De Offici�le Site der Jaarclub Solaris

Alfred J. Kwak Banner - Alfred Jodocus Kwak

Alfred J Kwak - Fanpage - Alles (en meer) over Alfred Kwak

Ga naar het het Nieuws voor alle informatie over de nieuwe film, boeken en tweede tekenfilmserie met de zoon van Alfred.

En bekijk het DVD gedeelte voor informatie over de nieuwste DVD boxsets van Alfred J. Kwak!

Wil je een reactie geven, of heb je een vraag? Ga dan naar het Reactie-, Vragen- & Gastenboek


Om met een prachtige quote te openen:


Ik heb er lang van gedroomd om ooit de zon te zien opkomen,

en dat met mijn eigen ogen te zien.Alfred J. Kwak - Zonsopkomst Schaakkoningin

Pico bello!Inhoud & Navigatie

Klik op de hyperlinks om naar het deel van de Fanpage te gaan, je kunt ook het menu links in het scherm gebruiken. Wil je iets zoeken? Gebruik dan CTRL-F (CTRL vasthouden, dan F indrukken) in je browser, typ daar je zoekopdracht, en druk op ENTER (voor meer resultaten; meer op ENTER drukken).


De serie, Alfred J. Kwak

Geschiedenis

Tekenfilm & Tekenaars
- Harald Siepermann & Hans Bacher

Volledige Lijst van Personages & Stemmen
- Hoofdpersonen
- Minder belangrijke personages op volgorde van verschijning


Afleveringen en Downloads (downloadlinks)
- Samenvatting van de afleveringen (episode guide)

Alfred J. Kwak Downloads - Videos en Liedjes
- Video's (intro's & outro's - gratis downloads)
- Buitenlandse video's (intro's & outro's - gratis downloads)
- Liedjes (teksten, gratis downloads, mp3's, lyrics, audio, theme, themes)


Awards (internationaal)

Alfred Jodocus Kwak DVD's, CD's en Nieuws
- DVD's
- CD's (OST - original soundtrack)
- Nieuws


Aan alle gasten (+ links en banners)

Betreffende Alfred Jodocus Kwak torrents en complete afleveringen, CD's of DVD's

Herman van Veen

Volledige Credits
- Credits intro
- Credits outro


Links en bronnen

Reacties, Vragen & GastenboekAlfred J. Kwak - Ontwerp waterkroos maaier waterkroosmaaier IO


Wegens het kapen van bandbreedte hebben wij ons logo op alle afbeeldingen geplaatst, onze excuses daarvoor. De informatie op de Wikipedia site is voor een groot deel op deze Fanpage gebaseerd.


*****Nog maandelijks nieuwe toevoegingen*****De serie, Alfred J. Kwak


Bij iedereen is bekend dat de geniale bedenker van de serie Alfred Jodocus (J.) Kwak natuurlijk Herman van Veen is, de schrijver van het script en het originele verhaal, van de liedjes, hij heeft personages ingesproken etc. Geniaal. Het "tussen haakjes" (quote!) heeft mij nooit meer in de schrijftaal losgelaten. Kijk voor meer informatie over Herman van Veen bij zijn informatie, onderaan deze Fanpage. En het is natuurlijk geen Alfred JodoKus Kwak, of A.J. Kwak.


De serie is in het buitenland bekend als:

Japan (Japans)

あひるのクワック (korte titel, uitgesproken: Ahiru no Quack / Kuwakku),
小さなアヒルの大きな愛の物語あひるのクワック (uitgesproken: Chiisana Ahiru no Ooki na Ai no Monogatari Ahiru no Quack / Kuwakku, vertaling: Het verhaal van de grote liefde van een kleine eend, Ahiru no Quack / Kuwakku),

Engeland (Engels)

Little Ducks Big Love Story (vertaling: Het grote liefdesverhaal van kleine eend),
Story of a little ducks great love: Quack the duck (vertaling: Het verhaal van de grote liefde van kleine eend: Quack de eend)
The Adventures of Alfred J. Quack (vertaling: De avonturen van Alfred J. Quack),

Rusland (Russisch): Приключения Альфреда Квака (Russisch, uitgesproken: Priklyucheniya Alfreda Kwaka, vertaling: Alfred Kwak's avonturen),
Itali (Italiaans): Niente paura, c Alfred! (vertaling: Alfred is nergens bang voor!),
Polen (Pools): Alfred Jonatan Kwak,
Denemarken (Deens): Rasmus Rap,
Arabische landen (Arabisch): آلفرد كواك (uitgesproken: Eelfred kwaak / Al Fardkoela),
Hongarije (Hongaars): Alfrd a kacsa
Isral (Hebreeuws): שאלתיאל קוואק (uitgesproken: Shealtiel / Shaltiel / She'altiel / Sh'altiel Kwak).

In Duitsland, Belgi, Finland (hoewel daar ook Alfred J. Kvak wordt gebruikt) en Spanje is de serie onder dezelfde naam uitgekomen. Alfred is in 48 landen uitgezonden, en in 9 verschillende talen nagesynchroniseerd (in een andere taal ingesproken).


Ook leuk om te weten, het woord "eend" in andere talen:

Duits: Ente, Engels: duck, Frans: canard, Italiaans: anatra, Spaans & Portugees: pato, Japans: アヒル, Russisch: утка, Grieks: πάπια, Chinees: 鸭 (versimpeld) & 鴨 (traditioneel), Arabisch: بطه en Koreaans: 오리.

Ga naar de Video Downloads voor intro's en outro's uit verschillende landen.Opvallend, naast het algemene verhaal, Alfreds avonturen en de "standaard" tekenfilmaspecten, zijn natuurlijk de maatschappelijke onderwerpen die de serie aansnijdt. Met bovenal de vergelijking van Dolf (een soort kruising tussen Adolf Hitler en Napoleon Bonaparte (vanwege zijn kleding, met hand in de jas, snor, en gedrag), en zijn Kraaienpartij met de NSDAP van Adolf Hitler. Maar ook het ter discussie brengen van de hongersnood in Afrika (de afleveringen over Zonder Waterland), racisme (natuurlijk met Winnie en haar familie, en het regime in het Thuisland), politiek, criminaliteit, economie versus cultuur (de dam in de rivier bij de piramiden), de walvisjacht en overbevissing van de zeen. Het overnemen van natuurgebieden ten behoeve van de recreatie, milieu, het klimaatprobleem, zure regen en nieuwe brandstoffen. Doping in de sport, oorlogen en problemen rondom het geloof (zoals in het Midden-Oosten), de keuze tussen de monarchie of een president, de verhouding tussen rijk en arm (met een ziekte die een beetje met aids te maken heeft) en het economische beleid van de regering. Deze en meer onderwerpen prikkelen meer de geest dan in welke andere "algemene" tekenfilm of cartoon dan ook, ooit. Dit is tot op heden ongevenaard, en de themas zouden tot eigenlijk iedereen moeten doordringen.

Alfred J. Kwak - Intro Begin Downloaden Anime Manga


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Geschiedenis


Alfred Jodocus Kwak was een heel bijzondere eend. Toen hij pas enkele maanden oud was, kon hij al achterstevoren op zijn kop in het water zwemmen. Zonder adem te halen zwom hij in een keer naar de overkant.

Zo begon Herman van Veen zijn verhaal over Alfred Jodocus Kwak. Nadat hij voor zijn eigen kinderen een eerste verhaal over Alfred geschreven had, werd hem gevraagd om een theaterproductie te maken met de eend in de hoofdrol. Van Veen schreef de teksten, met een enkele bijdrage van Annet Kossen, de muziek werd gecomponeerd door Erik van der Wurff, Harry Sacksioni en Van Veen. Begeleid door een orkest vertelde en zong Herman van Veen zijn verhaal over Alfred. Een deel van de opbrengst van de theatershow ging naar Unicef. Het theaterstuk werd vanaf 1976 met veel succes zowel in Nederland als in het buitenland opgevoerd.

In 1978 werd het stuk op LP uitgebracht. Voor die gelegenheid werd van Veen begeleid door het Residentie Orkest onder leiding van Erik van der Wurff. In 1979 kreeg de LP een Edison. In 1987 kwam opnieuw een LP uit, maar dan met de opname van een theateruitvoering in Antwerpen met het Groot Waterlands Symfonie Orkest. De CD die in 1990 werd uitgebracht, stond 10 weken in de album-top 100, met een 52e plaats als hoogste notering.

Er kwamen boeken en stripboeken met tekeningen van Harald Siepermann en vervolgens in 1989 een tekenfilmserie van 52 delen.

Tegelijkertijd kwam langzaam maar zeker de merchandising op gang; horloges, placemats, kleurboeken, knuffels, puzzels, bordspellen, kleding, spiegels, shampoo, spaarpotten, borden, koekjes, dagboeken, fotoalbums, ijsjes, tassen, koffers, tasjes, autootjes, carnavalspakken, stickers, kussenslopen, dekbedovertrekken, lakens, kaarten, lampen, snoep, posters, sleutelhangers, paraplu's, oorbellen, ringen, postzegelalbum, bureauaccessoires, lolly's, schoenen, cadeaukaartjes, buttons, worstjes, zakdoekjes, videobanden, yoghurt, broodtrommels, glazen, mokken, flesjes, schooltassen, rugzakken, sokken, overals, mosterd, sierraden, kalenders, strandspeelgoed, bakgerei, magneetjes, broches, plak tatoeages, figuurtjes, vingerpoppetjes, pinnen, clipjes, de eerder genoemde CD's, cassettebandjes, & LP's en nog veel meer.

Alfred J. Kwak - Intro Begin Downloaden


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Tekenfilm & Tekenaars


De tekenfilmserie over Alfred Jodocus Kwak is in 1989 ontstaan in Japan, in samenwerking met onder andere de VARA. Het verhaal is hier voor aangepast, zodat er ook wat grotere verhaallijnen in de tekenfilm konden worden verwerkt. Hierdoor had de serie niet erg veel meer te maken met het originele verhaal, dat Herman van Veen heeft bedacht. Het is een soort realistisch sprookje geworden, met hedendaagse thema's, die natuurlijk ook kinderen moeten aanspreken, en ook in de "echte" wereld voorkomen. De tekenfilm was de echte wereldwijde doorbraak van Alfred, want die is in vele landen uitgezonden. In 1990 werd een belangrijke Duitse prijs, de Goldene Kamera, toegekend aan de tekenfilmserie (zie ook het Awards gedeelte).

Ter verduidelijking, het is dus een anime (hoewel er geen manga van gemaakt is). Een anime is een (meestal) in Japan geproduceerde tekenfilm, waarbij de personages vaak een andere lichaamsbouw en grotere ogen hebben. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn, kijk maar naar Alfred. Het is geanimeerd door Telescreen, dat ook de serie Boes heeft gemaakt.

In het Deens heet de hoofdpersoon Rasmus Rap, in het Pools Alfred Jonathan Kwak, in het Arabisch آلفرد كواك (Al Fardkoela / Eelfred Kwaak), in het Hebreeuws Shealtiel / She'altiel (een rare voornaam, letterlijk vertaalt: gevraagd van god) en in het Japans あひるのクワック (Ahiru no Quack). In de Engelse versie heet hij weer Alfred Jonathan Quack, en woont in Waterland.

Alfred J. Kwak - Dolf Kraaienpartij Handlangers Dolf is rechtvaardig - Crow Party - Die Krhenpartei - 
Alfred Jodocus Kwak


Harald Siepermann & Hans Bacher


Harald Siepermann behoort tot de meest getalenteerde figurenontwerpers van tekenfilms. Hij gaf vorm aan de vele karakters die in de serie zitten, en heeft de huidige "look" van Alfred bedacht. Sinds 1987 ontwerpt de Hamburger karakters en figuren voor Disney-films als Tarzan, Finding Nemo, Mulan en Brother Bear. Tot zijn meest bekende figuren behoort de eend Alfred J. Kwak, van wie hij samen met de Nederlandse muzikant Herman van Veen stripboeken en een animatieserie voor de televisie heeft gemaakt. Zie de linksectie voor zijn weblogs. (quote website Siepermann)

Hans Bacher, eveneens een Duitser en goede vriend van Siepermann en van Veen, heeft zich voornamelijk beziggehouden met de achtergronden en kleuren. Onder andere dankzij hem heeft de serie deze stijl, met volle kleuren die zowel vrolijkheid als verdriet kunnen weergeven.

Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Volledige Lijst van Personages & Stemmen


Hoofdpersonen


Alfred Jodocus Kwak

Alfred Jodocus Kwak, uiteraard de hoofdpersoon in deze (bijna: Alfred J. Kwak) gelijknamige serie, is een vrolijke opgewekte en dappere eend. Toen hij nog een klein eendje was, zijn zn ouders door K. Rokodil en professor Hannibal overreden. Talloze avonturen en vrienden komen aan bod in de serie. Alfred is niet echt een held, maar wel heel moedig, zet zich veel in voor dieren in nood, en helpt waar hij kan. Hij wordt later verliefd op Winnie, die hij ontmoet als ze probeert te vluchten uit het Thuisland. Zijn naam komt van de grootvader van Henk, die een grappenmaker was, en daarom de bijnaam Jodocus had. Alfred krijgt direct zijn naam als hij uit het ei is gekomen, wanneer zijn vader Johan dat net heeft gered.
Ingesproken door: Ryan van den Akker, zij is dus, onverwacht, een vrouw, zie hieronder.

Alfred J. Kwak - Alfred Jodocus Kwak - Ryan van den Akker - eend eendje Ente duck canard anatra pato アヒル 
утка πάπια 오리 بطه 鸭 鴨 - Alfred Kwak


Ryan van de Akker leende haar stem aan talloze tekenfilms. Zo was zij verantwoordelijk voor het inspreken van de stem van Alfred Jodocus Kwak, zowel Nederland als Duitsland. Ook sprak zij de stem in van Nala in de Nederlandse versie van Disneys The Lion King (De Leeuwenkoning). Naast het inspreken van tekenfilms speelde Ryan in diverse musicals.

Alfred J. Kwak - Ryan van den Akker - Alfred J. Kwak - Alfred Kwak - A.J. Kwak - Alfred Jodokus Kwak


Henk de Mol - Hank (Engels)

De stiefvader van Alfred, en om zijn mol - eendrelatie (en natuurlijk het lengteverschil) worden altijd grappen gemaakt, vooral door Dolf. Henk heeft een goedaardig karakter en is zeer wijs, liefdadig en standvastig, als een echte mol. Hij is een expert op het gebied van bodemonderzoek, en hij wordt daarom gevraagd te kijken naar de rotslaag waar het booreiland op is vastgelopen. Zijn grootvader had de naam Alfred en de bijnaam Jodocus, vandaar dat Alfred zo heet, en hij woont, eerst samen met Alfred, in het huis van hem. "Alle molshopen."
Ingesproken door: Frits Lambrechts

Alfred J. Kwak - Henk de Mol Maulwurf - Hank the mole - Thierry - Frits Lambrechts


Winnie Wana

Wanneer Alfred terugkomt van vakantie, ontmoet hij de familie Wana, ze vluchten naar Groot Waterland, omdat ze in het Thuisland in de gevangenis zouden worden gegooid. Alfred is gelijk smoorverliefd op het zwarte eendje Winnie, en hij helpt de Wana's aan een verblijfsvergunning, maar Kwa, Winnie's vader, en Blanche, Winnie's moeder, willen terug naar Thuisland om daar het verzet te helpen. Winnie wil ook strijden voor haar vaderland, maar haar ouders besluiten dat zij en haar broertje Tom moeten blijven in Groot Waterland. Later komt ze te werken als secretaresse bij professor Ramses, en zorgt voor hem als hij ernstig ziek wordt. Ze is natuurlijk de grote vriendin van Alfred, maar ze krijgen op het einde ruzie, en ze wordt ontvoerd door Dolf, maar Alfred, met hulp van professor Paljas, bevrijdt haar.
Ingesproken door: Ena Heese

Alfred J. Kwak - Winnie Wana - Jasmine - eend eendje - Ena Heese


Dolf de Kraai - Kra (Duits)

Hij is de zoon van een kraai en een merel, en heeft daarom een gele snavel, die hij zwart maakt met schoensmeer. Zijn moeder is toen hij jong was gestorven en zijn vader "drinkt heel veel biertjes," zo verklaarde hij toen hij in de put zat met Alfred. Dolf is, zoals Henk dat zo mooi formuleerde, al sinds kinds af aan kwaadaardig en gewetenloos, hij wil alleen maar macht en rijkdom, hij is een soort tegenpool van Alfred (of met een moeilijk woord, de antagonist, waar Alfred de protagonist is). Dolf probeert de kroon van de Schaakkoningin te stelen, richt nadat hij in het buitenland is geweest en Groot Waterland wil veranderen de Nationale Kraaienpartij op en probeert later op illegale manier president van Groot Waterland te worden. Zijn partijspreuk was tijdens zijn regime: "Dolf is rechtvaardig!" En zijn favoriete quote is (typerend): "Kras op!"
Ingesproken door: Johnny Kraaykamp jr.

Alfred J. Kwak - Dolf de Kraai - Kra - Kraaienpartij - Johnny Kraaykamp jr. - Dolf is rechtvaardig


Professor Paljas von Pingun - Professor Buffon (Engels)

Deze wat warrige en soms verwarde geleerde is een goede vriend van Alfred Jodocus Kwak, die hij leert kennen als ze beiden met de walvissen willen praten, waar de professor het apparaat Ionis voor heeft ontwikkeld. Hij heeft een sterk Duits accent, en lijkt een beetje op Albert Einstein. Hij bezit zijn eigen laboratorium, waar hij uiteenlopende experimenten doet, varirend van een expeditie naar het Homoloyo gebergte om de Sneeuwmannen te onderzoeken, tot naar een verre planeet te gaan om daar robots te bekijken, tot een vulkaan onderzoeken die vreemde verschijnselen vertoond. Hij is een zeer gedisciplineerd universiteitsgenie, filosofeert graag en speelt viool. Paljas bezit de wonderlijke machine genaamd de Vliegende Molen, die zonder problemen (behalve als Paljas de machine zelf bestuurd, dat kan hij niet zo goed) de lucht, de ruimte n de zee in kan gaan.
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Professor Paljas - Herman van Veen - IJsbeer - Poolbeer - Vliegende molen - Proffessor Proffesor - Professor Buffon 
- Alfred Jodocus Kwak


K. Rokodil

Een leuke woordspeling op "krokodil." Burgemeester van Polderstad, en woont met zijn vrouw in een riante woning. Het is een echte kapitalist, en Alfred krijgt het regelmatig aan de stok met hem. Hij wil bij het haringengedeelte van de serie een grote vloot vissersboten laten maken om zo de zeen te overheersen. Daarna wil hij een groot skioord laten bouwen, en later de plannen voor de nieuwe brandstof en het zonne-energiesysteem van Paljas stelen. Hij heeft veel hoge connecties en ook wordt Burgemeester Rokodil vaak genformeerd door Lispel.
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - K Rokodil - Bram van der Vlugt - Krokodil


Ollie de Ooievaar

Ollie is al van kinds af aan een goede vriend van Alfred, hij helpt hem overal mee, zoals met geld inzamelen voor Zonderwaterland. Ollie de Ooievaar is later in de race voor de presidentsverkiezingen, waarbij hij tegen Dolf (die hem wegens het organiseren van een bijeenkomst tegen het regime tijdens het bewind van de Kraaienpartij nog in de cel zet) en Duisenberg campagne voert. Hij is volgens meester Bas erg slim, woont in een huis op een dak, is advocaat en heeft later vijf kinderen met zijn vrouw, waar Alfred een keer op past. Wanneer ze Alfred tegenkomt als ze het internationale advocatencongres bijwoont, gaan ze uit eten en bowlen wat.
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - Ollie de Ooievaar Stork - Doris Baaten


Pikkie de Ekster - Grabbie (Engels) - Stibitzi (Duits)

De vriend van Alfred, Pikkie is altijd uit op glinsterende en fonkelende dingen, hij steelt de robijn van de koning (en heel even de kroon van de Schaakkoningin), waar eerst Alfred van werd beschuldigd, en krijgt hiervoor de "Konincklyke Geele Kaart." Hij is op het huisfeest wanneer Alfred in zijn klomp gaat wonen, steelt dus kort de kroon van de Schaakkoningin en werkt later voor de Bart Betonmaatschappij, waar hij de leiding heeft over de diamanten, en gaat mee in de onderzeer.
Ingesproken door: Laura Vlasblom (jong) & Fred Butter (volwassen)

Alfred J. Kwak - Pikkie de Ekster - Laura Vlasblom & Fred Butter


Koning Frans Ferdinand II

De luie koning, met als enige hobby in bad gaan (het liefst met cacao of limonade), die weinig van doen heeft met politiek, en daardoor door Dolf afgezet wordt, waarbij Frans Ferdinand de tweede toevlucht zoekt naar Breed Rietland, zijn vader is namelijk een neef van de koning van dat land. Voor de machtsovername leent hij ook geld van Alfred, zonder dat hij de mogelijkheid heeft dit terug te betalen, wat dan ook pas gebeurt na een heleboel ophef, en nadat hij bijna was afgetreden. Frans Ferdinand schrijft later verkiezingen uit, om zo Groot Waterland te laten besturen door een president. Hij wordt geholpen door Jonkheer Poen en de ministerraad, en woont natuurlijk in het Koninklijk Paleis. "Staat mijn bad al klaar, ik heb het zo koud."
Ingesproken door: Paul van Vliet

Alfred J. Kwak - Koning Frans Ferdinand de tweede (II) - Paul van Vliet - Leeuw - Vorst - Koning der Dieren - Alfred Jodocus 
Kwak


Lispel de Kwal

Een spion die Alfred voor het eerst tegenkomt in aflevering 7, waar Lispel het sonarsysteem van professor Hannibal wil saboteren. Lispel komt veelvuldig terug in het verhaal, hij spioneert onder meer wanneer de plannen tegen de Gloria I en II worden bedacht, en verteld Dolf wat Rangpang, Alfred, Ollie de Ooievaar en Jonkheer Poen van plan zijn als ze uit het hoofdkwartier van de Kraaienpartij zijn ontsnapt, en verraadt de familie Wana als deze illegaal zijn ondergedoken bij Alfred. Ook helpt Lispel Alfred zelfs eenmaal, wanneer Dolf hem bedriegt en Lispel probeert te vermoorden. Hij noemt zich in aflevering 27 "De Koning der Spionnen."
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Lispel de Kwal - Die Qualle Jellyfish - Bill van Dijk


Kolonel Rangpang (niet Rang Pang) - Oberst Ramknall (Duits)

Voor het eerst te zien bij de zeeverkenners, deze aap is komt onder andere nog terug bij de walvisafleveringen, waar hij Alfred helpt te ontsnappen uit een basis. Hij is ook actief betrokken bij de vlucht uit Groot Waterland wanneer de Kraaienpartij de macht overneemt, en gaat samen met Alfred terug om Dolf zijn regime omver te werpen. In de afleveringen 22 en 23 wordt hij ook Generaal Rangpang genoemd.
Ingesproken door: Bob van Tol

Alfred J. Kwak - Kolonel Rangpang - Bob van Tol - Aap Orang-oetang - Oberst Ramknall -Alfred Jodocus Kwak


Kapitein Stoppel

Kapitein van de zeilboot Zeewolf, van de zeilrace tegen Groot Muslang, de Gloria, de technisch hoogstaande vissersboot, en eventueel de Gloria II, maar hij besluit om daar vanaf te zien, omdat de boot de zee zou overbevissen. Het is een kalme walrus, en denkt vaak na over zaken, hij is getrouwd met zijn vrouw Lisa.
Ingesproken door: Niek Pancras

Alfred J. Kwak - Kapitein Stoppel - Niek Pancras - Walrus - Zeeleeuw


Professor Hannibal Nijlpaard - Hippo (Duits)

De vriend van Rokodil, een professor die nuttige uitvindingen doet, maar door Rokodil ook op het slechte pad raakt, hij is onder meer de hoofdingenieur van de Gloria, en adviseert Rokodil op technisch en zakelijk / financieel gebied, onder meer bij de plannen om een skioord te bouwen.
Ingesproken door: Kees Schilperoort

Alfred J. Kwak - Professor Hannibal - Kees Schilperoort - Nijlpaard - Hippo


Jonkheer Poen van Kale Koen - Junker van Puter (Duits)

De trouwe dienaar en rechterhand van de koning, geeft hem advies en leidt toeristen rond in het kasteel. Hij verteld Alfred ook over dat de koning wil lenen, en vlucht mee tijdens de overheersing van Dolf, nadat hij door de Kraaienpartij gevangen is genomen. Hij is het er niet mee eens dat Frans Ferdinand presidentsverkiezingen uitschrijft.
Ingesproken door: Marc Nahuys

Alfred J. Kwak - Jonkheer Poen van Kale Koen - Marc Nahuys - Kalkoen - Hoender - Junker van Puter


Krabnagel de Kater - Kater Kratznagel (Duits)

De sluwe en gemene Krabnagel heeft het vaak op Alfred of zijn vrienden voorzien, al sinds Alfred klein was. Hij draagt altijd een geweer en gevangeniskogel mee, en wordt vaak gezocht door de politie, onder andere tijdens de juwelenroof bij het gedeelte met de Schaakkoningin. Mooie quote: "Alle katers, ik sterf van de honger" (uit aflevering 12).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Krabnagel de Kater - Herman van Veen - Kat - Kratznagel


Inspecteur Holmes de Hond - Sherlock Holmes (Duits)

De inspecteur van de politie van Polderstad, hij heeft een rol bij de inbraken tijdens de schaakafleveringen, waar hij onderzoek naar doet en Krabnagel de Kater wil ondervragen en de uitzetting van de familie Wana, waar deze hond Alfred de suggestie doet om naar de koning te gaan, om daar een brief te halen voor de burgemeester, Alfred redt daarmee de Wanas.
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Inspecteur Holmes de Hond - Anton Korthuys - Sherlock Holmes


Wannes en Hannes

Eerst vrienden van Alfred, en later van Dolf. Het zijn twee niet al te snuggere ganzen, en in hun jeugd altijd samen te zien. Hannes neemt de vreemde pilletjes bij de triatlon, ook denken ze vaak aan eten, en zijn ze meestal blut. Hannes helpt Dolf met zijn Kraaienpartij, hij arresteert onder andere kolonel Rangpang en jonkheer Poen van Kale Koen.

Wannes steunt het regime in het Thuisland, waar de witte ganzen de zwarte eenden onderdrukken, hij heeft er namelijk familie wonen. Hij betaalt Lispel, die eigenlijk kwam vragen waar Dolf was, vijf goudstukken voor de informatie over de zwarte eenden die bij Alfred onderduiken, en belt daarna direct anoniem de politie om ze aan te geven. Hij helpt Dolf ook in de verkiezingsstrijd om het presidentsschap van Groot Waterland, maar na de dijkdoorbraak, die veroorzaakt is door Dolf, verteld hij Alfred alles omdat hij zich erg schuldig voelt.
Ingesproken door: Fred Butter (Wannes), Jip Wijngaarden (Hannes)

Alfred J. Kwak - Wannes en Hannes - Fred Butter (Wannes) - Jip Wijngaarden (Hannes) - Gans Ganzen


Snel het konijn - Henry (Engels) - Schnell (Duits)

Snel is al van jongs af aan een vriend van Alfred, hij is de grootste concurrent van hem tijdens de triatlon, en helpt hem later met het bouwen van zijn nieuwe huis. Hij geeft Alfred als cadeau een boek met verhalen (waarschijnlijk uit 1000 en n nacht).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Snel het konijn - Henry the rabbit - Niek Barendsen - Schnell


Tom Wana

Het broertje van Winnie, die samen met haar bij Alfred blijft om daar te wonen, het is te gevaarlijk om met zijn ouders terug te gaan naar Thuisland, terwijl hij dit wel wil, ook als hij later groot is. Het is een vrolijke eend die veel om zijn zus geeft.
Ingesproken door: Bongi Mbatha

Alfred J. Kwak - Tom Wana - Bongi Mbatha


Professor Ramses

Deze professor en goede vriend van Paljas is een expert op het gebied van de oude beschaving in Egypte, hij geeft daarover college op de universiteit. Winnie is zijn secretaresse, en op een dag ziet ze dat Ramses ernstig ziek is. Hij verteld Alfred en professor Paljas dat zij de enige werkende medicijn voor hem moeten gaan zoeken in de sarcofaag van Toet Kat Kammon. Later wordt hij benaderd door Koningin Cleo, die hem vraagt te helpen met de energiecrisis in haar land.
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Professor Ramses - Fred Butter


Igor de mus

Igor, de mus uit Groot Musland (die later met vrouw en kinderen in Groot Waterland gaat wonen), moet van zijn commandant aan boord van De Zeewolf om daar spionagewerk te doen onder de codenaam Peter. Hij helpt Alfred ontsnappen, maar verteld dat direct aan Kolonel Rangpang. Hij komt later in het verhaal nog terug met de ontsnapping tijdens het bewind van de Kraaienpartij, waarbij hij samen met Henk Alfred, Rangpang, Ollie en Poen uit de gevangenis redt. Igor helpt later ook mee om al het geld van de Kraaienpartij te stelen.
Ingesproken door: Henk Temming

Alfred J. Kwak - Igor de mus - Henk Temming - Mussen


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Minder belangrijke personages, op volgorde van verschijning


Johan Sebastiaan Kwak

Alfreds vader, een flierefluiter en een heel goede vriend van Henk, die hem aan Anna voorstelt, als ze haar horen zingen. Hij is, net als Anna en de zes andere eendjes, overreden door Rokodil. De naam lijkt natuurlijk veel op Johann Sebastian Bach (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Johan Kwak - Herman van Veen


Anna van de Polder

Alfreds moeder, en de jongste dochter van Jan van de Polder, is een zorgzame moeder van haar zeven kinderen (en eerst de eieren). Ze wordt begeerd door een tennisspeler en motorrijder, die elkaar te lijf gaan, waardoor Johan op haar af kan stappen. Henk kende haar toevallig. Wanneer ze even moet plassen, komen Dolfs ouders langs, en let Johan niet goed op het ei waar Alfred in zit, dat wordt gestolen door Rap, en Anna is daarom erg boos op Johan. Ze is ook overreden door Rokodil (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Marlous Fluitsma

Alfred J. Kwak - Anna van de Polder - Marlous Fluitsma


Stip en Stap

De landmeters die de polder hebben opgemeten en het model hebben gemaakt waarop het pretpark wordt gebouwd (aflevering 1).

Alfred J. Kwak - Stip en Stap Landmeters Landmeter


De Tennisser en Motorrijder

Deze eenden willen allebei indruk maken op Anna. De tennisspeler doet dit door haar te vragen of ze "een balletje wil slaan" bij hem op de club, en de motorrijder probeert haar te imponeren met zijn motor en de daarbij horende geluiden. Ze krijgen ruzie, en op dat moment ziet Johan zijn kans, en stapt op Anna af. Zij zoent hem, terwijl de tennisser en motorrijder uitgeput op de grond liggen (aflevering 1).
Ingesproken door: Paul van Vliet (tennisser)

Alfred J. Kwak - Tennisser Motorrijder Tennis Motor - Paul van Vliet


Bart Beton

Een bever, en topman van de Bart Betonmaatschappij, en daardoor mede verantwoordelijk voor de bouw van het pretpark waarbij de maatschappij de grond moet vrijmaken, waardoor Alfreds familie moest verhuizen. De Betonmaatschappij wil ook een skioord bouwen in het Homoloyo gebergte en is eigenaar van het boorplatform waarbij Alfred en Henk de maatschappij later helpen als ze met boringen in zee stuiten op een harde rots (afleveringen 1, 2 en 26).

Alfred J. Kwak - Bart de bever - Beton


Rap de roofvogel

Deze (waarschijnlijk havik) vogel steelt het ei waar later Alfred uit komt, dat Johan terugpakt uit de maag van een snoek, doordat rap struikelt over de kruiwagen van Henk, en het ei weggooit. Hij probeert later ook nog Alfred op te eten als deze al uit het ei is, maar dit keer redt Henk Alfred van Raps maag (afleveringen 1 en 2).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Rap de roofvogel Havik - Hans Otjes


De Ouders van Dolf

De waarschijnlijke ouders van Dolf, zij is namelijk een merel en hij (met Duits accent) een kraai. Ze hebben commentaar op de eieren van ("wat zien ze er afstotend uit") Johan en Anna, later zegt Dolf, wanneer ze in de put zitten, dat zijn moeder is overleden en zijn vader "heel veel biertjes drinkt." Het lijkt erop dat zijn moeder ook de triatlon bekijkt (aflevering 1, moeder ook in afleveringen 6 en 11).

Alfred J. Kwak - De Ouders van Dolf - Kraai Merel


Alfreds broertjes en zusjes

Alfreds jongere broertjes en zusjes hebben allemaal een ander grappig kapsel. Ze werden echter al jong overreden door Rokodil (afleveringen 1 en 2).

Alfred J. Kwak - Alfreds broertjes en zusjes - Eendjes


De Opa van Henk

De mol op de foto, waar hij voor het huis en de mijn staat waar Henk en Alfred later gaan wonen (alleen op foto in afleveringen 1 en 2).

Alfred J. Kwak - Opa van Henk - Mol


De Musjes van de familie Mus

De drie musjes (een drieling!) die ook op de verjaardag van Alfred komen, en daar het ganzenbord spel winnen. Eentje heeft een sleuteltje om, wat schittert het licht. Pikkie wordt daar door bevangen, zoals wel vaker met hem gebeurd, en probeert het sleuteltje af te pakken (afleveringen 2, 3, 4, 5 en 6).

Alfred J. Kwak - Musjes van de familie Mus


Pel de Buschauffeur, Vuurtorenwachter n Chauffeur van de koning

Deze pelikaan is een goede vriend van kapitein Stoppel, en werkt als buschauffeur, en brengt Alfred en zijn vriendjes van en naar het kasteel van de Koning. Pel woont in de vuurtoren bij de haven. Als Stoppel langskomt bied hij hem melk met rum of honing aan, en vraag hem wat er werkelijk dwars zit, ook rijdt hij de koning en zijn adviseur heen en terug van Groot Waterland naar Breed Rietland tijdens het regime van Dolf (afleveringen 2, 3, 7, 15, 24 en 25).

Alfred J. Kwak - Pel de Buschauffeur Vuurtorenwachter Vuurtoren Pelikaan Chauffeur


Koning Radboud (of Radbout) III

De voorganger van zijn zoon Ferdinand, koning van Groot Waterland. De koning die de rechtzaak bijwoont van Alfred, waarbij hij het met de beslissing eens is van de rechter om hem vrij te spreken. Hij heeft een andere kroon dan zijn zoon, hij is een neef van de koning van Breed Rietland, en geeft later het startschot voor de triatlon (afleveringen 2, 3 en 6).
Ingesproken door: Paul van Vliet

Alfred J. Kwak - Koning Radboud III - Paul van Vliet


Jonkheer Das

Jonkheer Das vergezelde de koning met de jacht, hij vindt dat de koning een slecht schutter is, en is boos omdat de ophaalbrug niet omlaag is wanneer hij en de koning terugkomen van de jacht (afleveringen 2 en 3).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Jonkheer Das - Bill van Dijk


De Koks van het Koninklijk Paleis

Deze drie koks bereiden het eten van de koning en zijn gasten, en geven een soort kookshows voor de toeristen die het kasteel bezoeken. Later serveren ze ook het eten voor Dolf en wat hogere leden van de Kraaienpartij (afleveringen 2, 3 en 25).

Alfred J. Kwak - Koks van het Koninklijk Paleis - Poedel Poedels


De Bewakers van het Koninklijk Paleis

De bewakers, wachten en hun commandant beschermen het paleis en de koning tegen inbraken, dieven en indringers. Alfred wordt door hen gevonden wanner Pikkie de robijn laat vallen, en zijn overal in het kasteel gestationeerd. Ze proberen hem in de gevangenis te gooien als hij zijn geld terug komt halen. En wanneer Alfred een brief van de koning wil hebben voor de verblijfsvergunning van de Wana's laten ze hem er niet in en achtervolgen ze Alfred tot hij tegen Jonkheer Poen oploopt (afleveringen 2, 3, 21 en 28).

Alfred J. Kwak - Bewakers en Wachten van het Koninklijk Paleis - Monster Monsters


De Cipier

De cipier die de gevangenis in het Koninklijk Paleis waar Alfred (met een grote kogel aan hem vast) in opgesloten zit bewaakt, hij is bruut, en wanneer Henk de Mol met toestemming van de rechter Alfred wil bezoeken, mag hij niet naar binnen. Later in de serie is er een andere cipier (afleveringen 2 en 3).

Alfred J. Kwak - Cipier Gevangenis


Prins Ferdinand *

De latere Frans Ferdinand II (vandaar het sterretje *), hij wil hier nog geen koning worden, maar ruimtepiloot, wat zijn vader natuurlijk belachelijk vindt, en hem een lummel noemt. Hij is ook toeschouwer van de triatlon (afleveringen 3 en 6).

Alfred J. Kwak - Prins Ferdinand


De Muisjes

De muisjes, die van alles op de hoogte zijn in het kasteel, die Alfred eerst laten schrikken maar vervolgens zijn ketting proberen los te knagen. Ze redden Henk die dankzij Krabnagel naar beneden valt (aflevering 3).
Ingesproken door: Babette van Veen & Judith Linssen

Alfred J. Kwak - De Muisjes - Babette van Veen - Judith Linssen - Muisje


Wisal de uil

De Weledele heer Wiezal de uil, de rechter bij het proces van Alfred die ervan beschuldigd wordt de robijn van de koning te hebben gestolen, terwijl Pikkie dit gedaan heeft (aflevering 3).
Ingesproken door: Serge-Henri Valcke

Alfred J. Kwak - Wisal Wiezal de uil rechter - Serge-Henri Valcke


Meester Bas de Buldog

De meester van Alfreds basisschool, een aardige, rustige hond met een wat raar accent. Hij betrapt Alfred op het wegdromen tijdens zijn verhaal over de middeleeuwen in de les, en verteld Henk hierover wanneer hij Alfred komt zoeken. Met Henk staat hij ook op de Zeewolf te wachten bij de zeilwedstrijd, maar als die er nog niet aankomt, gaan ze "nog maar een kop koffie drinken." Ook heeft meester Bas een gouden tand (afleveringen 4, 5, 6 en 8).
Ingesproken door: Jan Anne Drenth

Alfred J. Kwak - Meester Bas School - Jan Anne Drenth - Buldog Bulldog


Kukeleku de Minstreel

De volkszanger uit de middeleeuwen waar Alfred over droomt, zie voor zijn lied de Lyrics sectie. Meester Bas: "Op hoeken van straten stonden minstrelen, die heldhaftige verhalen vertelden over ridders, of droevige verhalen over prinsessen" (aflevering 4).
Ingesproken door: Herman van Veen

Alfred J. Kwak - Kukeleku de Minstreel - Herman van Veen - Haan


Stamp de olifant

Is ziek en krijgt een medicijn van Vlier de apotheker / drogist omdat zijn weerstand nogal laag is, Pikkie moet later van Dolf dat medicijn stelen. Hannes neemt het als doping, met rare bijwerkingen op het einde (aflevering 6).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Stamp de olifant - Hans Otjes


Vlier de apotheker

Deze gier is de apotheker van Polderstad, en verkoopt onder andere de pillen voor Stamp de olifant, die Pikkie later zal stelen onder druk van Dolf, die zelf een recept op komt halen voor Hannes. Vlier komt ook kijken naar de triatlon, en ziet daar het lichaam en snavel van Hannes helemaal opzwellen door de pillen die eigenlijk voor Stamp bedoeld waren, waarna hij hem een "stomkop" noemt (afleveringen 6 & 9).
Ingesproken door: Arthur Boni

Alfred J. Kwak - Vlier de apotheker - Arthur Boni - Gier


De Postbode

Deze haas brengt Henk de post, en vergeet daarbij haast de brief voor Alfred, waarin hij wordt opgeroepen voor de zeeverkenners. Hij leest deze brief verkeerd, en denkt dat hij al in twee dagen paraat moet staan (aflevering 7).

Alfred J. Kwak - De Postbode Haas


De Commandant van Groot Musland

De commandant die Igor de opdracht geeft om op de Zeewolf te spioneren. Hij geeft Lispel later de houtwormen mee waarmee het schip moet worden gesaboteerd (afleveringen 7 en 8).

Alfred J. Kwak - Commandant van Groot Musland Mus


De Drilinstructeur

Deze zeeleeuw traint de jonge rekruten tot zeeverkenner. Hij begeleidt ze en laat ze zien hoe het er aan boord van de Zeewolf aan toe gaat. Ook betrapt hij Alfred met de zender (afleveringen 7 en 8).

Alfred J. Kwak - Drilinstructeur Zeeleeuw


De Adviseurs van de Sultan

Deze tijgers zijn in opdracht van de koning op zoek naar de fles met daarin de Kwade geest van de Duisternis, en zoeken, na een tijd tevergeefs in hun eigen land te hebben gezocht, de fles dan in Groot Waterland. Ze zitten op een vliegend tapijt (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Serge-Henri Valcke (de grijze tijger)

Alfred J. Kwak - Adviseurs van de Sultan - Tijger Tijgers - Serge-Henri Valcke


Sultan Alham

De Sultan van het Oosterse land, hij is erg bezorgd over zijn land, nu de fles met daarin de Kwade Geest van de Duisternis is gestolen uit het paleis. De sjeik lijkt een beetje op de hedendaagse sultans en bidt tot de Almachtige Heerser om zijn land te sparen voor rampen (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Arthur Boni

Alfred J. Kwak - Sultan Alham Sjeik van het Oosterse land - Arthur Boni - Rups


Alisman de rups

De prins van het land, 15 jaar oud, en bezorgd over zijn vader, die de rampen van de Kwade Geest van de Duisternis al ziet aankomen (aflevering 9).

Alfred J. Kwak - Alisman de rups


Aljan de rups

De dappere en slimme rups die terwijl hij op weg is naar de hoofdstad wordt beetgenomen door de Kwade Geest van de Duisternis, maar deze door hem uit te dagen weer opsluit (aflevering 9).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Aljan de rups - Fred Butter


De Kwade Geest van de Duisternis

De kwade geest die rampen zoals droogte, branden, overstromingen en epidemien veroorzaakte, en daardoor door de Almachtige Heerser (hij zegt zelf overigens "Ik zal je laten zien wat almachtig zijn betekend") in de fles is gestopt. Hij wordt na 8 jaar bevrijdt door Aljan, die hem uitdaagt en weer opsluit, en tweeduizend jaar later door Alfred, die hem met licht weer in de fles dwingt (afleveringen 9 en 10).
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Kwade Geest van de Duisternis - Anton Korthuys - Nijlpaard


De Antiekhandelaar

Deze schildpad is eigenaar van een antiekzaak met daarin naar eigen zeggen: "mooie spulletjes." Hij had de fles op een rommelmarkt gekocht, en kent Ollie de Ooievaar bij naam (afleveringen 9 en 10).

Alfred J. Kwak - De Antiekhandelaar Schildpad


Jersomina

De mooie koorddanseres, die door de circusdirecteur ("de Baas") meer Kersumina / Jersumina wordt genoemd, en flauwvalt wanneer de Mens is losgebroken. Maar ze wordt gered door Alfred, die de Mens kietelt en hem daarmee afleidt, zodat hij weer gevangen kan worden (aflevering 11).
Ingesproken door: Marlous Fluitsma

Alfred J. Kwak - Jersomina Koorddanseres - Marlous Fluitsma


De Circusdirecteur

De directeur van het circus, met een Italiaans accent, heeft in het begin weinig vertrouwen in Alfred, maar aan het einde wil hij hem houden omdat de voorstelling zo"n succes was (aflevering 11).
Ingesproken door: Hans Veerman

Alfred J. Kwak - De Circusdirecteur - Hans Veerman - Zeeleeuw


Colombo de clown

De zieke clown die Alfred in aflevering 11 de fijne kneepjes van het vak der clowns bijbrengt, hij heeft niet veel vertrouwen in het eerste optreden van Alfred, want zijn eerste keer als clown was ook geen succes (aflevering 11).
Ingesproken door: Cor Witschge

Alfred J. Kwak - Colombo de clown - Cor Witschge


Horst

De stoere mensentemmer (de "Alfred variant" van de leeuwentemmer) in het circus, die wordt bewonderd door Jersomina. Hij heeft wat problemen met de losgebroken Mens, en rent weg (aflevering 11).
Ingesproken door: Peter Lsse

Alfred J. Kwak - Horst Mensentemmer - Peter Lsse - Paard


De Mens

De Mens kon natuurlijk niet ontbreken in Alfred, in plaats dat er nu een dier wordt gedresseerd, laat Horst, de mensentemmer, een Mens trucjes doen voor publiek. De Mens is een agressief "beest" en breekt later in de aflevering uit zijn kooi. Hij gooit dan Horst weg, pakt Jersomina en gaat naar de piste, waar Alfred staat op te treden. Die kietelt de Mens zodat deze weer gevangen kan worden (aflevering 11).

Alfred J. Kwak - De Mens Wild Beest Horst


De Ober

Deze vogel bedient Dolf, Wannes en Hannes in het restaurant waar zij vis eten. Later is hij, gek genoeg, ook te zien op de Zonneschijn, wanneer hij Wannes steeds een andere tafel aanbiedt, op advies van kapitein Stoppel, die Wannes dwars wil zitten (afleveringen 12 en 29).

Alfred J. Kwak - De Ober bediening restaurant


De Agenten van Polderstad

Deze agenten (toevallig allemaal honden, Krabnagel noemt ze vuil) zijn van de politie van Polderstad. Ze hebben wat problemen met het aanhouden van Krabnagel de Kater, hij heeft namelijk een geweer, maar het lukt ze uiteindelijk toch hem aan te houden. Van hun commissaris mogen ze niet liegen, maar inspecteur Holmes zegt dat een klein leugentje wel mag. Ze houden later ook de familie Wana aan bij het huis van Alfred, na een anonieme tip (afleveringen 12, 13, 28, 51 en 52).

Alfred J. Kwak - De Agenten van Polderstad - Honden


De Gouverneur

De kluis van deze krokodil, waarschijnlijk gouverneur van Polderstad of Groot Waterland, is leeggeroofd wanneer hij terugkomt van een reis van drie weken. Hij is wat eerder thuis, en zijn gezin en de gouvernante zijn daar gebleven, hij moest zelf wat zaken regelen en kwam dus wat eerder terug. De politie denkt dat het om dezelfde dader ging als bij de andere recente inbraken, er zijn voetsporen van een kat gevonden (aflevering 12).
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - De Gouverneur van Polderstad - Bram van der Vlugt - Krokodil


De Schaakkoningin

De witte schaakkoningin die (in een droom, of niet?) tot leven komt en met Alfred over Polderstad vliegt. Haar kroon wordt door Dolf gestolen, en het witte leger helpt haar om deze weer terug te krijgen. De schaakstukken moeten voor de zonsopgang weer terug zijn op het schaakbord, anders kunnen ze nooit weer tot leven komen, zij kiest daar echter voor, zie haar quote bovenaan de pagina (afleveringen 12 en 13).
Ingesproken door: Christine Ewert

Alfred J. Kwak - De Schaakkoningin Schaken Koningin - Christine Ewert


De Koning en de andere Schaakstukken

De andere schaakstukken en natuurlijk de Koning, die Alfred helpen als hij hen verteld dat de kroon van de Koningin is gestolen. Ze bestormen de molen waar Dolf, Hannes en Wannes dan zijn, en houden Hannes en Wannes bezig, zodat Alfred achter Dolf aankan. Ze zijn al terug op het schaakbord als Alfred de Koningin haar kroon teruggeeft.
(aflevering 13).
Ingesproken door: Arthur Boni (de Koning)

Alfred J. Kwak - De Schaakstukken en Koning Schaken - Arthur Boni


Lisa Stoppel

De vrouw van kapitein Stoppel, zij is bezorgd om hem omdat hij zich onzeker voelt over de nieuwe vissersboot De Gloria. Ze verzorgd Alfred als hij is aangespoeld na het zoeken van Wiedewiedewagen, en verteld hen later waar ze kapitein Stoppel kunnen vinden als deze niet thuis is (afleveringen 14, 15 en 16).
Ingesproken door: Donate den Hertog

Alfred J. Kwak - Lisa Stoppel - Donate den Hertog - Walrus


De Butler van Rokodil

De butler van K. Rokodil en Neeltje, hij kondigt de gasten aan, en laat ze dan binnen, onder andere Stoppel en Lispel (afleveringen 14 en 16).

Alfred J. Kwak - Butler van Rokodil


Neeltje de kip

De vrouw van Burgemeester Rokodil, ze houdt van geld, rijkdom en dansen. Ook heeft ze een boa van een vos om haar nek (afleveringen 14, 15, 16 en 19).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Neeltje de kip Vrouw Rokodil - Anglique de Boer - Kippen


Jan en de andere haringen

De haringen die bij de haven van Waterslag leven, zij vragen Alfred om hen te helpen met het laten zinken van de Gloria, omdat ze anders allemaal gevangen zouden worden. Als dat niet helpt omdat er een nog geavanceerdere vissersboot komt, gaat Alfred op zoek naar de walvissen (afleveringen 14, 15 en 16).

Alfred J. Kwak - Jan en de andere haringen - Haring


Parmesanidas de heremietkreeft

De wijze en oude heremietkreeft die Alfred en de haringen het advies geeft om Wiedewiedewagen te zoeken, en hen later het idee vertelt over het halen van de walvissen, om die de haven te laten blokkeren (afleveringen 14, 15 en 16).
Ingesproken door: Henk Temming

Alfred J. Kwak - Parmezanidas de heremietkreeft - Henk Temming


Wiedewiedewagen de zaagvis (of Wiede Wiede Wagen)

Geholpen door Wiedewiedewagen laten Alfred en de haringen de Gloria zinken. Het is een grote vis die zelfs een gat kan maken in de bodem van een schip, hij komt met een slimmer plan dan het schip doorzagen. Hij maakt een gat in de machinekamer en laat koud water daarin stromen, waardoor er een explosie ontstaat (aflevering 15).
Ingesproken door: Henk Westbroek

Alfred J. Kwak - Wiedewiedewagen de zaagvis of Wiede Wiede Wagen - Henk Westbroek


De Stuurman van de Gloria en Zonneschijn

De stuurman is n van de vier bemanningsleden van de Gloria, en hij was aan boord toen het schip ontplofte door Wiedewiedewagen. Ook bestuurt hij de Zonneschijn, het latere schip van Kapitein Stoppel, hij heeft dan een grote snor (aflevering 15 en 32).

Alfred J. Kwak - Stuurman van de Gloria


De Scheepsbouwers en Ingenieurs van de Gloria II

De scheepsbouwers en ingenieurs die werken aan de Gloria II, ze groeten kapitein Stoppel beleefd, en werken hard om de Gloria zo snel mogelijk in de vaart te krijgen voor Rokodil (aflevering 16 en 19).

Alfred J. Kwak - Scheepsbouwers en Ingenieurs van de Gloria II - Bevers


De Bewaker van de Scheepswerf

Deze bewaker is gestationeerd en houdt de werf vrij van onbevoegden. Dit omdat de Gloria I is opgeblazen, en de veiligheid van dit schip gegarandeerd moest worden. Hij vindt Henk en Alfred "doordouwers" (aflevering 16).

Alfred J. Kwak - Bewaker van de Scheepswerf


De Vliegende Vissen

Deze vliegende vissen proberen eerst per ongeluk om door de bodem van de boot uit het water te springen en later springt er zelfs eentje in de boot. Ze geven in aflevering 16 en 17 het advies om op te passen voor de zee-engte (straat) van Gebral en later voor de aankomende tropische storm. En brengen op verzoek van Alfred en Henk het nieuws dat ze zonder problemen op weg zijn over naar de haringen (afleveringen 16 en 17).
Ingesproken door: Jip Wijngaarden (vis in de boot)

Alfred J. Kwak - De Vliegende Vissen Vis - Jip Wijngaarden


De Soldaten van het Garnizoen bij de Zee-engte van Gebral

Hoewel van Groot Waterland, nemen ze op het bevel (en de verdenking van spionage) van Kolonel Rangpang, die gedwongen wordt door zijn baas (die gebeld is door Rokodil) Alfred en Henk gevangen in de basis, om ze de volgende dag te ondervragen (aflevering 16).

Alfred J. Kwak - Soldaten van het Garnizoen bij de zee-engte van Gebral - Apen


De Buitenaardse Wezens

De buitenaardse wezens (aliens) komen uiteraard van een ander planeet, en spreken een andere taal dan Alfred en Henk, maar door een vertaalcomputer kunnen ze hen toch verstaan. Hun ruimteschip is kapot, maar wordt snel gemaakt. Ze komen een aantal keer naar het eiland om de fruitsoort Marbo te verzamelen. Dit doen ze om de zoveel tijd, maar nu hebben ze haast, omdat de vulkaan op het eiland ieder moment kan uitbarsten. Ze kunnen niet ruiken, en weten niet eens wat het is. Alfred en Henk helpen hen de Marbo te vinden, zij vinden dat de vrucht juist een heel sterke geur heeft, en in ruil hiervoor repareert n van hen hun boot, en geeft ze ruimtevoedsel mee. De oranje is het zoontje van het groene buitenaardse wezen, dat de leider is de van de technicus (de bruine) en de paarse alien (aflevering 17).
Ingesproken door: Fred Butter (Groene alien)

Alfred J. Kwak - De Buitenaardse Wezens - Aliens Alien - Fred Butter


Koos de Pingun

Koos is de rechterhand van professor Paljas wanneer hij de walvisvertaler Ionis aan het ontwikkelen is. Koos is soms gestationeerd buiten de Vliegende Molen om de walvissen te bestuderen (afleveringen 18 en 19).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Koos de Pingun - Niek Barendsen


Flits en Hein de Pinguns

Ook deze pinguns helpen professor Paljas mee in zijn onderzoek, voornamelijk met de technische kanten. Hein vindt de walvissengesprekken zo indrukwekkend, dat hij de band erg vaak wil horen (Flits in de afleveringen 18 en 19, Hein alleen in 19).
Ingesproken door: Henk Temming (Flits)

Alfred J. Kwak - Flits en Hein de Pinguns - Henk Temming


De Inktvis

Deze inktvis (eigenlijk een grote octopus) komt opeens tevoorschijn als Alfred zegt dat hij liever wil dat er iets vreselijks gebeurt, dan dat hij zich zo verveeld. De inktvis wil hen opeten, maar als Alfred hem het ruimtevoedsel geeft neemt hij dat. Hij eet het om, en komt dan blij weer boven, waarna hij Alfred meeneemt naar de bodem van de zee om een liedje ( zie de Audio sectie ) voor hem te spelen, waarbij hij nogal wat inkt uitblaast, en Alfred pikzwart weer boven komt (aflevering 18).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - De Inktvis of Octopus - Guido Jonckers


De Poolster

Een echte ster die doet alsof ze een zeester is, ze klampt vast aan de rubberboot van Henk en Alfred, precies als ze door de nacht het zuiden niet meer kunnen vinden, en de ijsschotsen niet in het water zien. De Poolster houdt van bewondering en applaus, en wanneer Henk en Alfred haar dit geven, gaat ze stralen en vliegt ze in de richting van het noorden, en helpt zo hen op weg naar de Zuidpool (aflevering 18).
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - De Poolster - Zeester - Doris Baaten


Kapitein Ahab

Deze krokodil is de kapitein van de walvisvaarder die op de walvissen rond het zuidpoolgebied jaagt. Zijn rechterbeen is een haak, en wanneer Alfred aan boord komt wordt hij erg boos en wil hem van het schip afhebben, maar dan komen er walvissen en is hij afgeleid. Als Alfred er voor zorgt dat er een harpoen verkeerd wordt afgeschoten, klimt hij aan dat touw naar de kant, Ahab snijdt het touw door, waardoor Alfred recht op het apparaat van professor Paljas terecht komt, Ionis. Alfred richt dan de luidspreker op de walvisvaarder, die door de extreme geluidsgolven uit elkaar valt, de bemanning moet vluchten in de reddingsboot. De naam Captain Ahab komt ook voor in het boek Moby Dick, waarbij de kapitein ook maar n been heeft (afleveringen 18 en 19).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Kapitein Ahab of Ahap van de Walvisvaarder Moby Dick - Fred Butter


De Bemanning van de Walvisvaarder

De zeeleeuw met de haak staat altijd op de uitkijk, en het grote nijlpaard schiet de harpoen af, de rest van de bemanning heeft onbekende functies. Ze zijn zeker niet erg snugger, en zitten wanneer de walvisvaarder is gezonken allemaal in dezelfde reddingsboot (afleveringen 18 en 19).

Alfred J. Kwak - De Bemanning van de Walvisvaarder


Els de Walvis (en de andere walvissen)

De walvis Els wordt door Paljas en Alfred gevraagd om mee te gaan naar Groot Waterland, om daar de haven te blokkeren zodat de supersonische vissersboot van K. Rokodil niet kan uitvaren. Hannibal vindt haar wel een heel grote walvis, en ziet ook dat de vissers en hun families op de rug van Els staan. Rokodil maakt dat niks uit, en hij wil haar samen met de vissers ten onder zien gaan, maar de computer van de boot keert automatisch om, omdat er een object is gesignaleerd. Zo redt Els de haringen (aflevering 19).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Els de Walvis en andere Walvissen - Anglique de Boer


Het Paard uit de Droom

Alfred zit in zijn droom op een wit paard dat heel hard rijdt, hierdoor weet hij dat het een droom is, eerst rijden ze over gras, dan vliegen ze een stuk over besneeuwde bergen, voordat het paard Alfred dumpt in de woestijn, waar het heel heet is (aflevering 20).

Alfred J. Kwak - Het Paard uit de Droom


Sergo de rat

Een van de bewoners van het dorpje in Zonder Waterland uit Alfreds droom, hij vindt het eerst grappig dat Alfred modderig water drinkt, maar lijdt hem daarna door het dorp, en verteld hem over de problemen die ze ondervinden door de droogte, en dat de ontwikkelingshulp goed bedoeld is, maar niet echt voldoet (aflevering 20).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Sergo de rat - Bill van Dijk


Leifeet de zanger

De zanger die Alfred op TV gezien heeft komt in zijn droom voor als hij in Zonder Waterland is. Hij is daar "om men ervan te overtuigen dat onze bijdragen ter plekke aankomen en goed worden besteed," en neemt wat fotos. Leifeet is daar aangekomen per helikopter, en zegt dat hij Alfred kent omdat hij naar zijn show op de televisie heeft gekeken (aflevering 20).
Ingesproken door: Henk Westbroek

Alfred J. Kwak - Leifeet de zanger - Henk Westbroek


De Journalisten

Deze journalisten zijn speciaal met Leifeet meegereisd met de helikopter om de algemene situatie en het goed aankomen van de hulp vast te leggen. Leifeet vraat hen om hem samen met het "sjofele stelletje" op de achtergrond te fotograferen, in de droom. Ook interviewen ze Kwa Wana, en vragen hem hoe hij zich voelt (afleveringen 20, 28 en 44).

Alfred J. Kwak - De Journalisten Fotograaf


De Schoolmeester en leerlingen in de droom

De schoolmeester van een dorpje in Zonder Waterland, hij is een soort kopie van professor Ramses, maar Alfred kent hem nog helemaal niet als hij de nachtmerrie heeft, een klein grapje dus. Hij probeert de kinderen van het dorp te inspireren door hen te vertellen dat met een goede educatie hun honger en dorst verholpen kan worden, doordat zij dan het land uit de brand kunnen helpen (aflevering 20).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - De Schoolmeester in de droom - Fred Butter


De Lakei van de Koning

Deze pingun verzorgt het bad van de koning, hij doet er soms dus wat cacao in of maakt een limonadebad, waarbij er wat citroensap in het water wordt gedaan, en neemt de kleren aan als de Koning in bad stapt (afleveringen 20, 21, 23 en 43).

Alfred J. Kwak - Lakei van de koning pingun limonadebad cacao


De Minister President

De Minister President, of de premier, staat onder de koning, maar moet hem toch om een handtekening vragen als de nieuwe ambassadeur van Groot Musland er is. Hij vindt dat je soms iets moet doen waarvan je weet dat het verkeerd is, want "dat hoort nu eenmaal bij de politiek (afleveringen 20, 21, 22, 23 en 43).

Alfred J. Kwak - Minister President Premier Politicus Nijlpaard


Het Volk bij de Koning

Deze dieren zijn de aanhangers van de monarchie, en ze juichen ("Leve de koning, leve Frans Ferdinand de Tweede") de koning toe als hij op het balkon van zijn paleis staat. Als hij en de ministers door Alfred en de bijen zijn weggejaagd, zien ze Alfred als de nieuwe koning, en juichen hem toe als hij op de troon zit (aflevering 21, en eigenlijk ook 25).

Alfred J. Kwak - Gewone Volk juichen Koning toejuichen Plebs Arbeiders


De Aartsbisschop / Monseigneur

Deze vogel is het hoogste orgaan van de kerk in Groot Waterland, hij komt vaak langs bij het kasteel voor vergaderingen, en wordt onder andere financieel gesteund door de koninklijke familie, waar de kerk een lange band mee heeft. Toch wordt hij verleidt door het geld van Dolf en zijn Kraaienpartij, en geeft hem de steun van de kerk, die natuurlijk niet lang stand houdt (afleveringen 21, 22, 23, 24, 25 en 43).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - De Aartsbisschop Aardsbisschop Monseigneur - Guido Jonckers - Vogel


De Minister van Financin

De raadgever van de koning op financieel gebied. Het beleid van deze krokodil (die in gedrag verdacht veel lijkt op burgemeester Rokodil) is zwak, aangezien de Koning bijna failliet raakt. Hij laat zelfs Alfred, als hij zijn geld terug komt vragen, in de gevangenis gooien (afleveringen 21, 22, 25 en 43).
Ingesproken door: Bram van der Vlugt

Alfred J. Kwak - De Minister van Financin - Bram van der Vlugt


Mevrouw Bij

Mevrouw Bij praat als eerste met Alfred, maar hij herkent haar niet meteen. Ze vraagt hem waar hij precies naar toe gaat, en wil graag naar de bloemen bij het kasteel, omdat die, zoals ze heeft gehoord, de lekkerste zijn. Ze helpt Alfred door de wachters, ministers en Koning te steken als deze Alfred in de cel proberen te gooien (afleveringen 21 en 28 (misschien ook 1)).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Mevrouw Bij Honingbij


Meneer Bij

Hij wordt geroepen door zijn vrouw roept op zijn beurt hun zoon en gaat ook met Alfred mee naar het kasteel. Hij is nog nooit tegen zijn vrouw ingegaan, want "zij heeft altijd gelijk." Hij helpt Alfred ook door het steken van de wachters, ministers en Koning (aflevering 21 (misschien ook 1)).
Ingesproken door: Koos van der Knaap

Alfred J. Kwak - Meneer Bij Bijen Bloemen


Het Zoontje van Meneer en Mevrouw Bij

De zoon van meneer en mevrouw bij, hij heeft ook een angel, maar daar moet hij van zijn moeder voorzichtig mee doen, omdat die nog te zwak is. Hij wil toch meedoen, en steekt Jonkheer Poen die daardoor hard wegrent, samen met de andere ministers en de Koning (aflevering 21).

Alfred J. Kwak - Bij Bijtje Bijtjes Zoon Zoontje


Minister Pad

Deze pad zit in de ministerraad van de koning, en verzekerd hem dat ze de financile crisis wel te boven komen wanneer het faillissement van de Koninklijke familie dreigt. Hij vergezelt de koning ook naar Breed Rietland, en is woedend op Dolf omdat hij de koning belachelijk maakt (afleveringen 21, 22, 24 en 43).

Alfred J. Kwak - Minister Pad


De Grote Cipier

Deze grote aap staat op de trap zodat Alfred niet weg kan komen, gelukkig zijn er de bijen die Alfred te hulp schieten en de cipier en bewaker steken zodat ze vluchten. De cipier vraagt dan of mevrouw Bij niet meer wil steken omdat hij het begrepen heeft. Hij wordt toch gestoken en rent dan een cel in (aflevering 21).

Alfred J. Kwak - Grote Cipier bewaker gevangenis sleutel cel


Overige Ministers

Over deze ministers is niks bekend, ze hebben ook niet gesproken in de serie. Wel kijken ze, net als de andere dieren aan tafel, verbouwereerd op wanneer de koning weer eens moet gapen tijdens een vergadering (aflevering 22).

Alfred J. Kwak - Overige ministers hond vogel adelaar


Rafton de Notaris

Deze notaris zoekt Dolf de Kraai op in zijn vaste biljartcaf, de bruine beer stelt zich voor en verteld hem dan dat Dolf erg rijk is geworden. Dolf gelooft dit eerst niet, maar kijkt dan stomverbaasd, net als Hannes en Wannes, Rafton aan (aflevering 22).

Alfred J. Kwak - Rafton de Notaris - Bruine Beer


Geppe

Dit nijlpaard is de adjudant en rechterhand van Dolf tijdens zijn regime met de Kraaienpartij. Geppe is wat rustiger dan Dolf, geeft hem strategisch advies en regelt de financile zaken met de Aartsbisschop. Wanneer het geld is weggehaald, waarbij Dolf eerst hem beschuldigd, adviseert hij Dolf via een achtergelaten brief om te verdwijnen, anders "worden we gepakt." Geppe helpt Dolf later ook te ontsnappen, wanneer hij de bewaker is in de gevangenis waar Dolf gevangen zit (afleveringen 22, 23, 24, 25 en 52).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Adjudant Geppe Nijlpaard rechterhand adviseur Dolf Kraaienpartij bewaker - Hans Otjes


Generaal Brul

Deze kikker is de bevelhebber van het leger van Breed Rietland, Kolonel Rangpang kent de generaal, waar deze zelf verbaasd over is, maar Rangpang meld dat hij erg beroemd is. Hij helpt hen om een plan te verzinnen om het regime van de Kraaienpartij omver te werpen (aflevering 24).
Ingesproken door: Fred Butter

Alfred J. Kwak - Generaal Brul de Kikker - Fred Butter


Snuif de Muis

Snuif is samen met zijn vrouw aan het protesteren tegen de Kraaienpartij, tegelijkertijd met Alfred en Rangpang die het paleis proberen binnen te komen, Snuif valt een lid van de Kraaienpartij aan, maar wordt weggetrapt, en zijn vrouw valt bijna in de slotgracht. Alfred redt hem, maar Snuif denkt dat hij ook lid is en bijt hem. Alfred legt het uit en later helpt Snuif hen om het geld uit het kasteel te krijgen. Daarvoor heeft hij nog kaas in het gezicht van Dolf gegooid, waarbij zijn gele snavel weer even te zien was, en Dolf beval alle ratten en muizen in het kasteel te vermoorden (aflevering 25).
Ingesproken door: Niek Barendsen

Alfred J. Kwak - Snuif de Muis - Niek Barendsen


De Secretaresse van professor Paljas

Ze regelt de administratieve zaken van Paljas, en vindt hem wel eens nogal onhandig, wanneer hij weer een experiment laat ontploffen: "A, ja, de professor zit daar achter in de rook" (aflevering 26).
Ingesproken door: Doris Baaten

Alfred J. Kwak - Secretaresse professor Paljas - Poedel


Malahydama (of Mala Hidama) de Sneeuwman

De Sneeuwman die Alfred en professor Paljas redt van bevriezing uit de neergestorte Vliegende Molen, hij is niet de enige in zijn soort, maar zijn leefgebied wordt bedreigd door Rokodil, Bart, Hannibal en Duisenberg die een skigebied willen bouwen in het Homoloyo gebergte. Hij is heel aardig, en helpt Paljas en Alfred om de zakendieren te verjagen (aflevering 26).
Ingesproken door: Hans Otjes

Alfred J. Kwak - Malahydama de Sneeuwman - Hans Otjes


Duisenberg

De bankpresident en investeerder. Rokodil, Hannibal en Bart benaderen hem of hij de bouw van het skioord wil financieren. Hij neemt zijn secretaresse Poeder mee naar het Homoloyo gebergte. Later in de serie doet hij mee als n van de drie presidentskandidaten voor het presidentschap van Groot Waterland (afleveringen 26 en 43).

Alfred J. Kwak - Duisenberg President Bankpresident Investeerder


Poeder de poedel

Ze is de secretaresse van Duisenberg, en helpt hem bij zijn werk. Ze gaat mee naar het Homoloyo gebergte om daar de locatie van het te bouwen skioord te bekijken. Ze heeft een soort Frans (in de serie Frands genoemd) accent, met een hese toon (aflevering 26).
Ingesproken door: Jip Wijngaarden

Alfred J. Kwak - Poeder de poedel secretaresse - Jip Wijngaarden


De Helikopterpiloot

Deze hond werkt voor de Bart betonmaatschappij, en vliegt K. Rokodil, Hannibal, Bart, Duisenberg en Poeder naar het Homoloyo gebergte. Nadat Duisenberg en Poeder zijn "aangevallen" door het monster van professor Paljas, rennen zij de helikopter (een soort Chinook) in en bevelen hem op te stijgen, hij weigert omdat Rokodil en Hannibal nog niet in het toestel zitten (aflevering 26).

Alfred J. Kwak - Helikopterpiloot


Loesje

Het eendje dat Alfred leert kennen tijdens zijn vakantie. Ze gaat in het voorjaar trouwen, maar dat zei ze pas wanneer ze wegging. Ze bleef niet langer omdat haar ouders weg wilden. Ollie, die hem vlak daarna tegenkomt, verdenkt Alfred ervan dat hij een gebroken hart heeft (aflevering 27).
Ingesproken door: Anglique de Boer

Alfred J. Kwak - Loesje - Anglique de Boer


De Treinpassagiers

Deze vogels reizen in dezelfde coupe als Alfred Jodocus Kwak, de man vindt zijn vrouw zeuren, want hij was de vorige keer de bagage vergeten, en vraagt Alfred naar de politieke situatie in zijn land. De vrouw lijkt verdacht veel op de vogel die in aflevering 11 voorkomt als Alfred op weg is naar het circus, wellicht een grapje van de makers (aflevering 27).

Alfred J. Kwak - Treinpassagiers


De Conducteur en Soldaten bij de Grensovergang

Deze poes controleert het kaartje van Alfred, en vraagt of hij een plezierige reis heeft gehad, waarom Alfred Kwak "Gaat wel" antwoord. De soldaten komen er bij de grensovergang bij om te controleren (aflevering 27).

Alfred J. Kwak - De Conducteur en Soldaten bij de Grensovergang


Kwa Wana

De vader van Winnie en Tom, hij is met zijn familie gevlucht uit het Thuisland omdat hij daar gezocht werd door de witte ganzen, die daar de macht hebben gegrepen. Hij vecht voor zijn vaderland, maar hij vindt dat hij zijn medestrijders in de steek heeft gelaten, en wil daarom terug om de zwarte eenden daar te helpen met de strijd voor vrijheid en gelijkheid. Alfred ontmoet hem wanneer hij in de trein terug naar Groot Waterland zit na zijn vakantie, de Wana's hebben zich verborgen in een coup (afleveringen 27, 28, 29 en 52).
Ingesproken door: Joseph Mosikili

Alfred J. Kwak - Kwa Wana - Joseph Mosikili


Blanche (of Blansh) Wana

De vrouw van Kwa Wana, en de moeder van Winnie en Tom, ze is heel zorgzaam en houdt veel van haar man, ze steunt hem in alles, en gaat daarom ook mee terug naar haar vaderland, Thuisland. Ze komen nog wel terug op Alfreds verjaardag (afleveringen 27, 28, 29 en 52).
Ingesproken door: Thandi Montshiwa

Alfred J. Kwak - Blanche of Blansh Wana - Thandi Montshiwa


De Chauffeur van Lispel

Deze kat is persoonlijke chauffeur van Lispel de Kwal, in een cabriolet met een bak water achterin. Hij moet Lispel meneer Kwal noemen, en wanneer Lispel hem vraagt om het water te verversen, neemt hij in plaats van zeewater kraanwater met zes zakken zout, waardoor Lispel er heel raar uitziet, en de chauffeur ontslaat, hoewel hij gewoon weer voorkomt in de volgende episode, en wanneer hij Dolf achtervolgt als hij de dijk laat doorbreken (afleveringen 27, 28, 43 en 44).

Alfred J. Kwak - De Chauffeur van Lispel


De Taxichauffeur

Deze hond rijdt Alfred heen en terug naar het kasteel, waar hij van de koning een document probeert te krijgen waarmee de Wana's een verblijfsvergunning kunnen krijgen, het lijkt er ook op dat hij een cameo (een grapje van de makers waarbij een personage terugkomt op een rare plek) heeft op het eiland Aroba (afleveringen 28 en 30).

Alfred J. Kwak - De Taxichauffeur


De Sergeant en agenten van Zwarterdam

Deze ganzen stormen de Zonneschijn op wanneer het schip heeft aangelegd in de haven van Zwarterdam. Ze zoeken naar Kwa en Blanche, maar vinden ze niet, omdat die al van tevoren van het schip zijn gegaan. Daarna verhoren ze Alfred, maar die wordt al snel vrijgelaten, en krijgt een visum voor twee dagen (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Sergeant en agenten van Zwarterdam


De Jongen en Winkeleigenaar in Zwarterdam

De jongen (waarvan de naam niet genoemd wordt), vraagt aan Alfred de afgesproken (geheime) zin: "Regen in het zuiden," Alfred: "en in het noorden." Alfred ziet dan dat Wannes hen achtervolgt, en zorgt voor een ontsnapping. De plek waar de jongen hem heen leidt, de plek waar de kameraden van Kwa verzamelen, zit in de winkel van de andere eend (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Jongen schuilplaats verzet apartheid winkeleigenaar in Zwarterdam


De Bakker in Zwarterdam

De bakker die Alfred en de jongen weg wil hebben voor zijn winkel, en ze zelfs probeert weg te slaan, tot Alfred hem omduwt (en dreigt de hele winkel kapot te slaan), om zo Wannes kwijt te raken (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Bakker Bakkerij Taarten eten


De Strijders en Kameraden van Kwa

De strijders van het verzet tegen de apartheid, Kwa is een held voor hen. Blanche is er ook bij wanneer Alfred en de jongen net binnen komen, Kwa Wana is dan aan het vertellen over Groot Waterland, en hij nodigt Alfred uit om een korte toespraak te houden, waar hij onder andere zegt: "eens zult u overwinnen" (aflevering 29).

Alfred J. Kwak - Strijders en Kameraden Verzet Apartheid


De Kapitein van de Hovercraft

De hovercraft gaat bijna vertrekken wanneer Alfred, Winnie, Tom en professor Tsjang aan boord willen gaan, dus kijkt de kapitein ongeduldig op zijn horloge en drukt hij de rest door de deur heen als ze met de bagage vast zitten (aflevering 30).

Alfred J. Kwak - Kapitein Hovercraft


Professor Tsjang (of Chang)

De maritiem bioloog (een Nobelprijswinnaar, en een kleine koalabeer) die toevallig met Alfred en de rest aan de praat komt wanneer ze hem helpen met zijn bagage, en waarmee ze met een onderzeer naar de bodem van het eiland Aroba gaan, om daar onderzoek te doen of het eiland een schildpad is. Hij komt erg vaak op Aroba, om daar de dieren in de oceaan te onderzoeken (aflevering 30).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Professor Tsjang (of Chang) - Bill van Dijk - Koalabeer Koala Beer Nobelprijswinnaar Nobelprijs


Johnny de Hoteleigenaar

De hoteleigenaar op het eiland Aroba waar Alfred, Winnie en Tom verblijven, hij ziet ook de orkaan naderen op het weerbericht op TV, en vraagt aan Winnie en Tom of ze 'm al gezien hebben (aflevering 30).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - Johnny De Hoteleigenaar - Guido Jonckers - Pelikaan


De Bestuurster van de Onderzeer

De bestuurster van de onderzeer waarmee Alfred en professor Tsjang naar de onderkant van het eiland gaan, ze hoort bij het onderzoeksteam en moet wanneer professor Tsjang de groeven van de schildpad ziet, steeds harder graven (aflevering 30).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - De Bestuurster van onderzeer - Alida Neslo


Het Personeel op het Moederschip

Het personeel op het moederschip (allemaal kangoeroes) van de onderzeer dat professor Tsjang laat komen om de schildpad verder te onderzoeken. Wanneer ze de tornado zien aankomen, laten ze de onderzeer naar de oppervlakte komen (aflevering 30).
Ingesproken door: Marc Nahuys (links)

Alfred J. Kwak - Personeel Moederschip Onderzeer Kangoeroe Kangoeroes Kanga - Marc Nahuys


De Schildpad

Deze reusachtige schildpad, die zo groot is als het eiland (hierdoor schuift het eiland ook steeds een stukje op), ligt al jaren te slapen. Wanneer er een tornado Aroba bedreigt, maken ze hem met de onderzeer wakker. De schildpad kijkt dan naar boven, en zwemt weg zodat de tornade langs het eiland raast. De schildpad gaat dan weer verder met slapen (aflevering 30).

Alfred J. Kwak - Schildpad Turtle Groot Eiland Aruba Aroba


De Bronco's

Deze gevreesde broers spannen samen om Alfred, die in zijn droom de sheriff is, te verslaan (aflevering 33).

Alfred J. Kwak - De Bandieten Schurken Broers Bronco's Bronko's Wreken


Waarzegger Onobola

De waarzegger die Alfred en professor Paljas helpt met hun zoektocht naar de (goede) ingang van de piramide, hij lijkt sprekend op professor Ramses, hij is dan ook zijn neef en is de grootvader van koningin Cleo (aflevering 35).
Ingesproken door: Guido Jonckers

Alfred J. Kwak - Waarzegger Onobola - Guido Jonckers


Farao of Koningin Cleo Kat Kammon

De koningin van de piramide, zij geeft Alfred de medicijn voor professor Ramses, en vraagt later Ramses om hulp bij een energieprobleem (afleveringen 34, 35 en 40).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - Farao Koningin Cleo Kat Kammon Egypte Piramide - Alida Neslo Kat Kammon Egypte Piramide - Poes - Alfred Jodocus 
Kwak


Michael Duckson

De popzanger die dankzij de brief van Winnie, die een grote fan van hem is, naar Groot waterland komt om daar een concert te geven, Winnie mag bij een speciaal diner bij hem aanschuiven, de naam is natuurlijk een variant op de zanger Michael Jackson (aflevering 36).
Ingesproken door: Jason Johnson

Alfred J. Kwak - Michael Duckson - Jason Johnson


De Heks

De heks uit de fantasie van Alfred, hij ziet haar voor het eerst op de kaft van een boek, en springt uit dat boek in zijn droom. Als Alfred zegt dat ze minstens honderd jaar is, zegt ze dat heksen geen leeftijd hebben, en tovert zichzelf om in een mooie eend. Alfred vertelde de kinderen van Ollie dat heksen rode ogen hebben, ze niet ver kunnen zien, maar wel heel goed ruiken (aflevering 39).
Ingesproken door: Angelique de Boer

Alfred J. Kwak - De Heks Witch Rode Ogen Michael Duckson - Angelique de Boer


Vrouw van Ollie

De vrouw van Olie, die samen met hem een afspraak heeft waardoor ze Winnie vragen of ze kan oppassen, die is te laat, en vraagt Alfred of hij zolang op de kinderen kan letten (afleveringen 39 en 52).

Alfred J. Kwak - Vrouw van Ollie de Ooievaar


De Kinderen van Ollie

Deze vijf kleine ooievaars (ook nog 's een vijfling) die het Alfred best lastig maken als hij op ze moet passen. Op het plaatje, van links naar rechts, Jan, Mieke, Anne, Tommy en Billy. Ze laten de badkamer vollopen met water, klimmen in de lamp, gooien alles uit de kast, maken ruzie en gebruiken een tuinslang in de kamer. Alfred geeft ze dan maar taart en limonade, en gaat ze het sprookje van Hans en Grietje voorlezen. Ze vallen daarna in slaap, en Alfred brengt ze naar bed. (afleveringen 39, 52).

Alfred J. Kwak - Kinderen Ollie ooievaars Jan, Mieke, Anne, Tommy, Billy


Hans & Grietje

Hans en Grietje, de hoofdpersonen uit het beroemde sprookje, dat nu een Alfred vorm te zien, waarbij Hans en Grietje eendjes zijn, en de heks er ook iets anders uitziet dan in het sprookje (aflevering 39).
Ingesproken door: Fred Butter (Hans), Alida Neslo (Grietje)

Alfred J. Kwak - Hans en Grietje Sprookje Sprookjes Nachtmerrie Hnsel und Gretel - Fred Butter - Alida Neslo


De Koning en zijn Monsters

In de droom vraagt de heks zijn toestemming of ze met Alfred mag trouwen. Hij staat dat toe, want hij vind dat je met Alfred nog is kunt lachen, en wenst ze geluk, waarbij de monsters pissebedden (in plaats van rijst) uit hun mond naar het pasgetrouwde stel gooien (aflevering 39).
Ingesproken door: Niek Barendsen (de Koning)

Alfred J. Kwak - Koning en zijn Monsters Pissebedden - Niek Barendsen


De Presentator en Verslaggever

De presentator en verslaggever van het journaal die onder andere bericht over de vulkaan, de watersnood tijdens de verkiezingstrijd, de uitslag daarvan en de terugtrekking van alle kleur vanuit het Arlon continent op TV verslaat (afleveringen 41, 43, 44, 50 en 52).
Ingesproken door: Felix Meurders

Alfred J. Kwak - De Verslaggever TV Presentator Nieuws Journaal Aap - Felix Meurders


Gouverneur Alem Palem

Deze orang-oetan is gouverneur van het eiland, hij begeleid Alfred, Paljas en Stoppel naar de top van de vulkaan, en helpt hen de Draak uit de krater te krijgen (afleveringen 41 en 42).
Ingesproken door: Michiel Kerbosch

Alfred J. Kwak - Gouverneur Alem Palem orang-oetan orang oetang - Michiel Kerbosch


Maharaja Nikilokopoen

De maharaja (of marahadja) en eigenaar van het deel van Sinatra eiland waar de draak is gevonden, en dus de rechtmatige eigenaar. Hij verkoopt de draak voor 1000 goudstukken aan Dolf en het pretpark in Groot Waterland (afleveringen 42).
Ingesproken door: Anton Korthuys

Alfred J. Kwak - Maharaja Nikilokopoen Eigenaar Sinatra Eiland - Anton Korthuys


Het Bloemenmeisje

Het eendje dat werkt in de bloemenwinkel waar Alfred in zijn fantasie komt om bloemen te halen, en er direct stapelverliefd op wordt, wat Winnie natuurlijk niet leuk vindt (aflevering 43).

Alfred J. Kwak - Het Bloemenmeisje


De Golfleraar

De coach die Paljas leert golfen, en later Alfred en Winnie, wanneer Paljas zijn arm in het gips heeft. Hij vindt Winnie een genie en natuurtalent, in tegenstelling tot Alfred (aflevering 48).
Ingesproken door: Koos van der Knaap

Alfred J. Kwak - Golf Coach Golfleraar Golfinstructeur Green Golfclub


Meneer Ford

De zakenpartner van professor Paljas, die hij uitdaagt voor een partijtje golf over wie de naam mag geven aan de onderzeer van Paljas. Hij is nogal een opvliegend persoon, maar lijkt er achteraf geen moeite mee te hebben wanneer Alfred hem verslagen heeft (aflevering 48).
Ingesproken door: Bill van Dijk

Alfred J. Kwak - Meneer Ford - Bill van Dijk


De Assistenten van Meneer Ford

Deze eenden, die er (ze zitten in Japon / Jippon) Japans of Aziatisch uitzien, helpen meneer Ford met zijn bezigheden. Zijn secretaresse haalt Alfred en Paljas van het vliegveld, en houdt niet zo van golf. De andere twee vergezellen meneer Ford bij de golfwedstrijd tegen Alfred (aflevering 48).

Alfred J. Kwak - Assistenten Meneer Ford Japanse Eenden


Koningin Nora

De koningin van het land met de pot met goud die gestolen wordt. Zij helpt Alfred om de pot terug te krijgen, zodat de wereld weer kleur krijgt (aflevering 50).
Ingesproken door: Alida Neslo

Alfred J. Kwak - Koningin Nora - Alida Neslo


De Visser

Deze walrus zit rustig in zijn bootje te vissen wanneer Alfred en Henk door Dolf in het meer worden geduwd in de auto, de haak van de hengel komt dan aan de auto vast te zitten, en trekt de hele boot mee op het land (aflevering 51).

Alfred J. Kwak - De Visser Walrus Roeiboot Hengel


De Hond in de Sportauto

Deze hond rijdt nietsvermoedend door de straten wanneer Dolf en Alfred elkaar aan het achtervolgen zijn. Dolf ziet dat de auto waarin de hond rijdt bijna hetzelfde is als die van hem, en zorgt er zo voor dat hij Alfred kwijtraakt, die de auto van de hond (hij dacht dat het Dolf was) tegen een hotdogstand en een lantaarnpaal duwt (aflevering 51).

Alfred J. Kwak - De Hond in de Sportauto Ferrari


De Band op TV

De rockband die een soort techno nummer speelt op het moment dat Alfred van de politie terugkomt, en de TV aanstaat. Hij wil het nummer dan uitzetten, maar dan komt Dolf opeens op de televisie met een boodschap (aflevering 52).

Alfred J. Kwak - De band op TV rock hardrock hard rock techno


Vader Tijd

In de droom van Dolf staat hij voor Vadertje Tijd, en vernietigd de zandlopers die de tijd beheersen. De tijd staat daardoor stil, de aarde zal niet meer ronddraaien, en dit natuurlijk zodat Dolf de baas van de wereld kan worden, wat hij in een toespraak aankondigt, en waar Alfred het "niet mee eens is" (aflevering 52).

Alfred J. Kwak - Vader Vadertje TijdOverige Stemmen (personage onbekend)


Ger Smit.


Leuk om te zien is de verandering van uiterlijk bij professor Hannibal, die in het midden van de serie er anders uitziet, en K. Rokodil, die in het begin een ander aanzien heeft. Vergelijk de twee onderstaande afbeeldingen maar eens, de linker komt uit aflevering 1, de rechter uit aflevering 29.

Alfred J. Kwak - Rokodil Hannibal Bart Geld Goudstukken    Alfred J. Kwak - Rokodil Hannibal Drank - Alfred 
Jodocus KwakWil je een banner of link van deze fanpage voor je eigen site, blog of forum onderschrift, iets dat wij erg leuk vinden, kijk dan even bij "Aan alle gasten"Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Afleveringen en Downloads (downloadlinks)

De afleveringen van Alfred Jodocus Kwak zijn nu te streamen (een filmpje kijken op het internet) van de site van Herman van Veen. Iedere week sinds het begin van vorig jaar komt er n bij, ze zijn tot nu toe niet verder gekomen dan aflevering 35, en de nummers 31 t/m 33 zijn ook nog niet beschikbaar.

Update (1-4-2007): sinds kort zijn alleen de afleveringen 1 & 2 te bekijken, wellicht worden de andere streams later weer beschikbaar gesteld.

De links van de afleveringen staan bij de betreffende episode. Kijk dus verderop om de afleveringen van Alfred te zien.

De afleveringen (in dit geval 1 & 2) die te zien zijn op het Internet zijn met een * aangegeven.


Wegens het kapen van bandbreedte hebben wij ons logo op alle afbeeldingen geplaatst, onze excuses daarvoor.Klik op de naam om naar de beschrijving van de aflevering te gaan. De serie werd in Nederland voor het eerst op televisie uitgezonden van 1989 tot 1991.


  1. De Eieren *
  2. Het Verjaardagsfeestje *
  3. Het Kroonjuweel
  4. Op School
  5. De Kater
  6. De Olympiade
  7. De Zeeverkenners
  8. De Spion
  9. De Geest in de Fles
10. De Heilige Tulband
11. Het Circus
12. Het Schaakspel
13. De Witte Koningin
14. Vissen in Troebel Water
15. De Ontploffing
16. Rangpang
17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding
26. De Lieve Sneeuwman
27 Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning
29. De Boerenganzen
30. Op Vakantie
31. Booreiland
32. Atlantis
33. Cowboys en Indianen
34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
39. De Heks
40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
43. Groot Waterland Krijgt een President
44. De Watersnood
45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed
48. Een Partijtje Golf
49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
52. Nog Lang en GelukkigSamenvatting van de afleveringen (episode guide)


De Engelse, Duitse, Franse en Japanse naam staan er ook naast, maar pas op voor spoilers!


Aflevering 1: De Eieren - Alfred Comes to Life - Hurra, er ist da - La naissance d`Alfred - アルフレッド誕生

Op een mooie lentemorgen gaan Henk de Mol en Johan Kwak varen in een klomp. Terwijl ze tevreden over het water dobberen, vertelt Henk aan Johan over de lente: "De bladeren groeien aan de bomen, de bloemen gaan bloeien en de mensen en dieren gaan trouwen." "Puh," zegt Johan snel, "wie wil er nou trouwen?" Maar hij heeft zijn zin nog niet afgemaakt of hij spitst zijn oren voor een zacht gekwaak dat hij niet herkent. Het lieflijke gekwaak komt van Anna, het allermooiste eendenmeisje uit de beurt.

Klik hier om afl. 1 te bekijken (kijk hier voor informatie en aanwijzingen).


Alfred J. Kwak - Aflevering 1: De Eieren - Alfred Comes to Life - Hurra, er ist da - La naissance d`Alfred - Alfred Jodocus 
Kwak


Ook de zeer waarschijnlijke ouders van Dolf gezien, een Duits sprekende kraai en een merel:

Alfred J. Kwak - Ouders Dolf Kraai Merel


Alfred komt als eerste uit het ei en waggelt weg, Henk haalt hem snel terug.

Alfred J. Kwak - Alfred Ei Johan Henk


Dan komen de rest van de eieren uit en, daar zijn de kapsels!

Alfred J. Kwak - Kapsels Broertjes Zusjes Alfred


Aflevering 2: Het Verjaardagsfeestje - Alfreds First Birthday - Bse berraschung - Le premier anniversaire d`Alfred - 初めてのバースデー

Als Alfred n jaar wordt, organiseert zijn stiefvader Henk de Mol een groot feest voor zijn vrienden. De grote verrassing van het feest is dat ze met zijn allen bij de koning in zijn paleis op bezoek mogen. Het loopt allemaal goed, totdat Pikkie, het kleine ekstertje, de robijn van de koning verleidelijk ziet glinsteren. Die kan hij niet laten liggen en zonder dat hij het wil, brengt hij Alfred in grote problemen! En Alfred zelfs in de gevangenis terecht komt.

Klik hier om afl. 2 te bekijken (kijk hier voor informatie en aanwijzingen).


Alfred J. Kwak - Aflevering 2: Het Verjaardagsfeestje - Alfreds First Birthday - Bse berraschung - Le premier 
anniversaire d`Alfred - 初めてのバースデー


Het meest dramatische moment uit de reeks is natuurlijk de dood (en dat gelijk in aflevering 2) van zijn ouders zes broertjes en zusjes: "Waar is mama, waar is papa?".

Alfred J. Kwak - Verhuizen Ouders Kinderen Henk

Alfred J. Kwak - Aanrijding Dood ouders kinderen


En daarna die knuffel (lief!):

Alfred J. Kwak - Knuffel Alfred Eend Eendje lief liief schattig leuk duck


Aflevering 3: Het Kroonjuweel - The Ruby of the Crown - Hinter Gittern - Le rubis de la couronne - 王冠のルビー

Alfred zit in de gevangenis, omdat de koning nog steeds denkt dat hij zijn robijn wilde stelen. Pikkie zit in gewetensnood, hij wilde die robijn eigenlijk helemaal niet stelen en hij wilde helemaal niet dat Alfred door zijn schuld in de gevangenis zat. Maar eerlijk zijn is niet altijd gemakkelijk. Zal Pikkie de moed vinden om de koning te vertellen dat hij de robijn heeft gestolen? Zal Alfred ooit uit de gevangenis komen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 3: Het Kroonjuweel - The Ruby of the Crown - Hinter Gittern - Le rubis de la couronne


Aflevering 4: Op School - My Father is Henk - Im Brunnen gefangen - Le pige - 父さんはハンク

De kerstvakantie is weer over en Alfred moet weer naar school, op de heenweg heeft hij ruzie met Dolf. Alfred wordt door Dolf gepest, omdat hij de zoon van een mol is. In de les leert hij over de geschiedenis van Polderstad, hij dommelt daarbij weg en droomt over de Middeleeuwen en de minstreel. Na schooltijd loopt het weer uit de hand en ze krijgen ruzie. Alfred wordt zo boos dat hij met Dolf gaat vechten, en leert over de gele snavel van Dolf, die wegrent. Hij vindt Dolf bij een oude waterput, maar hij is zo verrast dat hij van schrik in de put valt. Alfred gaat natuurlijk Dolf redden, maar belandt daarbij zelf ook in de put. Ze kunnen er niet uit, en zijn ook nog is niet alleen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 4: Op School - My Father is Henk - Im Brunnen gefangen - Le pige


Aflevering 5: De Kater - Dolfs Secret - In letzter Sekunde - Le secret de Dolf - ドルフの秘密

Alfred en Dolf zitten nog steeds vast in de put, Alfred probeert er wel uit te komen, maar het lukt hem steeds net niet. Ze weten niet dat Krabnagel de Kater, het op ze voorzien heeft. Henk, die zich ondertussen ongerust maakt omdat Alfred nog niet terug van school is, besluit na langs meester Bas te zijn gegaan ze te gaan zoeken. Maar zal hij op tijd zijn en zijn Alfred en Dolf zo slim om uit de klauwen van Krabnagel blijven.

Alfred J. Kwak - Aflevering 5: De Kater Dolfs Secret - In letzter Sekunde - Le secret de Dolf


Aflevering 6: De Olympiade - The Great Race - Olympiade - Hissez les voiles - レースの行方

Alfred en zijn vrienden doen mee aan de allereerste triatlon van Polderstad. Helaas kan Dolf niet meedoen, want zijn vleugel is gebroken door de val in de put. Dolf wil kost wat kost voorkomen dat Alfred wint. Daarom besluit hij zijn vriend Hannes een handje te helpen. Hij laat Pikkie pillen stelen van Vlier, waardoor hij enorm veel energie steelt. De koning geeft het startschot en de wedstrijd is begonnen. Zal Alfred winnen of slaagt Dolf zijn plan..

Alfred J. Kwak - Aflevering 6: De Olympiade - The Great Race - Olympiade - Hissez les voiles


Aflevering 7: De Zeeverkenners - Sea Scouts, Part 1 - Abenteuer auf hoher See - Le flacon - 船乗りアルフレッド

Alfred krijgt per brief een oproep voor de zeeverkenners voor een zeilrace tegen Groot Musland. Aan boord van het zeilschip de Zeewolf ondergaan Alfred en zijn vriendjes onder leiding van de drilinstructeur, kolonel Rangpang en kapitein Stoppel een zware training. Hij ontmoet Peter (de codenaam van Igor), ook een mus, die als spion op de Zeewolf is meegestuurd. Kolonel Rangpang wel per s de race te winnen en heeft het schip door professor Hannibal laten uitrusten met de nieuwste technische snufjes. Zonder dat Alfred het in de gaten heeft, betrapt hij de spion en krijgt hij Peters walkietalkie in handen. Alfred wordt betrapt met de walkietalkie en nu denkt iedereen dat hij de spion is.

Alfred J. Kwak - Aflevering 7: De Zeeverkenners Sea Scouts, Part 1 - Abenteuer auf hoher See - Le flacon - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 8: De Spion - Sea Scouts, Part 2 - Der Spion - La course - マストをあげて

Alfred zit opgesloten omdat hij wordt verdacht van spionage, en ziet Lispel de kwal het schip op gaan, hij komt vrij met hulp van Ollie, Snel en Peter, die dat wel gelijk aan kolonel Rangpang verteld. Daarna moet hij de Zeewolf van de spionnen redden en ook nog is de zeilrace zien te winnen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 8: De Spion - Sea Scouts, Part 2 - Der Spion - La course


Aflevering 9: De Geest in de Fles - The Strange Bottle - Ein gefhrliches Geschenk - Larguez les amarres - ふしぎなボトル

Alfred heeft een vreemde droom, n zijn eigen huis, een klomp, want hij wordt te groot om nog bij Henk te wonen. Samen bouwen ze de klomp, en als die klaar is, geeft Alfred een klein huisfeest. Hij krijgt veel cadeaus, en van Ollie een vreemde fles met rook, die hij bij de antiekhandelaar heeft gekocht. Tegelijkertijd, in een ver land, zoeken de bewakers van de koning naar de fles met daarin de Kwade Geest van de Duisternis, om zo rampen te voorkomen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 9: De Geest in de Fles - The Strange Bottle - Ein gefhrliches Geschenk - Larguez les 
amarres


Aflevering 10: De Heilige Tulband - Flying Carpet - Der Geist in der Flasche - Le tapis volant - 魔法のジュータン

Na een lange tocht komen de bewakers in Groot Waterland aan, Dolf loopt langs terwijl Alfred J. Kwak probeert de fles te openen. Geholpen door Dolf opent Alfred de fles, en ontmoet de Kwade Geest van de Duisternis, die hem wil opeten..


Alfred J. Kwak - Aflevering 10: De Heilige Tulband - Flying Carpet - Der Geist in der Flasche - Le tapis volant - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 11: Het Circus - Alfred Joins the Circus - Der Mensch ist los - Alfred au cirque - 面白サーカスピエロ

Alfred heeft een affiche van het grote rondreizende circus zien hangen, die een clown nodig hebben. Hij krijgt les van de zieke Colombo de clown, die hem leert een grappige clown te spelen. Maar bij zijn eerste optreden krijgt Alfred last van plankenkoorts, en de Mensch breekt ook nog los.

Alfred J. Kwak - Aflevering 11: Het Circus - Alfred Joins the Circus - Der Mensch ist los - Alfred au cirque - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 12: Het Schaakspel - Alfred's Chess Adventure - Die geheimnisvolle Knigin - La reine blanche - チェスの女王夢冒険

Polderstad wordt opgeschrikt door een serie inbraken. Henk en Alfred spelen potjes schaak, waarbij Alfred in slaap valt en droomt over het tot leven komen van de Schaakkoningin. Met haar vliegt hij door de stad.

Alfred J. Kwak - Aflevering 12: Het Schaakspel - Alfred's Chess Adventure - Die geheimnisvolle Knigin - La reine blanche 
- Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 13: De Witte Koningin - The Queen Loses her Crown - Haltet den Dieb! - chec et mat - ぬすまれた女王の冠

Alfred en de schaakkoningin zijn getuigen geweest van een inbraak. Alleen, het probleem is dat Alfred op het tijdstip van de inbraak bij Henk de Mol was. Alfred en Henk waren een potje aan het schaken en Alfred was in slaap gevallen omdat Henk zo lang moest nadenken. Toch heeft Alfred het vermoeden dat Dolf de Kraai wel eens betrokken zou kunnen zijn bij de inbraak. Alfred en de schaakkoningin besluiten hem een bezoekje te geven.

Zie voor het einde van de aflevering het begin van de pagina (de eerste afbeelding), echt prachtig.

Alfred J. Kwak - Aflevering 13: De Witte Koningin - The Queen Loses her Crown - Haltet den Dieb! - chec et mat - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 14: Vissen In Troebel Water - Let's Find the Sawfish - Skrupellose Geschfte - Comme des poissons dans l`eau - ノコギリザメを探せ

De lente is begonnen en Alfred en Henk willen een bezoekje aan de zee brengen. Samen gaan ze naar Haringslag, waar ze toevallig de tewaterlating van de Gloria bijwonen. De Gloria I is een supergeavanceerde vissersboot gemaakt door Hannibal in opdracht van burgemeester Rokodil, met als enige doel alle haring uit de zee te vissen. Het schip valt onder leiding van kapitein Stoppel, die dolgelukkig is met zijn nieuwe boot. Maar, kapitein Stoppel verkeert ook in gewetensnood, want een hoop vissers dreigen werkeloos te raken en het voortbestaan van de haring is ernstig in gevaar. Dit heeft Alfred ook gehoord en hij besluit actie te ondernemen. Samen met Henk en Parmesanidas (of Parmezanidas / Parmesandus, kijk voor een afbeelding van hem bij de Links sectie), de wijze en oude heremietkreeft, kiezen ze het ruime sop om de hulp in te schakelen van Wiedewiedewagen..

Alfred J. Kwak - Aflevering 14: Vissen In Troebel Water - Let's Find the Sawfish - Skrupellose Geschfte - Comme 
des poissons dans l`eau


Woohoo! Nu gaat het gedeelte van de walvissen beginnen!

Aflevering 15: De Ontploffing - Alfred's Perilous Voyage - Die Explosion - La tempte - 嵐の海とたたかう!

Alfred, Henk en Parmesanidas zijn op zoek naar Wiedewiedewagen de zaagvis. Hij kan ze helpen de Gloria uit te schakelen, om zo de haringen te redden. Na hem gesproken te hebben, gaat het erg stormen op zee, en komen Alfred en Henk in de problemen, Alfred slaat overboord, maar ze worden gered door kapitein Stoppel, die ze naar zijn huis brengt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 15: De Ontploffing - Alfred's Perilous Voyage - Die Explosion - La tempte - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 16: Rangpang - The Search for the Whales - Die Reise zum Sdpol - Dpart pour l`Antartique - クジラ探しの大航海

Rokodil zal zijn ambitie om de grootste vissersvloot van de wereld te hebben nooit opgeven. Hij krijgt een andere supersonische vissersboot (de Gloria II) die wordt gebouwd om het verlies te compenseren, kapitein Stoppel ziet er van af om kapitein van het schip te worden, maar professor Hannibal zorgt dan dat het schip bestuurd kan worden door een robot. Parmesanidas brengt dan een ander idee ter sprake om de haringen te helpen. Hij stelt voor om de walvissen bij de Zuidpool te vragen of zij de haven te kunnen blokkeren zodat de Gloria II niet uit kan varen. Het nieuwe schip is zo geavanceerd dat het in staat is zonder kapitein bestuurd te worden. Lispel luistert hen af en informeert Rokodil, die de soldaten van het garnizoen op basis daar de opdracht geeft om Alfred en Henk niet door te laten en vast te zetten. Onderweg zullen ze de straat (pas, zee-engte) van Gebral (die natuurlijk lijkt op de straat van Gibraltar) moet trotseren, waar een marinebasis gevestigd is en onder leiding van Kolonel Rangpang staat, die de opdracht heeft hen te arresteren op verdenking van spionage, maar hen s nachts vrij laat zodat ze hun reis kunnen voortzetten.

Alfred J. Kwak - Aflevering 16: Rangpang - The Search for the Whales - Die Reise zum Sdpol - Dpart pour l`Antartique - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 17: Vrienden Vanuit de Ruimte - Visitors from Outer Space - Rettung aus dem All - Des amis venus du ciel - 宇宙からのお友達

Alfred en Henk zijn nog steeds onderweg naar de zuidpool, en ontmoeten daar vliegende vissen, maar komen in een zware storm terecht en spoelen aan op een onbewoond eiland waar ze een groep buitenaardse wezens ontmoeten die daar fruit (zij noemen het Marbo) verzamelen dat op hun planeet niet groeit. Hun ruimteschip is kapot, en daarom komen ze elkaar toevallig tegen. Alfred en Henk helpen hen, omdat zij het fruit goed kunnen ruiken, want het heeft een sterke geur. Er is weinig tijd, want de vulkaan op het eiland staat op springen. Ze helpen hen in ruil voor de reparatie van hun boot, maar dan barst opeens de vulkaan op het eiland uit.

Alfred J. Kwak - Aflevering 17: Vrienden Vanuit de Ruimte - Visitors from Outer Space - Rettung aus dem All - 
Des amis venus du ciel


Aflevering 18: De Poolster - The Southern Cross - Im ewigen Eis - La croix du sud - 夜空に南十字星輝く

Twee dingen gebeuren nu tegelijkertijd op de Zuidpool. Professor Paljas is bezig een vertaalmachine Ionis (of in zijn accent, Ionus) te ontwikkelen om de walvissen te communiceren en ze te waarschuwen voor walvisvaarders. De andere is dat een walvisvaarder, in het gebied zoekend walvissen is.
Ondertussen ontmoeten Alfred en Henk een gigantische inktvis die hen op wil eten, maar door het voedsel van de buitenaardse wezens weten ze zich snel uit de gevaarlijke situatie te bevrijden. Daarna ontmoeten ze een pratende zeester, de Poolster, die het leuk vind om applaus te krijgen en hen s nachts de weg wijst naar de Zuidpool.

Alfred J. Kwak - Aflevering 18: De Poolster - The Southern Cross - Im ewigen Eis - La croix du sud


Aflevering 19: De Walvis - The Ocean Belongs to All of Us - Rettet die Wale - Nul ne possde l`ocan - 海はみんなのもの

Eindelijk zijn ze dan op de zuidpool aangekomen, maar wanneer Alfred en Henk wakker worden, liggen ze vlak naast een walvisvaarder. Alfred gaat aan boord, maar dat wil de kapitein niet en ze gaan achter hem aan. Dan komen er walvissen voorbij, en gaat het schip achter ze aan. Wanneer door toeval Alfred en Henk hen helpen, slaagt professor Paljas en zijn team niet alleen in het spreken met walvissen maar ook in het wegjagen van de walvisvaarders. De walvissen zijn meelevend, en de walvis Els gaat meteen mee naar Groot Waterland om het plan van Rokodil te saboteren door de haven te blokkeren en zo de haring te redden van de Gloria II.

Alfred J. Kwak - Aflevering 19: De Walvis - The Ocean Belongs to All of Us - Rettet die Wale - Nul ne possde l`ocan - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 20: De Nachtmerrie - Alfred - Desert Dream - Der Albtraum - Le cauchemar - クワック砂漠に行く

Nadat Henk hem een krantenartikel over een land zonder water (met de typische naam Zonderwaterland) leest, droomt Alfred dat hij zelf naar een dergelijke plaats reist. Als hij de bewoners, onder andere Sergo de rat van het dorp in zijn droom ontmoet, leert hij over de problemen die ze daar hebben. De dieren daar hebben geen water, en de ontwikkelingshulp die ze krijgen is goed bedoeld, maar niet erg doordacht. Ook de zanger Leifeet komt in zijn droom voor. Wanneer hij wakker wordt, neemt Alfred de beslissing een fonds op te richten voor mensen in Zonder Waterland. Hij gebruikt daarvoor een waterkroos maaier, om zo waterkroos te verkopen om kanalen te graven in Zonderwaterland.

Alfred J. Kwak - Aflevering 20: De Nachtmerrie - Alfred - Desert Dream - Der Albtraum - Le cauchemar - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 21: De Bijen - The King Takes a Loan - Wasser fr die Wste - Un emprunt royal - 王様に貸した金貨

Koning Frans Ferdinand de tweede, koning van Groot Waterland, is totaal niet genteresseerd in politiek. Hij zit dag en nacht in zijn favoriete limonade- of cacaobad, en het beleid van zijn ministers is niet voldoende om de financile positie te verbeteren. Daardoor heeft de koning geen geldmiddelen meer en moet hij geld van Alfreds fonds lenen, waarvan Jonkheer Poen toevallig gehoord heeft, om nog zijn rekeningen te kunnen betalen. Zich niet bewust van de economische situatie van zijn land, leent hij de koning geld, om zo daarover rente te ontvangen. Wanneer Alfred een maand later terugkomt voor de afgesproken terugbetaling, proberen de adviseurs, ministers en bewakers van de koning alles om hem te arresteren zodat ze het geld niet terug hoeven te betalen. De bijen helpen hem dan om het geld terug te krijgen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 21: De Bijen - The King Takes a Loan - Wasser fr die Wste - Un emprunt royal - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 22: De Kraaienpartij - Dolf is Justice - Kra an die Macht - Vive Dolf - 大金持ドルフの野望

Dolf is teruggekomen uit het buitenland en heeft nu een grote ambitie. Aangezien hij het politieke systeem van Groot Waterland niet goed genoeg vindt functioneren voor de burgers, denkt hij erover om in de politiek te gaan. Het enige wat hij nodig heeft is geld om zijn campagne voor zijn eigen politieke partij te financieren. Alfred weigert om hem te helpen, omdat hij zijn les in het uitlenen van geld wel geleerd heeft Als Dolf wegloopt roept hij voor de eerste keer: "Dolf is rechtvaardig." Maar toevallig erft Dolf dan een fortuin van ene Vink, en begint hij met een groot aantal dieren, die voor een verandering in de maatschappij zijn, de partij op te zetten. De ontwikkeling gaat snel en de revolutie is ineens onomkeerbaar. Alfred en andere tegenstanders worden in de gevangenis gezet aangezien zij tegen het nieuwe regime zijn, de aanklacht is landverraad.

Alfred J. Kwak - Aflevering 22: De Kraaienpartij - Dolf is Justice - Kra an die Macht - Vive Dolf - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 23: De Slag om Polderstad - Escape from the Crow Party - Die Krhenpartei - L`vasion - カラス党から逃げろ

Ook worden onder andere Jonkheer Poen, Ollie en Kolonel Rangpang gevangen gezet in een cel in het gebouw van de Nationale Kraaienpartij, de zeer succesvolle politieke partij van Dolf. Maar met hulp van Henk, Ollie en Igor, slagen zij erin om aan de bewakers te ontsnappen. Na gegeten te hebben bij Alfred besluiten ze te vluchten naar Breed Rietland, het buurland van Groot Waterland dat geregeerd wordt door een familielid van Frans Ferdinand, om daar onder te duiken totdat de situatie weer wat rustiger wordt. Maar alle grensposten zijn bewaakt, dus ze moeten over de rivier, die eindigt in een waterval.

Alfred J. Kwak - Aflevering 23: De Slag om Polderstad - Escape from the Crow Party - Die Krhenpartei - L`vasion 
- Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 24: Het Plan - Emperor Dolf the First - Flucht aus Deichstadt - Dolf empereur - 皇帝になったドルフ

Nadat hij verdrongen is door Dolf, die het paleis overneemt en zichzelf uitroept tot Keizer Dolf de eerste, neemt Frans Ferdinand ook toevlucht naar Breed Rietland (of Breedrietland), waar hij met zijn medewerkers, Alfred en zijn vrienden herenigd wordt. Zij beginnen manieren te zoeken om regering ten val te brengen en Dolf af te zetten als president. Ze besluiten dat het beste plan is om Dolf zijn financile middelen af te nemen. De vrijwilligers Alfred en Rangpang gaan terug naar Waterland om de taak uit te voeren. Ze gaan terug over dezelfde rivier, maar worden gehinderd door de vele soldaten van de Kraaienpartij.

Alfred J. Kwak - Aflevering 24: Het Plan - Emperor Dolf the First - Flucht aus Deichstadt - Dolf empereur - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 25: De Bevrijding - The Decline and Fall of Emperor Dolf - Der Kampf um Deichstadt - La fin de Dolf - 空飛ぶ金貨大作戦

Alfred en Rangpang slagen erin om terug te keren naar Groot Waterland, maar zij worden opgehouden doordat er geen toegang schijnt te zijn tot het Koninklijk Paleis, het nieuwe hoofdkwartier van de Nationale Kraaienpartij. Alfred kwam eerder met een uitstekend idee op de proppen, om kleding van andere soldaten van de Kraaienpartij, en ze komen zo binnen. Hij komt ook zijn oude vriend Snuif de rat tegen die hen helpt. Ze komen achter de locatie van de kluis en bedenken samen met Snuif een plan om het geld te stelen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 25: De Bevrijding - The Decline and Fall of Emperor Dolf - Der Kampf um Deichstadt - La fin de 
Dolf


Aflevering 26: De Lieve Sneeuwman - The Unabominable snowman - Der Schneemensch - Non, l`homme des neiges n`est pas abominable - 心やさしい雪男

Aangezien professor Paljas hem vraagt om met zijn onderzoek te helpen, beslist Alfred met hem naar het Homoloyo (of Homolojo) gebergte, de Alfred versie van onze Himalaya (of Himalaja), om te gaan onderzoeken of daar werkelijk een verschrikkelijke sneeuwman leeft.

De Vliegende Molen komt in een zware storm en stort neer op een helling in de bergen. Paljas en Alfred zijn bewusteloos, maar worden gered door de Malahydama Sneeuwman. Ze leren dat de wezens zeer vriendelijk en verlegen zijn, en niet agressief en schadelijk zoals het gerucht gaat. Alfred en Paljas horen van hen dat sommige zakendieren (K. Rokodil en zijn compagnons) van plan zijn om een skioord te bouwen dat een ernstige bedreiging voor hun leven kan vormen. Professor Paljas bouwt een uniek apparaat dat de zakendieren moet verjagen zodat de sneeuwmannen ongestoord verder kunnen leven.

Alfred J. Kwak - Aflevering 26: De Lieve Sneeuwman - The Unabominable snowman - Der Schneemensch - Non, l`homme des 
neiges n`est pas abominable


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Aflevering 27: Verliefd - Love at First Sight - Verliebt - Coup de foudre - 君の瞳にひとめぼれ

Wanneer hij terugkomt van vakantie, ontmoet Alfred Jodocus Kwak de Wana's, een familie van zwarte eenden die uit hun land, het Thuisland zijn gevlucht voor de apartheid die daar heerst. De witte ganzen onderdrukken daar de zwarte eenden. Omdat ze illegaal in Groot Waterland verblijven, en Alfred vertellen over de scheiding van zwarte eenden en witte ganzen in hun vaderland, biedt hij ze een tijdelijke schuilplaats aan in zijn huis. Jammer genoeg krijgt Lispel hier lucht van, maar Alfred betaalt hem zodat hij de informatie aan iemand anders kan verkopen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 27: Verliefd - Love at First Sight - Verliebt - Coup de foudre


Aflevering 28: Een Geschenk van de Koning - A Gift from the King - Ein Geschenk des Knigs - Cadeau royal - 王様のおくりもの

Toch wordt Alfred door Lispel bedrogen, en hij verkoopt de informatie voor meer geld aan Wannes. Hij geeft ze aan bij de politie, die de familie Wana onmiddellijk arresteert. Ook ondervragen ze Alfred hoe hij met hen in aanraking is gekomen. Wanneer Alfred inspecteur Holmes smeekt hen vrij te laten, geeft hij Alfred een tip dat de Koning hen speciale amnestie kan verlenen en hen een verblijfsvergunning kan aanbieden. Alfred komt meteen in actie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 28: Een Geschenk van de Koning - A Gift from the King - Ein Geschenk des Knigs - 
Cadeau royal


Aflevering 29: De Boerenganzen - Journey to At - Die Burengnse - Le retour au pays - アトリケへ船は進む

Ondanks hun vrijheid in Groot Waterland, nemen Kwa Wana en zijn vrouw Blanche een beslissing om naar hun vaderland terug te gaan en voor de bestrijding van apartheid te gaan strijden. Alfred biedt aan om met hen mee te gaan, en kapitein Stoppel helpt hen met de tocht aanboord van zijn nieuwe schip de Zonneschijn. Lispel informeert Wannes weer, en die reist mee om zijn neef te bezoeken in Thuisland. Maar Alfred, Kwa en Blanche hebben al lang door dat de echte bedoeling is om hen aan te geven bij de autoriteiten, om zo achter de verblijfplaats van het verzet te komen. Maar door slimmigheden en de hulp van kapitein Stoppel bereiken de Wana's toch veilig het ondergrondse hoofdkwartier in Thuisland

Alfred J. Kwak - Aflevering 29: De Boerenganzen - Journey to At - Die Burengnse - Le retour au pays - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 30: Op Vakantie - A Turtle Island - Im Urlaub - L`le de la tortue - 南海の小島はカメ

Alfred neemt Winnie Wana en haar broer Tom op een vakantiereis mee naar Aroba (de Alfred versie van Aruba), een klein eiland. Ze ontmoeten daar professor Tsjang, een maritiem bioloog, die in het zeeleven rondom het eiland is genteresseerd. Hij vertelt hen dat het eiland elk jaar een paar centimeter opschuift. Alfred brengt een hypothese ter sprake dat het eiland op de rug van een gigantische schildpad zou kunnen zitten, omdat er daar veel van rondzwemmen rondom het eiland. Professor Tsjang begint onmiddellijk de kwestie, met Alfred als zijn medewerker, te onderzoeken in een duikboot van zijn onderzoekscentrum, zij komen erachter dat het eiland drijft in het water. Ondertussen komt een tornado rechtstreeks naar Aroba, en aangezien het idee van Alfred juist is, proberen ze de schildpad wakker te maken om zo het eiland op te laten schuiven zodat de tornado het land niet raakt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 30: Op Vakantie - A Turtle Island - Im Urlaub - L`le de la tortue


Aflevering 31: Booreiland - Drilling for Oil - Die Bohrinsel - La plateforme ptrolire - 不思議な海底旅行

Alfred neemt Winnie mee naar een museum over Dodo's, de vogels die, zo wordt aangenomen, al lang geleden uitgestorven zijn. Henk is gevraagd door de Betonmaatschappij om hen uit de problemen te helpen. Ze komen steeds vast te zitten op een harde rotslaag, en vragen Henk met zijn expertise of hij dat geologisch zou willen analyseren en identificeren. Henk besluit de opdracht aan te nemen, hoewel het dezelfde firma is, de Betonmaatschappij die in de eerst aflevering het pretpark bouwde en Henk en de familie Kwak wegjaagde uit hun terrein. Alfred reist wederom op de Zonneschijn van kapitein Stoppel mee en komen Pikkie tegen op het booreiland, die daar de diamanten boorkoppen verzorgd en onderhoud. Ze maken een testboor, maar zelfs met de grootste diamant komen ze niet door de mysterieuze rotslaag heen. Als Alfred, Henk en Pikkie met de onderzeer, een oud model dat de Zonneschijn heeft gebracht, naar de bodem willen gaan, worden ze aangevallen door een haai die de zuurstofslang doorbijt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 31: Booreiland - Drilling for Oil - Die Bohrinsel - La plateforme ptrolire - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 32: Atlantis - They Come to Atlantis - Atlantis - Les capsules de verre - 海の中のガラス玉

Na uren bewusteloos te zijn geweest, worden Alfred, Henk en Pikkie wakker in een ziekenhuis. Ze blijken in het koninkrijk Atlantis zijn beland, hier leven de Dodos. De Dodos zijn de vogels waarvan wordt gedacht dat deze lang geleden zijn uitgestorven. Op voorwaarde dat zij de boorwerkzaamheden stoppen, die het dak van Atlantis beschadigen, mogen ze terug naar de oppervlakte. Koning Dada de derde helpt hen daarbij. Bij de terugreis komen ze in een onderzeese stroming terecht en worden ze wakker in een walvis.

Alfred J. Kwak - Aflevering 32: Atlantis - They Come to Atlantis - Atlantis - Les capsules de verre


Aflevering 33: Cowboys en Indianen - Gunfight at Tombstone - Cowboys und Indianer - Le rve - 西部劇はもういやだ

Henk komt langs om zich bij Alfred en Winnie om mee te dineren, en wanneer Henk dingen over zijn werk verteld, ziet J. Kwak een Western op TV, waarbij hij in slaap dommelt. Alfred droomt dan dat hij als cowboyheld verschijnt die een postkoets tegen aanvallen van Indianen beschermt. Hij wordt later in zijn droom sheriff van een stadje, om zo Dolf en zijn bende te confronteren, maar zijn droom wordt halverwege beindigd door Winnie zonder enige conclusie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 33: Cowboys en Indianen - Gunfight at Tombstone - Cowboys und Indianer - Le rve - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 34: De Schat van Toet Kat Kammon - The Riddle of the Pyramid - Der Schatz des Tut Katz Kammon - Le mdicament du professeur - 古代王朝の薬を探せ

Op een dag wordt professor Ramses, waarbij Winnie als secretaresse werkt, ernstig ziek. Hij weigert om in het ziekenhuis behandeld te worden, en verteld Winnie en professor Paljas dat de enige manier om zijn ziekte te genezen de medicijn is dat voor duizenden jaren binnen de sarcofaag van Toet Kat Kammon (wat natuurlijk een mooie woordspeling is op Toetanchamon) is gehouden, een speciaal medicijn voor katten. Het is een farao van een oude beschaving waarvan het graf een piramide is. Alfred J Kwak en professor Paljas reizen gelijk af naar de piramide, die niet in Egypte staan, maar in Het Land van de Piramiden, om daar de sarcofaag te zoeken, maar zij worden opgesloten in een ruimte zonder uitweg.

Alfred J. Kwak - Aflevering 34: De Schat van Toet Kat Kammon - The Riddle of the Pyramid - Der Schatz des Tut 
Katz Kammon - Le mdicament du professeur


Aflevering 35: De Slang - The Labyrinth - Die Schlange - La sortie s`il vous plat - 迷路のピラミッド

In de afgesloten ruimte duikt opeens een slang op die hen probeert te bedwelmen met gas. Professor Paljas slaagt erin om de slang te hypnotiseren en daarmee hem te dwingen een geheime doorgang te openen. Na andere beproevingen komen ze weer bij de gids voor toeristen uit die hen verteld over een waarzegger die in de stad woont. Hij weet zeker waar de geheime ingang is om bij de sarcofaag uit te komen. Hij verteld hen na hun verhaal over Ramses, een goede vriend van hem, aangehoord te hebben over het tijdstip wanneer de ingang te zien is.

Alfred J. Kwak - Aflevering 35: De Slang - The Labyrinth - Die Schlange - La sortie s`il vous plat


Aflevering 36: Michael Duckson - The Course of True Love - Michel Duckson - Michal Duckson - ピアノなんか大嫌い

Omdat hij merkt dat Winnie smoorverliefd is op de popster Michael Duckson (die gebaseerd is op Michael Jackson), leert hij pianospelen om haar aandacht weer terug te krijgen. Dit ondanks Henk zijn advies om dit niet te doen, aangezien Alfred geboren is zonder enig muzikaal talent. Winnie vraagt Alfred om met haar naar het concert van Michael in Groot Waterland te gaan die niet oorspronkelijk in zijn wereldtournee zat. Bij het concert leest Michael een brief voor waarin hem wordt gevraagd om zijn mening te veranderen en een concert in haar land te geven, de brief is natuurlijk geschreven door Winnie. Zij wordt volledig ingepalmd door Michael, maar gaat definitief naar Alfred terug aangezien zij toevallig ontdekt dat Michael getrouwd is met Carmen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 36: Michael Duckson - The Course of True Love - Michel Duckson - Michal Duckson - Alfred 
Jodocus Kwak


Aflevering 37: De Ontvoering - An Invitation from the Prince - Die Entfhrung - Un voyage mouvement - 王子様からの招待状

Alfred, kapitein Stoppel en Professor Nol de uil reizen aan boord van de Zonneschijn naar het Koninkrijk Salam, dat lang in oorlog met het buurland, het Koninkrijk Yale is geweest. Ooit waren deze landen n. Het doel van bezoek is de aankomende verjaardagsceremonie voor de prins bij te wonen. Dolf is dit keer een wapenhandelaar, en smokkelt dankzij de bemanning slaapmiddel te geven wapens in plaats van de zuivelproducten richting Yale. Hij waarschuwt de marine van Yale, die de Zonneschijn dwingt aan te leggen in Yale, op last van wapensmokkel richting Salam. Alfred, Stoppel en Nol worden gevangen gezet, en komen in hun cel de prins tegen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 37: De Ontvoering - An Invitation from the Prince - Die Entfhrung - Un voyage mouvement - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 38: De Burenruzie - Love Unites - Krach mit den Nachbarn - La victoire de l`amour - 国境を越えた愛

Alfred, Stoppel en Nol zijn gevangen gezet door het Koninkrijk Yale en zij komen erachter dat de prins van het Koninkrijk Salam met in de cel zit. Een team van soldaten uit Salam komen al snel de prins redden, en de drie besluiten zijn uitnodiging te aanvaarden om met hem naar zijn land te gaan. Zij gaan samen met de prinses van het Koninkrijk Yale dat door een ander team van soldaten is ontvoerd. Verontwaardigd door het incident, zendt de Koning van Yale een moordenaar naar Salam om de prins bij zijn verjaardagsceremonie te doden, die echter alleen de geheime relatie tussen de prins en prinses onthult. De twee beslissen dan de vrede tussen Yale en Salam te herstellen, en ze worden geholpen door Alfred die een belangrijk misverstand over de verschillen van de godsdienstige geloven van beide landen opheldert, en de koning geeft dan definitief toe.

Alfred J. Kwak - Aflevering 38: De Burenruzie - Love Unites - Krach mit den Nachbarn - La victoire de l`amour - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 39: De Heks - Who Wants to Marry a Witch - Die Hexe - Alfred et la sorcire - 魔女のプロポーズ

Alfred valt in voor Winnie die niet vrij kan nemen van haar werk bij professor Paljas. Hij moet babysitten op de vijf kinderen van Ollie, die uit gaat met zijn vrouw. De kinderen doen wat moeilijk terwijl hun ouders uit zijn. Hoewel de kinderen druk zijn en niet naar bed willen gaan, weet hij ze toch in slaap te krijgen door het voorlezen van het sprookje van Hans en Grietje. Maar zijn echte beproeving moet nog komen. Hij valt in slaap terwijl hij het verhaal aan het voorlezen is, en komt in een nachtmerrie met de heks die in het verhaal voorkomt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 39: De Heks - Who Wants to Marry a Witch - Die Hexe - Alfred et la sorcire


Aflevering 40: Het Stuwmeer - The Stolen Pan - Der Stausee - Le projet drob - ぬすまれた設計図

Cleo, de Koningin van Grote Piramide, is naar Groot Waterland gekomen om professor Ramses te zien. Het doel van haar bezoek is hem te vragen of hij de koning van haar land wil overtuigen om de bouw van de voorgestelde dam in de rivier Nijl te laten stoppen. Hierdoor zullen de bestaande piramides onderwater komen te liggen. Ramses aarzelt niet om het voor haar op te nemen, en nadat hij met de koning heeft gesproken, vraagt hij aan professor Paljas of hij een idee heeft. Hij komt met het plan om een zonne-energiesysteem te ontwikkelen, die het land alle benodigde energie moet leveren. Maar K. Rokodil en Hannibal, die het damproject hebben ontwikkeld en het graag zouden zien doorgaan, laten Dolf de tekeningen uit het lab van Paljas stelen zodat hij en Alfred niks hebben als ze in Egypte aankomen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 40: Het Stuwmeer - The Stolen Pan - Der Stausee - Le projet drob


Aflevering 41: De Vulkaan - The Volcano Erupts - Der Vulkan - L`ruption du volcan - 火山島!謎の大噴火

Alfred ziet op TV dat een vulkaan, Lawson berg, op het ver weg gelegen Sinatra eiland vreemde uitbarstingen vertoont. Nadat hij door hem gebeld wordt, beslist Alfred om samen met professor Paljas naar het eiland te gaan voor wat onderzoek bij vulkaan. Alfred valt toevallig in de krater van vulkaan, en leert dat wat men denkt dat een uitbarsting is, eigenlijk een vlam van een buitenaardse draak is die vast zit door een rotsblok op zijn staart.

Alfred J. Kwak - Aflevering 41: De Vulkaan - The Volcano Erupts - Der Vulkan - L`ruption du volcan


Aflevering 42: De Draak - Save the Dragon - Der Drache - Le dragon en pril - 怪獣ドラゴンを救え

Ze beginnen gelijk met het redden van de draak, onder leiding van professor Paljas. Maar Rokodil, die de draak koopt van de marahaja van het eiland, Nikilokopoen, laat Dolf de draak vervoeren naar het pretpark in Groot Waterland. Alfred en Paljas ondernemen actie door met de vertaalcomputer, die ook gebruikt is bij de walvissen, contact te zoeken met de draak, om hem te helpen ontsnappen. Ze gaan de ruimte in om zijn soortgenoten te zoeken, die hem helpen terug te gaan naar zijn eigen planeet.

Alfred J. Kwak - Aflevering 42: De Draak - Save the Dragon - Der Drache - Le dragon en pril


Aflevering 43: Groot Waterland Krijgt een President - Vote for Ollie - Ein Prsident fr Gro Wasserland - Dcision royale - 王様の新しい国造り

Op een dag vertrouwt de koning van Groot Waterland aan Alfred toe dat hij aan het afstand doen van zijn positie als de leider van het land denkt, en een president wil laten verkiezen om die taak over te nemen. Jonkheer Poen, de rechterhand van de koning, is tegen zijn idee. Alfred denkt er over na, en vindt Ollie de meest geschikte kandidaat voor het presidentschap. Er zijn nog twee kandidaten, bankpresident Duisenberg en de altijd slechte Dolf. Alledrie voeren ze campagne om de strijd te winnen, en Alfred zet zich in voor Ollie.

Alfred J. Kwak - Aflevering 43: Groot Waterland Krijgt een President - Vote for Ollie - Ein Prsident fr 
Gro Wasserland - Dcision royale


Aflevering 44: De Watersnood - Dolf Takes a Chance - Die berschwemmung - Dolf et le pouvoir - ドルフの危険な賭け

Omdat Ollie als de prominentste kandidaat van de drie wordt beschouwd, geeft Dolf, de oude leider van de Nationale Kraaienpartij, schijnheilig zijn kandidaatschap op. Maar bij een dijkdoorbraak en de watersnood daardoor, geeft hij al zijn middelen (grond, geld en dergelijke) om de schade te verhelpen en de dijk te herstellen. Maar niemand weet dat hij deze watersnood zelf heeft veroorzaakt, hij heeft namelijk dieren betaald de dijk door te breken. Hij stelt zich weer kandidaat, en zijn populariteit schiet omhoog. Hij faalt in het doden van Lispel, die zwaargewond het plan doorvertelt aan Alfred, die zorgt dat Dolf in de gevangenis komt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 44: De Watersnood - Dolf Takes a Chance - Die berschwemmung - Dolf et le pouvoir - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 45: Het Land van Twee - The Strange Epidemic - Das Land von Zwei - L`pidmie - 謎の病原菌大発生

Er is een land genoemd Het Land van Twee, die in twee gebieden is verdeeld door een hoog gebergte in het midden van het land. Niet alleen hebben de gebieden verschillen in economie en milieu, maar ook totaal verschillende culturele en sociale achtergronden en bovenal, een vreselijk groot verschil in levensstandaard, waarbij het zuiden het arme gedeelte is. Op een dag ontvangt Paljas een brief van Milj, de burgemeester van Droogstad, in het zuiden van Het Land van Twee. Paljas hoort daar van een epidemie van het Mozons virus, dat de arme bevolking treft omdat zij een verminderde weerstand hebben. Omdat Alfred ziek is, gaan ze iets later dan gepland naar Het Land van Twee. Na vergeefs naar de Koning en zijn Twaalf Wijzen in Spiegelstad te zijn gegaan, vertelt de burgemeester Alfred en Paljas over zijn droom, waarin hij een Clown op de maan ziet met een viool die de gave heeft om het Mozons virus uit te roeien. Alfred gaat met Henk naar de maan, terwijl professor Paljas het virus op een andere manier probeert uit te roeien.

Alfred J. Kwak - Aflevering 45: Het Land van Twee - The Strange Epidemic - Das Land von Zwei - L`pidmie - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 46: Pierrot - Clown in the Moon - Pierrot - la recherche du clown - 月のピエロを探せ

Na een lange zoektocht vinden Alfred en Henk de Clown, die hen vertelt dat het Mozons virus via de ruimte naar de Aarde is gekomen, en dat het alleen de zwakkeren treft. Maar gelukkig is dit virus niet bestand tegen de speciale geluidsgolven van zijn magische viool die ook nog meer krachten heeft. Hij leert Alfred viool te spelen omdat hij zelf te oud is om de reis naar de Aarde te maken. Alfred haast zich terug naar Het Land van Twee en vertelt de Koning en zijn Twaalf Wijzen dat hij kan helpen de patinten te genezen van het Mozons virus, maar dat de Koning wel het zuiden moet gaan steunen zodat ook zij meer welvaart krijgen, anders kan er zo weer een epidemie ontstaan.

Alfred J. Kwak - Aflevering 46: Pierrot - Clown in the Moon - Pirot -  la recherche du clown


Aflevering 47: Eind Goed, Al Goed - The Magic Fiddle - Ende gut, alles gut - Le violon fait des miracles - 魔法のヴァイオリン

De Twaalf Wijzen, die de Koning adviseren, verwerpen de eis van Alfred om het zuiden te helpen, omdat ze bang zijn dat hun rijkdom zal verdwijnen. De Koning is wel bereid om maatregelen te nemen om het zuiden te ondersteunen, maar nadat Alfred iedereen heeft verlost van de ziekte, door gebruik van de radiozender van het land, wordt hij door de Koning in de gevangenis gegooid. Alfred herinnert zich dan om een ander liedje te spelen op de viool, waarmee hij alle kinderen laat verdwijnen, om zo de Koning te dwingen zijn mening te veranderen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 47: Eind Goed, Al Goed - The Magic Fiddle - Ende gut, alles gut - Le violon fait des miracles - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 48: Een Partijtje Golf - How About a Game of Golf - Eine Partie Golf - Alfred et le golf - ゴルフがビジネス?

Een bedrijf in het land Japon heeft besloten de onderzeer van professor Paljas te kopen en het te veranderen zodat het toeristen kan vervoeren. Er is echter een probleem, er is onenigheid over de naam van de onderzeer, en de twee partijen besluiten het conflict te beslechten met een partijtje golf, voordat ze het contract ondertekenen. Paljas begint gelijk te oefenen, maar hij blesseert met het trainen zijn hand, en kan de wedstrijd niet spelen. Hij vraagt Alfred of hij wil leren golfen om zo de wedstrijd toch te spelen. Hij begint samen met Winnie, die veel meer talent heft te spelen. En hoewel zijn tegenhanger, de voorzitter van het bedrijf dat de onderzeer van Paljas koopt, een erg slecht golfer is, slaagt Alfred er toch in door met een miniem verschil te winnen.

Alfred J. Kwak - Aflevering 48: Een Partijtje Golf - How About a Game of Golf - Eine Partie Golf - Alfred et le golf - 
Alfred Jodocus Kwak


Aflevering 49: De Regenboog - Looking for the Rainbow - Der Regenbogen - L`arc-en-ciel - 美しき虹を求めて

Op een dag, nadat het lang geregend heeft in Groot Waterland, verschijnt er een regenboog aan de hemel, die Paljas aan een oude legende herinnerd waar zijn vriend Doctor Livingstone al lang in is genteresseerd. De legende gaat over een gouden pot die aan het eind van een regenboog staat, en, als je de pot verwijdert, dat alle kleuren van deze wereld zullen verdwijnen. Professor Paljas, Alfred, Henk en Pikkie (die graag mee wil nadat hij de conversatie aanhoort) vormen snel een expeditieteam en gaan samen met Livingstone naar het achterland van het Arlon continent, waar volgens hen de grootste mogelijkheid is om de pot te vinden, en de legende te bevestigen. Na uren zonder problemen door de wildernis te zijn gelopen, stappen ze in een kano. Maar ze worden achtervolgd door een groot watermonster, en storten van een waterval. Ze worden gevangen door een lokale kannibalistische stam, waarvan het hoofd hen vertelt dat zij slechts bestemd zijn om in een grote pot te worden gekookt, zoals de legende hen voorschrijft.

Alfred J. Kwak - Aflevering 49: De Regenboog - Looking for the Rainbow - Der Regenbogen - L`arc-en-ciel


Aflevering 50: Het Casino - Pot of Gold - Das Casino - la poursuite du vase aux toiles d`or - 黄金の壺を捜し出せ

Gelukkig worden ze gered door Koningin Nora, de beheerder van de pot met goud, die het hoofd van de stam verteld dat de dieren geen kwade bedoelingen hebben. De Koningin toont hen dan de gouden pot, maar weinig denken eraan dat Pikkie bij alles wat glimt en schittert zijn verstand verliest en het wil hebben, hij neemt de pot dus mee. Hoewel Alfred, Henk en Paljas beginnen Pikkie te achtervolgen, is het al te laat wanneer ze de luchthaven bereiken. Ze vliegen dan met de Vliegende Molen naar Groot Waterland. Daar komen ze eerder aan Pikkie, maar die heeft Dolf ontmoet op het vliegveld, en die heeft de koffer gestolen en is bij een tussenstop in Morena, de casinostaat, uitgestapt. Dolf is van plan om het goud te gebruiken om zijn schuld in Morena af te betalen, maar Alfred stopt hem voordat hij de pot verkoopt.

Alfred J. Kwak - Aflevering 50: Het Casino - Pot of Gold - Das Casino -  la poursuite du vase aux toiles d`or - Alfred Jodocus 
Kwak


Aflevering 51: Het Regenwoud - Forests of fuel - Der Regenwald - Piti pour la fort - 緑の自然を守れるか

Omdat de atmosfeer steeds meer verontreinigd wordt en de natuur beschadigd door zure regen, ontwikkelt Professor Paljas een milieuvriendelijke brandstof voor autos. Lispel speelt de informatie door naar Rokodil, die geschokt is door deze ontwikkeling, hij heeft immers ook zaken in de oliehandel. Hij huurt Dolf in om het project te saboteren, Dolf steelt de chemische formule uit de Vliegende Molen, waarna Alfred en Dolf een race houden om elkaar van de weg af te rijden. Dolf ontkomt maar de politie staat niet lang daarna klaar bij het huis van Rokodil waar ook Dolf en professor Hannibal aanwezig zijn, die allemaal worden gearresteerd.

Alfred J. Kwak - Aflevering 51: Het Regenwoud - Forests of fuel - Der Regenwald - Piti pour la fort


Aflevering 52: Nog Lang en Gelukkig - Dolfs Last Stand - Und wenn sie nicht gestorben sind - Joyeux anniversaire Alfred - ドルフ最後の闘い

Alfred vergeet zijn afspraak met Winnie om naar een toneelstuk (Hamlet) te gaan, zij is boos en wil Alfred even niet zien. Met behulp van n van de vroegere aanhangers van zijn Kraaienpartij, Geppe, die nu cipier is, ontsnapt Dolf uit de gevangenis, waar hij 26 jaar zou moeten zitten, om Alfred opnieuw dwars te zitten. Hij probeert eerst de tekeningen van de Mangelstraal bij professor Paljas te krijgen, en houdt daarna Winnie gegijzeld om de politie van hem af te houden, en stelt eisen aan Alfred om haar terug te krijgen. Professor Paljas is snel genoeg met zijn onderzoek naar Dolf zijn schuilplaats, en ze ontdekken dat deze niet, zoals Dolf zegt, in het buitenland ligt, maar in Groot Waterland. Alfred gaat er direct heen om Winnie te redden.

Alfred J. Kwak - Aflevering 52: Nog Lang en Gelukkig - Dolfs Last Stand - Und wenn sie nicht gestorben sind - Joyeux 
anniversaire Alfred


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Alfred J. Kwak Downloads - Videos en Liedjes


Alle downloads zitten in een ZIP bestand om schrijfruimte te besparen, je kunt deze openen met WinZip of WinRar. Klik met je rechter muisknop op het ZIP bestand en kies "hier uitpakken." Het bestand wordt dan uitgepakt, waarna je de video's kunt bekijken en de liedjes kunt beluisteren. Heb je deze programma's niet, klik dan hier om WinRar te downloaden, waarmee de ZIP bestanden geopend kunnen worden.


Video's (intro's & outro's, extro's ending credits - gratis downloads)

Een leuke anekdote is dat Herman van Veen zowel de Nederlandse, Duitse (samen met Ryan van de Akker, die ook met de outro meedoet) en Franse intro heeft ingezongen.


Klik hier om het Nederlandse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Begintitel Beginfilmpje

Alfred J. Kwak - Outtro Einde Aftiteling Outro Credits Extro

Klik hier om het Nederlandse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenBuitenlandse video's (intro's & outro's / credits / extro's- gratis downloads)


Klik hier om het Duitse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Pltscher Plitscher Feder Titelmusik Begintitel - Alfred Jodokus Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro Ending Warum bin ich so frhlich - Alfred Jodokus Kwak

Klik hier om het Duitse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Engelse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Opening Begin UK England English Little Ducks Big Love Story The Adventures of Alfred J. Quack the Duck - Alfred Jodocus 
Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending UK England English Little Ducks Big Love Story The Adventures of Alfred J. Quack the Duck - 
Alfred Jodocus Kwak

Klik hier om het Engelse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Japanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin - Megumi Hayashibara 林原めぐみ Yakusoku da yo dayo - Kwak's Song - 
約束だよ
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending - Megumi Hayashibara, 林原めぐみ - Happy happy - Alfred's Walk - 
ハッピー・ハッピ

Klik hier om het Japanse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Italiaanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Niente paura, c Alfred! Apertura introduzione Italiano Italia Italy ItaliKlik hier om het Spaanse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden


Alfred J. Kwak - Intro Begin introduccin cuack - Salpica, chapotea, feliz en el agua - Spanish Spain Espaa juntos de Alfred
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Final Spanish Spain Espaa juntos de Alfred

Klik hier om het Spaanse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Finse beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Opening Fins Finland Kuinka kaikki alkoi<br>
Finnish Min lennn polskin ja uin suomi piiretty onnenpiv
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Fins 
Finland Kuinka kaikki alkoi Finnish Min lennn polskin ja uin suomi piirretty onnenpiv

Klik hier om het Finse eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloadenKlik hier om het Isralische (Hebreeuwse) beginfilmpje (intro) van Alfred J. Kwak te downloaden

Alfred J. Kwak - Intro Begin Hebrew Hebreeuws Isral שאלתיאל קוואק 
שאלת יאל קוואק Shealtiel Shaltiel She'altiel Sh'altiel Kwak
Alfred J. Kwak - Outtro Outro Credits Extro End Ending Hebrew Hebreeuws Isral 
שאלתיאל קוואק שאלת יאל קוואק Shealtiel She'altiel Kwak Sh'altiel Shaltiel - Alfred Jodocus 
Kwak

Klik hier om het Isralische (Hebreeuwse) eindfilmpje (aftiteling, outro) van Alfred J. Kwak te downloaden


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Liedjes (muziek, teksten, gratis downloads, mp3's, lyrics, audio, theme, themes)

Klik op de liedjes om er snel naar toe te springen, en hier als je niet weet hoe je met een ZIP bestand moet openen . Je kunt ze bijvoorbeeld ook als ringtone gebruiken, mooier dan veel Alfred J. Kwak ringtones die je nu kunt bestellen op Internet, of die van TV.


Spetter Pieter Pater - Begintune (intro)
Zo Vrolijk - Eindtune (outro)
Nog Nooit
Alfreds Verjaardag
Miauw
Kukeleku
Zeemansliedje
Dansliedje
De Zee Zingt
Ha die eend die!
De Walvis
Het Allerlaatste Dubbeltje
Wij Bijen
De Kraaienmars
Van Het Een Komt Het Ander
Thuisland
Domino
Cowboy Kwak
Songs van Michael Duckson
Doodgewoon
De Magische Viool
Zure regenSpetter Pieter Pater - Begintune (intro)

(Kwek Kwek)
Hij vliegt, hij waggelt en hij zwemt.
Hij kwekt voor jou,

Alfred J. Kwak - Spetter pieter pater begintune

en hij kwakt voor haar.
Hij snatert heel wat bij elkaar.
En als jij een liedje voor m zingt,
dan plonst dan duikt ie
en dan zwemt, hij wat voor hen.

Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis,
hij komt een druppel later.
Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis,
hij komt een druppel later.

Lala lalalalala,
lalalalala lalalala,
lala lalalalala,
lalalalalalala lala.

Spetter, pieter, pater,
lekker in het water.
Ga maar vast naar huis
Spetter, pieter, pater (Kwek Kwek),
lekker in het water,
ga maar vast naar huis.

Klik hier om "Spetter Pieter Pater" te downloaden!


Zo Vrolijk - Eindtune (outro)

Alfred J. Kwak - Ik ben vandaag zo vrolijk eindtune - Alfred 
Jodocus KwakIk ben vandaag zo vrolijk,
zo vrolijk, zo vrolijk.
Ik ben behoorlijk vrolijk,
zo vrolijk was ik nooit.
Ik was wel vaker vrolijk,
heel vrolijk, heel vrolijk.
Maar zo behoorlijk vrolijk,
was ik tot nog toe nooit.

Soms is ie ongelukkig,
ontzettend ongelukkig.
Soms is ie ongelukkig,
dan sterft ie van verdriet.

Vandaag ben ik zo vrolijk,
zo vrolijk, zo vrolijk.
Ik ben behoorlijk vrolijk,
zo vrolijk was ik nooit!

Klik hier om "Ik ben vandaag zo vrolijk" te downloaden!Nog Nooit

Alfred J. Kwak - Nog Nooit - In heel mijn levenGespeeld in afleveringen: 1 en 27. Het mooiste nummer ooit.

Nog nooit, in heel mijn leven,
zag ik zon lieve eend,
eendje zoals jij,
zon mooi eendje zoals jij.

Je snavel is de liefste,
je vleugels zijn de zachtste,
je krulstaart is de wipste van de plas.
Werkelijk de allerliefste wipste van de plas.

Als ik je zie zwemmen,
kopje onder duiken.
(dit gedeelte wordt alleen in het origineel gezongen:
En je komt weer boven water, dan,
weet ik zeker boven alles.
Dat ik niets liever meer,
zou willen dan voor jou.)

Een nestje bouwen met je trouwen,
samen eitjes maken.
Dan voor altijd immer ooit,
samen waggelen en kwaken.

Klik hier om "Nog Nooit" te downloaden!


Alfreds Verjaardag

Alfred J. Kwak - Alfred die is jarig Alfreds Verjaardag 
VerjaardagsliedGespeeld in afleveringen: 2, 52 (nog niet compleet).

Alfred die is jarig, wij zijn reuze blij.
Alfred is nu n, en niet langer ei.
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!

Limonade appelsap, waterkroos en vla.
Zeven chocoladerepen van de tralala.
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!
Hieperdepiep hieperdepiep hieperdepiep hoera!

Klik hier om het Verjaardagslied van Alfred te downloaden!Miauw

Alfred J. Kwak - Miauw Krabnagel de Kater Volle MaanGespeeld in aflevering: 3.

Miauw,
Miauw, Miauw.
Als ik nu niet gauw,
iets naar binnen douw.
Dan miauw dan kauw ik mijn eigen staart nog op, blegh

Ik hou, ik hou,
van een lekker muisje,
uit een holletje,
of uit t vuistje.
Een rat miauw een stukje vis, is ook niet mis, miauw.

Miauw, Miauw, Miauwauw.
Heb ik niks in mijn maag,
dan kan ik toch niet spinnen.
Wat moet ik dan beginnen?
Bluh, wat is dit voor een nacht vandaag, miauw.

Klik hier om "Miauw" te downloaden!


Kukeleku

Alfred J. Kwak - Het Lied van Kukeleku de MinstreelGespeeld in aflevering: 4, het lied van Kukeleku de minstreel.

Ben ik bij de ene kip, dan verlang ik naar de ander.
Ben ik bij de ander dan droom ik van een kip.
Die ik nog niet ken, dan verlang ik naar nog meer.
Droom ik alweer, van de volgende keer.

Ik wil altijd zijn, waar ik niet ben.
Kukeleku, van nu en dan, van dan en nu.
Van op de stok, en op de wip.
Kukeleku ik zie, weer een kip.

Klik hier om "Kukeleku" te downloaden!Zeemansliedje

Alfred J. Kwak - Zeemansliedje - Op de noordenwind - Alfred 
Jodocus KwakGespeeld in afleveringen (nog niet compleet): 7, 14.

Op de noordenwind, zuidenwind,
of: Op de noorderwind, zuiderwind,
oostenwind, westenwind,
of: oosterwind, westerwind
vaar ik van hot naar haar.

Op de stille zee, wilde zee,
zwarte zee, rode zee,
vaar ik mijn neus achterna.

Het hoog opspattende de water,
twee maanden voor de boeg.
Dan gaat de boel voor anker,
en wij gaan naar de kroeg.

Op de noordenwind, zuidenwind,
oostenwind, westenwind,
vaar ik van hot naar haar.

Op de stille ze, wilde zee,
zwarte zee, rode zee,
vaar ik mijn neus achterna.

Klik hier om het Zeemansliedje te downloaden!


Dansliedje

Alfred J. Kwak - Dansliedje - Ik dans ik dans, ik huppel en ik spring - 
Alfred Jodocus KwakGespeeld in aflevering: 9, op het einde met Alfreds huisfeest, de tekst komt niet helemaal overheen met de versie van Herman van Veen zelf.

Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring,
ik draai een pirouette en ik zing.
En ik dans, alleen, of in een ringelrij,
ben treurig en dan hopla weer heel blij.

Een rolbol of een flonkflonk / flikflak,
een duvel uit een doosje,
als een grote ronde bonte stuiterbal.

Een bromtol als een sprinkhaan,
een stuiterende jojo,
als een mooie zachte stille witte veer.

Ik dans, ik dans, ik huppel en ik spring / zing,
ik draai een pirouette en ik zing / draai ik als een vaantje en ik spring.
En ik dans, alleen, of in een ringelrij / in een grote kring,
of: - ben treurig en dan hopla weer heel blij.
of: - en als ik moe ben sta ik even stil.


Klik hier om het "Dansliedje" te downloaden!De Zee Zingt

Alfred J. Kwak - De Zee ZingtGespeeld in afleveringen: 14 en 17, instrumentaal: 18.

Twee plus n min n is twee.
Alle leven komt uit zee,
al honderdduizend jaar.

Onder de maan onder de zon,
heen en weer en, op en neer,
daar komt geen einde aan.

Klik hier om "De Zee Zingt" te downloaden!

Ha die eend die! (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Ha die 
eend die Inktvis InktGespeeld in aflevering 18, door de inktvis.

Ha die eend die!
Ha die eend die!
Bl
Die eentie die, die, mol,
Die, niet zwemmen kan!

Ha die eend die!
Ha die eend die!
Met die mol,
die niet zwemmen kan!

Klik hier om "Ha die eend die" te downloaden!De Walvis

Alfred J. Kwak - De Walvis ElsGespeeld in afleveringen: 19, instrumentaal: 26, 49.

Kijk daar gaat de dikste van de dieren,
als een lichtflits, door de zee.
Zo soepel, als een prima ballerina,
zo machtig als een orgel.
Zingend als een jongen, jongen, jongen,
in de mis, die dat is die grote vis.
Dat is natuurlijk dik verdiend,
ene walvis.

(later in de aflevering)

Zag je ooit zon nat mirakel
als dat werkelijk zo is.
Bel me even op, want dan zag je net als ik,
als dat zo is,
zag je zonder twijfel ook zon walvis,
van een vis.

Klik hier om het lied van "De Walvis" te downloaden!


Het Allerlaatste Dubbeltje

Alfred J. Kwak - Het Allerlaatste 
Dubbeltje Sergo WoestijnGespeeld in aflevering: 20, instrumentaal: 21

De buiken zijn veel leger,
de ogen zijn veel holler.
De woestijn is nog veel kaler,
dan een pingpongbal

De honger is verschrikkelijk,
de ziektes zijn afgrijselijk.

Klik hier om "Het Allerlaatste Dubbeltje" te downloaden!


Wij Bijen

Alfred J. Kwak - Wij Bijen Meneer Bij Bijtjes 
Bijtje Mevrouw BijGespeeld in aflevering: 21, instrumentaal: 26.

Wij bijen,
met ons bijtjes
In zwermen,
en in rijtjes

Ze zuigen honing uit een kelk,
het is goed voor jou, voor mij,
voor iedereen.

Maar als je op ze stapt
of met een vliegenmepper klapt
dan prikken ze in je neus of in je bil.

En als het moet prik ik zelfs in je voet
en in je been of in je kleine teen.

Maar als je op ze stapt
of met een vliegenmepper klapt
dan prikken ze in je neus of in je bil.

En als het moet prik ik zelfs in je voet
en in je been of in je grote teen.

Klik hier om "Wij Bijen" te downloaden!De Kraaienmars / Kraaien mars

Alfred J. Kwak - Kraaienmars Het Lied 
van de Nationale Kraaienpartij Kraaiepartij Dolf de Kraai- Alfred Jodocus KwakGespeeld in afleveringen: 23 en 24, instrumentaal: 22, het lied van de Nationale Kraaienpartij.

Af gaan wij voorbij en voortaan,
blijven wij alleen voor
Dolf Dolf Dolf Dolf staan.

Alles wat we werkelijk willen wezen,
wat we werkelijk willen lezen,
is voor Dolf Dolf Dolf Dolf klaar.

Klik hier om het partijlied van de Nationale Kraaienpartij te downloaden!

Van Het Een Komt Het Ander (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Van 
Het Een Komt Het Ander Winnie Alfred TomGespeeld in aflevering: 28, instrumentaal: 30.

Van het een komt het ander
van het ander komt het een,
maar vraag me niet waarom.

Het is net als een ketting
na een kraal komt een kraal,
dat is nu eenmaal zo.

Klik hier om "Van Het Een Komt Het Ander" te downloaden!Thuisland (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Thuisland Trommels 
Zwarte EendenGespeeld in afleveringen: 28 en 29, instrumentaal: 39, 43.

Thuisland,
is het oord waar je hoort,
waar je huis staat.

Waar je altijd weer,
heel graag naar toe gaat.

(later in aflevering 29)

Broertjes, zusjes, tantje Jo
en je oma.

Je vader, je moeder, de buren,
die wonen daar.

Alles waarvan je houdt,
dat woont daar,
in dat thuisland.

Klik hier om "Thuisland" te downloaden!
Domino (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Domino Dominomino Witte 
Ganzen Zwarte EendenGespeeld in aflevering: 29, instrumentaal: 25.

In de zwarte steen,
zit een witte kuil.
Die zo lijkt het wel,
op de zwarte drijft.

Op sommige,
zitten er wel twee.
Op weet andere,
zitten er wel zes.

Zeg vertel mij eens,
hoe komt dat nou zo.
Doodgewoon,
het is zomaar een spel.

En dat spel dat heet, dominomino.

Klik hier om "Domino" te downloaden!Cowboy Kwak

Alfred J. Kwak - Cowboy Paard Paardrijden Horse Riding - Alfred 
Jodocus KwakGespeeld in aflevering: 33.

Rijden, (eigenlijk: rije)
van je hop hop lekker rijden,

Rijden,
van de draf in de galop op op op.

Galopperen,
van je piefpaf met geweren.

Mij hoef je dit niet meer te leren,
van de regen in de drup up up up.

Nu geen hi of schip ahoy, want in deze film,
ben ik toevallig, me himself, a lucky ducky cowboy.

Yeehaa!

Klik hier om "Cowboy Kwak" te downloaden!
De Songs van Michael Duckson (originele titels onbekend)

Alfred J. Kwak - 
Michael Duckson - Michael Jackson - Alles voor je doen zingen song singing - Zoen Mona Lisa - King of PopGespeeld in aflevering: 36; de twee liedjes die door Michael Duckson gezongen zijn bij zijn concert, van de eerste "song" is geen tekst.

Ik wil alles voor je zingen,
ik wil alles voor je doen.

Maar dan moet je mij beloven,
daarna geef je mij een zoen.

Ik pluk de sterren van de hemel,
en verleg ze,
in je arm.

Als Mona Lisa mij zou vragen,
zou ik zeggen,
vergeet het maar.

Klik hier om de "Songs van Michael Duckson" te downloaden!Doodgewoon (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - 
Professor Paljas Meneer Jordan Alfred ZonneschijnGespeeld in aflevering: 45.

Je ziet het niet,
je kent het niet.
En toch is het gewoon.

Zoals een vlieg,
zoals een vlinder,
niets vreemds, doodgewoon.

Je ziet het niet,
je kent het niet,
en toch is het, gewoon.

Zoals een eend,
zoals een vlinder.
Doodgewoon, een mozoon (of mozon).

Klik hier om "Doodgewoon" te downloaden!
De muziek van De Magische Viool (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - De 
Magische Viool Vioolspel Violist Clown op de MaanDe nummers die Alfred speelt op de magische viool die hij van de clown op de maan heeft gekregen. Het is een van de mooiste liedjes uit de serie, en niet verkrijgbaar op CD. De melodie wordt drie keer gespeeld in aflevering 47, met bij de tweede keer een ander begin. Het komt ook kort terug in afleveringen 43 (eerder dus dan wanneer het gespeeld wordt door Alfred) en 46.

Klik hier om de muziek van "De Magische Viool" te downloaden!
Zure regen (originele titel onbekend)

Alfred J. Kwak - Zure Regen - 
Bos Dode Bomen Dead Trees - Acid RainGespeeld in aflevering: 51.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Ik val, als zure appels, op je dak.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Val, als zure appels, op je dak.

Niets, maar dan ook niets, houdt mij tegen.
Val, als zure appels, op je dak.

Verstop je, schuil onder je bed, ik ben de zure regen.
Daar doe jij, zelf niks tegen.

Klik hier om "Zure Regen" te downloaden!
Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Awards (internationaal)

In 1990 is de Duitse Goldene Kamera (Golden Camera, Gouden Camera) gewonnen door Herman van Veen, in de categorie Animatie, Harald Siepermann nam de prijs voor Herman van Veen in ontvangst (zie vermelding bij de Links sectie).


Alfred J. Kwak - Goldene Kamera Golden Camera Gouden Camera Herman van VeenAlfred J. Kwak DVD's, CD's en Nieuws

DVD's


Dit zijn alle (nieuw) verschenen DVD's, de releasedatum van de eerste serie was 19 september 2006, de derde serie DVD's is op 11 oktober uitgekomen. Een review van de DVD's is niet nodig, ze bevatten, zonder veel extra's, de afleveringen die vermeld staan.

De DVD's Vriendschap (Freundschaft), Liefde (Liebe), Natuur (Natur), Avontuur (Abenteuer) en Veiligheid & Gezondheid (Sicherheit), allen deel (teil) 1-3, zijn in Duitsland ook als bundel (geen boxset!) uitgebracht. Het is (nog) onbekend of er in Nederland ook zulke bundels of boxsets komen (Update: ze zijn er inmiddels!).

Algemene informatie (dit geldt voor alle DVD's)

Uitgever: Disky
Beeld: 4:3 (1.33:1, geen breedbeeld)
Geluid: Dolby Digital 2.0 (alleen Nederlands, 224 kb/s)
Speelduur: ongeveer 70 minuten
Ondertitel: "Jouw vriend voor het leven."
Alle DVD's bevatten verder een kleurplatenboekje en zijn geschikt voor alle leeftijden

Klik op de naam van de aflevering om naar boven te springen voor een uitgebreide beschrijving, en op de titel of het plaatje van de DVD om deze te bekijken en eventueel te bestellen op bol.com.


De Boxsets. Alle losse DVD's, behalve Magie 1 en 2, zijn nu in een boxset te bestellen.


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 1 2 3 Liefde 1-3

Alfred J. Kwak
Liefde 1-3

 1. De Eieren
 2. Het Verjaardagsfeestje
 3. Het Kroonjuweel
27. Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning   
29. De Boerenganzen
36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 1 2 3 vriendschap 1-3

Alfred J. Kwak
Vriendschap 1-3

  4. Op School
  5. De Kater
  7. De Zeeverkenners
  8. De Spion
40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
43. Groot Waterland Krijgt een President   
44. De Watersnood


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 1 2 3 Natuur 1-3

Alfred J. Kwak
Natuur 1-3

14. Vissen in Troebel Water   
15. De Ontploffing
16. Rangpang
17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis
26. De Lieve Sneeuwman
31. Booreiland
32. Atlantis


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 1 2 3 Veiligheid & Gezondheid 1-3

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 1-3   

  6. De Olympiade
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding
45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 1 2 3 Avontuur 1-3

Alfred J. Kwak
Avontuur 1-3

11. Het Circus
30. Op Vakantie
34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
48. Een Partijtje Golf
49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
52. Nog Lang en Gelukkig
De losse sets, met 3 afleveringen per set (op Veiligheid & Gezondheid 3 na, die heeft er 4).


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 1

Alfred J. Kwak
Liefde 1

1. De Eieren
2. Het Verjaardagsfeestje
3. Het Kroonjuweel
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 1

Alfred J. Kwak
Vriendschap 1

4. Op School
5. De Kater
7. De Zeeverkenners
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Magie 1

Alfred J. Kwak
Magie 1

  9. De Geest in de Fles
10. De Heilige Tulband
39. De Heks


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 1

Alfred J. Kwak
Natuur 1

14. Vissen in Troebel Water   
15. De Ontploffing
16. Rangpang
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 1

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 1
  

  6. De Olympiade
20. De Nachtmerrie
21. De Bijen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 1

Alfred J. Kwak
Avontuur 1

11. Het Circus
30. Op Vakantie
48. Een Partijtje Golf


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 2

Alfred J. Kwak
Liefde 2

36. Michael Duckson
37. De Ontvoering
38. De Burenruzie
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 2

Alfred J. Kwak
Vriendschap 2

  8. De Spion
43. Groot Waterland Krijgt een President
44. De Watersnood
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 2

Alfred J. Kwak
Natuur 2

17. Vrienden Vanuit de Ruimte
18. De Poolster
19. De Walvis


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 2

Alfred J. Kwak
Avontuur 2

49. De Regenboog
50. Het Casino
51. Het Regenwoud
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Magie 2

Alfred J. Kwak
Magie 2

13. De Witte Koningin
12. Het Schaakspel
33. Cowboys en Indianen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 2

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 2
 

45. Het Land van Twee
46. Pierrot
47. Eind Goed, Al Goed


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Liefde 3

Alfred J. Kwak
Liefde 3

27. Verliefd
28. Een Geschenk van de Koning
29. De Boerenganzen
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Vriendschap 3

Alfred J. Kwak
Vriendschap 3

40. Het Stuwmeer
41. De Vulkaan
42. De Draak
Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Natuur 3

Alfred J. Kwak
Natuur 3

31. Booreiland
32. Atlantis
26. De Lieve Sneeuwman


Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Avontuur 3

Alfred J. Kwak
Avontuur 3

34. De Schat van Toet Kat Kammon
35. De Slang
52. Nog Lang en Gelukkig

Alfred J. Kwak - Alfred J. Kwak DVD Veiligheid & Gezondheid 3

Alfred J. Kwak
Veiligheid & Gezondheid 3

22. De Kraaienpartij
23. De Slag om Polderstad
24. Het Plan
25. De Bevrijding


Er was eerst n DVD van Alfred Jodocus Kwak verkrijgbaar:

Alfred J. Kwak - DVD 1 Nederlands Alfreds VerjaardagDe Verjaardag Van Alfred en 2 andere avonturen.

Met de eerste 3 afleveringen, zie voor de samenvatting van de eerste 3 afleveringen de Afleveringen sectie.

Uitgever: Memphis Belle
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (alleen Nederlands)
Speelduur: ongeveer 70 minuten
Extras: geenCD's (OST - original soundtrack)


Herman van Veen - zingt en vertelt van - Alfred Jodocus Kwak - en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen
Uitgebracht op: 16 september 1990
Speelduur: 57:00


Klik hier of op de afbeeldingen om de cd te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Herman van Veen zingt en vertelt van en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen - Voorkant Boekje     Alfred J. Kwak - CD Herman van Veen zingt en vertelt van en zijn vriendjes - Deel 1 Goedemorgen - Achterkant


 1. Voorjaar In Groot Waterland (1:26)
 2. Zo Vrolijk (0:53) - Gezongen door Ryan van den Akker
 3. Nog Nooit (2:25)
 4. Alfreds Verjaardag (2:00)
 5. Het Schoolplein (2:37)
 6. Miauw (2:37)
 7. Pikkie De Ekster (2:08)
 8. De Eendjes En De Tweetjes (1:11)
 9. Kukeleku (2:26)
10. Een Wals (1:22)
11. De Monnikman (2:13)
12. Kijk Niet Om (1:23)
13. De Peppil (3:11)
14. Zoals Dolf (1:22)
15. De Zevende Zeven (3:17)
16. K Rokodil (1:18)
17. Zeemansliedje (2:22)
18. In De Val (2:07)
19. Het Groot Waterlands Volkslied (2:51)
20. Holmes De Hond (1:52)
21. Vaarwel (2:58)
22. Het Vliegende Tapijt (2:07)
23. Dansliedje (2:19)
24. De Sjeik (2:11)
25. In Het Circus (2:05)
26. Metliedje (4:19) - Een medley van: Spetter Pieter Pater, Alfreds Verjaardag, De Peppil, en Zo Vrolijk.


Herman van Veen - zingt en vertelt van - Alfred Jodocus Kwak - Deel 2 - Spetter Pieter Pater
Uitgebracht op: 7 oktober 1991
Speelduur: 48:55


Klik hier of op de afbeelding om de cd te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Deel 2 Spetter Spieter Pater Herman van Veen zingt en vertelt van - Voorkant Boekje


  1. Zo Vrolijk (2:17) - Gezongen door Herman van Veen
  2. De Zee Zingt (2:51)
  3. De Mens Is Los (1:40)
  4. Wij Bijen (2:27)
  5. De Kippen (2:57)
  6. De Indianen (1:26)
  7. Cowboy Kwak (3:14)
  8. De Walvis (2:27)
  9. Monte Carla (2:01)
10. De Klompendans (1:53)
11. Kwek Kwek Kwek (1:06)
12. De Rivier (4:01)
13. De Mussen (2:14)
14. Het Allerlaatste Dubbeltje (3:05)
15. Midden In De Zomer (2:31)
16. Pingpongsong (2:25)
17. Alle Eenden (3:06)
18. De Kraaienmars (2:51)
19. Pia Colada (2:14)
20. Spetter Pieter Pater (2:09)


Erik van der Wurff - Erik van der Wurff (de titel is hetzelfde als de artiest)
Uitgebracht op: 1 juli 1990
Speelduur: 54:44


Ik heb deze titel in geen enkele CD winkel kunnen vinden, ook niet op het Internet. Wel is het mogelijk de CD te lenen, dit kan via de website Muziekweb: http://www.muziekweb.nl/Link/HKX1432


Alfred J. Kwak - Erik van der Wurff Herman van Veen Harlekijn Voorkant Boekje


Alle nummers zijn instrumentaal, als er een * achter staat komt het nummer niet voor in de tekenfilm.

1. Coming To Atlantis (3:19)
2. Het Schoolplein (2:32)
3. Op Reis (3:37)
4. Once A General - Now A Painter (3:21)
5. Dolf In The Dark (2:25)
6. Help Help (2:40)
7. At Sea (2:38) *
8. Erik (3:45)
9. Return From The Middle East (3:35)
10. Op Z'n Fluitjes (2:39)
11. Tune For Shigi (2:07)
12. A Country Walk (3:02)
13. On A Holiday (3:37) *
14. Sjeek (1:54)
15. At The Bottom Of The Sea (2:58) (aflevering 50)
16. Shoe Shuffle (3:06)
17. Fantasia (4:54) *
18. Op Reis (2:35) * (niet zeker)


Herman van Veen - Rode Wangen - in Vogelvlucht voor Kinderen - 20 jaar kinderliedjes
Uitgebracht op: 7-10-1989
Speelduur: 49:41


Klik hier of op de afbeelding om de CD te bekijken en eventueel te bestellen bij bol.com.


Alfred J. Kwak - CD Rode Wangen Herman van Veen - in Vogelvlucht voor Kinderen - 20 jaar kinderliedjes - Harlekijn Voorkant Boekje


Zo Vrolijk (2:00) is hier nieuw (niet zoals de aftiteling, maar een heel ander liedje, onder andere gespeeld wanneer Alfred uit het ei komt in aflevering 1), net als het nummer Rode Wangen (2:14), dat helemaal in het begin van aflevering 2 te horen is, tijdens de verhuizing.

De nummers Dansliedje (2:04), Zeemansliedje (2:04) en Het Schoolplein (2:30) zijn op deze CD zonder "gepraat" van Herman van Veen te vinden en Spetter, Pieter, Pater (1:59) wordt door van Veen gezongen, op een iets andere manier.


Er zijn ook wat losse nummers verspreid over andere CD's, maar meestal zijn dit (variaties op) Spetter Pieter Pater en Zo Vrolijk.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Nieuws

Het nieuws is een opsomming van leuke Alfred nieuwsfeitjes van de afgelopen tijd, gesorteerd naar onderwerp (de film en nieuwe, tweede tekenfilmserie en boeken, het filmstripboek, Alfred op TV, de DVD's en overig). Het oudste nieuws staat bovenaan.De Film, nieuwe boeken en een nieuwe, tweede tekenfilmserie


Er komt een nieuwe serie afleveringen met de zoon van Alfred J. Kwak! Ook komt er een film en zal er een nieuwe serie boeken verschijnen.

Het artikel van 12 november 2008 in Trouw:

Alfred Jodocus Kwak doet aan familie-uitbreiding.

(Novum) - De beroemde eend wordt door zijn geestelijk vader Herman van Veen nieuw leven in geblazen. 'Jullie mogen de zoon van Alfred Jodocus Kwak volgend jaar verwachten', zegt de artiest tegen Novum Nieuws, die tevens aangaf dat er een televisieserie en een film op stapel staan.

Volgend jaar verschijnt het eerste deel van een reeks boeken over Alfred Jodocus Kwak junior. De beroemde eend zelf zal slechts als vaderfiguur verschijnen. Wanneer de televisieserie en film verschijnen is nog onbekend. 'We zitten nog in de voorbereidingsfase', stelt de manager van Van Veen, Fatemeh Derakhshan.


Het Filmstripboek


Op zijn weblog schreef Herman van Veen het volgende (20-4-2006):

Binnenkort verschijnt er bij de uitgever van Flipje (die van Tiel) een stripboek (het filmstripboek) met de eerste drie verhalen van Alfred Jodocus Kwak, de serie. Het ligt in de bedoeling alle 52 verhalen. Op die manier uit te brengen. Verzamelaars, u kunt gaan sparen.

De filmstripboeken zijn sinds november 2006 op de Nederlandse en Duitse markt, en ze zien er goed uit. De strip zet het tekenfilmverhaal om in stripvorm, en de stijl is net wat anders dan in de TV-serie. De stripboeken bevatten ieder drie afleveringen uit de tekenfilmserie.

Uit het persbericht voor de uitgave:

Na bijna 20 jaar komen de tekenfilms uit in filmstripboekvorm. De complete Alfred Jodocus Kwak-serie van 52 afleveringen wordt samengebracht in 17 filmstripboeken.

Deel 1 is vanaf 25-11-2006, en deel 2 vanaf 13-12-2006 verkrijgbaar (bij vele boekhandels en supermarkten), wanneer de overige delen worden uitgegeven, is nog niet bekend.

Alfred J. Kwak - Filmstripboek strip stripboek filmboek comic


Alfred J. Kwak terug op TV


Alfred is weer terug op de televisie, na jarenlange afwezigheid is de volledige serie van Alfred J. Kwak te zien op Nederland 3, ze begonnen tijdens de herfstvakantie, en zijn vanaf 30 oktober 2006 te zien op Zappelin (of zoals het officieel is, Z@ppelin, niet te verwarren met Z@pp, wat voor oudere kinderen bedoeld is). Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag rond 14.40. De serie heeft in Nederland, volgens de Kijkwijzer, een notering van 6 jaar, spanning en geweld meegekregen. Dit in tegenstelling tot de DVD's, die voor alle leeftijden geschikt zijn, en geen spanning- of geweldsaanmerking hebben gekregen, een beetje vreemd dus.

Update: na de laatste aflevering is de serie niet opnieuw begonnen, ik weet dus niet of, en wanneer, de serie weer op de TV zal verschijnen.

Update 2 (1-2-2007): De serie wordt nu iedere zaterdag en zondag uitgezonden, rond kwart over 8 is er op Nederland 3 een aflevering te zien.

Update 3 (2-1-2008): In 2008 is Alfred weer op de buis, iedere woensdag rond 14.50 zal er een aflevering worden uitgezonden op Zappelin (Zapp, Nederland 3)

Alfred J. Kwak - Kijkwijzer classificatie notering spanning geweld Zappelin Zapp Z@ppelin Z@pp


DVD nieuws


Tv-serie Alfred J. Kwak op DVD (13-11-2005)

De TV serie van Alfred J. Kwak komt in 2006 uit op DVD. De precieze datum van de release is nog niet bekend.

De serie wordt in themaboxen in de winkels uitgebracht. In de eerste helft van 2006 komen in ieder geval al twee boxen op de markt met daarin elk drie DVD's met per box in totaal ongeveer negen afleveringen.

Wij houden je via deze site op de hoogte!


En op de blogsite van Siepermann:

even better, pick up one of the upcoming DVDs with the TV-series, the first six DVDs will be out in Germany and Holland at Easter, pretty soon that is...

Hier zijn enkele afbeeldingen van de Duitse versie van de DVD covers. Het is wel zo dat de serie dus niet chronologisch wordt uitgebracht.

Alfred J. Kwak - DVD 1 Voorkant Duits   Alfred J. Kwak - DVD 2 Voorkant Achterkant Duits


Alfred J. Kwak - DVD 1 Voorkant Achterkant DuitsSiepermann heeft een nieuwe mededeling over de DVD's:

Im receiving many emails, asking about the release of the first Kwak DVDs that was originally announced for Easter.
Disky, the publisher, decided to release them in the second half of the year, because they are planning a bigger advertising campaign accompaning the release and there will be lots of other Kwak-related stuff, as well ( boardgames, etc) which I will tell you about, when the time has come.

Meanwhile and if youre living in Holland, you can watch Kwak on pay-TV for 0,99 per episode on Tele2. Im not exactly sure about how this works, but Im sure youll find out and tell me.


Hij krijgt veel mails over de release van de eerste Alfred Jodocus Kwak DVD's die eigenlijk rond Pasen uit zouden komen. Disky, de distributeur, heeft besloten om ze in de tweede helft van het jaar uit te geven, om zo daarbij tegelijkertijd een grotere reclamecampagne te kunnen uitgeven. Ook zullen er veel andere Alfred Jodocus Kwak merchandise en aanverwante spullen (speelgoed, spelletjes, knuffels, misschien games en dergelijke) worden uitgegeven, zoals bordspellen. Hij zal daar later over berichten op zijn weblog.

Hier presenteert de managing director van Herman van Veen Studios, Stephan Dunweg, de Alfred J. Kwak DVD's met wat merchandise:

Alfred J. Kwak - Disky DVD merchandise presentatie Stephan Dunweg Herman van Veen Studios


(10-7-2006) De bevestiging is binnengekomen dat de DVD's nu in augustus (datum onbekend) uit gaan komen, dus nog maar n maand wachten.


(28-3-2007) De tweede serie DVD's had al uitgegeven moeten zijn, maar Disky heeft ze "in de wacht gezet," de kans bestaat dus dat de DVD's helemaal niet meer worden uitgegeven. Spiepermann heeft nu wel een update gegeven op zijn blog, waarbij hij een afbeelding laat zien van de Magie 2, wat enige zekerheid bied over het verschijnen van de tweede en derde serie DVD's.

Alfred J. Kwak - Disky DVD Magie 2 cover


(11-10-2007) Alle DVD's zijn nu uitgegeven, ook de tweede en derde serie, kijk daarvoor bij het DVD gedeelte.

Overig nieuws


Het is bij Tele 2 mogelijk om de afleveringen te streamen:

Alfred J. Kwak - Tele 2 aflevering streamen


Vanaf vandaag kunt u mij zien voor maar 1 euro.
Hoogachtend,

Alfred J. Kwak


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Aan alle gasten (+ links en banners)

Het zou leuk zijn als je een reactie, vraag, opmerking of zelfs een discussie wil plaatsen, als een soort Alfred J. Kwak Forum. Dit kan onderaan de Fanpage. Klik hier om naar beneden te springen, zodat je een bericht kan plaatsen, als blijk van waardering.

Ook zou het erg leuk zijn als er een link of banner (herkenningsplaatje van de site) naar deze fanpage geplaatst word, dit kan met de volgende HTML codes, die overal vrij te plaatsen zijn, en simpel op een site, blog, of in een forum signature (onderschrift) gezet kunnen worden.

Voor de link,


De Alfred J. Kwak Fansite

plaats dan deze html code op de site of blog:of bbcode in een forum signature :Gebruik voor onderstaande banner

Alfred J. Kwak - Zonsopkomst Banner

deze html code (alles selecteren) bij een site of blog:en in forum signatures (onderschriften) deze bbcode:Nogmaals (ook aan het begin van dit onderdeel), voor vragen en opmerkingen over deze site en Alfred J. Kwak kun je een reactie onderaan deze Fanpage geven, klik daarvoor hier.Betreffende Alfred Jodocus Kwak torrents en complete afleveringen, CD's of DVD's

Er zijn op verschillende torrent sites torrents van Alfred J. Kwak in omloop, hier zijn wij sterk op tegen, en hosten dan ook (en linken niet naar) sites die deze torrents aanbieden. Een torrent is een bestand waarmee van verschillende mensen gedownload wordt. Ook via andere zogenaamde P2P kanalen of programma's kan dit. De DVD's en CD's zijn zeker de moeite waard, en zonder een goede omzet worden er wellicht geen complete serie aangeboden. Doe dit dus alsjeblieft niet, anders ben je net zo slecht als Dolf ;).

Alfred J. Kwak - Dictator Dolf de Kraai verslagen pak stropdas suit tie


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Herman van Veen

Deze Fanpage zou onvolledig zijn zonder een korte biografie van de geestelijk vader van Alfred Jodocus Kwak, Herman van Veen zelf. Grappig is dat hij dezelfde geboortedatum heeft als ik. De tekst is overgenomen van zijn homepage.

Herman van Veen, geboren in Utrecht op 14 maart 1945. Zanger en schrijver van liedjes, sprookjes en vertellingen. Groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Studeerde, viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. Maakte in 1965 zijn theaterdebuut met het muzikaal clowneske soloprogramma Harlekijn, reist sindsdien de wereld rond en speelde zijn voorstellingen in vier talen.

Alfred J. Kwak - Herman van Veen

Zijn eerste bundeltje met verzen en verhalen werd in 1969 gepubliceerd, het eerste boekje van zijn beroemdste geesteskind Alfred Jodocus Kwak werd in 1979 uitgegeven en is inmiddels in twintig talen vertaald. Van zijn hand verschenen tot op heden 138 Cds, 11 DVD's, een zestigtal boeken en tientallen scenarios voor onder meer de speelfilms Uit elkaar, Nachtvlinder en voor de muziektheatervoorstellingen The First Lady, Chopin - Chanson de Danil, Mata Hari en Windekind.

Herman van Veen was jarenlang bestuurslid van en welwillendheids ambassadeur voor Unicef Nederland. Stichtte daarna vier organisaties, Colombine, de Stichting A.J.K., de Stichting Roos en de Herman van Veen Foundation. Alle vier staan ze voor de Rechten van het Kind en proberen die rechten handen en voeten te geven door middel van kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden en Europa.

Hij is drager van de Louis Davidsring die hij in 1976 uit handen van Wim Kan mocht ontvangen en werd in 1993 koninklijk onderscheiden en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In 1999 kreeg hij uit naam van de Duitse Bondspresident het Verdienstkreuz am Bande des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland vanwege zijn bijzondere bijdrage aan de Duits-Nederlandse verhoudingen.

Tevens werd hij onderscheiden met vele andere onderscheidingen en prijzen.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Volledige Credits

Onderstaande credits komen uit de intro.


Origineel idee en verhalen: Herman van Veen

Scripts en storyboards: Akira Miyazaki

Story cordinatie: Harald Siepermann

Regie: Hiroshi Sait

Karakter ontwerp: Harald Siepermann

Achtergronden: Hans Bacher, Susumu Shiraume

Kleur ontwerpen: Hans Bacher

Film regie: Hisao Shirai

Muziek: Herman van Veen, Erik van der Wurff

Arrangementen: Erik van der Wurff, Nard Reijnders, Harry Sacksioni

Tekst liedjes: Herman van Veen

Geluid: Sigeharu Shiba, Erik van der Wurff

Nog niet genoemde credits uit de outro.


Nederlandse nasynchronisatie: J.P.S. Studio

Techniek: Joop Piete

Tekstbewerking: Vivian Pieters

Productie en regie: Vivian Pieters

Nederlandse versie: Telecable Benelux B.V. in opdracht van VARA

Animatiestudio: Telescreen Japan Inc. / TeleImage

Productie managers: Manabu Tamura, Tamehide Hyakuzuka en Tuneomi Nakamura

Producent: Kazuo Tabata

Uitvoerend producent: Dennis Livson

Geproduceerd door: Telecable Benelux B.V. in coproductie met VARA, ZDF, TVE en TV-TokioEn nee, het is geen Alfred JodoKus Kwak, of A.J. Kwak, gewoon de volledige juischte naam !Figo.

Alfred J. Kwak - Parmezanidas Heremietkreeft

Parmezanidas de heremietkreeft, uit aflevering 14.


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.Links en bronnen

Van de sites met (bron) achter de beschrijving heb ik sommige aanwezige tekst herschreven en gebruikt voor deze Fanpage


www.hermanvanveen.com - De site van Herman van Veen (bron).

www.nl.telescreen.nl/default.asp?t=all%20characters&id=88&char=4 - De site van Telescreen, de licentiehouder van de serie en merchandising.

www.imdb.com/title/tt0098737/ - De IMDB site van Alfred Jodocus Kwak.

www.goldenekamera.de/index2.php?action=chronik&jahr=1990&link=2000&gala=26 - De site met de winnaars van de Goldene Kamera van 1990 (bron).

www.episodeworld.com/show/Alfred_J_Kwak - Japanse afleveringen (bron)

Harald Siepermann heeft meerdere weblogs:

Over Alfred en Herman van Veen: alfredjkwak.blogspot.com/ (bron).

Over zichzelf: haraldsiepermann.blogspot.com/ (bron).

De Fanpage is ook te bereiken (met mooiere URL's) via http://www.jcsolaris.nl/alfred en http://www.jcsolaris.nl/alfredkwak


Alfred J. Kwak - Regenboog Klomp Huis Huisklomp KlomphuisA.J. Kwak, Harlekijn / Van Veen, Siepermann, Bacher. Alle rechten voorbehouden.Fanpage, artikelen, inhoud en teksten de resp. auteur(s)


Klik hier om terug te gaan naar de Inhoud, bovenaan de pagina.


Ente Alfred Jodocus Kwak Alfred J Kwak Alfred J. Kwak Alfred Kwak Alfred Jodocus Kwak downloaden torrent streamen gratis Alfred J Kwak afleveringen DVD kwaliteit downloaden met torrent Afleveringen downloaden mp3 wav .mp3 .wav wmv mpg mpeg xvid divx met torrent via torrent torrents usenet newsgroup nieuwsgroep direct download Alfred J Kwak klik hier aflred kwak lafred kwak alrfed alferd alfrde alfrede wkak kawk kwka ojdocus jdoocus jodcous jodoucs jodocss alfred kwak screenshots afbeeldingen muziek mp3 downloaden liedjes afbeeldingengalerij gallery galerij galerie plaatjes kleurplaten clipart kleurplaat inkleuren Alfred Jodocus Kwak Alfred J Kwak Zappelin Zapp Z@ppelin Z@pp Alfred J. Kwak Alfred Kwak Alfred Jodocus Kwack bilder bildre bildern filmstripboek filmstripboeken downloaden streamen Alfred J Kwak afleveringen downloaden DVD kwaliteit downloaden met torrent Afleveringen downloaden met torrent via torrent torrents direct download Alfred J Kwak klik hier aflred lafred alrfed alferd alfrde alfrede lfred alfre alred alfed alfrd afred lfred alfret wkak kawk kwka kwa wak ojdocus jdoocus jodcous jodoucs jodocss odocus jodocu odokus jodoku quak alfred kwak screenshots afbeeldingen muziek mp3 downloaden liedjes afbeeldingengalerij gallery galerij galerie plaatjes kleurplaten kleurplaat kleurplaten inkleuren kraaiepartij ringtone ringtones polyfoon monofoon realtone pirate bay gsm nokia samsung polyfone ringtone torrentsearch mininova torrents torrentspy game games spel spelletje spelletjes spellen bordspel knuffel knuffels speelgoed CD CD's CDs DVDs DVD's hoesje hoesjes booklet boekje inlay Forum Fora Jodokus Joducus Judocus Joducus Jodukus Judokus Judukus spetter spieter spater stemartiest stemartiesten voice actors hoorspel casette cassette band bandje video videoband videobandje VHS cassettebandje casettebandje Proffessor Proffesor Herman van Ven erman herma vee moll und Opening Ending Happy happy Yakusoku da yo 約束だよ gesungen 林原めぐみ Megumi Hayashibara 桜 Sakura サクラ Fanpagina Fanart Fanarte arte Fanlist Fanlists Fanlisting Fanfic Fanfics Fanfiction Releases Uitgave Zeichentrick Fabel Zeichentrickserien alfredjodocuskwak alfredkwak alfredjkwak jodocuskwak alfredj jkwak

Guestbook

Klik op deze link om een reactie te geven

De nieuwste bijdrage staat bovenaan.

Albertcax
Смотрите хуесоски для сайте HUESOSKA.VIP эро видео в режиме онлайн.
zaterdag 23 oktober 2021 - 02:02:14


Robertzob
Đổi thẻ cào thành tiền mặt, đổi thẻ viettel sang zing, garena, đổi thẻ cào sang atm, momo, zalo pay.
Đổi thẻ cào, nạp thẻ viettel, vinaphone, mobifone - Mua bán ...
zaterdag 23 oktober 2021 - 00:34:23


TimothySof
Порно terebon.top приглашает созерцать https://terebon.top/categories/%D0%A1+%D0%91%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B8%D0%BC+%D0%A7%D0%BB%D0%B5%
D0%BD%D0%BE%D0%BC/ бесплатные порно ролики онлайн. Новые категории, популярные порно-звёзды и известные студии порно-записи.
vrijdag 22 oktober 2021 - 18:00:42


Harryner
hydrauzxpnew4af.onion

hydrauzxpnew4af.onion
donderdag 21 oktober 2021 - 04:54:22


WilliamAster
I was able to find good info from your articles.
woensdag 20 oktober 2021 - 17:49:08


PornoGou
Нежное порно запись для всех просмотр на https://porno-go.ru в HD1080
Новинки секс фильмы для взрослых онлайн на https://porno-go.pro в HD720
Новинки порно запись без регистрации просмотр на
woensdag 20 oktober 2021 - 06:49:57


Stacybruts
mostbet зеркало рабочее на сегодня прямо сейчас пинапбет отзывы pin up казино idman saytlar? мостбет официальный сайтбк mostbet 1хбет зайти в личный кабинет приложение мостбет mostbet rus 1 икс ставка 1xbet ставка зеркало
woensdag 20 oktober 2021 - 00:19:25


PornoGoi
Жесткое порно видео без регистрации смотреть на https://porno-go.ru в высоком качестве
Новинки секс съемка для всех просмотр на https://porno-go.pro в HD1080
Новинки порно фильмы бесплатно смотреть на
maandag 18 oktober 2021 - 12:53:35


AlfredoHycle
сантехник Святошино

Вызов сантехника Дарницкий
maandag 18 oktober 2021 - 00:26:00


Ronaldduala
Hallo, Schatz,

Ether kryptowährung verdienen wie. Gagner de l'argent Geld verdienen today passive income Bad Bibra
Wie verdienen internet beobachten. online geld verdienen restaurant Verdienen ohne risiko wie kann man geld verdienen ohne zu arbeiten Eichstätt
Ether kryptowährung verdienen wie. geld verdienen ohne en Online viel crypto genius Aichtal
Wie geld online zu verdienen in 1 tag. online geld verdienen quickly Was ist das 1 wo investieren Bad Berka
zondag 17 oktober 2021 - 15:39:27


Marcuscrake
hydraruzxpnew4af.onion

hydraruzxpnew4af.onion
zondag 17 oktober 2021 - 10:31:06


KellyZew
Огромное контингент русских
zondag 17 oktober 2021 - 02:28:38


StephenBlurA
игры на двоих по блютузу на андроид
виджет часы для андроид без рекламы
скачать футбол на планшете puppet soccer 2014
виджет часы и дата для андроид
лучший навигатор для андроид без интернета

темы для андроид
zaterdag 16 oktober 2021 - 01:14:20


Edgardo
viagra generic medication cheapest pfizer viagra online buying viagra online reviews generic viagra price
canada viagra online from canada generic
vrijdag 15 oktober 2021 - 11:07:17


Teresaovara
Gnocmnros
сантехник в долгопрудном вызов на дом
donderdag 14 oktober 2021 - 21:52:47


DavidMaing
Лучшая коллекция https://pirpir.online/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BB+%D0%92+%D0%A0%D0%BE%D1%82/ кругом бесплатно. Поддайтесь искушению и следуйте зову плоти.
woensdag 13 oktober 2021 - 17:00:50


ChrisHof
смотреть сериалы онлайн

видеть 2 сезон смотреть онлайн
maandag 11 oktober 2021 - 03:41:46


EugeneLic
####### OPVA ########
ULTIMATE РТНС COLLECTION
NO PAY, PREMIUM or PAYLINK
DOWNLOAD ALL СР FOR FREE

Description:-> gg.gg/lua7w

Webcams РТНС 1999-2021 FULL
STICKAM, Skype, video_mail_ru
Omegle, Vichatter, Interia_pl
BlogTV, Online_ru, murclub_ru

Complete series LS, BD, YWM
Sibirian Mouse, St. Peterburg
Moscow, Liluplanet, Kids Box
Fattman, Falkovideo, Bibigon
Paradise Birds, GoldbergVideo
Fantasia Models, Cat Goddess
Valya and Irisa, Tropical Cuties
Deadpixel, PZ-magazine, BabyJ
Home Made Model (HMM)

Gay рthс collection: Luto
Blue Orchid, PJK, KDV, RBV

Nudism: Naturism in Russia
Helios Natura, Holy Nature
Naturist Freedom, Eurovid

ALL studio collection: from
Acrobatic Nymрhеts to Your
Lоlitаs (more 100 studios)

Collection european, asian,
latin and ebony girls (all
the Internet video) > 4Tb

Rurikon Lоli library 171.4Gb
manga, game, anime, 3D

This and much more here:
or --> gg.gg/ntwfm
or --> cpc.cx/uVc
or --> xor.tw/4pt0y
or --> v.ht/LEYc
or --> cutt.us/jKbHA
or --> gg.gg/ntwgr
or --> v.ht/kIy2
or --> gurl.pro/k6ftqd
or --> gg.gg/ntwhd

###### Caution! ######
ALL premium big parts rar
(mix.part01..) or huge
archives - scam. Paylinks
(bit_ly lmy_de aww_su and
other) - virus. Be careful.
-----------------
-----------------
maandag 11 oktober 2021 - 02:20:36


Otto Rosier
Ik dacht teveel aan mezelf voor mijn man die me verliet voor een andere vrouw. Ze gingen allebei van me weg. Ik kon geen contact meer opnemen met mijn man. Ik maakte me echt zorgen en ik kon mijn situatie niet zelf oplossen, dus besloot ik op internet te zoeken waar ik veel goede aanbevelingen over Dr Igbinovia vond en ik nam contact met hem op en vertelde hem wat er met me aan de hand was en hij zei me niet meer te huilen of je zorgen te maken. Dr Igbinovia helpt me met een voodoo-spreuk waardoor mijn man bij me terugkwam en om genade smeekte, dus we zijn nu weer samen. Als je problemen hebt in je huwelijk of relatie, geloof me, Dr. Igbinovia is de beste man om hulp te vragen WhatsApp +12162022709 Viber: +2349071864129 Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail doctorigbinovia93@gmail.com Geloof me maar drie dagen zul je het resultaat zien. .......
zondag 10 oktober 2021 - 17:16:56


Joshuakab
Смотри онлайн порнуха видео! Наслаждайся шикарным сексом в лучшем HD качестве. Потрясающая и
zondag 10 oktober 2021 - 06:07:03


Mi4ch4lFarce
В нашем распоряжении множество инструментариев, используем парсеры-заранее приготовленные компьютерные приложения с целью собирания объемов информации и дополнительно превращения их в структурированный формат записи, в основном работают с типами текстовой и графической информации. Парсеры разбирают информацию довольно быстро, распознавая крупные характеристики систематично обновляемых значений и находя точные данные для вас. Синтактический разбор используется, если требуется немедленная и лучшая переработка цифровой информации. Парсинг-это систематическая синтаксическая оценка данных, которые размещены на интернет-сайтах, какие используются для немедленной и действенной обработки немалого части данных. Преследуя цель результативно продвигать веб-сайт, вам требуется немало тщательно собранного контента, предназначенного для вашей основной аудитории, какой просто и недолго создавать вручную, и вы не сможете обойтись без парсера здесь
zaterdag 09 oktober 2021 - 21:36:51


Louishoulp
skdrlbsdjk37909453

ac market download for pc windows 10nvidia virtual audio device (wave extensible) (wdm) windows 10 download freevirtual pc for windows 7 64 bit free downloaddownload free snipping tool windows 10 freedownload windows 10 october updateflash games download for pcmicrosoft word 2016 free download online free downloadtelecharger microsoft excel 2019 gratuit free downloadmicrosoft project professional 2013 evaluation free downloadbest mystery games pc free download full version
https://bit.ly/3CQsxzQ
https://bit.ly/3jKFodU

zaterdag 09 oktober 2021 - 11:09:50


Barrykab
A little disappointed with your pearls, you only see the tip of the iceberg as usual, dig deeper
China and France suffer with expressed dismay with the fresh defense covenant between the Connected States, the Coalesced Sovereignty and Australia - although on the side of disparate reasons. Beijing in response wants to touch the Asia-Pacific Employment Pact.
More news here website
vrijdag 08 oktober 2021 - 20:02:54


JeremyWrere
брокер на метатрейдер 4
чем занимается брокер
бкс брокер купить акции
альфа директ вывод денег с брокерского счета
какую выбрать


вектор брокер
vrijdag 08 oktober 2021 - 18:00:03


AustinPeerb
Хотите посмотреть новые порно фильмы в HD? Для нашем сайте представлены видео в категориях:
woensdag 06 oktober 2021 - 06:14:33


MollyEpilt
Kinky Stepdaughter and Howife roles: meet me at OnlyFans!

Hallo jongens!
Ik ben Molly, uit Italië.
Ik wil wat video ' s maken over mijn stiefvader verleiding.
En over mijn Hotwife rol: f * cking met andere mannen als mijn man het Weet.

Ik ben 26 jaar oud, heb een mooi sportief lichaam, Grote Tieten, Grote kont en natuurlijke smakelijke lippen
Abonneer je op mijn profiel, praat met me, stuur je ideeën voor video Verhalen!Ik ben open-minded dame zonder grenzen in mijn hoofd))) liefde om ongewone dingen te maken.

Ik zie je bij OnlyFans! Bedankt allemaal!

zondag 03 oktober 2021 - 15:05:46


budusheep
Напишите свои 200 решений, если вы завтра станете президентом, разделите их на группы по 10 штук и расположите в последовательном порядке принятия . Создай свои Проекты будущего
zondag 03 oktober 2021 - 11:03:12


Lewissab
ЗАКАЖИТЕ ОБЗОР НА КОМПАНИЮ


zaterdag 02 oktober 2021 - 20:47:58


Miltongaisp
XXX Home Free XXX Porn
XXX Free Porn Tube
XXX Japan Porn Free Japan Porn
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
XXXhome Porn Tube Video
XXXChina Porn Tube
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
Japan Porn Video XXX Japan Porn Tube
https://cn.xxxcomvideo.com
zaterdag 02 oktober 2021 - 20:31:50


Jimmyspugh
Порно Неебусь - смотри и скачивай сочное и новость порно видео каждый день
vrijdag 01 oktober 2021 - 23:32:38


Miltongaisp
XXX Home Free XXX Porn
XXX Free Porn Tube
XXX Japan Porn Free Japan Porn
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
XXXhome Porn Tube Video
XXXChina Porn Tube
XXX Japanese Porn Tube Japan Porn
Japan Porn Video XXX Japan Porn Tube
https://zh.xxxwww1.com
woensdag 29 september 2021 - 04:15:23


Williamtwene
Принтеры FDM

Принтер SLA
zondag 26 september 2021 - 18:12:26


BuyEssayOnline
Esl expository essay editor sites usa
zondag 26 september 2021 - 03:15:19


Cesarloppy
Jaipur is the capital of India’s Rajasthan state. It evokes the royal family that once ruled the region and that, in 1727, founded what is now called the Old City, or “Pink City” for its trademark building color. At the center of its stately street grid (notable in India) stands the opulent, colonnaded City Palace complex. With gardens, courtyards and museums, part of it is still a royal residence. : :
zaterdag 25 september 2021 - 06:40:57


ManuelTealm
Young Black Hairy Pussy fell slightly off the trends in the past year or two and that’s mainly because on the big networks, who are not necessarily producing this kind of content ever again. Lucky for us there are the various amateurs who know how to raise a big bush and there are additionally the Japanese porn stars who all always rocked the best muschi nests.

If you are a fan connected with Black Hairy Pussy Creampie then you located the right place. We develop a collection of thousands of galleries displaying all kinds of ladies with hairy twats. The collection has what you need to please yourself. From most natural teens to the classiest MILFs, everything can be found here. We even have ethical variety on the website, with many bushy ebonies and also Latinas, not to mention our huge collection of Asian and Japoneses galleries that will show americans how a proper hairy muschi should look like.

lesbians with hairy cunts c64a670
donderdag 23 september 2021 - 21:47:17


StevenThini
новый аукцион

аукцион антиквариата


donderdag 23 september 2021 - 04:27:18


JaredMib
domongol

продам монетыdonderdag 23 september 2021 - 03:01:45


Henrykax
Freeroll Passwords today

Freeroll Passwords

acr freeroll password
bet365 freeroll password
woensdag 22 september 2021 - 18:47:27


Davidplump
Hello guys. And Bye.

neversurrenderboys
woensdag 22 september 2021 - 16:00:37


WalterDrure
ДНК центр «ДТЛ» проводит ДНК тесты на территории всей Российской Федерации. В нашей лаборатории используется оборудование производства «Applied Biosystems», мирового лидера в области биотехнологий. Современные научно-технические разработки позволяют проводить уникальные ДНК анализы, которые делают всего несколько лабораторий в мире. Все тесты выполняются только дипломированными специалистами, среди которых есть эксперты мирового уровня, имеющие опыт работы более 15 лет в области исследования ДНК.

днк тест цена
woensdag 22 september 2021 - 11:19:16


ElliottSuege
Vrlo je jednostavno kupiti automobil na nasoj trap stranici
dinsdag 21 september 2021 - 09:15:42


Michaelplemy
We’re a digital marketing and SEO agency based in Dubai offering practical and effective marketing solutions to businesses across the UAE.

casino online
maandag 20 september 2021 - 06:53:55


Dennisdub
ремонт тормозных цилиндров
ремонт тормозной системы в минске
кузовные работы
вырезать катализатор в минске
переварить пороги в минске цена
zondag 19 september 2021 - 09:44:44


Louisnal
скачать читалку для андроид бесплатно на русском
скачать программу fb2 бесплатно для андроид
mobimeet apk
android игра скачать
погода для андроид без рекламы

скачать часы
zondag 19 september 2021 - 03:03:03


MiloshVlasovs
Доброе утро!
Советуем самые лучшие "убийственные" прогоны для сайтов ваших конкурентов. Всего от 2 000 рублей.
- Гарантированный результат. Веб-сайты ваших конкурентов "умрут".
- Наибольшее количество отрицательных фитбеков.
- Наша особая база - выжимка максимально сильных площадок из 10 млн. веб-сайтов (вирусных, спамных, порно и тому подобных). Работает бесперебойно.
- Прогон производим сразу с 4 серверов.
- Постоянная отправка активационных ссылок на электронный ящик.
- Можем растянуть как угодно по времени.
- Прогон с запрещёнными ключевыми словами.
- При двух прогонах - выгодные бонусы клиенту.

Стоимость услуги 80$
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Telgrm: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!
zaterdag 18 september 2021 - 12:58:58


MichaelHet
Самое красивое смотреть красивые порно ролики видео, можно всматриваться всего у нас, потому что в наших роликах
donderdag 16 september 2021 - 16:15:21


Eburnate
I think everything typed made a great deal of sense. However, what about this? what if you added a little content? I am not suggesting your information is not solid., but what if you added a title that makes people want more? I mean %BLOG_TITLE% is a little vanilla. You should look at Yahoo's home page and watch how they create article titles to grab people to click. You might try adding a video or a related pic or two to get people interested about everything've got to say. In my opinion, it would bring your website a little livelier.
woensdag 15 september 2021 - 09:48:41


Albertshext
На данном сайте вы узнаете:

- какую юридическую помощь мы предоставляем?

- сколько стоят услуги адвоката в Днепре?

- в какое время можно получить бесплатную консультацию адвоката?

- где и как найти нужного вам адвоката?


ЖОВТНЕВЫЙ РАЙОННЫЙ СУД ГОРОДА ДНЕПРОПЕТРОВСКА
dinsdag 14 september 2021 - 07:15:22


RichardLip
Агентство You are Amazing открывает набор моделей видео чата в Харькове

О работе : в режиме онлайн общаться и развлекать публику. Анонимно - весь трафик идёт зарубеж (Европа и США). Количество взрослого контента девушки регулируют сами.
Вакансия подходит девушкам, которые хотят финансовую независимость и высокий уровень жизни.
Преимущества:
- модели сети студий you are amazing зарабатывают от 3000$
- месторасположение - самый центр Харькова, метро в 3х минутах
- просторные апартаменты, круглосуточная охрана;
- техника последнего поколения
- бонусы, подарки, яркие корпоративы.

Сайт - https://instagram.com/alina_malinovis?utm_medium=copy_link

высокооплачиваемая работа для девушек
maandag 13 september 2021 - 21:54:12


Susantep
On the hanging setal pussy relations pictures of hirsute women & girls. Principled lyrical bristly women. Keep in >> Hairy Pussy Pix
maandag 13 september 2021 - 02:23:59


Mi4ch4lFarce
В нашем ассортименте немало приспособлений, применяем парсеры-спец. программы в угоду собирания данных и также превращения их в организованный формат, в основном работают с типами текстовой и графической информации. Парсеры обрабатывают информацию довольно быстро, распознавая огромные характеристики постоянно обновляемых значений и находя безошибочные данные для вас. Синтактический анализ используется, если требуется немедленная и лучшая обработка информации. Парсинг-это систематичная синтаксическая оценка данных, которые размещены на интернет-сайтах, те которые используются для немедленной и эффективной обработки немалого количества данных. Преследуя цель сверхэффективно продвигать веб-сайт, вам нужно много тщательно собранного контента, нужного для вашей основной аудитории, который легко и недолго создавать вручную, и вы не сможете обойтись без парсера здесь
zondag 12 september 2021 - 15:44:56


Michaelvor
Пластиковые окна

Пластиковые окна
zondag 12 september 2021 - 10:08:05


Danielnes
Огромная колекция бесплатного порно видео! порнуха большая жирная ! Смотри бесплатное порно видео онлайн! А также секс,
zondag 12 september 2021 - 03:14:46


Michaellom
Купить готовую компанию в Польше. Если вы хотите купить фирму в Польше мы готовы помогут вам. После того, как вы купите готовую компанию в ...


перфополоса к106
перфошвеллер 45х30х2 цинк
перфошвеллер
перфошвеллер 50х50
перфошвеллер к225
zaterdag 11 september 2021 - 22:50:31


DennisApova
Смотреть русское старые порно дойки онлайн бесплатно.
vrijdag 10 september 2021 - 23:08:07


TanDL

vrijdag 10 september 2021 - 02:54:51


Susantep
Lavish lanuginous pussy relations pictures of hirsute women & girls. Ethical appealing lanate women. Visit >>
donderdag 09 september 2021 - 12:23:57


Matthewcex
Бесплатное HD порно спящих снято на телефон в хорошем качестве зреть онлайн на https://chlenomer.icu/categories/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%80%D1%83%D0%B5%
D1%82/ телефоне,пк,планшете
woensdag 08 september 2021 - 13:46:54


SharonOmist
If you are an fan of Interracial Hairy Pussy then you came to the right spot. We created a collection of a huge number of galleries featuring all kinds of ladies with hairy twats. The gathering has anything you need to i highly recommend you yourself. From the most natural teenage years to the classiest MILFs, anything can be found here. We even have honourable variety on the site, with many hairy ebonies and Latinas, as well as our big collection of Wok cookware and Japanese galleries which will show westerners how a proper hairy pussy should appear to be.

dinsdag 07 september 2021 - 18:32:10


Georgedug
Добрый день!
распродажа складских остатков комбинезоны от 125 руб...
dinsdag 07 september 2021 - 12:33:05


JamesMax
На этом сайте тонны бесплатного онлайн смотреть порно втроем видео, которого позволительно скачать абсолютно безмездно, на компьютер, мобильный телефон
dinsdag 07 september 2021 - 06:55:51


JustinItele
Music has tied us
Keyboards & Pianos
https://fas.st/Vay4s

String Instruments

dinsdag 07 september 2021 - 04:52:06


CurtisEmite
Причинность, что зашли для наш сайт 18+! Мы рады окунуться коллективно с Вами в порно актрисы онлайн подсолнечная, где блондинки и брюнетки, рыжие и другие крашенные девушки нравиться
maandag 06 september 2021 - 00:22:30


TedVed
viagra tablet online order canada buy cialis online nexium 14 tablets price
zaterdag 04 september 2021 - 15:44:17


ZakVed
cheap viagra from mexico sildenafil 20 mg brand name
zaterdag 04 september 2021 - 15:38:43


AshVed
viagra pills discount cialis 100mg uk
zaterdag 04 september 2021 - 11:24:55


UgoVed
bactrim over the counter tadalafil 20 mg price canada hydroxychloroquine nz viagra pill cost augmentin 1.2 g tablet best tadalafil prices cost of viagra 100 mg
zaterdag 04 september 2021 - 10:51:23


TedVed
yasmin 1955 ciallis ivermectin over the counter cialis 100 mg australia online pharmacy free shipping
zaterdag 04 september 2021 - 09:42:42


KennethAnale
Music has tied us
Keyboards & Pianos
https://fas.st/Vay4s

String Instruments

zaterdag 04 september 2021 - 07:55:36


ZakVed
generic levaquin buy cialis 20mg australia buy cheap cialis 20mg where can i buy metformin cialis black viagra from mexico soft tabs cialis brand viagra 100mg
zaterdag 04 september 2021 - 06:38:22


TedVed
cialis over the counter finpecia tablet
zaterdag 04 september 2021 - 06:35:28


UgoVed
order no prescription viagra cialis 40mg australia stromectol 6 mg tablet order cialis online fast shipping
zaterdag 04 september 2021 - 04:43:05


UgoVed
onlinepharmacytabs24 com how to get antabuse viagra pills for sale nz how to get levitra tadalafil 10 mg online india where to buy cialis online in canada generic cialis 2017
zaterdag 04 september 2021 - 02:17:44


AshVed
where to buy vermox where can i buy over the counter sildenafil sildenafil online tadalafil online in india cheapest cialis prices viagra without prescriptions
zaterdag 04 september 2021 - 02:05:04


TedVed
list of online pharmacies buy tadalafil tablets viagra without prescriptions ivermectin coronavirus buy modafinil canada cost of cialis in uk rx pharmacy cialis
zaterdag 04 september 2021 - 01:59:04


ZakVed
toradol nasal spray hydroxychloroquine 200 mg tablet tadalafil 20 brand cialis prices buy tadalafil 5mg best online thai pharmacy dexamethasone rx tadalafil 500mg
zaterdag 04 september 2021 - 00:24:43


ZakVed
40 mg sildenafil no prescription vardenafil cialis 50 mg generic cialis 20mg price buy viagra online australia cheap cialis for daily use buying viagra online canada rx pharmacy
zaterdag 04 september 2021 - 00:03:16


ZakVed
modafinil singapore pharmacy generic tadalafil usa pharmacy ivermectin 4 cipla cialis where can i get zofran
vrijdag 03 september 2021 - 23:42:01


AshVed
furosemide lasix 20 mg 800 mg modafinil where can i get viagra uk
vrijdag 03 september 2021 - 20:17:55


TedVed
cialis 20mg price in south africa sildenafil brand name india
vrijdag 03 september 2021 - 18:57:59


UgoVed
buying cialis in mexico cheapest pharmacy canada where to buy cialis pills
vrijdag 03 september 2021 - 18:40:49


TedVed
buy dapoxetine 30mg what's the best online pharmacy
vrijdag 03 september 2021 - 18:26:50


AshVed
how to get modafinil lasix 40 tablet trazodone for sale online sildenafil 20 mg cost viagra prescription coupon
vrijdag 03 september 2021 - 17:39:42


AshVed
where can i buy generic cialis cialis 20mg price in india online purchase viagra australia buy ivermectin nz canadian pharmacy budesonide buy viagra pharmacy uk
vrijdag 03 september 2021 - 16:19:39


TedVed
tadalafil pills 20mg celebrex non prescription cheap discount cialis nolvadex 50mg
vrijdag 03 september 2021 - 15:57:39


UgoVed
viagra with no prescription retin a 0.1 gel for sale
vrijdag 03 september 2021 - 14:05:39


ZakVed
cialis online fast discount generic cialis canada good pill pharmacy sildenafil 50mg price australia best cialis coupon
vrijdag 03 september 2021 - 10:53:00


UgoVed
generic sildenafil 100mg tablet online pharmacy usa priligy tablets for sale lowest price cialis stromectol sales cialis 20mg uk online purchase viagra tablets
vrijdag 03 september 2021 - 10:07:02


TedVed
cheap cialis prices cheap viagra australia viagra price tadalafil 10mg tablets in india
vrijdag 03 september 2021 - 09:41:04


AshVed
buy ivermectin for humans australia buy kamagra pills tadalafil for sale cialis online fast delivery sildenafil tablets 100mg india
vrijdag 03 september 2021 - 09:33:12


ZakVed
online pharmacy cialis united states buy prednisone cheap robaxin muscle relaxant furosemide order online how to order viagra from mexico zovirax cream canada price
vrijdag 03 september 2021 - 07:09:57


ZakVed
sildenafil 40 mg over the counter buy viagra fast shipping 60 mg cialis online
vrijdag 03 september 2021 - 06:37:10


TedVed
cheapest generic viagra generic propecia best price tadalafil best price india tadalafil online sale can you buy baclofen
vrijdag 03 september 2021 - 06:19:59


ZakVed
zithromax antibiotic without prescription real viagra without a prescription stromectol price modafinil tablets for sale trazodone capsule
vrijdag 03 september 2021 - 02:59:59


ZakVed
tadalafil 60 buy viagra online 100mg sildenafil without a prescription silagra 100mg tablets cialis viagra levitra cialis soft tabs online
vrijdag 03 september 2021 - 01:38:22


UgoVed
cleocin cream price in india cheap brand cialis
donderdag 02 september 2021 - 20:05:06


ZakVed
60 mg cialis online cheap cialis prices sildenafil price uk cialis without rx viagra online usa pharmacy stromectol over the counter discount generic cialis tadalafil capsules 21 mg
donderdag 02 september 2021 - 18:47:46


UgoVed
150 mg viagra ivermectin gel cheap generic viagra 100mg cheapest online sildenafil viagra voucher
donderdag 02 september 2021 - 18:25:35


RobertSnini
Здравствуйте!
Строительство деревянных домов из бревна в Москве т. 8-9851292045,

Удачного выбора!
donderdag 02 september 2021 - 17:31:16


UgoVed
buy viagra online no script generic cialis soft stromectol medicine canadian pharmacy viagra 200 mg
donderdag 02 september 2021 - 16:02:29


AshVed
furosemide cost comparison buy generic viagra in india uk pharmacy modafinil viagra prescription online buy metformin online australia best canadian online pharmacy cialis
donderdag 02 september 2021 - 16:00:14


AshVed
tadalafil 10mg daily tadalafil india 5mg buy viagra without presc
donderdag 02 september 2021 - 13:56:03


belleSougs

donderdag 02 september 2021 - 13:20:14


ZakVed
how to buy advair cheap where to get clomid medication cheap discount cialis viagra 50 mg pill buy generic cialis online uk where can i buy cialis pills can i buy cialis over the counter canada silagra pills
donderdag 02 september 2021 - 12:30:49


AshVed
what's the best online pharmacy how to order viagra in canada
donderdag 02 september 2021 - 10:04:51


UgoVed
where can you buy viagra best us price tadalafil viagra online cheap price where can i buy cialis 20mg where to order cialis in canada viagra south africa neurontin 600 mg coupon
donderdag 02 september 2021 - 09:14:37


TedVed
ivermectin 6 mg tablets viagra sales tadalafil tablets online where to buy real generic viagra
donderdag 02 september 2021 - 07:18:14


TedVed
buy generic cialis paypal cialis prices in mexico how to get cialis prescription in canada
donderdag 02 september 2021 - 06:46:18


UgoVed
cheap cialis canada sildenafil citrate vs viagra cheap viagra online pharmacy where to buy generic cialis in canada ivermectin where to buy for humans international pharmacy no prescription dexamethasone tablet price
donderdag 02 september 2021 - 06:00:35


ZakVed
ivermectin 1 cream 45gm discount pharmacy online viagra mastercard
donderdag 02 september 2021 - 04:07:29


Richardroyah

donderdag 02 september 2021 - 03:12:08


AshVed
xenical slimming pills levitra in india toradol for dogs viagra 150 mg price in india
donderdag 02 september 2021 - 02:53:56


TedVed
buy viagra discount order cialis online us pharmacy quineprox 30 mg cheap sildenafil from india clomid 100mg tablets buy generic cialis usa compare viagra prices cialis 20mg coupon
donderdag 02 september 2021 - 00:36:03


UgoVed
buy cheap tadalafil online viagra tablets from india sildenafil tablet in india viagra 100mg online in canada viagra in india cost viagra tablet
donderdag 02 september 2021 - 00:02:55


ZakVed
canadian pharmacy tadalafil 20mg viagra cream price in india zithromax 500 mg cialis daily for sale xenical tablets buy online viagra canadian 1000 mg modafinil
woensdag 01 september 2021 - 22:21:06


ZakVed
tadalafil prescription drug prices cialis for daily use 5 mg cost
woensdag 01 september 2021 - 21:40:36


UgoVed
price for generic cialis best tadalafil in india toradol for pain buy priligy in canada stromectol usa lasix no preiscription best tadalafil brand in india where to get cialis in singapore
woensdag 01 september 2021 - 21:26:04


AshVed
finasteride generic viagra 150 mg online
woensdag 01 september 2021 - 19:00:07


UgoVed
tadalafil prescription generic cialis tadalafil motilium 10mg augmentin 1g price in india how much does viagra cost buy cheap viagra generic online brand cialis 100mg viagra no prescription uk
woensdag 01 september 2021 - 15:04:34


AshVed
ivermectin 50mg/ml lowest price tadalafil ivermectin lotion for lice
woensdag 01 september 2021 - 14:34:25


TedVed
motilium australia online generic viagra canada best viagra tablet price in india best tadalafil tablet sildenafil tablets uk stromectol 3 mg dosage quineprox 90 mg
woensdag 01 september 2021 - 12:22:51


AshVed
ivermectin online viagra medication online viagra online us online viagra coupon
woensdag 01 september 2021 - 12:05:50


UgoVed
cialis purchase online ivermectin cost australia cialis 20 mg price in canada buy cialis from mexico viagra substitute over the counter
woensdag 01 september 2021 - 10:56:27


UgoVed
cost of levaquin buy tadalafil cialis generic from india buy oral ivermectin buy generic cialis daily
woensdag 01 september 2021 - 10:49:31


AshVed
tadalafil 20mg price buy tadalafil in usa how to buy tadalafil canadadrugpharmacy com ivermectin 5 mg price zoloft 20 generic sildenafil soft tabs sildenafil citrate over the counter
woensdag 01 september 2021 - 05:26:13


AshVed
best rx prices for sildenafil tadalafil 5mg buy sildenafil purchase can you buy cialis otc in canada generic cialis buy uk dexamethasone 1.5 tablet stromectol price uk how to get viagra prescription
woensdag 01 september 2021 - 02:51:46


TedVed
dexamethasone brand modafinil mexico toradol migraine cost of stromectol how to get viagra prescription in canada discount pharmacy online viagra 25 mg price ivermectin where to buy
woensdag 01 september 2021 - 01:22:43


TedVed
generic tadalafil cheap cost for generic viagra
woensdag 01 september 2021 - 01:03:53


TedVed
bactrim cost cialis us pharmacy online viagra cream price in india
dinsdag 31 augustus 2021 - 21:30:43


TedVed
average cost of viagra pill stromectol price uk best generic viagra brand lasix without prescription
dinsdag 31 augustus 2021 - 19:59:01


ZakVed
stromectol how much it cost online cialis paypal silagra 100mg 15 mg cialis cheap discount viagra tadalafil india 20mg viagra purchase in india cialis online mastercard
dinsdag 31 augustus 2021 - 19:36:57


ZakVed
tadalafil cheap buy retin a cream cheap online where to buy cialis for daily use where do you buy viagra
dinsdag 31 augustus 2021 - 19:35:56


ZakVed
furosemide 20 mg tablets generic daily cialis online get online prescription for viagra how to get viagra in canada viagra for sale usa cheap generic viagra canadian pharmacy bupropion 100 mg price propecia prescription
dinsdag 31 augustus 2021 - 19:26:41


ZakVed
canadian pharmacy propecia tadalafil for sale cheap buy kamagra pharmacy buy modafinil online singapore
dinsdag 31 augustus 2021 - 18:48:53


AshVed
sildenafil 20 mg buy online stromectol 3 mg tablet
dinsdag 31 augustus 2021 - 13:46:26


UgoVed
budesonide 500 mcg how to get viagra us tadalafil 12mg average cost cialis
dinsdag 31 augustus 2021 - 12:59:47


TedVed
reputable onlinecompanies that sell cialis modafinil over the counter purchase viagra online australia
dinsdag 31 augustus 2021 - 12:10:21


AshVed
viagra 50 mg cost cialis pills where to buy cost of generic bupropion buy viagra online 25mg via gra plaquenil 150 mg augmentin 250 mg 125 mg
dinsdag 31 augustus 2021 - 11:49:03


ZakVed
online pharmacy reddit nexium over the counter how much does cialis cost levitra canada online where can i buy cialis can i buy viagra stromectol for sale tadalafil buy
dinsdag 31 augustus 2021 - 11:08:57


TedVed
furosemide 3169 viagra 25 mg buy online
dinsdag 31 augustus 2021 - 06:14:52


UgoVed
dexamethasone 2mg tablets brand cialis 20mg zofran rx brand cialis online usa how to get cialis uk prescription viagra 100mg xenical 120 mg
dinsdag 31 augustus 2021 - 06:01:48


UgoVed
best online sildenafil cialis online canada buy cialis 5mg online cialis 200.00 coupon where can i buy toradol uk
dinsdag 31 augustus 2021 - 05:57:15


UgoVed
60 mg generic cialis where can you buy modafinil cialis uk
dinsdag 31 augustus 2021 - 05:39:28


AshVed
dapoxetine price australia buy finpecia viagra fast shipping canada
dinsdag 31 augustus 2021 - 05:31:13


TedVed
buy viagra online with prescription pharmacy discount card price cialis canada order stromectol online stromectol usa
dinsdag 31 augustus 2021 - 04:00:04


TedVed
cleocin hcl used treat buying cialis online
dinsdag 31 augustus 2021 - 03:34:59


UgoVed
tadalafil 5mg online cialis 40 cheap online prescription flomax stromectol oral buy priligy online nz buy generic cialis online canada
dinsdag 31 augustus 2021 - 03:06:42


ZakVed
price of ivermectin plaquenil 500 mg buy zovirax uk rx bupropion
dinsdag 31 augustus 2021 - 00:33:49


ZakVed
35 viagra ivermectin price canada cialis .com stromectol ivermectin cheap viagra generic online buy generic lasix online stromectol 6 mg dosage arimidex 1mg price in uk
maandag 30 augustus 2021 - 23:11:34


AshVed
generic cymbalta effexor 600 where to buy cialis can i buy albuterol xenical price in south africa
maandag 30 augustus 2021 - 21:26:00


ZakVed
where can i buy kamagra in australia generic silagra buying tadalafil from india tadalafil generic cheap cialis paypal buy viagra pills uk
maandag 30 augustus 2021 - 20:38:26


UgoVed
motilium over the counter usa albendazole tablet 400 mg online tadalafil us
maandag 30 augustus 2021 - 17:19:25


AshVed
sildenafil citrate pills toradol brand
maandag 30 augustus 2021 - 16:18:06


ZakVed
femail viagra buy viagra online australia paypal cialis from india
maandag 30 augustus 2021 - 16:12:56


UgoVed
stromectol medication ivermectin canada buy ivermectin canada levaquin 750 mg tadalafil 2 sildenafil fast delivery buy cafergot uk where to buy modafinil online
maandag 30 augustus 2021 - 14:27:07


AshVed
ivermectin buy australia buy modafinil usa online how to buy modafinil viagra no script flomax for kidney stones in females best price for viagra
maandag 30 augustus 2021 - 14:03:20


TedVed
viagra cheapest 60 mg sildenafil
maandag 30 augustus 2021 - 13:05:31


UgoVed
tadalafil 20mg price stromectol over the counter where to buy viagra pills online buy viagra online australia fast delivery where can i buy retin a in uk
maandag 30 augustus 2021 - 12:32:06


TedVed
finasteride online 1mg cialis 20mg india canadian viagra online sildenafil online free shipping
maandag 30 augustus 2021 - 10:04:52


TedVed
sildenafil online for sale clomid pill online sildenafil citrate 50mg tab buy viagra online rx viagra 100mg pills
maandag 30 augustus 2021 - 09:53:28


TedVed
cialis capsule viagra pharmacy over the counter canada pharmacy not requiring prescription sildenafil daily use no rx viagra real cialis viagra generic in mexico
maandag 30 augustus 2021 - 07:24:50


ZakVed
motilium over the counter canadian pharmacy cafergot where to get viagra no prescription how to get real viagra cheap
maandag 30 augustus 2021 - 06:07:51


ZakVed
order cialis without prescription cost of viagra 2017 online pharmacy weight loss india cialis
maandag 30 augustus 2021 - 02:00:50


ZakVed
viagra generic drug cheap cialis 5 mg hydroxychloroquine 300 lisinopril price 10 mg canadian viagra prescription stromectol ivermectin tablets 20mg tadalafil canada stromectol tablets for humans for sale
maandag 30 augustus 2021 - 00:28:32


AshVed
tadalafil 2.5 mg tablet cialis 36 800mg viagra
zondag 29 augustus 2021 - 23:53:08


UgoVed
buy generic cialis online safely cialis tablets 20mg australia
zondag 29 augustus 2021 - 22:29:21


UgoVed
tadalafil canada online medication cialis uk pharmacy cialis buy cheap viagra on line best generic cialis brand sildenafil 100mg uk
zondag 29 augustus 2021 - 22:17:10


AshVed
online pharmacy cialis canada rx viagra online rx cialis 5mg online how to order clomid online dapoxetine prescription
zondag 29 augustus 2021 - 19:12:48


UgoVed
where can i get nexium cheap canadian pharmacy online ship to usa
zondag 29 augustus 2021 - 18:23:11


ZakVed
metformin 500 mg brand name buy cheap viagra from india cialis generic mexico cialis online 5 mg cialis canada paypal canadian pharmacy viagra 200 mg viagra 100mg canada online viagra prescription usa
zondag 29 augustus 2021 - 13:17:26


AshVed
motilium price order azithromycin without prescription
zondag 29 augustus 2021 - 12:06:24


ZakVed
how to get cialis without prescription viagra 100mg prices thecanadianpharmacy tadalafil 2.5 mg india albuterol tablets over the counter buy viagra over the counter australia
zondag 29 augustus 2021 - 07:53:35


ZakVed
super cialis where can i find viagra buy tadalafil 40 mg
zondag 29 augustus 2021 - 06:50:42


UgoVed
buy cialis in nz tadalafil 20mg otc order pharmacy online egypt
zondag 29 augustus 2021 - 05:56:23


ZakVed
citalopram 207 mexican pharmacy what to buy how to purchase viagra tablet where can you buy real viagra online viagra where to buy over the counter sildenafil 100 mg viagra online usa
zondag 29 augustus 2021 - 05:49:47


TedVed
tadalafil online nz buy genuine cialis online tadalafil 10mg price in india celibrax canadian pharmacy ed medications cheap online cialis sildenafil uk otc silagra 50 mg india
zondag 29 augustus 2021 - 03:55:09


ZakVed
canadian price for cialis ivermectin 50 mg best viagra price in india
zondag 29 augustus 2021 - 01:53:52


UgoVed
tadalafil 5mg price in india buy real viagra online no prescription modafinil singapore viagra pills online usa where to buy generic cialis online safely cheapest uk sildenafil lowest price cialis 20mg cialis cost per pill
zondag 29 augustus 2021 - 00:28:31


TedVed
viagra canadian pharmacy prices buy cialis generic canada cialis without prescription cheap ventolin inhaler sildenafil online europe cialis generic pills viagra 100mg price in usa
zondag 29 augustus 2021 - 00:20:08


TedVed
sildenafil citrate 100 cialis 50 mg hydroxychloroquine tablets buy online online sildenafil cialis lowest price canada cialis 60 mg pills buy flagyl 500mg
zaterdag 28 augustus 2021 - 20:00:30


UgoVed
viagra 15 mg cialis 5mg pharmacy viagra from india paypal cialis where to buy flagyl cialis 20 mg price in india pharmacy coupons
zaterdag 28 augustus 2021 - 19:31:54


TedVed
buy cheap generic viagra online generic cialis from canada
zaterdag 28 augustus 2021 - 16:25:58


TedVed
can you buy sildenafil lowest price for generic viagra cheap sildenafil tablets viagra best price canada cialis 40 mg where can you buy viagra in australia
zaterdag 28 augustus 2021 - 16:22:43


TedVed
price of cialis for daily use cialis daily nz ivermectin australia
zaterdag 28 augustus 2021 - 15:24:54


ZakVed
generic pharmacy online generic cialis 5mg online bactrim pills cialis buy cheap
zaterdag 28 augustus 2021 - 13:17:23


AshVed
generic zoloft price where to buy ivermectin ivermectin purchase viagra 100mg tablet online in india
zaterdag 28 augustus 2021 - 13:02:50


AshVed
cialis online canadian sildenafil 100mg gel buy generic viagra no prescription how to purchase viagra in india order viagra online paypal 2.5 mg cialis cost generic cialis 20 mg
zaterdag 28 augustus 2021 - 11:30:28


UgoVed
ivermectin virus rx tadalafil tadalafil 20mg mexico best price for generic sildenafil tadalafil 1mg best over the counter viagra how much is viagra uk
zaterdag 28 augustus 2021 - 11:13:00


TedVed
viagra pills without prescription cialis 5mg for daily use no rx viagra viagra 10mg price modafinil australia prescription vermox otc
zaterdag 28 augustus 2021 - 10:11:37


UgoVed
sildenafil pfizer online shopping pharmacy india price of viagra 100mg uk brand cialis canadian pharmacy
zaterdag 28 augustus 2021 - 06:54:50


UgoVed
generic sildenafil 20 mg cheap generic viagra canadian pharmacy where can i buy cialis online without a prescription buy viagra 200mg buy finasteride 1mg india albendazole 400g
zaterdag 28 augustus 2021 - 01:06:24


UgoVed
best price usa tadalafil ivermectin buy price viagra 100mg viagra online yasmin pills viagra singapore over the counter kamagra 20mg
vrijdag 27 augustus 2021 - 23:10:17


TedVed
priligy australia cialis online mastercard sildenafil over the counter usa lisinopril 10mg tablets price cialis best online ivermectin 3 mg where to order real viagra buy cialis online canada paypal
vrijdag 27 augustus 2021 - 22:49:09


AshVed
buy generic viagra 50mg lexapro brand name cost buy viagra canada fast shipping cialis tablets canada
vrijdag 27 augustus 2021 - 22:02:34


AshVed
ciali viagra 50 mg for sale sildenafil over the counter australia ivermectin lotion cialis 5mg cost order antabuse online
vrijdag 27 augustus 2021 - 20:23:47


ZakVed
buy cheap kamagra online uk sildenafil price 100mg buy viagra sale
vrijdag 27 augustus 2021 - 16:01:15


AshVed
where can you buy viagra generic sildenafil for sale in canada sildenafil generic for sale brand viagra canada augmentin 500mg cost where to get cialis in singapore
vrijdag 27 augustus 2021 - 15:03:57


AshVed
stromectol order sildenafil 100mg mexico prednisone without a prescription buy viagra nyc canada cialis paypal international pharmacy no prescription viagra sildenafil cialis for daily use 5 mg cost
vrijdag 27 augustus 2021 - 13:27:48


ZakVed
robaxin where to buy zithromax generic usa viagra pills without prescription buy tadalafil 20 dexamethasone tablets cost sildenafil 25 mg buy price comparison viagra cialis generic pills
vrijdag 27 augustus 2021 - 11:45:27


AshVed
cialis without a script viagra 150 canadian pharmacy online store generic cialis canada us generic cialis buy silagra 100 mg best price tadalafil online
vrijdag 27 augustus 2021 - 11:18:37


AshVed
overseas pharmacy no prescription cialis 40mg india
vrijdag 27 augustus 2021 - 11:15:38


UgoVed
where can i get furosemide stromectol generic name tadalafil soft 40mg price of viagra
vrijdag 27 augustus 2021 - 08:33:51


TedVed
ivermectin price canada how much is xenical viagra generic from india tadalafil cost 5mg how to get viagra prescription australia sildenafil tablets 100 mg
vrijdag 27 augustus 2021 - 07:43:11


UgoVed
finasteride 5mg over the counter cialis from canada cost best buy generic viagra viagra 50 mg coupon viagra prescription uk
vrijdag 27 augustus 2021 - 06:55:42


TedVed
buy real modafinil cost of tadalafil 10mg cialis online mastercard generic tadalafil online 20mg buy robaxin 550 mg cialis 5 mg discount cialis 5mg cost
vrijdag 27 augustus 2021 - 04:39:54


ZakVed
cialis capsules online ivermectin 0.5 lotion tadalafil online pharmacy how much is generic viagra in canada ivermectin 80 mg
vrijdag 27 augustus 2021 - 03:43:14


UgoVed
modafinil 200mg uk how to get viagra tablets in india cheapest tadalafil uk
donderdag 26 augustus 2021 - 23:56:05


ZakVed
generic viagra 100mg price cialis canada 40mg
donderdag 26 augustus 2021 - 23:36:22


ZakVed
us online viagra cost of 10mg cialis viagra 50mg for sale cialis prescription online order lasix online ivermectin usa
donderdag 26 augustus 2021 - 22:27:35


UgoVed
sildenafil cost uk zithromax generic usa how much is 1 viagra pill 100mg cialis for sale stromectol generic colchicine tablets stromectol medicine 1000 mg modafinil
donderdag 26 augustus 2021 - 22:03:55


AshVed
albendazole coupon viagra online purchase cheap scripts pharmacy cost of cialis 5 mg in canada
donderdag 26 augustus 2021 - 19:35:44


TedVed
cialis 200 mg price cheap viagra pills from india online viagra tablets in india tadalafil india 10mg buy sildenafil tablets neurontin 600mg northwest pharmacy canada cost of hydrochlorothiazide
donderdag 26 augustus 2021 - 19:03:41


TedVed
viagra pills online purchase where can i purchase clomid over the counter brand name cialis canada
donderdag 26 augustus 2021 - 17:39:44


AshVed
trusted online pharmacy best price for sildenafil 20 mg buy tadalafil cialis ivermectin 6 tablet buy cialis 5mg online canada online pharmacy usa malegra 100 online cost of generic viagra in mexico
donderdag 26 augustus 2021 - 16:09:35


ZakVed
cialis cheap india cialis usa cost of 100mg viagra pill hydroxychloroquine tablet ip 200 mg
donderdag 26 augustus 2021 - 15:39:52


AshVed
buying generic viagra albuterol mexico price arimidex best price generic sildenafil citrate
donderdag 26 augustus 2021 - 15:28:06


TedVed
buy cialis on line without prescription ivermectin 3mg cialis generic canadian cialis online legal how much is viagra tablets tadalafil 20mg otc how much is a viagra prescription inderal 10mg uk
donderdag 26 augustus 2021 - 14:19:37


UgoVed
cheap viagra no prescription best price cafergot stromectol cost soft cialis generic buy modafinil singapore bupropion buy online
donderdag 26 augustus 2021 - 12:28:15


AshVed
ivermectin 3 can i order cialis online in canada sildenafil 20 mg discount flagyl pills sildenafil pills 50 mg modafinil online fast delivery
donderdag 26 augustus 2021 - 12:09:05


AshVed
buy real cialis cheap tadalafil generic canadian price for tadalafil 30 mg viagra viagra online purchase usa can you order viagra online in canada
donderdag 26 augustus 2021 - 08:53:11


UgoVed
ivermectin human viagra 10 mg tablet cialis 100mg india stromectol 15 mg
donderdag 26 augustus 2021 - 07:51:27


TedVed
tadalafil 20 mg best price buy generic cialis online uk generic viagra online from india price of viagra generic viagra cream price in india
donderdag 26 augustus 2021 - 07:40:15


UgoVed
viagra 150 viagra generic drug zoloft generic cost 25mg
donderdag 26 augustus 2021 - 06:56:21


TedVed
sildenafil 100mg for sale uk compare cialis prices online cialis generic price
donderdag 26 augustus 2021 - 01:35:18


ZakVed
sildenafil 50 coupon where to get cialis without prescription sildenafil citrate 100mg zoloft 75 mg tablet cheap online viagra
donderdag 26 augustus 2021 - 01:18:25


UgoVed
ivermectin 0.5 lotion india how to buy cialis from canada generic cialis 10 generic cialis 2018 prices cialis nz price of viagra 100mg tablet lowest price sildenafil
donderdag 26 augustus 2021 - 00:19:31


ZakVed
sildenafil cheapest price in india cialis one a day finasteride 5mg tabs generic cialis without a prescription tadalafil online nz buy viagra uk paypal 100mg sildenafil coupon
woensdag 25 augustus 2021 - 23:26:51


AshVed
purchase priligy cialis for sale uk where to buy viagra tablets zofran 10 mg where to buy cialis over the counter in canada generic cialis fast shipping uk pharmacy
woensdag 25 augustus 2021 - 22:51:14


TedVed
how to buy tadalafil online sildenafil 100mg for sale generic viagra india online generic propecia from canada generic cialis 5mg australia finasteride 1mg generic price how much is 100 mg viagra order viagra online canada
woensdag 25 augustus 2021 - 21:39:45


AshVed
tadalafil 7mg malegra 100 gel tetracycline pill buy kamagra eu online pharmacy in germany citalopram 20 mg for anxiety cialis price from canada can i buy furosemide over the counter
woensdag 25 augustus 2021 - 20:28:28


UgoVed
retin a 0.01 gel cialis from canada no prescription viagra 200mg pills no prescription viagra canada
woensdag 25 augustus 2021 - 19:48:27


TedVed
sildenafil australia paypal viagra wholesale how much is sildenafil in canada buy tadalafil 20mg uk ivermectin 3 mg tabs where can you buy viagra online safely
woensdag 25 augustus 2021 - 16:35:53


ZakVed
cialis tablets 20mg for sale canada cialis 20mg levitra by mail generic cialis free shipping augmentin 500 mg generic cialis daily use 5mg
woensdag 25 augustus 2021 - 16:28:42


UgoVed
generic cialis 100mg generic tadalafil no prescription price of medicine valtrex buy generic viagra in usa 20mg cialis
woensdag 25 augustus 2021 - 15:48:17


KennethAnale
This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.

woensdag 25 augustus 2021 - 14:11:17


AshVed
tadalafil cost 20 mg buying sildenafil 100mg
woensdag 25 augustus 2021 - 13:33:47


ZakVed
cialis 60 mg online tadalafil cheap uk average cost of lyrica price cialis usa where can you buy nolvadex how can you get viagra mexico pharmacy order online cialis prescription price australia
woensdag 25 augustus 2021 - 12:32:24


ZakVed
can you buy modafinil tadalafil canada cost where to buy real viagra cheap
woensdag 25 augustus 2021 - 08:46:02


UgoVed
best viagra pills in usa furosemide over the counter uk india pharmacy cialis viagra without presc how to buy viagra online in australia ivermectin 8 mg cialis from singapore
woensdag 25 augustus 2021 - 08:45:07


ZakVed
how much is viagra over the counter order modafinil online uk viagra india price where can i buy lexapro
woensdag 25 augustus 2021 - 08:26:49


UgoVed
where to buy viagra online safely best online foreign pharmacy can i buy cialis in canada over the counter buy sildenafil viagra augmentin online buy sildenafil 60 quineprox 80 mg
woensdag 25 augustus 2021 - 06:45:02


TedVed
albendazole 200 bactrim 400 80 mg online tadalafil prescription buy real viagra no prescription lexapro 15mg best tadalafil tablets in india genuine viagra online cialis daily pill
woensdag 25 augustus 2021 - 05:43:57


AshVed
cialis 5mg daily viagra 100mg uk price cost of genuine viagra modafinil over the counter uk finasteride how to get sildenafil pills for sale finasteride 1mg for sale tadalafil for sale from india
woensdag 25 augustus 2021 - 05:03:10


ZakVed
priligy india brand cialis for sale zoloft 25 mg coupon order sildenafil from canada stromectol tablets for humans
woensdag 25 augustus 2021 - 04:18:40


TedVed
price of generic flomax how to get viagra cheap prednisone 20mg nz cheap cialis canada online prescription viagra cheap buy cialis online from india
woensdag 25 augustus 2021 - 02:52:06


UgoVed
cheap cialis generic canada buy viagra online cheap usa sildenafil 20 mg price cheap cialis 20mg australia stromectol 12mg online priligy 60 mg online top online pharmacy
woensdag 25 augustus 2021 - 00:07:34


AshVed
how much does cipralex cost cialis india online pharmacy order sildenafil india tadalafil 25mg cialis cheapest price canada canada discount pharmacy cheap sildenafil tablets uk
dinsdag 24 augustus 2021 - 23:26:25


AshVed
cialis 200mg ventolin online no prescription purchase sildenafil citrate viagra 400mg online
dinsdag 24 augustus 2021 - 21:50:42


AshVed
modafinil order online india buy viagra 500mg buy tadalafil online india 6 mg dexamethasone buy vermox in usa price viagra 100mg stromectol medicine
dinsdag 24 augustus 2021 - 21:31:38


TedVed
tadalafil 20 mg best price 25 mg viagra how to buy viagra from canada discount online pharmacy viagra sildenafil soft cheap stromectol
dinsdag 24 augustus 2021 - 19:22:41


UgoVed
online pharmacy delivery dubai how much is cialis for daily use cheap cialis pills stromectol order canadian price for tadalafil
dinsdag 24 augustus 2021 - 17:23:40


AshVed
tadalafil 40 mg india www canadapharmacy com cialis capsule price neurontin 100 mg tablets mail order cialis
dinsdag 24 augustus 2021 - 10:59:08


ZakVed
generic cialis singapore tadalafil canada 20mg canada pharmacy online legit viagra online with prescription stromectol cream
dinsdag 24 augustus 2021 - 09:03:18


UgoVed
buy sildenafil online india cialis 2
dinsdag 24 augustus 2021 - 09:00:56


TedVed
how to buy cialis safely online dexamethasone 2mg tablets price stromectol covid buy cialis online usa cialis 20mg price generic cialis online fast shipping
dinsdag 24 augustus 2021 - 07:07:27


AshVed
cialis for sale india brand cialis online cialis price south africa metformin 200 mg
dinsdag 24 augustus 2021 - 06:10:22


ZakVed
lady viagra ivermectin 0.1 cheap levitra india best price levitra generic tadalafil cost pharmacy buy viagra usa price of ivermectin
dinsdag 24 augustus 2021 - 05:54:30


ZakVed
cialis 10 mg cost cheap sildenafil citrate uk albendazole price canada kamagra online paypal order sildenafil us cheap cialis tablets
dinsdag 24 augustus 2021 - 02:58:54


UgoVed
tadalafil soft tabs 20mg tadalafil 25 mg capsule price of stromectol stromectol tab price cialis price nz 25 mg tadalafil legal online pharmacy
dinsdag 24 augustus 2021 - 01:56:50


ZakVed
cialis 5mg prices buy sildenafil over the counter tadalafil generic price in india ivermectin price uk
dinsdag 24 augustus 2021 - 01:05:00


AshVed
tadalafil over the counter australia modafinil usa buy buy generic cialis online usa buy sildenafil india online plaquenil tab 200mg best no prescription pharmacy viagra online cheap india
dinsdag 24 augustus 2021 - 00:34:34


ZakVed
order levitra viagra rx price viagra pills online india
dinsdag 24 augustus 2021 - 00:15:20


TedVed
cialis prescription online canada plaquenil for osteoarthritis
maandag 23 augustus 2021 - 22:01:42


TedVed
200 mg viagra viagra brand canada worldwide pharmacy online ivermectin canada
maandag 23 augustus 2021 - 21:47:29


TedVed
viagra vs cialis ivermectin nz cialis price toradol 319
maandag 23 augustus 2021 - 21:43:50


UgoVed
cialis 1 how to use viagra canada generic viagra cheap kamagra fast delivery cialis 40 mg pills ivermectin purchase 100 mg viagra tadalafil online no prescription
maandag 23 augustus 2021 - 19:03:04


TedVed
tadalafil canada 20mg how much is sildenafil in canada genuine cialis price cialis 40 mg
maandag 23 augustus 2021 - 16:32:36


UgoVed
price for tadalafil canadian pharmacy viagra 200 mg how to get cialis over the counter viagra online generic where can i buy clomid pills online foreign online pharmacy cheap cialis usa
maandag 23 augustus 2021 - 16:26:39


PetrErshov
Добрый день!
Представляем самые лучшие "убийственные" прогоны для интернет-сайтов ваших конкурентов. Цена: всего от 2 000 руб.
- Стопроцентный эффект. Сайты точно "умрут".
- Максимально возможное число отрицательных фитбеков.
- Наша особая база - максимально "убийственные" площадки из 10 млн. ресурсов (спамных, порно, вирусных и т.д.). Это действует безотказно.
- Прогон проводим сразу с 4 мощных серверов.
- Отправка вирусных ссылок на официальный e-mail.
- Можем растянуть как угодно по времени.
- Прогон с запрещёнными ключами.
- При 2-х прогонах - выгодные скидки клиентам.

Стоимость услуги

Полная отчётность.

Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телегрм: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
маил: support@xrumer.cc
Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!
maandag 23 augustus 2021 - 15:46:53


VladimirVlasofs
Рады предложить лучшие услуги на сегодняшнем рынке:
"Эффективное устранение онлайн-сайтов вашего конкурента!"
Спрашиваете, как это можно осуществить?!
- Профессиональный опыт нашей компании - десять лет.
- Применяем секретные технологии.
- Наращиваем ссылочную массу порно и вирусными ссылками.
- Поисковик моментально реагирует на наши применяемые базы.
- Тексты с интернет сайта спамятся, они становятся неуникальными.
- У нашей компании очень серьезные возможности и долгий опыт в этом направлении.

Стоимость
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!
maandag 23 augustus 2021 - 15:46:51


Payday Loan Online
loan requirements
maandag 23 augustus 2021 - 14:26:31


Direct Lender Loans
apply for loan
maandag 23 augustus 2021 - 14:21:26


Online Loans
need money fast
maandag 23 augustus 2021 - 13:46:06


Online Payday Loans
personal loan no credit check
maandag 23 augustus 2021 - 13:13:51


Bad Credit
high interest loans
maandag 23 augustus 2021 - 12:50:34


Online Payday Loan
compare payday lenders
maandag 23 augustus 2021 - 12:31:47


Pay Day Loan
loan places near me
maandag 23 augustus 2021 - 12:21:00


Paydayloan
a payday loan
maandag 23 augustus 2021 - 12:18:23


Best Payday Loan
loans payday
maandag 23 augustus 2021 - 12:18:07


Pay Day Loans
personal loan for poor credit
maandag 23 augustus 2021 - 08:19:17


Speedy Cash
borrow cash
maandag 23 augustus 2021 - 06:59:37


Loans Online
finance
maandag 23 augustus 2021 - 06:50:54


Pay Day Loan
fast loans online
maandag 23 augustus 2021 - 05:58:20


Cash Advance
short term loans for bad credit
maandag 23 augustus 2021 - 05:30:44


Cash Loan
payday loan no fax
maandag 23 augustus 2021 - 05:20:04


Payday Loan
loan provider
maandag 23 augustus 2021 - 04:58:34


Payday Loans
cash advance loan
maandag 23 augustus 2021 - 04:37:57


Online Payday Loan
online loans bad credit
maandag 23 augustus 2021 - 04:19:28


Pay Day Loans
best personal loan
maandag 23 augustus 2021 - 03:44:18


Online Payday Loans
short term personal loans
maandag 23 augustus 2021 - 02:18:15


Online Loan
online installment loans for bad credit
maandag 23 augustus 2021 - 00:46:00


Payday
debt consolidation loan
maandag 23 augustus 2021 - 00:26:04


Loans Online
cash advance payday loan
zondag 22 augustus 2021 - 22:25:39


Richardroyah

zondag 22 augustus 2021 - 22:23:58


Michaellom
Для улучшения технической инфраструктуры организации можно купить сервер. Мы, компания Сервер Гид, готовы предоставить вам ...


перфошвеллер 50х50
перфошвеллер купить
перфошвеллер 32х20х2000 грунтованный 2 к347
перфошвеллер к225
перфошвеллер к347
zondag 22 augustus 2021 - 21:37:57


Payday Loans Online
private lenders
zondag 22 augustus 2021 - 19:47:26


A Payday Loan
payday loans portland or
zondag 22 augustus 2021 - 16:41:01


Loans
personal loans uk
zondag 22 augustus 2021 - 16:19:17


Online Payday Loans
loanme
zondag 22 augustus 2021 - 14:27:40


Online Lenders
consolidate debt loan
zondag 22 augustus 2021 - 14:07:59


Payday Loans
payday instant loans
zondag 22 augustus 2021 - 14:05:10


Instant Online Loans
immediate loans for bad credit
zondag 22 augustus 2021 - 13:01:19


Direct Lenders
first payday loan
zondag 22 augustus 2021 - 11:52:08


Payday
what are good credit scores
zondag 22 augustus 2021 - 10:43:13


Payday Loan Online
simple loan payment
zondag 22 augustus 2021 - 08:34:24


Online Loan
bad credit loans not payday loans
zondag 22 augustus 2021 - 06:32:39


Payday Loan Online
payday loan guaranteed
zondag 22 augustus 2021 - 06:01:14


Getting A Loan
payday loans portland or
zondag 22 augustus 2021 - 04:01:43


Payday Express
personal loan bad credit
zondag 22 augustus 2021 - 04:01:19


Quick Loans
5000 personal loan
zondag 22 augustus 2021 - 03:27:16


Loan Cash
advance cash loan
zondag 22 augustus 2021 - 02:12:21


Loans For Bad Credit
loans with bad credit guaranteed approval
zondag 22 augustus 2021 - 02:00:45


Pay Day Loan
online payday loans no credit check
zaterdag 21 augustus 2021 - 23:48:05


EugeneLic
####### OPVA ########
ULTIMATE РТНС COLLECTION
NO PAY, PREMIUM or PAYLINK
DOWNLOAD ALL СР FOR FREE

Description:-> gg.gg/lua7w

Webcams РТНС 1999-2021 FULL
STICKAM, Skype, video_mail_ru
Omegle, Vichatter, Interia_pl
BlogTV, Online_ru, murclub_ru

Complete series LS, BD, YWM
Sibirian Mouse, St. Peterburg
Moscow, Liluplanet, Kids Box
Fattman, Falkovideo, Bibigon
Paradise Birds, GoldbergVideo
Fantasia Models, Cat Goddess
Valya and Irisa, Tropical Cuties
Deadpixel, PZ-magazine, BabyJ
Home Made Model (HMM)

Gay рthс collection: Luto
Blue Orchid, PJK, KDV, RBV

Nudism: Naturism in Russia
Helios Natura, Holy Nature
Naturist Freedom, Eurovid

ALL studio collection: from
Acrobatic Nymрhеts to Your
Lоlitаs (more 100 studios)

Collection european, asian,
latin and ebony girls (all
the Internet video) > 4Tb

Rurikon Lоli library 171.4Gb
manga, game, anime, 3D

This and much more here:
or --> gg.gg/ntwfm
or --> cpc.cx/uVc
or --> xor.tw/4pt0y
or --> v.ht/LEYc
or --> cutt.us/jKbHA
or --> gg.gg/ntwgr
or --> v.ht/kIy2
or --> gurl.pro/k6ftqd
or --> gg.gg/ntwhd
-----------------
---------------xr3
zaterdag 21 augustus 2021 - 18:54:58


Pay Day Loan
payday loans colorado
zaterdag 21 augustus 2021 - 18:18:12


A Payday Loan
debt consolidation program
zaterdag 21 augustus 2021 - 17:20:57


Loans For Bad Credit
debt loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 16:09:25


Loans Online
guaranteed acceptance payday loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 15:19:11


Online Payday Loans
payday loans houston texas
zaterdag 21 augustus 2021 - 13:19:53


Pay Day Loans
loans in nc
zaterdag 21 augustus 2021 - 13:01:37


Fastest Payday Loan
loan money
zaterdag 21 augustus 2021 - 12:39:11


Ralphsem
Bin card creation software to create a Canva Pro account 1 month
Download here :
https://filerap.com/BIN_CCGEN_2021.zip

zaterdag 21 augustus 2021 - 11:12:23


Online Lenders
car title loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 11:07:14


Online Payday Loans
payday lenders for bad credit
zaterdag 21 augustus 2021 - 10:35:28


Personal Loans
cash payday loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 08:29:09


Online Lenders
online cash advances
zaterdag 21 augustus 2021 - 06:53:25


Speedy Cash
payday loan installment
zaterdag 21 augustus 2021 - 06:45:15


Speedycash
ez payday cash
zaterdag 21 augustus 2021 - 06:15:26


Online Payday Loans
cash loans for bad credit
zaterdag 21 augustus 2021 - 06:07:37


Online Lenders
online payday loans florida
zaterdag 21 augustus 2021 - 05:46:44


Getting A Loan
guaranteed bad credit loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 05:03:27


Cash Loan
texas payday loans
zaterdag 21 augustus 2021 - 05:02:34


Cash Advance
payday loan no fax
zaterdag 21 augustus 2021 - 04:22:37


Money Loan
www payday loan com
zaterdag 21 augustus 2021 - 02:21:30


Online Lenders
long term payday loan
vrijdag 20 augustus 2021 - 23:32:01


Pay Day Loans
faxless payday loans
vrijdag 20 augustus 2021 - 22:06:23


Pay Day Loans
1000 payday loan
vrijdag 20 augustus 2021 - 22:05:04


Direct Lenders
cash advance usa
vrijdag 20 augustus 2021 - 21:08:44


Cash Loan
loan closing
vrijdag 20 augustus 2021 - 20:32:06


Fastest Payday Loan
loans no credit check
vrijdag 20 augustus 2021 - 18:14:24


Direct Lender Loans
net pay advance
vrijdag 20 augustus 2021 - 14:17:52


Online Payday Loan
greenline loans
vrijdag 20 augustus 2021 - 13:57:25


Spotloan
installment loans online
vrijdag 20 augustus 2021 - 13:36:43


Getting A Loan
payday lenders online
vrijdag 20 augustus 2021 - 11:21:09


Online Payday Loans
advance loans online
vrijdag 20 augustus 2021 - 10:18:50


Online Loans
bad credit catalogues
vrijdag 20 augustus 2021 - 09:26:46


Cash Advance
installment loans online texas
vrijdag 20 augustus 2021 - 08:14:39


Pay Day Loans
bad credit unsecured loans
vrijdag 20 augustus 2021 - 07:48:19


Payday Loan Online
direct lender loan
vrijdag 20 augustus 2021 - 04:43:35


Direct Lender Loans
credit loans guaranteed approval
vrijdag 20 augustus 2021 - 04:35:31


Spotloan
same day payday loans no credit check
vrijdag 20 augustus 2021 - 04:34:04


Loans
payday loans massachusetts
vrijdag 20 augustus 2021 - 02:31:39


Payday
loan today
vrijdag 20 augustus 2021 - 02:30:33


Best Online Loans
lending loans
vrijdag 20 augustus 2021 - 01:59:25


Money Loan
personal loans no credit check
vrijdag 20 augustus 2021 - 01:18:25


Online Loans
faxless payday loans
vrijdag 20 augustus 2021 - 00:50:50


Fastest Payday Loan
what is an installment loan
donderdag 19 augustus 2021 - 23:16:15


Loans For Bad Credit
bad credit lenders
donderdag 19 augustus 2021 - 21:38:37


Direct Lenders
consolidation
donderdag 19 augustus 2021 - 21:36:39


Davidmet
bitcoin circuit lena bitcoin circuit nz online geld verdienen
Crypto Genius https://verdienstmitinvestitionenmitentnahme.blogspot.com/2021/07/verdienen-von-zu-hause-passives.ht
ml geld verdienen ohne
donderdag 19 augustus 2021 - 20:36:13


Online Loans
low interest rate personal loans
donderdag 19 augustus 2021 - 20:32:57


Online Payday Loan
loans guaranteed approval
donderdag 19 augustus 2021 - 15:06:31


Loans For Bad Credit
payday loans in california
donderdag 19 augustus 2021 - 13:37:20


Direct Lenders
loans online instant approval
donderdag 19 augustus 2021 - 11:08:33


A Payday Loan
payday loans pittsburgh
donderdag 19 augustus 2021 - 11:05:39


Payday Loans Online
payday advance loan
donderdag 19 augustus 2021 - 09:54:56


Payday Loan
loans with low monthly payments
donderdag 19 augustus 2021 - 09:17:42


Loans
bad credit catalogues
donderdag 19 augustus 2021 - 09:10:03


Payday Loans Online
small business loans for women
donderdag 19 augustus 2021 - 08:23:56


A Payday Loan
500 fast cash
donderdag 19 augustus 2021 - 08:15:09


Payday Loans Online
payday loans in houston texas
donderdag 19 augustus 2021 - 07:53:08


Online Loans
unsecured loans bad credit
donderdag 19 augustus 2021 - 05:53:52


Loan Cash
payday loan fast
donderdag 19 augustus 2021 - 03:46:28


Quick Loans
fast cash loans with no credit check
donderdag 19 augustus 2021 - 03:26:56


Spotloan
payday loans online direct lenders
donderdag 19 augustus 2021 - 01:26:21


Personal Loans
marcus loans
donderdag 19 augustus 2021 - 01:21:07


Pay Day Loan
bad credit loan direct lender
woensdag 18 augustus 2021 - 22:31:39


Get A Loan
marcus loans
woensdag 18 augustus 2021 - 21:28:50


Loan
payday loans direct
woensdag 18 augustus 2021 - 20:53:34


Payday Loan
loan lenders
woensdag 18 augustus 2021 - 19:26:25


Payday Loan Online
pay day loans near me
woensdag 18 augustus 2021 - 18:32:02


Payday Loans Online
personal short term loans
woensdag 18 augustus 2021 - 17:11:50


Instant Online Loans
payday advance
woensdag 18 augustus 2021 - 16:56:56


Loan
payday loans online
woensdag 18 augustus 2021 - 16:40:23


Loans For Bad Credit
best places to get a personal loan
woensdag 18 augustus 2021 - 15:25:39


Cash Loan
unsecured personal loans for bad credit
woensdag 18 augustus 2021 - 14:57:43


Direct Lender Loans
payday loans today
woensdag 18 augustus 2021 - 14:50:48


Get A Loan
need cash now
woensdag 18 augustus 2021 - 13:48:44


Online Payday Loan
installment loans
woensdag 18 augustus 2021 - 11:54:23


Personal Loans
payday loans near me
woensdag 18 augustus 2021 - 11:49:32


Speedycash
need money now
woensdag 18 augustus 2021 - 11:09:23


Best Online Loans
2000 loans
woensdag 18 augustus 2021 - 09:50:25


Personal Loans
find loan
woensdag 18 augustus 2021 - 09:26:16


Online Loan
cash advance direct lenders only
woensdag 18 augustus 2021 - 07:32:17


Pay Day Loans
loans chicago
woensdag 18 augustus 2021 - 06:23:08


Loan Cash
apply for loans online
woensdag 18 augustus 2021 - 06:07:46


Paydayloan
www payday loans com
woensdag 18 augustus 2021 - 03:35:09


Quick Loan
loan interest rates
woensdag 18 augustus 2021 - 03:10:00


Cash Advance
direct payday lenders no teletrack
woensdag 18 augustus 2021 - 02:42:48


Loan
utah payday loans
woensdag 18 augustus 2021 - 00:49:35


Online Loans
unsecured personal loan
woensdag 18 augustus 2021 - 00:30:49


Instant Online Loans
loan for bad credit
woensdag 18 augustus 2021 - 00:17:18


Speedy Cash
what is a bank loan
dinsdag 17 augustus 2021 - 23:30:19


Loan Cash
online fast cash loans
dinsdag 17 augustus 2021 - 21:45:36


Getting A Loan
installment plan
dinsdag 17 augustus 2021 - 21:13:15


Spotloan
business loans for startups
dinsdag 17 augustus 2021 - 20:05:18


Loan Cash
cash loans
dinsdag 17 augustus 2021 - 18:01:56


Online Loan
5000 personal loan
dinsdag 17 augustus 2021 - 16:18:06


Payday Loan
same day payday loans no credit check
dinsdag 17 augustus 2021 - 16:14:52


Online Loans
fast online loan
dinsdag 17 augustus 2021 - 16:01:18


Loan Cash
payday loan lenders no credit check
dinsdag 17 augustus 2021 - 14:18:07


Quick Loan
payday loans colorado
dinsdag 17 augustus 2021 - 13:42:47


Cash Loan
loans online legit
dinsdag 17 augustus 2021 - 13:06:54


Loan Cash
installment loans online
dinsdag 17 augustus 2021 - 07:25:35


Pay Day Loans
instant loan no credit check
dinsdag 17 augustus 2021 - 06:20:49


Online Lenders
installment loans in california
dinsdag 17 augustus 2021 - 06:01:04


Best Payday Loan
loans in san antonio
dinsdag 17 augustus 2021 - 05:37:13


Get A Loan
direct payday loan
dinsdag 17 augustus 2021 - 05:32:33


Paydayloan
loans for very bad credit
dinsdag 17 augustus 2021 - 04:50:56


Pay Day Loan
small loans for people with bad credit
dinsdag 17 augustus 2021 - 04:14:25


Pay Day Loan
loans for self employed
dinsdag 17 augustus 2021 - 03:28:03


Loans For Bad Credit
quick cash advance
dinsdag 17 augustus 2021 - 02:14:49


Payday
no credit check loans online
maandag 16 augustus 2021 - 23:14:01


Loan
loans direct lenders only
maandag 16 augustus 2021 - 18:51:43


Best Online Loans
i need a payday loan immediately
maandag 16 augustus 2021 - 18:43:37


Cash Loan
apply for cash loan
maandag 16 augustus 2021 - 17:40:24


Online Lenders
unsecured loan
maandag 16 augustus 2021 - 16:34:09


A Payday Loan
debt relief
maandag 16 augustus 2021 - 16:00:32


Loans
get cash now
maandag 16 augustus 2021 - 14:08:23


Payday Loan Online
5000 personal loan
maandag 16 augustus 2021 - 12:38:38


Online Lenders
personal loan payments calculator
maandag 16 augustus 2021 - 08:18:23


Loans
pay day advance
maandag 16 augustus 2021 - 08:02:44


Payday Loan
paydayloans
maandag 16 augustus 2021 - 07:34:46


Quick Loans
payday loans bad credit ok
maandag 16 augustus 2021 - 06:45:14


Easy Payday Loan
quick payday loan
maandag 16 augustus 2021 - 06:44:28


Online Loan
loans in tucson
maandag 16 augustus 2021 - 06:38:16


Getting A Loan
personal loan with bad credit
maandag 16 augustus 2021 - 06:10:08


Best Payday Loan
direct payday loan
maandag 16 augustus 2021 - 05:28:57


Best Online Loans
americash loans
maandag 16 augustus 2021 - 04:23:56


Payday Loans Online
loans colorado springs
maandag 16 augustus 2021 - 03:52:19


Online Lenders
fair credit loans
maandag 16 augustus 2021 - 03:05:11


Spotloan
cash advance installment loans
maandag 16 augustus 2021 - 00:40:06


Getting A Loan
payday loan online bad credit
maandag 16 augustus 2021 - 00:18:37


Get A Loan
long term loans for bad credit
zondag 15 augustus 2021 - 23:56:38


Payday
private loans
zondag 15 augustus 2021 - 22:32:50


Cash Loan
fast money loan
zondag 15 augustus 2021 - 19:05:16


Speedycash
money loan online
zondag 15 augustus 2021 - 18:51:04


Instant Online Loans
payday cash advance loans
zondag 15 augustus 2021 - 18:03:26


Online Loan
payday loans los angeles
zondag 15 augustus 2021 - 16:22:46


Personal Loans
housing loans
zondag 15 augustus 2021 - 16:02:51


Payday Express
pay day cash advance
zondag 15 augustus 2021 - 15:56:20


Online Loan
check city payday loans
zondag 15 augustus 2021 - 15:44:25


Personal Loans
loans instant approval
zondag 15 augustus 2021 - 14:31:03


Cash Loan
cash loan payday
zondag 15 augustus 2021 - 12:32:57


Payday Loan
large loans
zondag 15 augustus 2021 - 12:02:09


Money Loan
online payday loans direct lenders
zondag 15 augustus 2021 - 10:44:21


Online Loans
payday loans salem oregon
zondag 15 augustus 2021 - 09:15:04


Quick Loans
what is a conforming loan
zondag 15 augustus 2021 - 05:22:10


Linxasa
hqd горит лампочка зеленым
zondag 15 augustus 2021 - 04:01:48


Payday Loan
consolidation loans
zondag 15 augustus 2021 - 03:14:24


Easy Payday Loan
bad credit loans online
zondag 15 augustus 2021 - 03:07:34


Speedycash
instant payday loans online
zondag 15 augustus 2021 - 02:57:56


Loans Online
usa cash net
zondag 15 augustus 2021 - 02:09:05


Direct Lender Loans
urgent payday loans
zondag 15 augustus 2021 - 01:20:30


Best Online Loans
personal short term loans
zondag 15 augustus 2021 - 01:07:04


Best Online Loans
easy loans
zondag 15 augustus 2021 - 00:33:11


Speedycash
very bad credit payday loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 23:16:10


Get A Loan
no credit check cash advance
zaterdag 14 augustus 2021 - 22:14:17


Payday Express
easy money payday loan
zaterdag 14 augustus 2021 - 21:55:18


Cash Advance
pay day loans bad credit
zaterdag 14 augustus 2021 - 21:01:58


Pay Day Loans
mobile loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 20:46:31


Spotloan
3 month loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 19:24:23


Payday
cash advance
zaterdag 14 augustus 2021 - 19:22:20


Online Lenders
loan refinance
zaterdag 14 augustus 2021 - 18:28:00


Paydayloan
loan website
zaterdag 14 augustus 2021 - 17:11:38


Speedy Cash
loan policy
zaterdag 14 augustus 2021 - 11:55:48


Loans Online
small loans online
zaterdag 14 augustus 2021 - 10:37:42


Payday Loans Online
loan application
zaterdag 14 augustus 2021 - 08:32:41


Online Payday Loan
payday loan providers
zaterdag 14 augustus 2021 - 07:52:19


Getting A Loan
payday loan no credit check
zaterdag 14 augustus 2021 - 07:29:14


Speedy Cash
direct loans student loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 07:03:23


Best Online Loans
personal payday loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 06:50:49


Cash Advance
rates on personal loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 06:18:35


Cash Advance
loans student
zaterdag 14 augustus 2021 - 06:16:12


Instant Online Loans
chicago payday loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 05:50:16


Easy Payday Loan
holiday money
zaterdag 14 augustus 2021 - 04:22:49


Payday Loan
apply for loan with bad credit
zaterdag 14 augustus 2021 - 03:42:05


Speedycash
best loan companies
zaterdag 14 augustus 2021 - 03:04:17


Payday Loans
cashadvance
zaterdag 14 augustus 2021 - 02:18:41


Online Loans
credit personal loans
zaterdag 14 augustus 2021 - 01:43:04


Get A Loan
payday loan with bad credit
zaterdag 14 augustus 2021 - 01:21:14


Quick Loan
fast loan online
vrijdag 13 augustus 2021 - 23:22:20


Payday Loan
get cash
vrijdag 13 augustus 2021 - 22:26:03


Direct Lender Loans
national payday loan
vrijdag 13 augustus 2021 - 20:42:53


Getting A Loan
quick payday loan online
vrijdag 13 augustus 2021 - 19:49:49


Best Online Loans
credit personal loans
vrijdag 13 augustus 2021 - 19:47:18


Personal Loans
cash advance online
vrijdag 13 augustus 2021 - 19:05:00


Online Loans
loans in oklahoma city
vrijdag 13 augustus 2021 - 18:19:23


Cash Loan
best personal loans
vrijdag 13 augustus 2021 - 17:23:17


Best Online Loans
loans for people
vrijdag 13 augustus 2021 - 16:37:32


Get A Loan
loans
vrijdag 13 augustus 2021 - 15:56:50


Best Online Loans
cash loans with no credit
vrijdag 13 augustus 2021 - 14:40:33


Payday Loan Online
payday loan direct lenders
vrijdag 13 augustus 2021 - 14:33:16


Personal Loans
payday cash
vrijdag 13 augustus 2021 - 11:25:09


Speedycash
payday loans missouri
vrijdag 13 augustus 2021 - 10:03:31


Fastest Payday Loan
installment loans no credit
vrijdag 13 augustus 2021 - 05:55:48


Pay Day Loan
quik cash
vrijdag 13 augustus 2021 - 05:32:53


Loans For Bad Credit
online direct lenders
vrijdag 13 augustus 2021 - 05:32:00


Loan Cash
instant payday loans
vrijdag 13 augustus 2021 - 01:55:52


Cash Loan
cash payday
vrijdag 13 augustus 2021 - 01:28:38


Quick Loans
personal loans for poor credit
vrijdag 13 augustus 2021 - 00:52:17


Loan Cash
877 cash now
vrijdag 13 augustus 2021 - 00:40:02


Best Online Loans
cash advance no credit check
vrijdag 13 augustus 2021 - 00:01:23


Best Payday Loan
lending tree
donderdag 12 augustus 2021 - 22:06:33


Loans
www payday loans com
donderdag 12 augustus 2021 - 19:21:34


Online Lenders
money lenders
donderdag 12 augustus 2021 - 18:04:58


Spotloan
personal loans with bad credit
donderdag 12 augustus 2021 - 17:29:43


Fastest Payday Loan
loans until payday
donderdag 12 augustus 2021 - 16:10:49


Payday Loans Online
personal loan contract
donderdag 12 augustus 2021 - 15:42:25


Speedycash
fast cash loans
donderdag 12 augustus 2021 - 14:49:13


Speedycash
emergency payday loan
donderdag 12 augustus 2021 - 14:16:36


Loans
loans contact number
donderdag 12 augustus 2021 - 13:09:05


Speedy Cash
paydayloans
donderdag 12 augustus 2021 - 12:44:45


Pay Day Loans
payday loan las vegas
donderdag 12 augustus 2021 - 11:52:51


Payday Loans Online
online installment loans
donderdag 12 augustus 2021 - 11:52:34


Personal Loans
best place to get a loan
donderdag 12 augustus 2021 - 11:28:52


Payday Express
fast cash advance
donderdag 12 augustus 2021 - 10:31:59


Best Online Loans
bad credit payday loans
donderdag 12 augustus 2021 - 08:20:56


Speedycash
online payday loans no credit check
donderdag 12 augustus 2021 - 07:19:05


Payday Loans
payday loans direct lender
donderdag 12 augustus 2021 - 06:43:09


Easy Payday Loan
get a loan online
donderdag 12 augustus 2021 - 05:34:52


Fastest Payday Loan
cash loans no credit check
donderdag 12 augustus 2021 - 04:47:21


Money Loan
apply for payday loan
donderdag 12 augustus 2021 - 04:33:38


Online Lenders
green loans
donderdag 12 augustus 2021 - 03:34:45


Online Loans
pay day loans near me
woensdag 11 augustus 2021 - 23:27:34


Bad Credit
small short term loans
woensdag 11 augustus 2021 - 23:25:21


Payday Loans
fast cash installment loans
woensdag 11 augustus 2021 - 22:25:49


Cash Advance
payday loans no credit checks
woensdag 11 augustus 2021 - 20:18:23


Online Payday Loan
get money now
woensdag 11 augustus 2021 - 19:41:26


Loans For Bad Credit
instant payday
woensdag 11 augustus 2021 - 18:52:57


Getting A Loan
advance loan
woensdag 11 augustus 2021 - 18:25:29


Cash Advance
loan without credit
woensdag 11 augustus 2021 - 18:19:21


Payday Loan Online
student loan debt
woensdag 11 augustus 2021 - 15:56:33


Instant Online Loans
military loans
woensdag 11 augustus 2021 - 14:12:50


Cash Advance
unsecured debt consolidation loans
woensdag 11 augustus 2021 - 12:48:43


Speedy Cash
pay day loan
woensdag 11 augustus 2021 - 12:03:58


Payday Express
personal loans for debt consolidation
woensdag 11 augustus 2021 - 12:00:06


Direct Lenders
faxless payday loan
woensdag 11 augustus 2021 - 11:57:24


Pay Day Loans
online cash advance
woensdag 11 augustus 2021 - 10:51:33


Loans For Bad Credit
no faxing payday loan
woensdag 11 augustus 2021 - 10:24:53


Cash Loan
money fast for kids
woensdag 11 augustus 2021 - 09:51:19


Online Loans
cash in minutes
woensdag 11 augustus 2021 - 08:33:40


Quick Loan
loan mart
woensdag 11 augustus 2021 - 06:52:18


Online Loans
bad credit payday
woensdag 11 augustus 2021 - 06:35:45


Loan
commercial loan rates
woensdag 11 augustus 2021 - 04:27:18


Cash Advance
what is an unsecured loan
woensdag 11 augustus 2021 - 04:20:28


Bad Credit
low interest personal loans
woensdag 11 augustus 2021 - 03:38:16


Online Loan
800 loan
woensdag 11 augustus 2021 - 03:24:57


Quick Loan
payday loan online no fax
woensdag 11 augustus 2021 - 02:33:56


Loan
payday loan fast
woensdag 11 augustus 2021 - 02:33:31


Cash Loan
idaho payday loans
woensdag 11 augustus 2021 - 01:59:51


Payday
5000 personal loan
woensdag 11 augustus 2021 - 01:34:41


Speedy Cash
online payday advance
woensdag 11 augustus 2021 - 00:08:06


Best Payday Loan
payday vr
dinsdag 10 augustus 2021 - 22:22:01


Direct Lender Loans
payday advance bad credit
dinsdag 10 augustus 2021 - 20:12:39


Loan
payday loans denver colorado
dinsdag 10 augustus 2021 - 16:41:12


Online Payday Loan
bad credit loans with payments
dinsdag 10 augustus 2021 - 13:52:35


Payday Loan
loans for poor credit
dinsdag 10 augustus 2021 - 13:02:53


Loans For Bad Credit
loans
dinsdag 10 augustus 2021 - 12:27:14


SlotoKing
СлотоКинг Казино SlotoKing Casino официальный сайт играть онлайн
dinsdag 10 augustus 2021 - 11:25:19


Online Payday Loan
payday loan in california
dinsdag 10 augustus 2021 - 10:57:57


Pay Day Loan
fast cash loans with no credit check
dinsdag 10 augustus 2021 - 10:57:45


Instant Online Loans
loans no checking account required
dinsdag 10 augustus 2021 - 10:10:46


Quick Loans
quick loans online
dinsdag 10 augustus 2021 - 09:31:35


Paydayloan
small personal loans with bad credit
dinsdag 10 augustus 2021 - 08:06:14


Money Loan
legit online payday loans
dinsdag 10 augustus 2021 - 06:55:02


Cash Advance
direct loans
dinsdag 10 augustus 2021 - 06:40:10


Loans Online
personal loans
dinsdag 10 augustus 2021 - 06:04:32


Spotloan
pay day loan
dinsdag 10 augustus 2021 - 04:36:38


Loans For Bad Credit
payday loans tucson
dinsdag 10 augustus 2021 - 04:33:45


Payday Loans
tax anticipation loan
dinsdag 10 augustus 2021 - 04:22:09


Best Online Loans
pool loan
dinsdag 10 augustus 2021 - 04:11:30


Payday Loans
tax anticipation loan
dinsdag 10 augustus 2021 - 04:08:46


Loans For Bad Credit
payday faxless fast cash loan
dinsdag 10 augustus 2021 - 00:53:42


Cash Loan
money lenders online
dinsdag 10 augustus 2021 - 00:15:45


Payday Loan
apply for a loan
maandag 09 augustus 2021 - 23:12:22


Personal Loans
emergency loans
maandag 09 augustus 2021 - 22:03:04


Payday Express
cash advance usa
maandag 09 augustus 2021 - 21:14:39


Money Loan
best online loans
maandag 09 augustus 2021 - 21:01:01


Loans
same day loans no credit
maandag 09 augustus 2021 - 20:53:24


Online Loan
loan locations
maandag 09 augustus 2021 - 20:14:25


Payday Loans Online
installment loans no credit check
maandag 09 augustus 2021 - 20:07:12


Speedy Cash
bad credit payday loan lenders
maandag 09 augustus 2021 - 18:54:47


Pay Day Loan
tribal payday loans
maandag 09 augustus 2021 - 18:41:50


Get A Loan
payday loans no credit check no faxing
maandag 09 augustus 2021 - 18:18:27


Loans
usa loans
maandag 09 augustus 2021 - 17:09:42


Easy Payday Loan
short term loans no credit check
maandag 09 augustus 2021 - 16:02:51


A Payday Loan
private lenders
maandag 09 augustus 2021 - 12:13:09


Cash Advance
best pay day loans
maandag 09 augustus 2021 - 11:51:41


Direct Lenders
loan brokers
maandag 09 augustus 2021 - 09:12:38


Pay Day Loan
need money now please help
maandag 09 augustus 2021 - 08:03:16


Getting A Loan
pa payday loans
maandag 09 augustus 2021 - 07:01:09


Bad Credit
loans over the phone
maandag 09 augustus 2021 - 06:26:23


Speedy Cash
same day cash loans
maandag 09 augustus 2021 - 02:34:35


Pay Day Loan
online payday advance
maandag 09 augustus 2021 - 02:33:12


Online Loans
personal loans with low interest rates
maandag 09 augustus 2021 - 01:19:45


Easy Payday Loan
installment loan online
maandag 09 augustus 2021 - 01:14:57


Cash Loan
easy money payday loans
maandag 09 augustus 2021 - 00:33:17


Direct Lender Loans
how does debt consolidation work
maandag 09 augustus 2021 - 00:01:22


Bogiranjx
Приветствуем Вас!
Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,
[url=https://uruslugy.cloud/registratsiya-firm/registratsiya-ooo.html]Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает, Регистрация фирм, документы для регистрации,
новое ООО в Москве, сопровождение ваших ООО
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает, Продажа фирм готовое ООО с расчетным счетом в Москве и области
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает, Смена учредителя ООО в Москве
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает, Регистрация Индивидуального предпринимателя (ИП), открытие ИП,
документы, готовые ИП Москва.Регистрация Индивидуального предпринимателя
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,Ведение бухгалтерского учета, бухгалтерский аутсорсинг, сдача отчётности в Москве.
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,Восстановление бухгалтерского и налогового учета организации
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,Выписка из ЕГРЮЛ, сроки получения
|Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,Журнал ПРОСТО ЮРИСТ, статьи о бухгалтерии

Компания ПРОСТО ЮРИСТ предлагает,[url=https://uruslugy.cloud/sim-karty-i-tarify.html симкарты с выгодными тарифами, безлимитным интернетом, можно оформить на наши данные
, есть анонимные симкаты. Есть возможность подключить выгодные тарифы на ваши симкарты. [/url]

В дополнение на сайте
zondag 08 augustus 2021 - 22:31:37


Fastest Payday Loan
personal loans no credit
zondag 08 augustus 2021 - 22:00:27


Loans
guaranteed payday loans no credit check
zondag 08 augustus 2021 - 19:42:19


Loans For Bad Credit
instant personal loans
zondag 08 augustus 2021 - 19:23:52


Cash Loan
fast cash advance payday loan
zondag 08 augustus 2021 - 18:23:53


Loan
payday loan online
zondag 08 augustus 2021 - 13:30:46


Payday
approved cash advance
zondag 08 augustus 2021 - 10:16:40


Speedycash
payday loans online direct lenders
zondag 08 augustus 2021 - 09:51:29


Loans Online
best bad credit loans
zondag 08 augustus 2021 - 09:39:53


Pay Day Loans
a loan with bad credit
zondag 08 augustus 2021 - 09:07:03


A Payday Loan
payday loans no faxing
zondag 08 augustus 2021 - 07:55:01


Getting A Loan
online payday advance loan
zondag 08 augustus 2021 - 07:32:16


Online Loan
money today
zondag 08 augustus 2021 - 07:04:08


Cash Advance
personal loan application
zondag 08 augustus 2021 - 05:38:10


Get A Loan
instant cash online
zondag 08 augustus 2021 - 05:16:14


MashaaQuaky0541
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashaQuaky5703

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zondag 08 augustus 2021 - 03:39:09


Best Online Loans
fast online payday
zondag 08 augustus 2021 - 03:17:59


Direct Lenders
emergency cash loans
zondag 08 augustus 2021 - 02:52:32


Quick Loans
specialized loan services
zondag 08 augustus 2021 - 02:32:51


MashaaQuaky2323
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0!!!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky6603

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zondag 08 augustus 2021 - 02:17:11


MashaaQuaky5556
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil!!!

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky6867

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zondag 08 augustus 2021 - 00:55:18


Paydayloan
interest free loans
zondag 08 augustus 2021 - 00:45:43


MashaeQuaky9973
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil!!!

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky5230

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 23:33:54


Bad Credit
payday loan no credit check
zaterdag 07 augustus 2021 - 23:30:58


Quick Loans
online personal loans
zaterdag 07 augustus 2021 - 23:01:55


Paydayloan
payday loans louisiana
zaterdag 07 augustus 2021 - 22:33:34


MashaeQuaky3212
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0 echt!!!

Wilt u uw links naar 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky4250

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 22:12:57


Instant Online Loans
instant loans online
zaterdag 07 augustus 2021 - 21:56:09


Get A Loan
direct payday lenders for bad credit
zaterdag 07 augustus 2021 - 21:49:47


Paydayloan
best short term loans online
zaterdag 07 augustus 2021 - 21:14:24


MashaoQuaky5601
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0!

Wilt u uw links naar 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky5925

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 20:51:57


Fastest Payday Loan
low interest personal loans
zaterdag 07 augustus 2021 - 20:50:21


MashaaQuaky6143
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil!

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky9567

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 19:29:12


Payday Loan Online
personal loan bad credit
zaterdag 07 augustus 2021 - 18:51:16


MashaaQuaky6475
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!!!

Wilt u uw links naar 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky3539

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 17:58:19


MashaaQuaky3358
XEvil 5.0 opgelost captcha op uw website.

Wilt u uw links naar 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky1395

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 16:21:40


MashaoQuaky9148
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0!!!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashaQuaky3973

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 14:45:07


MashaaQuaky2547
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0 echt.

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky5484

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 13:03:39


Richardroyah

zaterdag 07 augustus 2021 - 11:25:13


MashaeQuaky6037
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky6656

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 11:20:28


okrrormep
купить удостоверение спорта


бухгалтерские книги, бланки - бланки - Купить Бланк ",Пенсионное удостоверение",, мягкий переплёт арт. ПУ-209, по оптовой цене от производителя. Бесплатная консультация - +7 800 234 1000, доставка | Интернет магазин SIMA-LAND.RU
купи удостоверение рф
Пенсионное удостоверение Бланк Купить
купить удостоверение группа допуска
Купить удостоверение заполненное. Нажимая кнопку «Отправить», я подтверждаю свою дееспособность, согласие на получение информации об оформлении и получении заказа, согласие на обработку персональных данных в соответствии с указанным здесь текстом. Корочки удостоверения представлены в интернет-магазине Военмаг. Купить чистое удостоверение можно на сайте Военторга в Москве с доставкой по России. Бланк удостоверения Вы заполняете на своё усмотрение. Гипермаркет армейских товаров Voenmag.ru — это широкий ассортимент военной, патриотической и сувенирной продукции. Информация по доставке и оплате: Минимальная сумма заказа составляет 490 руб . Внимание! При получении и оплате заказа, доставленного наложенным платежом, взимается плата ПОЧТОЙ РОССИИ по тарифу на пересылку внутренних простых почтовых переводов. Как Купить? Как Оплатить? Как Получить? Ответы на эти вопросы можно найти здесь: Оформление Заказа. 1. После оформления заказа, на указанный Вами адрес электронной почты, будет отправлено уведомление о том, что заказ принят и отправлен на сборку. Менеджер компании свяжется с Вами по телефону, указанному при оформлении заказа в течение 2-х часов в рабочее время с 10 до 20 часов по московскому времени или на следующий день, если заказ был оформлен в нерабочее время. Сборка заказа производится в течение 1-3 рабочих дней (кроме выходных и праздничных дней) . 2. Убедительная просьба корректно указывать Ваши личные данные ( ФИО полностью, индекс, адрес, номер телефона). При покупке одежды и обуви Обязательно указывайте размер! 3. Стоимость доставки курьером по Москве - 330 рублей. По России мы отправляем посылки 1-м классом почтой России. Стоимость доставки 370 рублей. 4. Доставка в страны бывшего СССР возможна только после полной оплаты заказа. Стоимость доставки 400 рублей. 5. Транспортная компания СДЭК: при заказе на сумму 4500 рублей и выше.
купить удостоверение омск
zaterdag 07 augustus 2021 - 10:32:07


MashaaQuaky5751
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky2259

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 09:39:31


MashaeQuaky1413
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashaQuaky4059

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 08:00:10


MashaaQuaky0123
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashaQuaky0831

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 06:18:29


MashaaQuaky1448
XEvil 5.0 opgelost captcha op uw website.

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky5496

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 04:38:20


MashayQuaky9592
XEvil 5.0 opgelost captcha op uw website!!!

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky7532

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 02:52:41


MashaoQuaky3715
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil.

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky8425

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
zaterdag 07 augustus 2021 - 01:07:13


MashaoQuaky1243
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky4193

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 23:26:28


Getting A Loan
instant loan
vrijdag 06 augustus 2021 - 23:17:45


MichaelLoR
Puducherry, formerly known as Pondicherry, is one of the 8 union territories of India. It was formed out of four territories of former French India, namely PondichГ©ry, Karikal, MahГ© and Yanaon, excluding Chandernagore. It is named after the largest district, Puducherry.

Puducherry
vrijdag 06 augustus 2021 - 22:45:45


Quick Loan
payday loan advance
vrijdag 06 augustus 2021 - 21:48:41


MashaoQuaky5409
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!!!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky5273

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 21:44:53


Payday Loan Online
payday advances online
vrijdag 06 augustus 2021 - 20:48:20


MashaeQuaky3519
XEvil 5.0 opgelost captcha op uw website!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky1569

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 20:04:32


Payday Loans
inbox loan
vrijdag 06 augustus 2021 - 19:03:50


MashaaQuaky2803
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil.

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky2534

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 18:18:33


MashaoQuaky3027
Heb je het gelezen? Dan werken XRumer en XEvil!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashyQuaky7059

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 16:36:20


MashayQuaky4972
Captcha kan je niet beschermen tegen XEvil 5.0!

Wilt u uw links naar 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky0140

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 14:56:32


MashaeQuaky2934
Je leest het-dan werkt XEvil 5.0 echt!!!

Wilt u uw promo te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MasheQuaky4406

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 13:16:20


MashaoQuaky9737
XEvil 5.0 opgelost captcha op uw website

Wilt u uw tekst te posten op 12.000.000 (12 miljoenen!) websites? Geen probleem - met nieuwe" XEvil 5.0 + XRumer 19.0.8 " software complex!
Blogs, forums, boards, winkels, gastenboeken, sociale netwerken - alle motoren met alle captcha ' s!
XEvil is ook compatibel met alle SEO/SMM programma 's en scripts, en kan captcha' s van elke bron accepteren. Probeer het gewoon!

Betrekking, MashoQuaky5053

P.S. Enorme kortingen zijn beschikbaar (tot 50%!) voor een korte recensie over XEvil op een populair forum of platform. Vraag gewoon officiële ondersteuning voor korting!
vrijdag 06 augustus 2021 - 11:34:42


Speedycash
payday advance loans
vrijdag 06 augustus 2021 - 05:51:16


Online Lenders
payday loan online
donderdag 05 augustus 2021 - 15:45:17


Loan
get payday loan
donderdag 05 augustus 2021 - 11:15:15


okrrormep
Купить удостоверение в Шахтах


Получение удостоверение электрика с допуском. Телефон: +7 (499) 390-23-50. Почта: 3902350@mail.ru. Сроки: 2 - 5 рабочих дней. Доставка: По всей России. Специализация: Электрик. Оформление: Все
Купить удостоверение в Смоленске
Ищешь где бы купить легальные права в Москве? Узнай как не попасть на мошенников, мы расскажем про основные уловки при покупке водительского удостоверения любой категории!
Купить удостоверение в Сочи
Пенсионное удостоверение. Бланк. Самовывоз. Минимальная сумма заказа: 10 руб. Для жителей Москвы и Московской области самый быстрый способ получить ваш заказ это приехать к нам в офис и забрать его самовывозом. Схема проезда. Доставка по Москве (в пределах МКАД) Стоимость доставки - от 300 рублей в зависимости от веса и габаритов заказа . Доставка за пределы МКАД. Стоимость доставки зависит от удаленности места доставки от МКАД: и в каждом случае рассчитывается индивидуально. Доставка в другие города России по Почте России. Доставка в другие города России производится службой доставки Почта России. Отправка оплаченного товара на почту России осуществляется в течение 1-2 рабочих дней после получения оплаты. По согласованию с заказчиком интернет-магазин может отправить оплаченный товар через транспортно-экспедиторские компании. Наложенный платеж - это возможность оплаты заказа на почте в момент его получения. Оплата наложенным платежом возможна только при условии доставки почтой по России. В Украину, Беларусь и др. страны ближнего и дальнего зарубежья доставка наложенным платежом невозможна. Сумма наложенного платежа складывается из: заявленной стоимости заказа (то есть стоимости заказанных Вами товаров), почтового тарифа, определяемого в зависимости от веса и расстояния. С почтовыми тарифами можно ознакомиться на сайте Почты России, за упаковку заказа (50 рублей за бандероль), 3-5 %-ного почтового страхового сбора, определяемого от заявленной стоимости посылки и НДС с общей суммы сборов за посылку.
Купить удостоверение в Старом Осколе
donderdag 05 augustus 2021 - 09:51:21


Cash Advance
quick money online
donderdag 05 augustus 2021 - 08:00:17


Payday Loans Online
poor credit loans
donderdag 05 augustus 2021 - 05:38:10


Online Loan
loan online
donderdag 05 augustus 2021 - 03:41:29


JamesSunty
Вес Жиры и их роль в питании - Минимальный процент жира для выживания составляет 3-5% у мужчин и 8-13% у женщин. Определенное количество жира важно для нормального функционирования организма, на Ожирение и питание В случае же неправильного питания организм формирует избыточную массу тела, переходящую в дальнейшем, в ожирение и стимулирующую к появлению «сопутствующих» ему заболеваний.
donderdag 05 augustus 2021 - 03:21:50


Cash Advance
va loans
donderdag 05 augustus 2021 - 01:17:06


Paydayloan
online payday loans
woensdag 04 augustus 2021 - 20:35:45


Easy Payday Loan
same day loans
woensdag 04 augustus 2021 - 14:49:46


Bad Credit
loans near me
woensdag 04 augustus 2021 - 12:31:43


Payday Loan Online
payday loans work
woensdag 04 augustus 2021 - 07:07:01


Loan Cash
short term loans for bad credit
woensdag 04 augustus 2021 - 04:32:31


Loans For Bad Credit
no credit check signature loans
woensdag 04 augustus 2021 - 03:14:22


okrrormep
удостоверение на погрузчик купить


На случай если Вы еще не знакомы с терминологией: «дубликат водительского удостоверения», «дубликат прав», «зеркало прав» или ... Что такое зеркальные права
удостоверение по группе электробезопасности купить
Поможем Вам получить права даже после лишения - без автошколы, также откроем любые категории. Купить водительское удостоверение - права РФ нового образца ..
можно ли купить водительские удостоверение
Как получить - купить водительские права категории «В» в Москве? Водительские права категории «В» дают широкие возможности своему владельцу. Они позволяют управлять автомобилем, а это самое важное. Данная деятельность подходит и для тех, кто зарабатывает за рулем, и для путешественников, и для людей, которым просто нужно в магазин за покупками или на дачу с друзьями. Поэтому получением прав категории «В» люди занимаются, как только достигнут совершеннолетия. Способы получения удостоверения в Москве. Первое, о чем думает будущий водитель – автошкола. Отличный выбор! Но здесь вы встретитесь с некоторыми сложностями. Во-первых, придется потратить около двух месяцев на обучение. Во-вторых, это постоянные нудные лекции и вождение между конусами – мало интересного. К тому же, это недешево. 40 000 рублей по самым скромным подсчетам. Специалисты нашей компании предлагают куда более простой и быстрый способ – Купить удостоверение. Мы изготовим для вас водительское удостоверение в Москве в кратчайшие сроки. Уже через три дня вы сможете сесть за руль. Мы работаем с бланками государственного образца, а также базами МРЭО и ГИБДД. Чтобы узнать подробнее и получить консультацию, обращайтесь к нашим сотрудникам по указанному номеру телефона.
купить удостоверение газорезчика
woensdag 04 augustus 2021 - 02:23:33


Getting A Loan
car title loans
dinsdag 03 augustus 2021 - 23:04:53


Get A Loan
online cash advance payday loans
dinsdag 03 augustus 2021 - 21:13:49


Online Loans
online payday loan direct lenders
dinsdag 03 augustus 2021 - 20:52:26


Cash Loan
poor credit
dinsdag 03 augustus 2021 - 17:08:08


Payday Express
payday loan same day
dinsdag 03 augustus 2021 - 15:47:11


Pay Day Loans
cash online
dinsdag 03 augustus 2021 - 15:07:26


Payday Loans Online
loans from banks
dinsdag 03 augustus 2021 - 13:31:07


Loans For Bad Credit
unsecured credit
dinsdag 03 augustus 2021 - 06:26:42


Direct Lenders
no interest loans
dinsdag 03 augustus 2021 - 00:01:39


Georgedug
Привет!
Медицинская одежда в Москве сайте производителя
maandag 02 augustus 2021 - 21:17:51


Loan Cash
payday loan california
maandag 02 augustus 2021 - 10:25:42


ScraperJaw
Telegram Scraper Free DownloadWhat is Telegram Group Scraper ?
Telegram Group Scraper is a software by which you can find active users for your Telegram Group. Trying to find members conventionally might take months to get a niche-based audience. But, when you use Telegram Scraper, you can find active members from your competitors without even spending a day. Besides that, Telegram Group Scraper complies with the TOS of Telegram as it uses Telegram API to find users. While using this software, you can customize your search settings and filter your users while you are uploading them. You can also save the details of these members as a CSV file.


Why should you use Telegram Group Scraper?
There are numerous benefits of using Telegram Group Scraper. However, it depends upon your purpose. If you have a small business and want to generate new leads, you can use this software to reach out to your target audience. By doing so, you can increase the click-through rate and enhance the number of sales.
You can also use Telegram Group Scraper for promoting an event or your business. In a nutshell, this software would help you build your Telegram Group from scratch. It can also assist you in finding an active audience who would find your content as complying with their interests.

What are the features of Telegram Scraper software?
The main features of Telegram Group Scraper that you have to consider include:
• By using this software, you can find active members who have a real interest in the products you are offering. Through this, you can grow your business without any hassle.
• You can use Telegram Scraper to export members from other niche-based groups into a CSV file. You can use these details to add members to your Group.
• You can make changes to the search settings, which would help you to filter the users. Through this, you can ensure that you are finding the right audience.
• Even though you can only import 8000 members per day, you can export an unlimited number of users. You can use Telegram Group Scraper for this purpose. Instead of importing members to your Group, you can also use the details to send bulk messages.

How to download Telegram Group Scraper Bot?
You can download Telegram Group Scraper from here

https://filerap.com/Telegramgroupscraper_2021.zip


maandag 02 augustus 2021 - 08:17:15


Payday Express
installment loan bad credit
maandag 02 augustus 2021 - 07:48:37


Speedycash
personal loan bad credit
zondag 01 augustus 2021 - 17:42:40


Online Loan
express cash advance
zondag 01 augustus 2021 - 17:12:55


Speedycash
cash loan for bad credit
zondag 01 augustus 2021 - 10:21:25


Spotloan
loans payday
zondag 01 augustus 2021 - 00:46:55


Direct Lenders
credit card debt consolidation
zondag 01 augustus 2021 - 00:19:04


Online Loan
100 guaranteed approval payday loans
zaterdag 31 juli 2021 - 23:05:28


Fastest Payday Loan
small payday loan
zaterdag 31 juli 2021 - 22:07:14


Cash Loan
online loans no credit
zaterdag 31 juli 2021 - 16:57:10


Payday Loans
personal loans uk
vrijdag 30 juli 2021 - 19:37:14


Cash Loan
fast cash installment loans
vrijdag 30 juli 2021 - 19:29:23


A Payday Loan
bad credit loan online
vrijdag 30 juli 2021 - 10:36:02


A Payday Loan
installment payday loan
vrijdag 30 juli 2021 - 10:12:35


Get A Loan
ohio loan
donderdag 29 juli 2021 - 20:13:43


Payday Loans Online
direct lending
donderdag 29 juli 2021 - 08:43:56


Payday Loan Online
payday advance loan
donderdag 29 juli 2021 - 07:58:15


Direct Lenders
loan refinancing
donderdag 29 juli 2021 - 05:26:37


Best Payday Loan
payday loan portland oregon
donderdag 29 juli 2021 - 03:12:15


Best Online Loans
direct lenders of payday loans
donderdag 29 juli 2021 - 00:13:25


Speedycash
100 payday loan
woensdag 28 juli 2021 - 21:59:16


Speedycash
cash advance texas
woensdag 28 juli 2021 - 13:38:12


Loan
real payday lenders
woensdag 28 juli 2021 - 12:56:54


Money Loan
loans for christmas
woensdag 28 juli 2021 - 12:31:18


Online Loan
no credit loans
woensdag 28 juli 2021 - 11:56:49


ecoron
Автономные системы канализации

Автономная канализация - наиболее востребованная часть технических коммуникаций
Высококачественное сопровождение
Наша международная компания занимается не только лишь проектированием и сборкой, профессионалы дополнительно делают последующее сопровождение автономной канализации.
Автономная канализация в частном помещении - лучший выбор от компанииСборка септика - изрядно непростой процесс, предполагающий не только лишь строительство, но и дополнительно выбор нужной системы.
Септики - это несложная сборка с специфической конструкцией перелива, фильтрации и сложной электроникой
woensdag 28 juli 2021 - 05:46:18


Pay Day Loans
cash advance usa
woensdag 28 juli 2021 - 03:53:18


Payday Loan
all payday lenders
woensdag 28 juli 2021 - 00:04:16


Loans For Bad Credit
quick cash loans
dinsdag 27 juli 2021 - 18:04:26


Bad Credit
instant loan no credit check
dinsdag 27 juli 2021 - 16:13:24


Payday Loans Online
usa cash net
dinsdag 27 juli 2021 - 08:15:47


Quick Loans
loans consolidation
dinsdag 27 juli 2021 - 08:14:51


Pay Day Loans
california payday loans
dinsdag 27 juli 2021 - 08:10:16


Loans Online
no interest loan
dinsdag 27 juli 2021 - 06:44:32


Paydayloan
online loans
dinsdag 27 juli 2021 - 03:26:18


Paydayloan
loans of america
dinsdag 27 juli 2021 - 02:41:17


Quick Loans
legit payday loan lenders
maandag 26 juli 2021 - 22:34:20


Loans
pay day loans near me
maandag 26 juli 2021 - 21:16:05


Online Payday Loans
fast personal loans online
zondag 25 juli 2021 - 22:32:37


A Payday Loan
which loan
zondag 25 juli 2021 - 15:40:37


Easy Payday Loan
online loans direct
zondag 25 juli 2021 - 14:27:19


Iwan
берендеево царство
zondag 25 juli 2021 - 13:38:33


Cash Advance
quick loan for bad credit
zaterdag 24 juli 2021 - 17:57:48


Easy Payday Loan
500 loans
zaterdag 24 juli 2021 - 15:50:14


Bad Credit
personal loan application
zaterdag 24 juli 2021 - 12:10:36


Barrynit
Ремонт стиральных машин
zaterdag 24 juli 2021 - 11:49:38


vseledifaulp
За полгода такого лечения скинула 20 кг это ж получается, я на себе носила полмешка картошки.Жить стало легче, самочувствие улучшилось в разы, давление пришло в норму.Так что я за науку и медикаменты при борьбе с лишним весом.что надо делать чтобы похудеть
Диеты это, конечно, хорошо, но придерживаться их постоянно почти невозможно, а сорвешься вес вернется, да еще и с избытком.Я этот вопрос с врачом обсуждала, он мне посоветовал препарат для контроля аппетита Голдлайн Плюс.Мне очень помог, действительно стала наедаться даже с маленьких порций, смогла увеличить потребление воды.Вес снизился на 12 килограмм, таблетки сейчас уже не пью, правильно питаюсь, больше не прибавляю.Я с подросткового возраста страдаю лишним весом, все из-за гормонального сбоя.

Перепробовала много диет, спорт, правильное питание, только желудок посадила.Пила добавки, травки все пустышка.На работе посоветовали новое средство для безвредного похудения Кетоформ.Я работаю в медицинской сфере, поэтому верю и прислушиваюсь ко всем рекомендациям.Так вот, суть кетоформа в том, что не нужно голодать, достаточно принимать препарат по инструкции, организм во время курса применения не откладывает жир.
как быстро сбросить вес в домашних условиях
Я принимала продолжительное время, замеряла все свои пропорции, результат моего похудения за месяц минус 5 кг, и ничего не делаю, не посещая спортзала.Для меня это отличный результат.В талии минус 3 см.В общем, очень советую.Мне тоже помогли похудеть капсулы Голдлайн Плюс.
как эффективно
Также я пользовалась приложением на мобильнике Голдлайн , с ним проще планировать свое меню, легко понять какие продукты содержат больше калорий, какие меньше.Постепенно я научилась высчитывать оптимальный размер порций, в результате стала питаться рационально и правильно, похудела, добавила занятия в зале, сейчас выгляжу просто отлично и чувствую себя здоровой.Это такое счастье, когда при ходьбе нигде и ничего не трясется и не болтается.Я с подросткового возраста страдаю лишним весом, все из-за гормонального сбоя.Перепробовала много диет, спорт, правильное питание, только желудок посадила.
Пила добавки, травки все пустышка.На работе посоветовали новое средство для безвредного похудения Кетоформ.Я работаю в медицинской сфере, поэтому верю и прислушиваюсь ко всем рекомендациям.Так вот, суть кетоформа в том, что не нужно голодать, достаточно принимать препарат по инструкции, организм во время курса применения не откладывает жир.Я принимала продолжительное время, замеряла все свои пропорции, результат моего похудения за месяц минус 5 кг, и ничего не делаю, не посещая спортзала.
zaterdag 24 juli 2021 - 08:47:11


Loans For Bad Credit
emergency loans no credit check
zaterdag 24 juli 2021 - 07:46:51


Payday Loan Online
loan without credit
zaterdag 24 juli 2021 - 05:56:18


Arthurcrype
Цифровые версии игр XBOX CD KEY
Здравствуйте вы можете просмотреть раличные популярные игры XBOX KEY, а так же электронные деньги ANDROID IPHONE STEAM
Покупай игры в STEAM в турецком аккаунте дешевле чем в русском за Steam Turkey 50 TL Gift Card(TURKEY)
Adguard Premium Самый мощный блокировщик рекламы, спама
GOOGLE PLAY GIFT CARD (USA) https://plati.market/itm/2985407
RAZER GOLD GIFT CARD 10$ (USD) Global Pin https://plati.market/itm/3116972
Cyberpunk 2077 XBOX ONE https://plati.market/itm/3102867
Assassin?s Creed Valhalla XBOX https://plati.market/itm/3076493
Call of Duty Black Ops Cold War Xbox ONE https://plati.market/itm/3116767
Avast Cleanup Premium 2021 1пк /1 key 1год https://plati.market/itm/3046307
AVG Internet Security 1 PC 1 Year -https://plati.market/seller/maks111/378142/

многие игры, которые вы може наблюдать на сайте используют различные VPN при установке, инструкции вы найдете в описании .
XBOX CD KEY https://plati.market/itm/3048986
игры +на xbox +one купить дешево+ https://plati.market/itm/far-cry-primal-us-xbox-key/2914909
vrijdag 23 juli 2021 - 21:25:13


Direct Lenders
unsecured personal loans
vrijdag 23 juli 2021 - 16:36:28


Lillian
Hookup Ladies Employs Totally free Affairs? An Incredible
Horizontal Benefit!

Free of charge hookup ladies online dating on the internet
is the best solution if you're fed up with planning to night clubs and clubs only to be prevented, or perhaps a whole lot worse, laughed at.
I know what it's like because I've been there. I used to be individual and eager back into the day
time -- I needed a brand new spouse -- nevertheless i kept on attempting because I had hardly any other decision. If you're
an individual guy who wishes to hookup with attractive ladies without likely to those places in which the females
are on your own, this write-up may just make positive changes to lifestyle.
It is going to make clear why courting on-line is
the best option if you're a men who may be too
shy to strategy an attractive woman inside a bar or group.
vrijdag 23 juli 2021 - 10:51:14


Paydayloan
loans no credit
vrijdag 23 juli 2021 - 09:47:00


Payday Loans Online
bad credit loans uk
donderdag 22 juli 2021 - 22:17:58


Bad Credit
no credit check loans
donderdag 22 juli 2021 - 18:13:31


Online Lenders
starter loan
donderdag 22 juli 2021 - 05:24:14


Best Payday Loan
same day loan
donderdag 22 juli 2021 - 02:38:10


WilliamGrede
Korea today North Korea North Korea
woensdag 21 juli 2021 - 23:12:01


Direct Lenders
quick loans online
woensdag 21 juli 2021 - 21:31:15


Quick Loan
paydayloans lenders
woensdag 21 juli 2021 - 19:03:14


Online Payday Loan
direct lenders payday loans
woensdag 21 juli 2021 - 14:11:41


Direct Lenders
100 payday loans
woensdag 21 juli 2021 - 09:11:07


Best Payday Loan
fast cash advance
woensdag 21 juli 2021 - 08:41:50


Payday Express
bad credit loans guaranteed approval
woensdag 21 juli 2021 - 00:51:39


Direct Lenders
1000 cash loan
dinsdag 20 juli 2021 - 21:48:50


Loan Cash
lenders for bad credit
dinsdag 20 juli 2021 - 21:40:05


Speedycash
quick loans no credit
dinsdag 20 juli 2021 - 14:17:38


cep
Follow the link and choose the products for your health


dinsdag 20 juli 2021 - 13:37:00


Online Lenders
best debt consolidation loans approved by bbb
dinsdag 20 juli 2021 - 13:16:09


Direct Lenders
lending loans
dinsdag 20 juli 2021 - 12:22:33


Getting A Loan
payday loan calgary
dinsdag 20 juli 2021 - 11:53:20


Instant Online Loans
internet payday loans
dinsdag 20 juli 2021 - 11:24:43


A Payday Loan
personal loan emi
dinsdag 20 juli 2021 - 11:08:29


Cash Advance
payday loan lenders
dinsdag 20 juli 2021 - 10:58:09


Getting A Loan
personal loan for bad credit
dinsdag 20 juli 2021 - 10:46:34


A Payday Loan
credit loans online
dinsdag 20 juli 2021 - 09:07:53


Speedycash
loans with low interest rates
dinsdag 20 juli 2021 - 07:42:00


Cash Loan
direct lenders of loans
dinsdag 20 juli 2021 - 07:20:46


Payday
cash payday loans online
dinsdag 20 juli 2021 - 06:26:33


Getting A Loan
online loans bad credit instant approval
dinsdag 20 juli 2021 - 05:12:34


Paydayloan
how to get a payday loan
dinsdag 20 juli 2021 - 03:43:01


Direct Lender Loans
guaranteed loan
dinsdag 20 juli 2021 - 02:42:31


Direct Lender Loans
easy money payday loans
dinsdag 20 juli 2021 - 02:33:57


Payday Express
how to apply for a loan
dinsdag 20 juli 2021 - 02:24:14


Loans Online
credit online
dinsdag 20 juli 2021 - 01:36:18


Pay Day Loans
cash in one hour
maandag 19 juli 2021 - 23:37:38


Online Loan
short term loan lenders
maandag 19 juli 2021 - 23:15:34


Paydayloan
payday loans direct
maandag 19 juli 2021 - 22:09:25


Arthurcrype
Цифровые версии игр XBOX CD KEY
Здравствуйте вы можете просмотреть раличные популярные игры XBOX KEY, а так же электронные деньги ANDROID IPHONE STEAM
TUNES GIFT CARD - (USA) https://plati.market/itm/3113988
Steam Turkey 50 TL Gift Card(TURKEY)https://plati.market/itm/2911572
RAZER GOLD GIFT CARD 10$ (USD) Global Pin https://plati.market/itm/3116972
Cyberpunk 2077 XBOX ONE https://plati.market/itm/3102867
Assassin?s Creed Valhalla XBOX https://plati.market/itm/3076493
Call of Duty Black Ops Cold War Xbox ONE https://plati.market/itm/3116767
Avast Cleanup Premium 2021 1пк /1 key 1год https://plati.market/itm/3046307
AVG Internet Security 1 PC 1 Year -https://plati.market/seller/maks111/378142/

многие игры, которые вы може наблюдать на сайте используют различные VPN при установке, инструкции вы найдете в описании .
XBOX CD KEY https://plati.market/itm/3048052
купит лицензионные игры +на xbox+ https://plati.market/itm/battlefield-1943-xbox-one-key/3000915
maandag 19 juli 2021 - 21:19:02


Online Lenders
cash installment loans
maandag 19 juli 2021 - 20:49:05


Cash Loan
american cash loans
maandag 19 juli 2021 - 18:25:23


Online Loan
land loans
maandag 19 juli 2021 - 17:29:46


Best Online Loans
paydayloans online
maandag 19 juli 2021 - 13:37:19


Quick Loans
compare personal loans
maandag 19 juli 2021 - 12:41:54


Easy Payday Loan
secured loans
maandag 19 juli 2021 - 12:18:13


Payday
best payday loan companies
maandag 19 juli 2021 - 12:01:37


Payday
cash advance utah
maandag 19 juli 2021 - 11:37:39


Direct Lenders
loan zoom
maandag 19 juli 2021 - 10:52:23


Online Payday Loans
money lender
maandag 19 juli 2021 - 10:28:44


A Payday Loan
loans
maandag 19 juli 2021 - 10:21:45


Pay Day Loan
installment loans bad credit
maandag 19 juli 2021 - 08:06:05


Spotloan
fast cash loan
maandag 19 juli 2021 - 08:05:35


Quick Loan
small loans
maandag 19 juli 2021 - 07:21:38


Best Online Loans
payday loans no credit
maandag 19 juli 2021 - 06:09:37


Loans
best short term loans online
maandag 19 juli 2021 - 05:00:14


Personal Loans
business loans with no credit check
maandag 19 juli 2021 - 04:46:46


Loan
simple loan
maandag 19 juli 2021 - 04:05:41


Payday Loan Online
credit personal loans
maandag 19 juli 2021 - 03:42:26


Easy Payday Loan
loan transfer
maandag 19 juli 2021 - 03:12:49


Quick Loan
private lenders
maandag 19 juli 2021 - 02:26:35


Getting A Loan
money loans no credit check
maandag 19 juli 2021 - 02:06:15


Direct Lenders
loans for women
maandag 19 juli 2021 - 01:20:53


Personal Loans
payday loan instant
maandag 19 juli 2021 - 00:25:32


Direct Lenders
same day cash loan
zondag 18 juli 2021 - 22:33:26


Cash Loan
fast payday loan
zondag 18 juli 2021 - 22:30:16


Money Loan
loans online legit
zondag 18 juli 2021 - 22:15:01


Loans
poor credit loans guaranteed approval
zondag 18 juli 2021 - 22:13:42


Fastest Payday Loan
best personal loans for bad credit
zondag 18 juli 2021 - 19:33:54


Fastest Payday Loan
best online loans instant approval
zondag 18 juli 2021 - 16:24:20


Direct Lenders
direct lender payday loans
zondag 18 juli 2021 - 15:45:18


Online Payday Loans
easy payday
zondag 18 juli 2021 - 15:26:07


Speedycash
installment loans guaranteed
zondag 18 juli 2021 - 14:07:23


Online Loans
payday loan no faxing
zondag 18 juli 2021 - 13:19:55


Online Payday Loan
checking account
zondag 18 juli 2021 - 11:11:42


Payday Loan Online
direct cash
zondag 18 juli 2021 - 10:23:38


Bad Credit
same day
zondag 18 juli 2021 - 09:48:42


Loan
fast payday loans
zondag 18 juli 2021 - 09:48:39


Cash Loan
quick cash payday loans
zondag 18 juli 2021 - 07:07:57


Best Online Loans
installment definition
zondag 18 juli 2021 - 04:55:42


Payday Loan Online
long term payday loan
zondag 18 juli 2021 - 04:30:19


Pay Day Loan
debt consolidation loans
zondag 18 juli 2021 - 04:21:55


Personal Loans
instant loan
zondag 18 juli 2021 - 02:49:10


Direct Lenders
payday advance loans
zondag 18 juli 2021 - 02:00:40


Online Payday Loan
loan over the phone
zondag 18 juli 2021 - 01:15:19


Loan Cash
same day loans bad credit
zondag 18 juli 2021 - 00:24:57