij te zeggen vivat, crescat floreat: A.J. Kwak!
vrijdag 17 november 2006 - 15:18:36


Marjolijn
die is sinds vrijdag uit..bij bol.com
maandag 13 november 2006 - 03:12:02


Koendert
weet iemand wanneer de volgende lading dvds uitkomt, ik heb de eerste set zit nu wanh*pig te wachten
zaterdag 11 november 2006 - 21:34:35


Voor alfret zelf van karel
dah alfret hoe haadet metju met mij haadet niet zoo hoe want ik misju op tv ij was de eent voor mij en ij zal dat altijt blijven in mij hart en weetju alfret ik liuster noh iedere dah aan jow cd van jow waar ju zinkt oover een hroote walvis dat ontroert mij en ik krijh daar kippevel er van eht dat meen ik en nohiets hoehaadet met wienie jow vrow benju met haar eht hetrowt en hepju al klijne eentjus op aarde he braht en zie ij noh ju oom henk de mol no alsju hem ziet doe em dik de hroetjus van mij en nohiets alfret waneer zie ik ju weere op tv op vtm waneer en hoe laat dat will ik weeten hroeten van karel voor jow alfret
zondag 05 november 2006 - 20:11:20


beheerder
Het credit systeem bestaat niet meer, nu hoef je je ook niet meer aan te melden. Je klikt gewoon op een aflevering, en dan kun je bepalen of je betaald via sms ( 1.50), of voor 1.- met een creditcard, paypal (ook een soort internetkrediet) of via ideal (een banksysteem). Zo kun je de aflevering 24 uur bekijken.
dinsdag 24 oktober 2006 - 15:26:59


Shatish_s
ja, ik kan ook nergens vinden waar je die credits kan kopen...

weet iemand dit?
dinsdag 24 oktober 2006 - 15:18:50


Mieke
Ik ben voor school bezig met een werkstuk over Alfred Jodocus Kwak. Ik zou graag de afleveringen willen kijken hiervoor, maar dat kan niet zonder krediet.
Nu staat er wel een verhaaltje over hoe ik krediet kan krijgen, maar nergens staat precies naar welk nummer ik moet smsen, of naar welk rekeningnummer ik het geld moet overmaken om krediet te verkrijgen.

Kan iemand mij hier meer informatie over geven?

Groetjes
Mieke Gerretzen
woensdag 04 oktober 2006 - 12:39:57


Pim
YES YES YESSSS

Eindelijk mede AJK fans gevonden gelukkig heeft mijn lieve mama alle eerste afleveringen van deel 1 tot en met 27 opgenomen op video dus ik kijk ze achterelkaar door
dinsdag 20 juni 2006 - 00:56:25


beheerder
Graag gedaan! Deze aflevering moet ik nog verwerken, maar hij was natuurlijk weer super, met de Inktvis en Poolster
vrijdag 05 mei 2006 - 02:08:43


Anoniem
Dankjewel!
woensdag 03 mei 2006 - 22:52:44


beheerder
Reacties, Suggesties, Vragen, alles kan hier in het Gastenboek
donderdag 06 juli 2006 - 14:43:19Alle inhoud is de resp. auteurs